Great Barrington Declaration aki még nem írta alá

Kedves barátaim,

 

Szívünk mélyéből köszönjük megkésve a Nagy Barringtoni Nyilatkozat aláírását . Több mint 850 000 aláírással együtt nyitottuk meg a világjárványról szóló vitát. Noha sok kormány folytatta sikertelen bezárását és egyéb korlátozó politikáit, a dolgok jó irányba haladtak. Például a legtöbb iskola újranyitott, a legtöbb ország az idősebbeket részesítette előnyben az oltásban , Florida pedig elutasította a korlátozásokat a célzott védelem érdekében, anélkül, hogy a bezárt személyek által előre jelzett negatív következmények lennének .

A Nagy Barrington Nyilatkozat

Miközben időnként cenzúráznak , nem hallgattak el minket. A Nyilatkozat 2020. októberi megalkotása óta hárman aktívan szorgalmazzuk a célzott védelmet a közösségi médián, az írásokon és interjúkon keresztül, például a vakcinaútlevelekről és a természetes immunitásról .

 

Elindítottuk a Collateral Global nevű jótékonysági szervezetet is , amely a világ minden tájáról érkező tudósokkal dolgozik, hogy dokumentálja és terjessze a korlátozó intézkedések járulékos kárairól szóló információkat, hogy ne ismételjük meg a világjárvány hibáit, és bizonyítékokkal tudjunk tájékozódni a jövőbeli politikáról. és elemzés. A Collateral Global közösségi finanszírozást végez, hogy ezt a munkát a lehető legmagasabb színvonalon lehessen elvégezni. Szeretettel várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk, és segítsen bennünket ezekben az erőfeszítésekben a www.collateralglobal.org oldalon , valamint kövessen minket a Twitteren stb. Hamarosan egy kezdeményezést is tervezünk a tudományos szabadságról.

 

 

Óriási hálával,

 

Jay Bhattacharya    Sunetra Gupta Martin Kulldorff

 

Twitter: @gbdeclaration , @collateralglbl ,

@DrJBhattacharya , @SunetraGupta , @MartinKulldorff

Facebook: GreatBarringtonDeclaration

LinkedIn: Jay Bhattacharya , Martin Kulldorff