Holokauszt túlélők levele  az Európai Gyógyszerügynökségnek

A COVID vakcina várható európai engedélyezése előtt holokauszt-túlélők és leszármazottaik levelet juttattak el az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA), amelyben a COVID-19 oltási program leállítását követelik. A túlélők azzal vádolják az egészségügyi szabályozó hatóságokat, hogy a Nürnbergi Kódexet megsértve nem tájékoztatták megfelelően a lakosságot a vakcina veszélyeiről, és az oltási programot “második holokausztnak” nevezik.
Azt írják: “Ha 80 évvel ezelőtt a zsidókat démonizálták, mint a fertőző betegségek terjesztőit, ma az oltatlanokat démonizálják”.

We For Humanity

Jogászok, orvosok, tudósok, újságírók és más szakmák képviselőinek nemzetközi szövetsége vagyunk.

A világ minden olyan emberének érdekeit képviseljük, aki arra törekszik, hogy szabadságban, önrendelkezésben, méltóságban és őszinteségben éljen.

We For Humanity, trust-in-humanity@pm.me

Címzett:

EMA

Emer Cooke

Domenico Scarlattilaan 6

1083 HS Amszterdam Hollandia

2021 augusztus 25

STOP HOLOCAUST

Hölgyeim és Uraim!

Mi, a második világháborúban az emberiség ellen elkövetett atrocitások túlélői kötelességünknek érezzük, hogy lelkiismeretünkhöz híven megírjuk ezt a levelet.

Nyilvánvaló számunkra, hogy egy másik, nagyobb méretű holokauszt zajlik a szemünk előtt. A világ lakosságának többsége még nem fogja fel, hogy mi történik, mert egy ilyen szervezett bűnözés nagyságrendje meghaladja a tapasztalati körüket. Mi azonban tudjuk. Emlékszünk Josef Mengele nevére. Néhányunknak személyes emlékei vannak. Olyan szörnyű déjà vu-t élünk át, hogy felkelünk, hogy megvédjük szegény embertársainkat. A fenyegetett ártatlanok között most már gyerekek, sőt csecsemők is vannak.

A COVID-19 vakcinák mindössze négy hónap alatt több embert öltek meg, mint az összes rendelkezésre álló vakcina együttvéve 1997 közepétől 2013 végéig, azaz 15,5 év alatt. A legsúlyosabban érintettek pedig a 18 és 64 év közöttiek az a csoport, amely nem szerepelt a Covid-statisztikában.

Felszólítjuk Önöket, hogy azonnal állítsák le ezt az istentelen orvosi kísérletet az emberiségen.

Amit önök a SARS-Cov-2 elleni “védőoltásnak” neveznek, az valójában a természetbe való blaszfémikus beavatkozás. Még soha nem sikerült az egész bolygót immunizálni úgy, hogy szintetikus mRNS-t juttattak az emberi szervezetbe. Ez egy olyan orvosi kísérlet, amelyre a Nürnbergi Kódexet kell alkalmazni. Az ebben a dokumentumban szereplő 10 etikai alapelv az orvosi etika alapvető kódexét képviseli, amelyet a nürnbergi orvosok pere során fogalmaztak meg annak biztosítása érdekében, hogy soha többé ne lehessen embereket önkéntelen orvosi kísérleteknek és eljárásoknak alávetni.

A Nürnbergi Kódex 1. elve:

(a) “Az emberi alany önkéntes hozzájárulása elengedhetetlenül fontos. Ez azt jelenti, hogy az érintett személynek jogilag képesnek kell lennie a beleegyezés megadására; olyan helyzetben kell lennie, hogy képes legyen szabad döntési jogkörének gyakorlására, anélkül, hogy a

az erőszak, csalás, megtévesztés, kényszer, kényszerítés, túlkapás vagy a kényszer vagy kényszerítés más, hátsó szándékú formája; és elegendő ismerettel és megértéssel kell rendelkeznie az érintett tárgykör elemeiről ahhoz, hogy képes legyen értő és felvilágosult döntést hozni. (b) Ez utóbbi elem megköveteli, hogy mielőtt a kísérleti alany pozitív döntést hozna, a kísérleti alany tudomására hozzák a kísérlet jellegét, időtartamát és célját; a kísérlet végrehajtásának módszerét és eszközeit; minden ésszerűen várható kellemetlenséget és veszélyt; valamint a kísérletben való részvételéből az egészségére vagy személyére esetlegesen eredő hatásokat.

(c) A beleegyezés minőségének megállapítása minden egyes személyt terheli, aki a kísérletet kezdeményezi, irányítja vagy abban részt vesz. Ez személyes kötelesség és felelősség, amelyet nem lehet büntetlenül másra átruházni.

Re. (a): Nincs szó szabad döntésről. A tömegmédia félelmet és pánikot terjeszt, és a göbbelsi propaganda szabályát alkalmazza azáltal, hogy addig ismételgeti a valótlanságokat, amíg el nem hiszik őket. Hetek óta a be nem oltottak kiközösítésére szólítanak fel. Ha 80 évvel ezelőtt a zsidókat démonizálták, mint a fertőző betegségek terjesztőit, akkor ma a be nem oltottakat vádolják a vírus terjesztésével. A fizikai integritást, az utazás szabadságát, a munka szabadságát, az együttélés szabadságát vették el az emberektől, hogy rájuk kényszerítsék az oltást. A gyerekeket a szüleik döntése ellenére csábítják az oltásra.

Re (b): Az FDA sürgősségi felhasználási engedélyében már felsorolt 22 szörnyű mellékhatást nem közölték a kísérleti vizsgálat alanyaival. Az alábbiakban ezeket soroljuk fel a világ nyilvánossága érdekében.

Definíció szerint soha nem volt tájékozott beleegyezés. Eközben számos adatbázisban rögzített mellékhatások ezrei vannak nyilvántartva. Miközben az úgynevezett esetszámokat 30 perces intervallumokban az összes tömegtájékoztatási eszköz sípoltatja, a súlyos mellékhatásokról nem esik szó, sem arról, hogy a mellékhatásokat hogyan és hol kell jelenteni. Tudomásunk szerint még a rögzített károkat is minden adatbázisban nagymértékben törölték.

A Nürnbergi Kódex 6. alapelve előírja: “A vállalandó kockázat mértéke soha nem haladhatja meg a kísérlet által megoldandó probléma humanitárius jelentősége által meghatározott mértéket“.

A Covid elleni “védőoltás” az emberek kb. 99%-a számára veszélyesebbnek bizonyult, mint a Covid. Amint azt a Johns Hopkins dokumentálta, egy 48.000 gyermeket vizsgáló tanulmányban a gyermekek nulla kockázatot jelentenek a vírus miatt. Az Önök saját adatai azt mutatják, hogy a vírus által nem veszélyeztetett gyermekek szívrohamot kaptak az oltást követően; több mint 15 000-en szenvedtek el mellékhatásokat – köztük több mint 900 súlyos eseményt. Az USA-ban legalább 16 serdülő halt meg az oltást követően. Mint ismeretes, csak körülbelül 1%-ról számolnak be. És a számok rohamosan nőnek, miközben ezt írjuk. Az önök tudtával.

A kódex 10. elve : “A kísérlet során a felelős tudósnak készen kell állnia arra, hogy a kísérletet bármely szakaszában befejezze, ha a tőle elvárt jóhiszeműség, kiváló szakértelem és gondos ítélőképesség gyakorlása során valószínűsíthetően úgy véli, hogy a kísérlet folytatása valószínűleg a kísérleti alany sérüléséhez, fogyatékosságához vagy halálához vezetne. ”

Állítólag a világ lakosságának mintegy 52%-a kapott már legalább egy oltást.

Már régóta esedékes lenne a “vakcina” által világszerte károsítottak, halálosan sérültek és elhunytak valódi számának őszinte közzététele. Ez időközben milliókról szól. Közölje velünk a Covid vakcina áldozatainak valódi számát most.

Hány elég lesz ahhoz, hogy felébredjen a lelkiismereted?

Az FDA számára a sürgősségi jóváhagyás előtt ismert mellékhatások listája

 1. Guillain-Barré-szindróma
 1. Akut disszeminált encephalomyelitisz
 2. Transzverzális myelitis
 3. Encephalitis/encephalomyelitis/me ningoencephalitis/meningitis/ence pholapathia
 4. Görcsök/görcsrohamok
 5. Stroke
 6. Narkolepszia és kataplexia
 7. Anafilaxia
 8. Akut szívizominfarktus
 9. Myocarditis/pericarditis
 10. Autoimmun betegség
 1. Halálesetek
 2. Terhesség és születés kimenetele
 3. Egyéb akut demyelinizáló betegségek
 4. Nem anafilaxiás allergiás reakciók
 5. Trombocitopénia
 6. Disseminált intravaszkuláris koaguláció
 7. Vénás tromboembólia
 8. Ízületi gyulladás és ízületi fájdalom/ízületi fájdalom
 9. Kawasaki betegség
 10. Multiszisztémás gyulladásos szindróma GYERMEKEKBEN
 1. Védőoltással fokozható betegség.

Aláírva

A koncentrációs táborok túlélői, fiaik, lányaik és unokáik, beleértve a jóakaratú és lelkiismeretes személyeket is:

Felelősségi nyilatkozat:

A holokauszttúlélők és a kulcsaik személyes adatai hivatalos kérésre hitelesítési célokra átadhatók. Nyílt levélben az adatokat nem hozzák nyilvánosságra az aláírók védelmében a megtorlások miatt.

Ugyanezen okból kifolyólag a kapcsolatfelvétel csak e-mailben lehetséges: trust-in-humanity@pm.me

forrás:

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük