Ha csörög a telefon

Arturo Jesus Salvador nyomán, kis kiegészítésekkel

HA “OLTÁS” CÉLJÁBÓL KERESIK MEG.
Most kaptam meg az oltási javaslatot egy üzenettel / azt javasolják, hogy kevesebb mint 72 órán belül válaszoljak.

Brrrrr. Brrrr..

Halló, köszöntelek doki, hallgatlak!

-Igen, már nagyon várom, hogy egy biztonságos, kipróbált engedélyezett és nem kívánt hatásoktól mentes védőoltást kapjak.  De lehet-e ezt az ajánlatot írásban elküldeni az otthoni címemre?
– Ok. Ennek a jogszabályokkal összhangban lévő írásos dokumentumnak kellene lennie, azaz a tájékozott beleegyezés dokumentumának, tudja doki, hogy megfeleljen a Nürnbergi Kódexnek, a nemzetközi emberi jogi törvénynek, a WHO jogi szabályozásának és a betegautonómiáról szóló törvényeknek, hogy csak néhányat említsek.
– Ennek a dokumentumnak 4 alapvető pontot kell tartalmaznia; A terápiát felíró orvos teljes neve és nyilvántartási száma; A kísérleti készítmény rövid, közép- és hosszú távú előnyei/kockázatai; Tartalmának részletes magyarázata, beleértve az összes segédanyagot. Melyik biztosító vagy intézmény felel az esetleges károkért?
Mielőtt bármilyen döntést hozna, szeretném, ha írásban tájékoztatna a következő, számomra alapvető fontosságúnak tűnő pontokról:
1- Kérem, adja meg a jelenleg hazánkban forgalomban lévő oltóanyagok összetevőinek TELJES LISTÁJÁT.
2-igazolás arról, hogy nem áll fenn a súlyos iatrogén reakciók kockázata.
3- Ismertesse az összes ellenjavallatot és az összes ismert lehetséges, javítható vagy helyrehozhatatlan, rövid, közép- és hosszú távú mellékhatást;
4- Kérjük, hogy az “OVIEDO-egyezmény 13. cikkének” megfelelően egyértelműen és jóhiszeműen igazolja, hogy ez a technológia NEM képes az emberi DNS-t módosítani az úgynevezett reverz transzkriptáz révén, amely kifejezetten lehetővé teszi az információ mRNS-ről DNS-re történő átvitelét.
5- Kérjük, igazolja, hogy ez a vakcina NEM tartalmaz HIV-vírus inszerciókat.
6- Kérjük, igazolja, hogy a vakcina NEM tartalmaz rádiófrekvenciás azonosító (RFID) chipet vagy bármilyen nanotechnológiai technológiát.
7- Kérjük, igazolja, hogy az előírt vizsgálatok és tanulmányok MINDEN orvosi paraméterét betartották, hogy a 3. és 4. fázisú vizsgálatokat elvégezték, mielőtt a vakcinát forgalomba hozták volna.
8- Mondja el, milyen MÁS KEZELÉSEK állnak rendelkezésre a SARS-CoV-2 elleni küzdelemhez, megjelölve az egyes kezelések előnyeit és hátrányait, a Nürnbergi Kódex 2. cikkével összhangban.

9. Elvégzik e az ilyen kísérleti gyógyszerekre vonatkozó vizsgálatokat az esetemben, alergiavizsgálatok, egyéb a hatóanyagokra való érzékenység, estleg véralvadási rendellenességek tekintetében?

Ezen kívül kérem, válaszoljon a következő kérdésekre EGYSZERŰEN, IGEN vagy NEMmel:
1- Ha be vagyok oltva, abbahagyhatom a higiéniai maszk viselését?
2- Ha be vagyok oltva, megállítható a társadalmi távolságtartás?
Szeretettel várom kedvező és meggyőző híreiket,

Üdvözlettel Bárki.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük