Gyermekeken tesztelik az AstraZeneca génterápiát “kovid vakcina”

Önkénteseken vizsgálják az Oxfordi Egyetem és az AstraZeneca vakcinájának hatásosságát.

The Guardian cikke szerint a vizsgálat során 300 önkéntesen tesztelik, hogy a vakcinára milyen immunválaszt adnak a 6 és 17 év közötti gyerekek. Mindezt maga a brit AstraZeneca gyógyszergyár jelentette be, amely az Oxfordi Egyetemmel közösen kezdi el a kísérleteket Nagy-Britanniában.

 

Az első oltásokra a vizsgálat során ebben a hónapban kerül sor, legfeljebb 240 gyermek kapja meg az oltást, a többiek pedig kontroll agyhártyagyulladással.

Andrew Pollard, a gyermekkori fertőzések és immunitás professzora, az oxfordi vakcinakísérlet vezető kutatója elmondta: „Bár a legtöbb gyermeket a koronavírus viszonylag nem befolyásolja, és valószínűleg nem fog rosszul lenni a fertőzéssel, fontos meghatározni a biztonságot és az immunválaszt. a gyermekek és fiatalok oltására, mivel egyes gyermekek számára előnyös lehet az oltás. Egyrészt, mert a kutatók még mindig csak a sötétben tapogatóznak atekintetben, hogy a gyerekek mennyire adhatják tovább a fertőzést és a lappangó, de később előkerülő hatások ismeretéhez is egyelőre rövid volt az idő.

“Ezek az új kísérletek kiterjesztik a Sars-CoV2 kontrolljának megértését a fiatalabb korosztályokra is.”

Nos, felteszem a kérdést, 6 éves gyerekek önként vállalják a kísérletezést? Nem ugrik ki a jogvédők kezéből a bicska?

Mi ez, ha nem kényszerítés? Választ várok. Magyarázzátok meg ti hazaárulók, tömeggyilkos kovid fasiszták.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük