Hogyan állunk hozzá…

…az oltási kötelezettség teljesítéséhez?! Birka, vagy felnőtt?

A Covid-oltás témája jelenleg mindenütt jelen van. Hanna ezt első kézből tapasztalja a kórházban végzett munkája során. Kötelező vizsgálatok, kötelező maszkok, a kötelező védőoltás veszélye: szabadságunkat lépésről lépésre korlátozzák. Ő maga hogyan kezeli ezt, és mit tanácsol?

Szia, megint én vagyok – a Hanna!

Jelenleg – ahogyan bizonyára sokan Önök közül is – többször is szembesülök egy témával, ráadásul nagyon röviden szeretnék erről beszélni. És ez a Covid oltás…

Én személy szerint egy kórházban dolgozom, és különösen ott ez a téma nagyon aktuális. Néha még az az érzésem is van, hogy minden e körül az oltás körül forog, és hogy nincs ennél fontosabb.

Tényleg nem hallom már a kérdést, hogy be vagyok-e oltva. Nagyon sajnálom! Egyik munkatársamnak néhány napja kellett meghallgatnia a világos véleményemet, amikor szintén ezt a kérdést tette fel nekem. Abban a pillanatban egyszerűen nem tudtam megállni. Olyan volt bennem, mintha tűz lobogott volna – csak ki kellett jönnie. Minden indulatom…

És én mondom nektek – nagyon jól esett! És érdekes módon egy teljesen jó beszélgetés lett belőle.

Igen – miért mondom ezt el neked?

Itt a kla.tv-n már sok műsort készítettünk ebben a témában.

És minél többet olvasok róla, annál inkább rájövök, milyen durva időket élünk. Te nem érzel ugyanígy?

Már az is elég aktuális, amikor azt hallom, hogy elég sokan szenvednek elég súlyos mellékhatásoktól röviddel a Covid oltás után – egészen odáig, hogy fel kell adniuk az életüket – és ezt a mainstream média, a politika és a közvélemény egyszerűen figyelmen kívül hagyja, és az oltással való összefüggéseket – ahelyett, hogy alaposan kivizsgálnák – tagadják… Miért hallgatják el, vagy egyszerűen letagadják az ilyen eseteket?!!

Ez csak egy nagyon rövid beszúrás volt. Sokkal többet is mondhatnék, de ma nem ez a célom. Mint mondtam, már több adást is készítettünk erről a témáról itt a kla.tv-n – nézzétek meg őket és terjesszétek az igét! A végén megmutatom a megfelelő linkeket is. Mindenképpen a nagy nyilvánossághoz kell eljuttatni. Tájékozódjatok!

A legnagyobb gondom ezzel a mai adással az, hogy felhívjam és bátorítsam önöket, hogy hallgassanak a SZÍVükre!!!!. Mert úgy érzem, hogy itt egyre jobban beszűkülünk, és hogy a szabadságunkat lépésről lépésre elveszik tőlünk.

Íme néhány példa:

A kötelező kanyaró elleni védőoltás itt Németországban, amelyet körülbelül egy évvel ezelőtt vezettek be.

Tehát e védőoltás nélkül, ha nem lennék már immunis például a kanyaróra, nem dolgozhatnék. Ugyanez vonatkozik a gyermekekre is. Oltás vagy kanyaró elleni védettség nélkül – nincs óvoda, nincs iskola.

Ezután nagyon aktuálisan a maszk kötelessége. Nem mehetsz be egy üzletbe maszk nélkül. Néha még a friss levegőn is viselnie kell, még akkor is, ha nincs más ember a láthatáron. Mindenhova kiragasztják ezeket a táblákat nagy felirattal: “Maszkkötelezettség”.

Itt Bajorországban egyébként még az FFP2 maszkok is kötelezőek.

Ezután a vizsgálati kötelezettség. Nekem személy szerint minden nap Corona-tesztet kellett végeznem, mielőtt munkába álltam. Itt már nincs szó “önkéntességről”.

Már az iskolákban is részben kötelező a vizsgálat… Ha nem teszed meg, egyszerűen nem mehetsz többé iskolába. Ez a jelenlegi helyzet például a nővérem legjobb barátnőjének a helyzete, aki úgy döntött, hogy nem hajlandó tovább játszani. És még sorolhatnám. Észrevetted? Megmondják nekünk, hogy mit kell tennünk, és ha nem tartjuk be, akkor az élet számos területén korlátok közé szorulunk, vagy valamilyen büntetést kapunk. Undorító, nem igaz?

És most jön a Covid elleni védőoltás, amely szintén kötelezővé vált számos létesítményben. Egy ismerősöm például nem tudta tovább elhelyezni a nővérét egy idősek otthonában anélkül, hogy beoltották volna a Covid ellen. Milyen furcsa ez?

Várom, hogy ez a munkahelyemen is megtörténjen. De azt már most megmondhatom: eggyel kevesebb alkalmazottjuk lesz! Mert számomra itt lépik át a piros vonalat.

Nekem személy szerint egyáltalán nincs jó érzésem ezzel kapcsolatban, és ezért egyszerűen nem fogom megtenni, ha erre kerül a sor.

És pontosan erről beszélek, emberek. Csak arra akarlak bátorítani, hogy hallgass a szívedre! És nem azt mondom, hogy ne oltassátok be magatokat.

Csak azt mondom: hallgass a szívedre! Tájékozódjatok és döntsetek magatok!

Mindegyikőtöknek van egy finom, halk hangja mélyen belül. Minden pillanatban pontosan tudod, hogy mit kell tenned és mit nem. Ez a “belső navigáció” rendkívül fontos egy olyan korban, amelyben most élünk.

Most már csak érettség kérdése. Mindenkinek a saját lábára kell állnia, és magának kell eldöntenie, hogy hova megy – és hova nem.

És nem csak abban a kérdésben, hogy be kell-e oltatni magunkat. Egyszerűen mindazzal, ami jelenleg történik – ezekkel a korlátozásokkal és kötelezettségekkel…

Ne hagyjuk, hogy elvegyék a szabadságunkat! Ez a mi életünk! Mi alkotjuk az embereket. Álljunk ki, mondjuk el a véleményünket, és – amennyiben nincsenek jó érzéseink – egyszerűen ne vegyünk részt. És a legfontosabb: ne félj!

Te magad döntöd el, hogy mit akarsz, és teljes bizonyossággal teszed!

Ez a TE életed!

Videó megtekinthető: https://www.kla.tv/18589

von haf.

Források:

Halálesetek, bénulások, rokkantság: Az oltás mellékhatásait továbbra is tagadják https://www.wochenblick.at/tote-gelaehmte-behinderungen-impf-nebenwirkungen-weiterhin-geleugnet/
Impfpflicht soll Kinder vor Masern schützen
https://www.bundesgesundheitsministerium.de/impfpflicht.html

Ez is érdekelheti Önt:

Hivatkozások :

Az idősek megmagyarázhatatlan halála a Covid-oltások után (www.kla.tv/18272)

Seniorenwohnpark Uhldingen-Mühlhofen: 13 Tote nach Impfung – alles zur Zufall? (www.kla.tv/18273)

Covid19-Impfschäden: Öffentlicher Dialog mit allen Fachkräften ist überfällig (www.kla.tv/18038)

Die Spritze mit dem Gen-Code – Interview mit Dr. Carrie Madej (www.kla.tv/18264)

Allheilmittel Corona-Impfung – oder doch nicht? (www.kla.tv/18309)

Impf-Tote, aber nicht wegen Impfung? (www.kla.tv/18207)

Achtung!! Warnung vor heimtückischer Covid-Impf-Propaganda (www.kla.tv/17677)

#Impfen – – ja oder nein? Fakten & Hintergründe … – www.kla.tv/Impfen

#ModeratPrivat – www.kla.tv/ModeratPrivat

#Coronavirus – www.kla.tv/Coronavirus

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük