Halálos tűszúrások Sesson 1. epizod 1.

Legyen vége a tűszúrásoknak
Usában az Országos Oltási
Információs Központ a Vaers adatai alapján a covid-oltások következtében eddig 653 halálesetet és 12697 sérülést sorol fel!Ezek csak a bejelentett esetek!
És ez csak a bejelentett..
Azonnali vagy pár napon belüli elhalálozás, a hosszútávú élettani hatásai pedig nem ismertek ennek a “kísérleti” oltásnak, amire nem vállalnak felelősséget..
NÉMETORSZÁG – TÖEMEGES MEGBETEGEDÉS AZ OLTÁSOK KÖVETKEZTÉBEN!!!
Minden-Lübbecke körzet legalább 21 alkalmazottja (mentőszolgálat, tűzoltóság és ápolószolgálat) betegség miatt hiányzik, miután az AstraZeneca vakcinával oltották be őket.
Az idősek kaotikus állapotokról számoltak be a mühlenkreisi oltási központban. Láz hidegrázás és általános súlyos rosszullét a beoltottak között.
LONDON, Anglia, 2021. február 11. ( LifeSiteNews ) – Az Egyesült Királyság kormányának oltásbiztonsági felülvizsgálata kimutatta, hogy 244 ember, köztük 8 születendő csecsemő halt meg Nagy-Britanniában röviddel azután, hogy megkapta a két koronavírus elleni vakcina egyikét.
A Pfizer / BioNTech vakcina alkalmazása után összesen 59 614 feltételezett mellékhatást regisztráltak.
New York -i iskolát zártak be a hamlozottan jelentkezö súlyos oltási mellékhatások miatt
Feltételezett Mellékhatások Az Oxfordi Egyetem / AstraZeneca Után
Összesen 42 649 Feltételezett Mellékhatást Regisztráltak Az Oxfordi Egyetem / AstraZeneca Vakcina Alkalmazása Után.
A COVID-VAKCINA AZONNALI FELFÜGGESZTÉSÉT KÉRI CALIFORNIA, a súlyos és nagymértékben fellépő mellékhatások miatt!
SACRAMENTO, Kalifornia – Dr. Erica S. Pan, kalifornia állam egyik
járványtani illetékese vasárnap (Jan 17, 2021) este kiadott nyilatkozatában a Korona-19 vakcina „MOD 041L20A” 330 ezer adagban kiszerelt tétel (batch) beadásának felfüggesztését kéri mind a 287 kaliforniai egészségügyi szolgáltatótól az oltóanyag által rövid idő alatt (<24 óra) okozott több kórházi ellátást igénylő súlyos allergiás reakciók miatt mindaddig amíg a CDC és FDA által indított vizsgálat le nem záródott, amelybe a gyártót is bevonták!
A Boden-tó körzetében beadták az első korona védőoltásokat egy idősek otthonában, Uhldingen-Mühlhofenben.
40 lakos közül tizenegy halt meg mindössze három hét alatt.
New york-i idősek otthonában beoltott 193 emberből 24 elhunyt..
Izraelben is siralmasan rossz(abb) a járványhelyzet miután 2 000 000 lakost első, 400 000 lakost másod körben már RNS vakcinázták, de mára Izraelben talán soha nem látott 10 000 új beteget észleltek! Kiugróan magas az új esetek száma, szakik találgatnak, orvosok csalódottak, politikusok magyarázkodnak és tovább zárnak! Nem úgy tűnik az új izraeli esetek számából mint ha az első adag utáni 52%-os pfizer által elmesélt védelem tartaná magát! Inkább rosszabb a helyzet, mint Norvégiában az idős oltottakkal!” (László G. Boros)
SACRAMENTO, Kalifornia – Dr. Erica S. Pan, kalifornia állam egyik járványtani illetékese vasárnap (Jan 17, 2021) este kiadott nyilatkozatában a Korona-19 vakcina „MOD 041L20A” 330 ezer adagban kiszerelt tétel (batch) beadásának felfüggesztését kéri mind a 287 kaliforniai egészségügyi szolgáltatótól az oltóanyag által rövid idő alatt (<24 óra) okozott több kórházi ellátást igénylő súlyos allergiás reakciók miatt mindaddig amíg a CDC és FDA által indított vizsgálat le nem záródott, amelybe a gyártót is bevonták!
Norvégia:
“Eddig 29 mellékhatást jelentettek koronavírus oltás után, ebből 13 halálesetet, 9 súlyos mellékhatást, 7 kevésbé súlyost.”
“AZ ELHUNYTAKBAN KÖZÖS, HOGY IDŐSEK ÉS TÖRÉKENYEK VOLTAK.”
A Norvég Gyógyszerügynökség: ‘meg kell fontolni, hogy be kell-e oltani a leggyengébbeket.”
Forrás : norvég eü. minisztérium oldala
Emlékezzünk arra, hogy a SARS-korona RNS vakcinákkal kapcsolatos bírált tudományos irodalom leírja az úgynevezett antigén kiváltotta kóros immunválasz (priming) jelenségét, ami súlyos betegséget súlyosbító körülmény (6) az eddig vizsgált modellekben.
Érdekesség:
Az amerikai járványügyi hatóság, a CDC abbahagyta az adatok rendszeres közlését az mRNS alapú koronavíruss elleni kísérleti vakcinák beadása után észlelt mellékhatásokról. Január 6. óta nincs új közlés, amúgy hetente szokott lenni. Folyik a találgatás, mi ennek az oka.
Köszönet a megosztónak mediaforras.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük