Egy gyermekkardiológus szerint az oltási mandátumok megölhetik a gyerekeket

“Úgy gondolom, hogy amit világszerte látunk, az alapján a szívizomgyulladásos esetek száma emelkedni fog, és a szívizomgyulladással összefüggő hirtelen szívhalál előfordulhat, akár csak a pályán játszó gyerekeknél” – mondta Dr. Kirk Milhoad.

Raymond
Wolfe

 

Csütörtök, 2022 január 20, (LifeSiteNews) – Egy gyermekszívspecialista, aki több száz COVID-19 beteget kezelt, figyelmeztet az oltási kötelezettségre, amely szerinte halálos hatással lehet a gyermekekre, és a fiatal sportolók körében a “hirtelen szívhalál” hullámához vezethet.

Dr. Kirk Milhoan, egy hawaii gyermekkardiológus, Dr. Robert Malone, az mRNS-vakcina úttörőjének adott interjújában a közelmúltban a COVID oltási követelményeket támadta a gyerekekkel szemben az olyan államokban, mint Kalifornia.

Milhoan egy orvosi klinikát vezet Hawaiin, ahol elmondása szerint mintegy 300 COVID-pácienst látott el. Elmondta, hogy látott már olyan gyerekeket is, akiknek az oltás után szívgyulladása volt, és nemrégiben egy 16 éves futballistát is kórházba szállított, miután két nappal a Pfizer-oltás után kialakult nála a betegség.

Amikor megkérdezték, hogy a vakcinákra vonatkozó követelmények, mint a announced Gavin Newsom kaliforniai kormányzó által az iskolások számára előírtak, jelentős halálesetekhez vezetnének, Milhoad így válaszolt: “Igen, azt hiszem, ez csak egy számjáték“.

“Azt hiszem, ahogy körülnézünk a világban, valahol egy és háromezer, hatezerből egy közötti számhoz jutunk el” – mondta, rámutatva a COVID-oltást követő szívgyulladás kockázatára. “”Ahogy ezt felpörgetjük, hogy megpróbáljuk elérni, hogy mindenki – mint például a kaliforniai felhatalmazás – beadassa a vakcinát, hogy iskolába járhasson, akkor azt hiszem, hogy a világ minden táján látottak alapján a szívizomgyulladásos esetek száma emelkedni fog, és a szívizomgyulladással összefüggő hirtelen szívhalál előfordulhat, akár csak a pályán játszó gyerekeknél”.”

A myocarditis vagy pericarditis néven is ismert szívgyulladás súlyos és életveszélyes lehet, és fiatalabb férfiak esetében többször összefüggésbe hozták a COVID vakcinákkal. Brit kutatók a múlt hónapban megállapították, hogy a Pfizer- vagy Moderna-oltást követően a 40 év alatti férfiaknál a myocarditis kockázata többszöröse az alapértéknek, és hogy a vakcinával összefüggő myocarditis halálosabb lehet, mint a betegség más formái.

A legújabb tanulmányok szerint a serdülők különösen veszélyeztetettek. Egy novemberi hongkongi tanulmány becslése szerint a 12-17 év közötti fiúk közül minden 2680-ból egynél alakul ki szívgyulladás a második Pfizer-oltást követő két héten belül. A következő hónapban izraeli kutatók cikke a Pfizerrel beoltott 16-19 éves fiatal férfiak esetében a kockázatot egy a 6600-hoz tette.

Az izraeli tanulmány 81 százalékos kórházi kezelési arányról számolt be a szívgyulladásos esetek között, és közel egy százalékos halálozási arányról. Még a látszólag enyhe eseteknél is jelentkezhetnek hosszú távú problémák, például a szívroham nagyobb kockázata az élet későbbi szakaszában – mondták a szakértők.

“Nagyon érdekes megfigyelni a most folyó vitát, amely azt próbálja mondani, hogy “Nos, igen, tudjuk, hogy a szívizomgyulladás problémát jelent a vakcinával kapcsolatban, de úgy gondoljuk, hogy a vakcina még mindig jobb, mint maga a COVID” – mondta Dr. Milhoan. “Én magam úgy látom, hogy a gyermekeknél ez valójában éppen ellenkezőleg van.”

“Amikor egészséges gyermekeim kapnak COVID-ot, látom, hogy nagyon gyorsan átesnek rajta” – tette hozzá, megjegyezve, hogy azok, akiknek nincsenek súlyos társbetegségeik, általában néhány napon belül felépülnek. Hawaii recorded mindössze egy COVID-hez kapcsolódó gyermekhalálozás történt.

Annak ellenére, hogy  nagyon alacsony kockázatot jelent a vírus  a gyerekekre, ennek ellenére a szabályozó hatóságok furcsa mód vonakodtak az oltások visszavonásától, még az oltási sérülésekről szóló jelentések lavinája  között is – mondta Milhoan.

“Ha megnézzük a történelmet, alapvetően az elmúlt 30 év oltóanyagai és minden más is szép egyenletes úton haladt. Aztán hirtelen azt látjuk, hogy a COVID vakcina megjelenése óta a nemkívánatos események és a halálesetek száma is megugrott” – jegyezte meg. “A múltban még nem láttam, hogy a tétlenség ilyen eredményekkel járt volna a gyerekek vakcináival kapcsolatban.”

A gyermekkardiológus elmesélte, hogy egy rotavírus elleni vakcina, a Rotashield 1999-ben gyorsan lekerült a piacról, miután a CDC egy ritka, de potenciálisan halálos bélbetegséggel hozta összefüggésbe. Egy másik rotavírus elleni vakcinát nyolc évig nem vezettek be.

“Tehát ami itt történik, az nagyon eltér ettől, és a cenzúra és a valós adatokról való beszélgetés képtelensége nagyon aggaszt” – mondta.

“Hogyan lehet felhatalmazást adni valamire, és különösen kisgyermekeknél, amit a legjobb esetben is csak kevesebb mint egy évig tanulmányoztunk, különösen gyermekeknél?”. kérdezte Milhoad, aki az oltási kötelezettségeket ” teljességgel zsarnoki intézkedésnek” nevezte. “Miért írunk elő valamit a társadalmunk legkevésbé kockázatos népességére? Számomra ennek egyáltalán nincs közegészségügyi értelme.”

Hozzátette, hogy az emberek nem lesznek nagyobb biztonságban, ha kötelezővé teszik. A COVID-19 vakcina nem bizonyította, hogy képes lenne megállítani a vírus terjedését, és a gyermekek nem bizonyultak jelentős fertőzési forrásnak.

“Azt látom, hogy a gyerekek terjesztik a megfázást a felnőttekre. Látom, hogy felnőttek terjesztik a COVID-ot a gyerekeknek. Ezt látom” – mondta Milhoan. “Szóval, ha azt próbáljuk mondani, hogy ha beoltjuk őket, az valahogy biztonságosabbá teszi a társadalmat… ennek nincs meg a tudományos alátámasztása”.

“A gyermekek beoltása két különböző ponton is kudarcot vall: az egyik, hogy a vakcina túlságosan áteresztő, a másik dolog pedig az, hogy a gyermekek nem a terjedés mozgatórugói.”

A gyerekeket érintő kockázatok mindenesetre óriásiak. A serdülőkor előtt álló gyermekek orvosi beavatkozásai “egész életen át tartó romboló vagy károsító potenciállal bírnak” – állapította meg Milhoan. “Tehát nagyon, nagyon óvatosan kell kezelnünk a prepubertáskorú gyermekeket. Rajtuk nem szabad kísérletezni”.

“Nem tudom elhinni, hogy eljutottunk arra a pontra, hogy a legalacsonyabb kockázatú populációnkkal kísérletezünk, amelynél a legnagyobb a kockázata annak, hogy egy élethosszig tartó káros esemény bekövetkezik” – mondta. “Ez hallatlan, hogy azt várjuk, hogy a terhet a gyerekek viseljék, és rajtuk fogunk kísérletezni”.

Forrás:

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük