Hivatalos adatok a Covid vakcinák mellékhatásairól az Egyesült Királyságból

Hivatalos adatok a Covid vakcinák mellékhatásairól az Egyesült Királyságból
December 8-án kezdődött az oltási program a Pfizer vakcinával. Majd a Moderna és végül az Oxford/Astrazeneca oltóanyaga is gyorsított engedélyezési eljárással került elfogadásra.
Nem less kellemes az olvasmány. Az információ a 2020 decemer 8 – 2021. Január 24-I időszakra vonatkozik.
5.4 millió adag Pfizer vakcina és 1.5 millió adag Astrazeneca vakcina került beadásra. Kb. 0.5 millió adag második oltásként is beadásra került már, leginkább a Pfizer vakcinából.
49472 mellékhatást jelentettek a Pfizer vakcina esetében
21032 mellékhatást jelentettek az Astrazeneca vakcina beadása után.
Ez azt jelenti, hogy 333 beoltott közül egy főnek mindenképpen volt mellékhatása. Bár ez a szám akár magasabb is lehet, hiszen nem kerül minden mellékhatás jelentésre a “Yellow Card System”-ben. (Ezen a rendszeren keresztül próbálják az országban nyilvántartani a vakcinák mellékhatását.)
PFIZER VAKCINA – Köszönhetően az mRNA technológiának, amely arra utasítja az emberi sejteket, hogy bizonyos feladatot végezzenek el, mára 5 ember megvakult és további 31 oltottnak megromlott a látása. 634 szemmel kapcsolatos probléma került feljegyzésre a rendszerben. Egy éve be vagy zárva a 4 fal közé, nem láthatod a szeretteidet. S akkor jön a vakcina azzal a reménnyel, hogy újra láthatod őket. Ezek az emberek már semmit nem látnak.
A Pfizer kísérleti vakcninának köszönhetően 21 alkalommal jelentkezett agyérrendszeri tünet. Oxigén hiány miatt hirtelen elkezdenek pusztulni az agysejtek, ha nem jut megfelelő mennyiségben vér az agyba. A stroke mindenki számára ismert fogalom lehet.
A termékenységgel kapcsolatban semmilyen információ nem állt rendelkezésre 2020 december elején. Állatkísérletekből sem áll rendelkezésre információ, mivel azok nem kerültek befejezésre. Terhesség alatt az oltóanyag nem ajánlott. A szülőképes korú nők esetében oltás előtt ki kell zárni a terhesség lehetőségét. Ha egy nő gyereket szeretne vállalni, a második adag oltás után legalább 2 hónapot várjon!
Hogyan fordulhat az elő, hogy a Pfizer vakcina jelentett mellékhatásai között 4 alkalommal szerepel spontán vetélés? Miért adták terhes nőknek a vakcinát? Erről persze sehol nem beszélnek a mainstream mediában. Az Astrazeneca oltás beadása után is 2 alkalommal már előfordult spontán vetélés.
A Yellow Card Scheme rendszerben 59 alkalommal szerepel halál és 7 alkalommal AZONNALI halál a Pfizer vakcina beadása után. Ez a 7 ember gyakorlatilag az oltás beadásakor azonnal meghalt. Az összes elismert halott száma január 24-ig 107 fő.
A gyártók ezekért az esetekért semmilyen felelősséget nem vállalnak, a károsodottak nem számíthatnak kompenzációra.
További mellékhatások? 69 alkalommal arcidegbénulás / Pfizer vakcina.
A kormány természetesen megpróbálta megmagyarázni a Covid vakcinák rettenetes mellékhatásait.
“Az oltottak nagy része nagyon idős ember, különféle egyéb krónikus betegségekkel. Véletlen egybeesések történhetnek, ha emberek millióit oltjuk be. El kell tudni különíteni azokat a betegségeket, amelyek az oltás nélkül is megjelentek volna.”
Emberek tízezrei haltak meg korábban, akiknek különféle krónikus betegségeik voltak. Ha a haláluk előtt 28 napon belül a SARS-CoV-2 vírusra pozitív volt az eredményük, haláluk oka minden esetben a Covid-19 volt. Úgy látszik, hogy ha a vakcináról beszélünk, akkor már más less a logika halál esetén. Ilyenkor már a meglévő betegség miatt halnak az emberek.
A fentiek az oltóanyagok azonnali mellékhatásai voltak. Csak retteghetünk attól, hogy hosszabb távon milyen mellékhatások jelentkeznek.

A Daily Expose áttekintette a jelentést (amelyet itt talál), és mélyrehatóan áttekintette a Pfizer oltással kapcsolatos reakciókat, és ezt találtuk –

A Pfizer oltásnak köszönhetően, amely MRNA technológiával utasítja az emberi sejteket „egy bizonyos feladat” elvégzésére, 5 ember vak és további 31 látássérült. Összesen 634 szembetegséget jelentettek eddig. Képzelje el, hogy több mint egy évig ugyanahhoz a négy falhoz szorítkozik, és nem láthatja családját vagy barátait. Akkor izgulj, mert naivan azt gondolod, hogy egy kísérleti „vakcina” visszaadja az életedet, és lehetővé teszi, hogy még egyszer láthasd őket. De aztán elhagyni azt a képességet, hogy soha többet ne láthasson semmit.

A kormányjelentésből vett táblázat

A kísérleti Pfizer oltásnak köszönhetően 21 agyi érrendszeri baleset is történt. Az agyi érrendszeri baleset egyes agysejtek hirtelen halála az oxigénhiány miatt, amikor az agy véráramlását az agy artériájának elzáródása vagy felszakadása károsítja. Az agyi érrendszeri balesetet stroke-nak is nevezik.

December 4-én elmondtuk neked, hogy az Egyesült Királyság kormánya elismerte, hogy nem tudja, hogy a Pfizer-vakcina hatással van-e a termékenységre , ami bizonyára meggyőzte az összes arra törekvő wannabe szülőt az oltás megszerzéséről. De ez a felvétel a terhességgel kapcsolatos megjegyzéseket is tartalmazott, amelyek a következők voltak:

„Terhesség”
Nincs vagy csak korlátozott mennyiségű adat áll rendelkezésre a COVID-19 mRNS BNT162b2 vakcina használatáról.
Az állatok reprodukciós toxicitási vizsgálatait  nem fejezték be . A COVID-19 mRNS  BNT162b2 vakcina
terhesség alatt nem ajánlott.

Fogamzóképes nők esetében az oltás előtt ki kell zárni a terhességet. Ezenkívül
a fogamzóképes korú nőket figyelmeztetni kell arra,  hogy  a második adagjuk után legalább 2 hónapig kerüljék a terhességet .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük