Great march towards the Great Reset? Az első klinikai T-sejt alapú teszt megjelenése

 

Díjazom Kill Bill Gates munkásságát, a kamu tesztek után kamu oltás, és most tovább léphetünk, a megváltó T.Detect felé.

Joggal merül fel a kérdés újra és újra: Biztos, hogy a “járványnak” véget akarunk vetni? Nem inkább csak tovább fejlesztjük a propagandát a bukott PCR tesztek után?

Nemzetközi és állami perek garmada indult el és még várhatóan lesznek kezdeményezések. Attól tartok, mire a PCR bukik, már nem is lesz rá szükség. Kill Bill gyorsan lépett. Amit látok, az tehát nem a kovid fasizmus megszüntetése, hanem további eszközök bevetése a látszat járvány fenntartására.

Eközben a világ vezetői előtt széles pálya nyílt meg a nagy menetelésre, egyenesen a globális diktatúra felé. Látszólag megállíthatatlanul. A kérdés, hol kezdődik a szakadék. Mi itt a hátsó ülésen, megússzuk, vagy az elejével együtt zuhanunk bele? Már csak ez egy kérdés maradt, a többi tiszta.

 

Az adaptív biotechnológia elindítja a T-Detect ™ COVID-t, az első klinikai T-sejt alapú tesztet a betegek számára a közelmúltbeli vagy korábbi COVID-19 fertőzés megerősítésére

A T-Detectet jelenleg az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) vizsgálja felül a sürgősségi felhasználások engedélyezésére (EUA).

A betegek kényelmesen választhatnak a közel 2000 Labcorp-hely egyikének meglátogatásáról, vagy mobil phlebotomiás szolgáltatásról gondoskodhatnak otthonukban 

SEATTLE, 2021. február 23. (GLOBE NEWSWIRE) – Adaptive Biotechnologies Corporation (Nasdaq: ADPT), egy kereskedelmi színpadon működő biotechnológiai vállalat, amelynek célja az adaptív immunrendszer genetikájának klinikai termékekké történő átalakítása a betegségek diagnosztizálása és kezelése céljából. a T-Detect  COVID, az első klinikai T-sejt alapú teszt elindítása a közelmúltbeli vagy korábbi COVID-19 fertőzés megerősítésére. Valósági vizsgálatokban ez az első osztály-teszt felülmúlta a vezető antitest-teszteket.

A korábbi COVID-19 fertőzés ismerete kritikus fontosságú azok számára, akik úgy gondolják, hogy megfertőződhettek a vírussal, de nem tudták megerősíteni a diagnózist. A T-Detectet jelenleg az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatósága (FDA) vizsgálja felül a sürgősségi felhasználások engedélyezésére (EUA).

“A COVID-19 hatása saját közegészségügyi válságává vált, olyan milliókkal, mint én, akik ennek a vírusnak súlyos, hosszú távú hatásaival foglalkoznak” – mondta Diana Berrent, a Survivor Corps alapítója, a legnagyobb helyi szint mozgalom Amerikában, amely ennek a pandémiának az aktív befejezésére hivatott. „A T-sejt teszt fontos eszköz azok számára, akik szeretnék tudni, hogy COVID-19-esük van-e, és segíthet nekik a folyamatban lévő egészségügyi problémák megértésében és kezelésében. Fontos, hogy a betegek részt vegyenek a folyamatban lévő kutatásokban, hogy a jövőben ugyanaz a teszt segítsen megválaszolni a vírus vagy az oltóanyag elleni immunitást és az azok elleni védelmet. ”

A betegek online megrendelhetik a T-Detect COVID-et a www.t-detect.com címen , válaszolva néhány alkalmassági kérdésre egy biztonságos portálon keresztül. A virtuális szolgáltató engedélyezi a vénykötelezettséget, és a betegek vérét egy mobil phlebotomista vonhatja le otthonában, vagy ellátogathatnak a közel 2000 Labcorp betegszolgáltató központ egyikébe. A betegek e-mailben értesítést kapnak, amikor elérhetőek az eredmények, és egy biztonságos portálon keresztül megtekinthetik őket.

“A T-Detect COVID az első T-sejt teszt a betegek számára, és az első termék, amely az Adaptive TCR-Antigen Map és Microsoft együttműködésével jött létre” – mondta Chad Robins, az Adaptive Biotechnologies vezérigazgatója. „Az emberi immunválasz feltérképezésével a COVID-19-re kifejlesztettünk egy egyszerű véralapú klinikai tesztet, amely segít felismerni a T-sejtjeink közelmúltbeli vagy korábbi fertőzéseit. Ezt a megközelítést skálázzák számos fertőző betegség, autoimmun rendellenesség és rák pontosabb és korai diagnosztizálása érdekében. ”

Eddig az antitest-tesztek voltak az elsődleges módszer a közelmúltbeli vagy korábbi COVID-19 fertőzés meghatározására. A T-sejt-tesztek teljesen új megközelítést alkalmaznak a korábbi fertőzés meghatározásához azáltal, hogy megvizsgálják immunrendszerünk egy másik, de ugyanolyan fontos részét, a T-sejtet. A COVID-19 hátterében a T-sejtek válaszai korábban jelentkeznek, mint az antitestek, és hosszabb ideig tartanak fenn a vérben.

A T-Detect COVID-t megrendelő betegeknek lehetőségük van hozzájárulni a folyamatban lévő kutatáshoz a T-sejt-alapú COVID-19 elleni immunitás megértésének elősegítése érdekében. Ez különösen fontos, mivel a tudósok az immunitás meghatározásán és a védelem összefüggéseinek megállapításán dolgoznak a természetes fertőzésből vagy oltásból eredő, a COVID-19 okozó vírus, a SARS-CoV-2 ellen.

A
T-sejtekről A T-sejtek az adaptív immunrendszer első válaszadói a vírusok kimutatására. Gyorsan szaporodnak és keringenek a vérben, hogy megtámadják a vírust, gyakran a tünetek megjelenése előtt. Sok más munka mellett a T-sejtek B-sejteket is toboroznak antitestek termelésére körülbelül egy-két hét múlva, hogy potenciálisan immunitást biztosítsanak a jövőbeni fertőzésekkel szemben. A T-sejtek olyan kincset tartalmaznak, amely egy következetes és nyomon követhető mértéket adhat a COVID-19 elleni immunválasznak a kezdeti expozíciótól kezdve a vírusürítésig.

A T-sejtek képesek „emlékezni” a korábbi fertőzésekre és megölni a kórokozókat, ha azok újra megjelennek. A kutatások azt mutatják, hogy a SARS-CoV-2 elleni antitestek idővel csökkennek. A T-sejtek fontos utalásokat tartalmaznak az immunitásról és a védelem összefüggéseiről, és tanulmányozni kell őket annak felmérése érdekében, hogy a betegek mennyi ideig maradnak rezisztensek az újrafertőzéssel szemben. Mivel a T-sejtek szabadon keringenek a vérben, könnyű és ezáltal kívánatos célpontok a SARS-CoV-2 expozíció és a potenciálisan immunitás értékeléséhez.

A T-Detect ™ bemutatása

A T-Detect  egy nagyon érzékeny és specifikus diagnosztikai teszt, amelyet több betegség esetén fejlesztenek ki, és a T-sejtek természetes diagnosztikai képességét klinikai gyakorlatba ültetik át. 2018-ban az Adaptive és a Microsoft közösen létrehozta az immunrendszer térképét, amelyet TCR-Antigen Map néven neveznek el. Ez a megközelítés immun szekvenálást, saját fejlesztésű számítógépes modellezést és gépi tanulást alkalmaz a T-sejt receptor szekvenciák leképezéséhez a betegséghez társuló antigénekhez fertőző betegségek, autoimmun rendellenességek és rák esetében. Egyszerű vérvételből a T-Detect felhasználja a térképet, hogy immunstátust biztosítson az egyén számára, lehetővé téve a betegség korai diagnosztizálását, a betegség monitorozását és az immunitás kritikus betekintését. A T-Detect COVID az első klinikai teszt, amelyet ezzel az együttműködéssel indítottak el, és az első kereskedelemben kapható T-sejt teszt, amely a közelmúltbeli vagy korábbi SARS-CoV-2 fertőzések kimutatására készült. A T-Detect COVID egy in vitro diagnosztika, amely csak receptre kapható. Ezt a tesztet az FDA nem törölte vagy hagyta jóvá, és CLIA által validált laboratóriumi tesztként (LDT) használható. A T-Detect COVID nem javallott 18 év alatti betegeknél.

Az adaptív biotechnológiákról
Az Adaptive Biotechnologies egy kereskedelmi fázisú biotechnológiai vállalat, amelynek középpontjában az adaptív immunrendszer eredendő biológiájának kiaknázása áll, hogy átalakítsa a betegségek diagnózisát és kezelését. Úgy gondoljuk, hogy az adaptív immunrendszer a természet legfinomabban hangolt diagnosztikája és terápiája a legtöbb betegség esetében, de a dekódolás képtelensége megakadályozta az orvosi közösséget abban, hogy teljes mértékben kihasználja képességeit. Szabadalmaztatott immungyógyászati ​​platformunk az adaptív immunrendszer hatalmas genetikáját tárja fel és fordítja át nagy léptékkel, pontossággal és gyorsasággal, hogy termékeket fejlesszen ki az élettudományok kutatásában, a klinikai diagnosztikában és a gyógyszerek felfedezésében. Három kereskedelmi termékünk és robusztus klinikai csővezetékünk van olyan betegségek diagnosztizálására, nyomon követésére és kezelésének lehetővé tételére, mint a rák, autoimmun betegségek és fertőző betegségek. Célunk az egyes betegekre szabott immunvezérelt klinikai termékek kifejlesztése és forgalmazása. További információért kérjük, látogasson el adaptivebiotech.com,  és kövessen minket a  www.twitter.com/adaptivebiotech oldalon .

Előretekintő állítások
Ez a sajtóközlemény előremutató kijelentéseket tartalmaz, amelyek a menedzsment meggyőződésén és feltételezésein, valamint a vezetőség számára jelenleg elérhető információkon alapulnak. A jelen kiadványban szereplő összes nyilatkozat, kivéve a történelmi tényeket, előremutató kijelentés, ideértve a jelenlegi és tervezett termékeink és szolgáltatásaink fejlesztésének, forgalmazásának és piaci elfogadásának képességére, a kutatási és fejlesztési erőfeszítéseinkre és egyéb kérdésekre vonatkozó nyilatkozatokat is. üzleti stratégiáink, a tőke felhasználása, a működési eredmények és a pénzügyi helyzet, valamint a jövőbeni működésre vonatkozó tervek és célkitűzések, ideértve a jelen sajtóközleményben vagy másutt a T-Detect COVID-hez kapcsolódó jövőbe mutató kijelentéseket és a közelmúltbeli vagy korábbi COVID kimutatására vonatkozó képességünket -19 fertőzés,

Bizonyos esetekben a jövőbe mutató állításokat a „lehet”, „lesz”, „lehet”, „kellene”, „várni”, „szándékozni”, „megtervezni”, „előre jelezni” szavakkal lehet azonosítani. „Hinni”, „becsülni”, „megjósolni”, „projekt”, „potenciál”, „folytatni”, „folyamatban van” vagy e kifejezések vagy más hasonló terminológia negatívja, bár nem minden előremutató állítás tartalmazza ezeket a szavakat. Ezek a kijelentések kockázatokkal, bizonytalanságokkal és egyéb tényezőkkel járnak, amelyek hatására a tényleges eredmények, a tevékenység szintje, a teljesítmény vagy az eredmények lényegesen eltérhetnek az ezen előremutató kijelentésekben kifejezett vagy implicit információktól. Ezeket a kockázatokat, bizonytalanságokat és egyéb tényezőket a “Kockázati tényezők”, “A vezetőség megbeszélése és elemzése a pénzügyi helyzet és a műveletek eredményei” részben ismertetjük. és másutt az iratokban, amelyeket időről időre benyújtunk az Értékpapír és Tőzsde Bizottsághoz. Figyelmeztetünk, hogy az előremutató kijelentések a jelenleg általunk ismert tények és tényezők, valamint a jövőre vonatkozó előrejelzéseink kombinációján alapulnak, amelyekben nem lehetünk biztosak. Ennek eredményeként előfordulhat, hogy az előremutató állítások nem bizonyulnak pontosnak. A sajtóközlemény előremutató kijelentései a jelen dátummal kapcsolatos nézeteinket képviselik. Nem vállalunk kötelezettséget bármilyen előretekintő nyilatkozat bármilyen okból történő frissítésére, kivéve a törvény által előírtakat. az előretekintő állítások nem biztos, hogy helytállóak. A sajtóközlemény előremutató kijelentései a jelen dátummal kapcsolatos nézeteinket képviselik. Nem vállalunk kötelezettséget bármilyen előretekintő nyilatkozat bármilyen okból történő frissítésére, kivéve a törvény által előírtakat. az előretekintő állítások nem biztos, hogy helytállóak. A sajtóközlemény előremutató kijelentései a jelen dátummal kapcsolatos nézeteinket képviselik. Nem vállalunk kötelezettséget bármilyen előretekintő nyilatkozat bármilyen okból történő frissítésére, kivéve a törvény által előírtakat.

Megj.: Az előretekintő szó annyiszor szerepel a leírásban, hogy ez nem is lehet más, mint elme programozás, vagy más néven elmebaj.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük