FREEDOM CONVOY 2022 CANADA

Soha nem gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani, de példát kell vennünk abból, ami most Kanadában történik. Egy 43 mérföld hosszú és egyre növekvő kamionkonvoj vonul Brit Kolumbiából az ottawai Parlamenti Dombra, hogy tiltakozzon a kanadai kamionosok vakcinázási mandátuma ellen. Ez a mandátum előírja, hogy a teherautósokat teljes mértékben be kell oltani, mielőtt átlépik az amerikai határt. Ezek a kamionosok az új szabadságharcosok, akik mindent feláldoznak azért, hogy üzenjenek a kanadai törvényhozóknak.

-a végső cél az, hogy a kormány meghallgassa a kanadaiakat, mert ez a kanadaiak összefogása. Keletről és nyugatról is jönnek kamionosok.

– Látod, Trudeau? Van valami, amire rá fogsz jönni, a hozzám hasonló emberek ebben az ágazatban, akik táplálnak téged, üzemanyagot szállítanak neked… Mindent, amit természetesnek veszel. Nos, mondok neked valamit, mi irányítjuk ezt az országot, nem te.

– Ez hihetetlen. Ez egy teljesen inspiráló nap volt. Ez megmutatja nekem, hogy van itt némi remény. Ez valami hatalmas dolog kezdete lehet, és ezt mindannyiunknak fel kell karolnunk.

 

0:01:16.2 Beszélő 1: Ó, ember, jobb, ha elhiszed. Imádom ezeket a srácokat. Elképesztő látvány… Munkásosztálybeli férfiak és nők, akik hajlandóak több ezer dollárt költeni üzemanyagra, hogy megtegyék ezt a nagyon hosszú utat, aminek szombaton kell véget érnie. Az üzemanyagköltségek fedezésére a szervezők létrehoztak egy GoFundMe oldalt. Közel hatmillió dollárt gyűjtöttek össze. Valójában a Freedom Convoy 2022 támogatása elsöprő.

– Akkora az érdeklődés, hogy a GoFundMe tegnap befagyasztotta a pénzt. Befagyasztották. Ragaszkodnak hozzá, hogy szükség van egy tervre, hogy a szervezők mire fogják költeni a milliókat, mielőtt a GoFundMe kiadja. Ez az egész egy nagy baromság. Látod, mi történik itt? A Big Tech ismét elzárja a konvoj igazi motorját, a pénzt. Elzárja a finanszírozást, ami a szabadságharc motorja. Tehát a Big Tech háborúja a szabadság ellen egyértelműen nem csak Amerikában, hanem Kanadában is zajlik. Ennek ellenére ez a hadviselés nyilvánvalóan nem tudja megállítani ezeknek a kanadai kamionosoknak az elszántságát. Ez lenyűgöző.

-Fantasztikus látvány volt látni az embereket, az önkénteseket. Ember, annyi ember osztogatta a cuccokat az út szélén. A közösség hihetetlen volt… Egyszerűen hihetetlen.

– Mosolyt csal az arcukra… Még az elnyomás ellenére is. Nézd meg, milyen hideg van, a hóban… Errefelé tartanak. Látod, a kormány azt akarja, hogy ezt a hatalmas autó- és teherautó-sort leállítsák. Jelentések érkeznek arról, hogy a kanadai rendőrök most még a kamionmegállók bejáratait is lezárják, szó szerint megpróbálják arra kényszeríteni ezeket a kanadai hazafiakat, hogy kifogyjon az üzemanyag. A kormány legnagyobb aggodalma, akárcsak Amerikában, hogy az emberek egyszerűen nem akarják ezt tovább tűrni, és még több hazafi fog felkelni, mint ezek a kamionosok.

– Az, hogy ilyen hidegben és hóban jönnek,… Ember… Állati. Igazi vadállatok.

-Tényleg vadállatok. Igen, azok. Ez persze politikai kérdés, ugye? Muszáj annak lennie. A liberálisok, nos, ők szeretik és elfogadják az intézkedéseket. A konzervatívok nem annyira. A konzervatív parlamenti képviselők fel akarják oldani ezeket.

– Ha bemegy egy élelmiszerboltba, és látja a termékeket a polcokon, köszönje meg egy kamionosnak. Ha besétálsz egy élelmiszerboltba, és üres polcokat látsz, köszönd meg Justin Trudeau-nak. A keményen dolgozó kamionosaink ellen folytatott politikája, egy vakcina bosszúhadjárat, fel fogja verni az árainkat, el fogja tüntetni az embereket a munkahelyükről, és üres polcokat fog hagyni nekünk.

– Tudjátok, szeretem ezt a történetet, mert mint azt sokan már ismeritek, az elmúlt hét-nyolc évben a kamionos iparban dolgoztam. Ez az, amiről a kamionosok szólnak. Így nem meglepő, hogy a mainstream média itthon figyelmen kívül hagyja ezt a hatalmas kanadai konvojt. A propaganda baloldali terjesztői, akik magukat riportereknek nevezik, nem akarják, hogy az amerikaiak lássák a harcot, ami északon zajlik. Nem akarják, hogy ez arra ösztönözze önöket, hogy ne engedelmeskedjenek. Ezért ma este arra koncentrálunk, ami történik, mert azt akarjuk, hogy ez inspirálja önöket. Tudjátok, ki akar még inspirálni titeket? Donald Trump Jr.

– Ha összefogunk, és ha összefogunk, és ha visszavágunk az őrületnek, akkor győzhetünk, és így lesz vége ennek az egésznek.

Győzni fogunk, igaz? Győzünk. De a legjobb ebben a konvojban az, hogy nem kell az amerikai elnök fia ahhoz, hogy változtatásra szólítson fel, egyszerűen csak te kellesz hozzá. Vagy abban az esetben, ami most Kanadában történik, egy kamionsofőr vagy kettő, vagy három, vagy négy, vagy 100.000 kamionsofőr. Mert ne feledjék, a kamionosok egy egész nemzetet mozgatnak, szó szerint. Kanadát és Amerikát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük