Gyermekeink védelmében 2.

Minden társadalom legfőbb kincse a gyermek. Természetes és egészséges ösztönökkel és tudatos értelemmel egyaránt védelmezi és neveli a felnőtt társadalom a következő generációt. Amely társadalom, népcsoport nem a legfőbb kincsének tekinti a gyermekeket, az lassú, vergődő halálra ítéli önmagát. A fejlődés, az érzelmi és mentális nemesedés helyett a hanyatlás és teljes értékrendzavar, majd a pusztulás következik be.

A gyermekek abban a világban kénytelenek élni, amilyet mi teremtünk nekik. A gyerekek a társadalom tükrei! Napjainkban mindez kiemelten aktuális!

Az utóbbi kb.20 év pedagógiai-pszichológiai tapasztalataim és más szakirodalmak szerint a gyermekeink közül sokan kb. 50 % az eddigi ismert gyermekektől eltérnek. Extra szenzitív gyermekek, atipikus mentalitású és érzelemvilágú gyermekek, kristály, indigó gyermekek- így nevezzük őket. Jól ismerem, 10 éve követem, segítem és kutatom ezt az új generációt, akik kiutat mutathatnak nekünk a válságainkból, amennyiben észrevesszük és figyelemmel kísérjük őket. Most azt emelném ki, ami az egészségükre és érzékenységükre vonatkozó.

Különlegesen magas az érzelmi és értelmi intelligenciájuk, egyszerre használják a jobb és bal agyféltekéjüket. Óriási az empátia készségük. Meglepő a bölcsességük. Az alkotás, művészet valamelyik ágában kiemelkedően tehetségesek. Lelküket a jóság, az együttérzés és szeretet jellemzi, olyannyira, hogy én a SZÍV KÜLDÖTTEI-nek nevezem őket. A közelükben érezhető a magas kristálytiszta rezgésük és a harmonikus lelkiviláguk.

 

Képesek a fizikai táplálékon kívül a minket körülvevő éteri és elemi / természeti/ energiákat magukba építeni és ez által magukat gyógyítani. Csak természetes, egyszerű, és ha engedik, akkor húsmentes táplálékot fogadnak el. Nincs szükségük gyógyszerekre, nem is veszik be. A homeopátia, bach virágcseppek, gyógyteák, amikkel idáig ők találkoztak. Mivel rendelkeznek öngyógyító képességgel, nincs szükségük  gyógyszerekre. Az immunrendszerük gyorsan reagál ezekre a fent említett szerekre, mert még nincs elszennyezve és a tudatukkal, kételkedéseikkel sem blokkolják. A rossz irányba kanyarodás akkor következik be, ha a szülő a kis tünetekre azzal a mondattal reagál, hogy „megyünk a doktor bácsihoz, ő ad gyógyszerkét és meggyógyít.” A gyógyszerke pedig aromásított, édes, így íródik be a tudatalatti  térbe. Tehát a gyógyítás/gyógyulás folyamatát egy külső személytől függővé tesszük! Ehelyett mondhatjuk azt is, hogy „feküdj le, simogatom a hátad, adok pici golyócskát és a belső kis ezüstkatonáidat küldd szét a testedben. Megtudsz gyógyulni, hiszen megvan minden benned hozzá!”

Segítsük felszínre hozni a lelki konfliktust, vagy traumát, ami megelőzte a lebetegedését. Sok útbaigazítást ad ehhez az Új Germán Medicina.

Egy egészséges gyermek nem allergiás, jól működő detoxikáló rendszere van, így képes megbirkózni a környezeti szennyezettséggel, még a kezdetekben. Ameddig egy bizonyos telitettséget el nem ér. Az allergia betegséget jelent, mégpedig valamilyen autoimmun betegség kezdetét, mely ki is fog fejlődni a korai felnőtt korukra.

(Lásd a sok tinédzser autoimmun beteget.)

Az új energetikájú gyermekek minden szintetikus anyagra érzékenyek!  Ahogy a negatív emberi viselkedésre, alacsony rezgésű érzelmekre, amik pl. egy városban, iskolában körülveszik, szintén! Ez az érzékenység, lelki és fizikai testi „tisztaság” képzeljük el ha találkozik egy olyan anyaggal ami számára teljesen értelmezhetetlen, idegen, nehézfémekkel szennyezett, grafénoxiddal kevert és egy furcsa, nem letesztelt és tapasztalt oltóanyaggal találkozik. Mit okozhat benne? Senki nem tudhatja még a felnőtteknél sem tudhatjuk, de már kezdjük látni a következményeket. Látjuk. hogy különböző típusú emberek különböző  egészségi és lelki állapottal különböző módon reagálnak a vakcinára. Egy ilyen testileg és lelkileg tiszta szervezet, mint az övék hogy reagálnak a teljesen új, még kísérleti stádiumban lévő oltóanyagra? Ami a természetes immunműködés önállóságát elveszi, felborítja. Valamint örökre bevisz! Többek között, kiürülni aligha képes szennyező anyagot.  Se rövid se hosszú távon nem tudjuk a következményét belátni. Ugyanakkor tudjuk, hogy a gyerekek immunrendszere kiválóan megküzd ezzel a vírussal! Ahogy egy gyermekorvos doktornő kifejezte: a gyerekeken átmegy a covid mint a szélvihar, pár nap alatt meggyógyulnak belőle. Igen, a környezete is elkaphatja, bár egyáltalán nem törvényszerű. Ahogy korábban más influenza esetében is így volt, már megszoktuk.  Több hatékony gyógyszer és módszer van a gyógyulásra!

 A felnőtt generáció saját felelősségére, saját tájékozottsági szintje szerint dönt miben hisz: a materialitásban, vagyis a vírusban, az oltásban, a kórházakban…avagy a természetes immunitásban, önmagában és a felsőbb Teremtő-rendező intelligenciában.  Eszerint cselekszik szabadon egy felnőtt személy.                                                                                                                                  És a gyermek? Na, ez már más kérdés! Más helyett dönteni, felelősséget vállalni, ráadásul az iránt akit a világra hoztunk és a legjobban szeretünk.

Hát gondolkozzunk, tájékozódjunk a TV. és média propagandákon kívül, minden oldalt és tapasztalatot meghallgatva, figyelmesen és szabad lélekkel hozzunk döntést a gyermekeink beoltásáról.

Orvosok a Tisztánlátásért, a Szövetkezet TV. vagy Dr. Szőke Henrik weboldala, Daróczy Zoltán természetgyógyász oldala sok hasznos információt nyújt.

Megosztok néhány nemzetközi és hazai orvosi tapasztalatot és szakvéleményt.

A covid egy felső léguti vírus, de nem a természet alkotta, az első hullámot generálták. Ezért ismeri fel nehezebben a szervezetünk, kivéve a gyerekekét. Az ő immunrendszerük még igen aktív, éber és rugalmas. A sejhártyák falai erősek, rugalmasak, nem tud áthatolni egy könnyen rajta a covid vírus. Ajánlom Bhakdi professzor előadását, melyben részletesen beszél erről.

Egy pécsi gyermekorvos tapasztalatai: Hamis hírek vannak a köztudatba elhintve. 2020 és 21 ben évente 6000-el kevesebb beteg kereste fel őt, mint a korábbi influenzás időszakokban (november-február végéig) Elenyészően kevés volt a covidos gyermek, többek között azért nincs pontos adat róla, mert orvos nélkül, enyhe tünetekkel meggyógyultak és nem is tesztelték őket. A posztcovid problémákkal küzdő gyermekek száma csekély, a felnőtt lakossághoz képest. (pl. érzelmi zavar, alvászavar, fantomfájdalom)                                                   Van keresztimmunitásuk, ahogy a felnőtteknek is, vagyis korábban valamilyen corona vírussal más találkoztak és kialakult a természetes védettség. Neveket szándékosan nem említve több gyermekorvos tapasztalata, hogy ez év szeptemberétől viszont megnőtt jelentősen a súlyos influenzás és szövődményes betegségekkel orvoshoz forduló gyermekek száma. Mivel a közhírekben azt terjesztik, hogy súlyosan támadja a gyerekeket is a Delta variáns, a legtöbb beteget elküldték covid tesztre. Az eredmény  90% ben negatív volt! Viszont oltott gyerekek már jelentős számban vannak a kórházakban, súlyos oltási következményekkel. Hazai orvosok rálátása szerint az oltott anyák esetében megnövekedett a koraszülések száma, a spontán vetélések száma, az újszülöttek, csecsemők pedig feltűnően betegesek, gyenge az immunitásuk. Az oltott szülők a súlyos influenzákkal és szövődményekkel küzdenek. Több estben is a gyermekorvosuktól kértek segítséget, vizsgálatot. Ennek oka, hogy a körzeti orvosok csak oltottat vagy friss teszttel rendelkezőket vizsgálnak meg, legtöbben a köhögő betegeket egyáltalán nem vizsgálják meg. A gyermekorvost idézve: „Rettegés és hárítás tapasztalható, az utóbbi évben nincs beteggyógyítás valójában. Menekülnek a betegek elöl.”

Az oltott gimnazisták, akik gyermekorvoshoz fordulnak, több hullámban visszaesnek a betegségbe, szokatlanul megnőtt a pajzsmirigy működési probléma és a magas vérnyomás. Valamint a menstruációs ciklus különböző zavarai. Továbbá izomlázszerű végtagfájdalmak, kedélyhullámzás, enerváltság érzése.

„A 2.-3. oltással az immunrendszer a padlóra kerül” A nem covid vírusokkal vagy a baktériumokkal szemben nincs a társadalomnak az oltottság miatt természetes immunrendszerük, így azok felerősödnek vagy mutálódnak. Ez magyarázza a jelenlegi beteghullámot,  a súlyos influenzákat, szövődményekkel.

A német orvosi álláspont mely adatokra és konkrét orvosi tapasztalatokra épült, szintén ezt igazolja. Az orvosi tanulmányban a végső álláspont, hogy a gyermekek covid elleni oltása szükségtelen és indokolatlan.  A német orvosi álláspont máshol így szól:  “Gyerek és ifjúsági orvosként tudom, hogy ez az oltás kockázati tényező későbbi szívritmus zavarokra, hirtelen szív halálra. Nem tudjuk azt, hogy mi lesz ezekkel a gyermekekkel és ezekkel a szívekkel 10-20 év múlva.” –

Dr. Steffen Rabe  (Lásd : Orvosok a tisztanlatasert.hu oldalon)

(Ajánlom : Dr.Sucharit Bhakdi professzor előadásait)

Jelzésértékű, hogy bár kényszerítés van, sem állam, sem gyártó még mindig nem vállal felelősséget a covid oltásokért.

 

A gyerekek gyógyulását támogató módszerekből és szerekből javaslatok:

 

Akár covid influenza, akár hagyományos influenza esetére lázcsillapítás borogatással, fűzfakéreg teával. (Lásd a lázkezelést részletesen: Dr. Szőke Henrik honlapján.)

Rendszeresen jó minőségű Omega 3 és D3 vitamin szedése, minden esetben K2 vitaminnal, mert az a katalizátora.

Nagy adag c vitamin, cink és szelén szedése.

Propolisz tabletta, nagyobbaknak cseppek.

Cisztein az alapja az NAC-nak, immunerősítésre, 6 év felettieknek.

Inhalálás: teafaolajjal, szalvusz vízzel, vagy levendula olajjal. Jóga légző gyakorlatok rendszeresen. Pl. 4×4 es légzés. Vagy rövid lihegés majd 4 számolásig be, 8 számolásig kilégzés 3-5 percig.

Fluimucil vagy ACC szedése köhögés esetén.

 

Ivermectin adagolása gyermekeknek:

az általános IVM info mely szerint  15 kg-os testsúly alatt nem adható!

https://www.drugs.com/ivermectin.html

 

Cink, 50 mg akár 3-szor naponta, ez megöli a vírust, De csak akkor ha a Hydroxychloroquine (HCQ) beviszi a sejtekbe ahol a vírusok vannak, mivel O.V. betiltott minden jó gyógyszert és a HCQ-t is, venni lehet Quercetin-t vitamin/bio boltban.

 

Quercetin, 500 mg 3-szor naponta, beviszi a cink-et a sejtbe ahol a cink leállítja a vírusokat

 

Ibuprofen,  400 mg magasabb lázra. Covid esetén paracetamol-t sem szabad szedni!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük