Hazug politikusok, hamis oltások

 

Hogy növeljék a lakosság oltási hajlandóságát, hírességek és politikusok a televízióban, kamerák előtt oltatták be magukat. De vajon valódiak voltak ezek az oltások? Hallgassa meg Alessandro Meluzzi (Álesszandró Melucci) olasz kriminológus és tévésztár leleplező állításait …

 

Az “ÄrmelHoch” (ermel hóh), magyarul: „Ingujjat feltűrni’” mottó alatt számos híresség népszerűsítette karján ragtapasszal a korona-oltást a Német Szövetségi Egészségügyi Minisztérium megbízásából az idén nyáron.

Többek között Uschi Glas (Usi Glász) színésznő vagy Günther Jauch (Günter Jauh) műsorvezető is látható volt az oltás közben vagy utána.

De nemcsak a televíziós sztárok segítségével próbálták megnyerni az emberek bizalmát és növelni a lakosság oltási hajlandóságát.

Sok politikus is beolttatta magát a kamerák előtt azzal a szándékkal, hogy eloszlassa az emberek félelmeit.

Köztük volt többek között Mike Pence (Májk Pensz) amerikai alelnök, valamint utódja, Kamala Harris (Kamilla Herrisz), Benjamin Netanjahu,(Benjámin Netanjáhu) izraeli miniszterelnök, Sebastian Kurz,(Szebásztián Kurc) volt osztrák kancellár és Frank-Walter Steinmeier (Frank-Walter Stájnmájer) német szövetségi elnök is.

A számos ellentmondás miatt azonban kétséges, hogy ezek a hírességek valóban beoltatták-e magukat.

Gregor Gysi ( Grigor Gízi)politikus esetében például, aki a Twitteren posztolt egy fotót az oltásáról, rajta volt a védősapka a fecskendőn.

Vannak olyan felvételek is, amelyeken az látható, hogy az oltott embereknek egyáltalán nem fecskendeztek be semmilyen folyadékot.

A Német Szövetségi Egészségügyi Minisztérium szóvivőjének még azt is nyíltan el kellett ismernie, hogy Günther Jauch,( Günter Jauh) aki a plakátokon egy ragtapaszt mutatott a karján, valójában egyáltalán nem volt beoltva.

Uschi Glasnak (Usi Glásznak) a jobb karját készítették elő az oltásra, míg később a bal karját mutatták be ragtapasszal.

Anthony Fauci, (Enthoni Faucsi)a Nemzeti Allergia- és Járványügyi Intézet igazgatója, az amerikai kormány befolyásos tanácsadója szintén az ellenkező karját fájlalta az oltás után.

Most az ismert olasz kriminológus, pszichiáter és televíziós személyiség, Alessandro Meluzzi ( Álesszándró Melucci)professzor egy rádióinterjúban felfedte, hogy bár a hírességek és az elit tagjai azért jelentkeznek az oltási kampányban, hogy másokat is oltásra csábítsanak, ők maguk azonban hamis oltóanyagot kapnak.

Idézet: „Egy bizonyos társadalmi státusz felett a beoltottak nagy része hamis oltóanyagot kapott”.

„Biztosíthatom erről Önöket, mert nekem is felajánlották” – állította Meluzzi.( Melucci)

Itt három emberről is beszélt, akik mindegyike placebo-oltást ajánlott neki, hogy a mellékhatások miatt ne legyenek egészségügyi problémái. Nem lehet megmondani, hogy végül hány híresség kapott placebo-oltást.

Az a tény azonban, hogy miközben ezek az emberek a vakcina okozta károk veszélyéről hazudnak, aközben maguk is kerülik az oltás beadását, azt mutatja, hogy milyen gátlástalanul csapják be a lakosságot.

Ez, a koronavírussal kapcsolatos számos más ellentmondás mellett, mint például a PCR-(PéCéEr)teszttel való átverés, az intenzív osztályok telítettségét sulykoló hazugságok, a boncolások betiltása, valamint az oltásra vonatkozó tények, számok és érvek meghamisítása, illetve az ellenvélemények cenzúrázása, egy újabb fontos jelzés, amely napvilágra került.

Nyilvánvaló, hogy a lakosságot minden eszközzel manipulálják és megtévesztik, miközben még a legsúlyosabb fizikai károkat, sőt az emberek halálát is bagatellizálják.

A cél itt nyilvánvalóan szentesít minden eszközt az adott politikai célok eléréséhez!

De minden hazugság ott ér véget, amikor valaki feláll és elmondja az igazságot.

Ez a helyzet Alessandro Meluzzi (Álesszándro Melucci ) bátor nyilatkozatával is.

A neves kriminológus számára ugyanis a koronavírus elleni oltási kampány nemcsak szándékos megtévesztés és „bűncselekmény” a mit sem sejtő lakosság kárára. Ő egy kolosszális csalásról beszél.

Forrás:

 

 

 

Idézet:

 

„Vagy a kollektív őrület egy formájával van dolgunk, amely a logikát teljesen elnyomta,

 

vagy pedig a kollektív őrület és egy mögöttes, de láthatatlan logika egyvelegéről van itt szó.”