Hollandiában sem mentette meg a maszk a 22 időskorú embert a halálos injekcióktól

A maszkok nem tudják megvédeni az embereket a COVID injekcióktól.

HOLLANDIÁBAN IS KEZDŐDIK
22 idős, akik demenciában szenvedtek, egy héttel a kísérleti mRNS Covid oltás után meghaltak Hollandiában
Január 30-án oltották be az idősek otthonában a lakókat Amersfoortban, A St. Elisabeth Otthonban.
Mindenki nagyon várta már az oltást. Azonban 2 héttel az oltás után koronavírus járvány tort ki és 22 idős meghalt február 23-ig.
Az oltások bevezetésével mindenki azt várta, hogy csökken a fertőzöttség. De nem ez történik. A tragikus történet csak folytatódik, mindenki számára ismert már a minta. Ha idősotthonokban oltanak, szinte minden idős megfertőződik Coviddal. Utána kezdődik a tömeges elhalálozás. Majd mutogatunk a Covidra, ahelyett, hogy az oltásokat vizsgálnánk. Megtudhattuk azt is, hogy ezen idősek demenciában és más egyéb betegségben is szenvedtek, tehát nem lehet a Covidot hibáztatni haláluk okában.
Beleegyeztek ezen idős lakók a kísérleti oltásba? Köztudott, hogy Németországban, Spanyolországban a demenciában szenvedő időseket akaratuk ellenére beoltják. Ez az eugenika egyik célja. A gyenge, törékeny idősek felszámolása a népességellenőrzés céljából. A globális zsarnokok gyilkosságot, eutanáziát folytatnak, miközben a világ ül és nézi, elfogadva azt, hogy ez a halálos virus műve. Egy olyan vírusé, amelyről orvosok ezrei a világ minden táján kijelentették, hogy nem veszélyes és 100 %-ban kezelhető elérhető gyógyszerekkel, vitaminokkal.

Brian Shilhavy
szerkesztő, Health Impact News

2021. február 23
Nyomtassa ezt a bejegyzést Nyomtassa ezt a bejegyzést
22 Dementiás idős ember 1 hét alatt elhunytak a kísérleti mRNS COVID injekció után Hollandiában

A hollandiai RTV Utrecht tegnap arról számolt be, hogy 22 lakos halt meg egy héten belül az amersfoorti Szent Elisabeth Ápolási és Vendégházban az egyik mRNS kísérleti COVID „oltóanyag” január 30-i injekciója után.

Az Amersfoort-i Szent Elisabeth ápolási és vendégházban nagy volt a remény az oltás iránt. Január 30-án a lakók megkapták első lövésüket.

Két hét múlva azonban a koronavírus száguldott az idősek otthonában. Ma bejelentették, hogy egy hét alatt már 22 lakó halt meg.

“Az oltások kezdetével arra számítottunk, hogy a fertőzések csökkenni fognak, de ez nem történt meg, és ezt nagyon idegesítjük” – mondja Evelien Bongers, az igazgatóság tagja az RTV Utrecht-nek. „Nagyon intenzív. A lakókért, családjukért, szeretteikért és munkatársainkért. ”

Ez a tragikus történet követi az Egészségügyi Hírek olvasói számára ma már megszokott mintát . Az idősek tömeges oltását a tartós ápolású bentlakásos otthonokban szorosan figyelemmel kísérik mindenki COVID-fertőzéssel, majd súlyos halálesetek következnek. A halálesetek után a COVID-t okolják az injekciók helyett.

Ezzel a jelentéssel Hollandiából kiderül az is, hogy ezek a lakosok demenciában szenvedtek, és más alapbetegségeik voltak, ezért nehéz a COVID-ot hibáztatni a halálesetek miatt.

A Szent Erzsébet Ápolási és Vendégházban idős, demens emberek élnek. Ez egy nagyon sebezhető csoport.

„Ezeknek a lakosoknak ápolásra és gondozásra van szükségük. Ha megfertőződnek a koronavírusban, az túl sok lehet. ”

Pontosan azért, mert mögöttes szenvedés van, nem lehet minden esetben biztosan meghatározni, hogy a halál a vírus közvetlen eredménye-e. – Ezek az idős emberek koronával haltak meg, de nem feltétlenül a korona miatt. ( Forrás )

Tudjuk, hogy Németországban és Spanyolországban a demenciában szenvedő időseket akaratuk ellenére oltják be, ugyanezen kísérleti ” vakcinákkal”.

Egy bejelentő videofelvétele a kényszerített COVID oltásokról a német idősek otthonában 

Spanyolország bíróságai elrendelik a cselekvőképtelen idősek otthonában lakók kényszerített oltását

Ez az eugenikusok kimondott célja. A gyengék, gyengék és idősek felszámolása a népesség-ellenőrzés céljából.

A globális orvosi zsarnokok gyilkosságot és eutanáziát követnek el, miközben a világ hátradől és figyel, és inkább azt a hazugságot hiszi, hogy egy halálos vírus okozza mindezt. Az a vírus, amelyről orvosok ezrei állították szerte a világon, nem veszélyes és 100% -ban kezelhető meglévő, régebbi gyógyszerekkel, valamint olyan természetes gyógymódokkal, mint a C-vitamin, a D-vitamin, a cink, a szűz kókuszolaj és mások.

Forrás RTV Utrecht

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük