Hazudott a média Csollány Szilveszter állapotáról, valójában oltott volt

Vezető szalagcímeken harsogta hazugságait a fősodratú média, mely szerint Csollány Szilveszter oltatlanként került kórházba. A leggyomorforgatóbb az egészben, hogy állapotát nyílt oltáspropagandának használták fel, a kárörvendő Covid-rettegőkről nem is beszélve.

A róla írt hazugságok azt követően kezdtek eltünedezni, hogy a hozzászólások között egyre többen írták, Csollány be volt oltva. Egyesek szerint egydózisú vakcinával, mások úgy tudták, arra ment még rá két Pfizer.

Most Dr. Letoha Tamás kutatóorvos is megszólalt az ügyben, aki a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra, hogy

Csollány Szilveszter egydózisú vektorvakcinával, Janssennel oltatta be magát még azelőtt, hogy bekerült volna a kórházba.

Letoha Tamás közvetlenül Csollány kezelőorvosától tudta meg, mikor, milyen vakcinát kapott az olimpikon.

“2000 környékén sokan akartunk olyan lenni, mint ő. És ha az antikoagulációs terápia kapcsán tanácsot kérő orvosbarát el nem mondja, hogy milyen oltást vett fel, sem igazán érdekelne, hogy oltott-e vagy mit posztolt a facebookon. Egy dolog érdekel. Hogy az élet legfontosabb versenyszámában megint ő jöjjön ki győztesen. Isten áldjon meg, Csollány Szilveszter! Magyarország legjobb orvosai vigyáznak Rád”

– írta posztjában, aki egy hozzászólásban cáfolta meg azt, hogy a sportoló oltatlan:

“Oltott volt. A család orvosa hívott segítséget kérve. Pont azért, mert a helyi ellátóban az antikoagulációs terápia beemelésével (a heparin hatását ugye mi elég jól kikutattuk) a nővéremék 25 százalék mortalitással kezelik a COVID betegeket. De a Korányiban az ország egyik legjobb COVID orvosa kezeli. Itt és most kérem mellőzzük a fals infókat. Egydózisú vektorvakcinát vett fel. Itt egy olimpiai bajnokot teszünk tönkre fals információk alapján.”

Fotó: Blikk

forrás:

Hazudott a média Csollány Szilveszter állapotáról, valójában oltott volt – Magyar Jelen
Vezető szalagcímeken harsogta hazugságait a fősodratú média, mely szerint Csollány Szilveszter oltatlanként került kórházba. A leggyomorforgatóbb az egészben, hogy állapotát nyílt oltáspropagandának használták fel, a kárörvendő Covid-rettegőkről nem is beszélve. A róla írt hazugságok azt követően ke…