Hű vagyok Hippocratesi eskümhöz -Dr. Trozzi

EGY KANADAI ORVOS MEGSZÓLAL

 

Mark Trozzi vagyok, orvos, 1990-ben szereztem a diplomám a Western Ontario Egyetemen. A sürgősségi ellátásban dolgoztam az elmúlt 25 éven át. Több helyen megfordultam munkám során az úgy nevezett “járvány” során 2021. Februárig, többek között a Covid-19 betegeknek kialakított külön sürgősségi részlegeken. Az Amerikai Sebészek Kollégiumának professzora vagyok, tanítok is számos kanadai egészségügyi iskolában.

Amit elmondok, az a megfigyeléseimen és a véleményemen alapul. Személyes és vallásos meggyőződésem arra késztet, hogy nyíltan és őszintén beszéljek. Nincsen felhatalmazásom arra, hogy elmondjam az “igazságot”, de megosztom őszintén a tapasztalataimat, meglátásaimat, amelyek többek között több száz órás kutatáson is alapulnak a Covid-19 témájában. A “járvány” hajnalán óvatos voltam, gondosan viseltem a maszkot, mostam a kezem, tartottam a távolságot stb. Tanulmányoztam a koronavírusokat, a sürgősségi részlegen mélységeiben foglalkoztam azzal, hogy hogyan lehet a “gyilkos vírussal” megbirkózni. Azonban számos dolog egyre inkább arra világított rá, hogy manipulálnak és becsapnak minket.

Az első hullám
A “járvány első hulláma” életem legnyugalmasabb időszaka volt. Az elmúlt 25 évben nagyon keményen dolgoztam a sürgősségi ellátásban. Azonban az első hullám alatt sem a sürgősségi részlegen, sem a Covid-19 betegek sürgősségi részlegén nem voltak betegek tömegei. Szinte munka is alig volt. Volt olyan múszakom sürgősségi részlegen, amikor egyáltalán nem érkezett ellátandó beteg. Néha elmentem a helyi üzletbe, ahol a megbabonázott sorbanállók a sor elejére küldtek, köszönve áldozatos munkámat, mint a frontvonalban dolgozó sürgősségi orvos. Szentül meg voltak győződve arról, hogy a kórházak sürgősségi részlegei tele vannak haldokló covid betegekkel, mérhetetlenül fáradt lehetek és halálos veszélynek vagyok folyamatosan kitéve. Kapcsolatot kezdtem keresni más kanadai és amerikai kollégákkal és ugyanezt hallottam tőlük is. Üresek a kórházak, de a propaganda csak harsogja, hogy tele vannak a kórházak haldokló covid betegekkel.
Korai kutatásaim
Elkezdtem vizsgálni a hydroxychloroquine-t, amely valóságan segíthet azon embereken, akik nagyon betegek lesznek ettől a megfázásos vírustól. Ledöbbentem, ahogy ezt a kezelést az orvostársadalom lesöpörte az asztalról.
Korai aggodalmak
Elkezdtem kutatni a WHO és az ENSZ területén is. Megtudtam, hogy egy kommunista, tekintély nélküli “Dr” DóTedros a WHO feje, akit Kína támogat. Rájöttem, hogy Kína milyen formában vett részt a vírus útra bocsájtásában, hogyan tűntek el őszinte kínai orvosok és tudósok, hogyan rendszabályozták a kínai lakosságot jól időzített lezárásokkal, amelyekről filmek készültek és mindenhol a világban sugározták őket annak érdekében, hogy pánik keletkezzen, amely a gazdasági élet és az emberi jogok korlátozását eredményezte.
Rókák őrzik a tyúkolat
Kanada fő egészségügyi vezetője, Dr Tam részt vesz a WHO munkájában Dr Tedrossal együtt. Gyakran hallottam meglehetősen bizarr ismertetőit a Covid-19-cel kapcsolatban. Kettős játékot játszik.
Véleményem a helyzetről
Semmilyen szinten, semmilyen kórházi részlegnek nincsen választási lehetősége. Követnie kell a kormány folyamatos, megkérdőjelezhető új intézkedéseit, protokoljait, utasításait. A kollégákkal folytatott őszinte beszélgetéseim a megfigyeléseimmel, kutatásaimmal kapcsolatban egyre nagyobb problémává váltak. Egy általam nagyon tisztelt adminisztratív munkatárs arról tájékoztatott, hogy “a gondolataim más kollégák számára kellemetlenek, nem segítik elő, hogy mindenki motivált legyen és engedelmes” az új protokolok és szigorítások vonatkozásában. Megígértem, hogy “inkább leharapom a nyelvem bármikor, ha a coviddal kapcsolatban szeretnék beszélni a kórházban.” Megtartottam beosztásomat a továbbiakban. De etikailag az egész helyzet nem volt elfogadható a számomra. Novembertől februárig leépítettem a sürgősségi munkámat, majd február közepén felmondtam, hogy a további társadalmi, jogi és etikai ellentéteket elkerüljem a kórházban, amelyet annyira szerettem.

Láttam-e valaha Covid-19 beteget?

Sohasem. Láttam tünetmentes emberek pozitív PCR tesztjeit. Láttam, hogy az emberek saját otthonaik börtönében ülnek, elszigetelve családjuktól, barátaiktól. Vizsgálni kezdtem a PCR teszteket és rádöbbentem, hogy félrevezetőek, manipulálhatóak. Az adózók pénzét vég nélkül lehet felhasználni ezek tesztekre, óriási adósságot lehet felhalmozni a használatuk segítségével, miközben azon bűnözők, akik ezt a botrányt gyártják mérhetetlenül meggazdagodnak. Az én megyémben kb 50000 teszt készült naponta. Közben a kormány sok százezer potenciálisan veszélyes kísérleti injekciót ad be az embereknek módosított vírusgenetikai anyaggal és ezeket “oltásoknak” nevezi, miközben a hadsereg kezeli a készletet. Normális dolog ez egy enyhe lefolyású, nem halálos vírusos fertőzés esetében?
Az információ elfojtása?
Azon orvosokat, tudósokat, akik szérum ellenanyag tanulmányokat végeztek, elhallgattatták. Ezek az orvosok, tudósok rájöttek arra, hogy a vírus sokkal szélesebb körben elterjedt, mint mondják, általában nem okoz halált, gyakran tünetmentesek az emberek, vagy nagyon enyhe tüneteik jelentkeznek. Sok körzetben már 2020 nyarára kialakult a nyájimmunitás. Itt van egy kínai tanulmány, amely 2020 június 1-jére let kész, 2 hónappal a rövid lezárások után. Senki nem terjesztette a vírust, még a nagyon kevés pozitív PCR tesztet mutató személy sem. https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w

Kína
Észrevettem, hogy Kína színházi jelenetbe illő lezárása után gyorsan helyreállt a gazdasági élet. Ugyanakkor más országok gazdasága lebénult. Kína hatalmas ellenőrzési lehetőséget kapott a világpiacon.
Az egészségügyi dolgozók politikai manipulálása
Az a meglátásom, hogy sok dolgot, amelyet az orvosi egyetemen megtanultunk a fertőző betegségekről, teljesen lesöpörnek az asztalról. Ugyanakkor folyamatosan jelennek meg az egészségügyi tisztviselők számomra gyakran meglehetősen furcsa utasításai. Az orvosok, az ápolók, a tanárok nagyon fontos szerepet töltenek be a Covid-19 megtévesztés sikerében, hiszen ezen emberek vezető szerepet töltenek be a társadalomban, az emberek bíznak a tanácsukban. Nem meglepő, hogy a szabad beszéd ezen körökben meglehetősen korlátozottá vált. Munkanapjaink csendesek a sürgősségi részlegen, gyakran zoom gyűlésekre csatlakozunk otthonunkból, hogy megismerkedjünk az új Covid-19 szabályozásokkal. Egy nap ajánlatot kaptam, hogy több pénzt kereshetek, ha nem a sürgősségi részlegen dolgozom, hanem maradjak otthon és legyek elérhető folyamatosan azon nővérek részére akik covid teszteket készítenek és szükségük van video konferenciára. Rengeteg pozitív és negatív módszer kerül alkalmazásra a kanadai orvosok, ápolók, tanárok körében a nagy covid átverés során, de ez lerombolja a társadalmunkat. Csak a Titanicra szeretnék utalni, ahol “még a luxus lakosztályok is az óceán mélyén végezték, mikor a hajó elsüllyedt”. Meg kell jegyezni hogy a kísérleti vírus genetikai injekciók a Nürnberi Kód megsértését jelentik az orvosi kísérletek tekintetében még a résztvevők teljes tájékoztatása esetében is. Az orvosok és nővérek nehéz döntés előtt állnak. A karrierem során az őszinteség a kedvesség mindig összeegyeztethető volt a munkámmal etikusan, vallási nézeteim szerint tudtam dolgozni. Ugyanakkor munkámból meg tudtam élni. Ha tovább folytatnám munkámat, részt vennék ebben az átverésben, amely ellentmond eskümnek, hitemnek, azon véleményemnek hogy nem követek el az emberiség ellen bűntényt a Nürnbergi Kód szerint. Együttérzek kollégáimmal. Valamennyien a covid áldozatai vagyunk.

Mélyebb kutatások

A Big Pharma azt reklámozza, hogy a SARS-CoV2 új változatai érkeznek. Ugyanakkor már legalább 17 éve tudjuk, hogy ki vagyunk téve ennek a vírusnak. Az emberek immunitást fejlesztettek ki ellene valamilyen szinten és a víruscsalád genetika felépítése 80 %-ban nem változott. Dr Michael Yeadon szakértő is elmagyarázza, hogy gyakorlatilag lehetetlen az, hogy ne lenne immunitás a mutánsokkal szemben. A múlt évi kutatások azt mutatják, hogy az emberek több, mint 50 %-a rendelkezik immunitással, semmi szüksége a kísérleti injekciókra. Az embereknek tehát van immunitása a koronavírusokkal szembern. 80 %-uk enyhe tüneteket mutat vagy egyáltalán nem mutat tünetet a fertőzés során. Az emberek 0.1 %-a van tényleges veszélynek kitéve. Mindezek ellenére erőltetik a kísérleti oltást a tömegek számára. Ez ellentétes a Nürnbergi Kóddal. Sok más egyéb covid protocol is bűncselekmény az emberiséggel szemben és ellentétben áll a Nürnbergi Kóddal és más jogi normákkal, mint a szabadságjogok pl.
Személyes döntés
Hű vagyok Hippocratesi eskümhöz, követem a Nürnbergi Kód előírásait. Mint orvos felelős vagyok, hogy folytassam a kutatásaimat és annak eredményeit őszintén megosszam. Ez egy nagyon fontos munka, amely anyagi áldozatokat és időt is követel tőlem. Felmondtam a kórházi állásomat, lemondtam a bevételemről. Eladatam házamat, átszerveztem a családi életem. Részt veszek minden erőmmel ennek a bűncselekménynek a megállításában. Bízom benne, hogy elérjük az emberi jogok visszaállítását és azt, hogy normális társadalomban élhetünk. Itt mindenki áldozat, csak a felismerés útján nem mindenki halad egy sebességgel. Hálás vagyok mindenkinek, aki részt vesz a munkánkban, legyen az bármilyen szellemi vagy anyagi segítség is.

Rájöttem arra hogy a korrupt oligarchia hogyan tervezte meg ezt a járványt az emberiség ellen. Ezek közé tartozik az Event 201 esemény is, amely a korona járvány szimulációs játéka volt 2019. Októberében a Bill & Melinda Gates Alapítvány a Világgazdasági Fórum és a Johns Hopkins Egyetem lebonyolításában. Volt a Rockefeller Alapítványnak is 2010 vírus járvány szimulációja “Lezárás művelet” néven. Mindkettő művelet leírta, hogy egy járvány kitörését hogyan lehet felhasználni az autokrata rendszerek bevezetésére, az emberi jogok és szabadság felszámolására. Azt is látni kell, hogy a Google, Facebook, Twitter, YouTube folyamatosan cenzúrázza az információt, becsapja az embereket.

Maszkhasználat
A világon mindenfelé erőltetik a maszk használatát a lakosság számára. De ezt a tudomány nem támogatja. A maszkok jelentős kárt okoznak pszichológiailag, társadalmilag, bőr-, fog- száj és egyéb tünetek jelentkeznek. Bár jó egészségem van, a maszkiselés során kiütéseket kaptam, orrtünetek jelentkeztek bármikor, ha hosszabb időn keresztül viseltem a maszkot. Már napok óta nem hordok maszkot. A leginkább az aggaszt, hogy az arckifejezés eltűnt, pedig ez a szociális kapcsolatokban egy normális látható jelzés.
Covid-19 oltás
Korábban voltak kísérletek koronavírus elleni oltóanyagok kifejlesztésére, de az állatkísérletek veszélyes mellékhatásokat mutattak. A kísérleteket felfüggesztették. Miért lenne szükség egy veszélyes vakcinára egy általában enyhe lefolyású betegség esetében, amelyre kialakul a nyájimmunitás is? A gyorsított eljárásban gyártott, drága kísérleti “vakcinák” csak az adófizetők pénzét viszik, míg a gyártók csak gazdagodnak. Azonban az emberek börtönükben ülnek, folyamatos molesztálás és manipulálás mellett annak érdekében, hogy felvegyék ezt a furcsa, új injekciót, remélve, hogy szabadságuk egy részét visszakapják. Meg kell azonban jegyezni, hogy az úgynevezett “vakcinák” NEM vakcinák. Csak abban az esetben, ha megváltoztatjuk a vakcina meghatározását. Ezek inkább korona vírus géninjekciók.
További tudományos tanulmányok
2021-ben tovább folytatom a koronavírussal kapcsolatos tanulmányok készítését. Az Ivermectin képbe került, mint nagyon hatékony és biztonságos megelőzési és kezelési lehetőség. Az üzleti körök, a politikai érdek ezt is lesöpörte az asztalról, miközben a tömegeknek drága és nem megalapozott injekciókat ajánlanak. A Big Pharma és a körülöttük lévő politikai elit a világ lakói számára be akarják adni ezt a kísérleti anyagot, még csecsemőknek, gyerekeknek is. Ugyanakkor a SARS-CoV2 elenyésző veszélyt jelent az emberek számára azon nagyon beteg emberek kivételével, akik egyébként is fogékonyak bármilyen más egyéb betegsére is. A gyerekeket egyáltalán nem fenyegeti halál, de a bezárások, maszkok, elszigetelés, gyerekéletük felszámolása súlyos károkat okoz számukra. Az idősek és nagyon betegek kivételével mások sem veszélyeztetettek. Alaposan utána jártam, minden elérhető információt feldolgoztam és arra a következtetésre jutottam, hogy nem tudom javasolni az emberek túlnyomó részének ezt a kísérleti vakcinát. Nem tudom elfogadni a PCR tesztek esetszámolási módját sem, a lezárásokat és a maszkviselést sem.

A Big Pharma azt reklámozza, hogy a SARS-CoV2 új változatai érkeznek. Ugyanakkor már legalább 17 éve tudjuk, hogy ki vagyunk téve ennek a vírusnak. Az emberek immunitást fejlesztettek ki ellene valamilyen szinten és a víruscsalád genetika felépítése 80 %-ban nem változott. Dr Michael Yeadon szakértő is elmagyarázza, hogy gyakorlatilag lehetetlen az, hogy ne lenne immunitás a mutánsokkal szemben. A múlt évi kutatások azt mutatják, hogy az emberek több, mint 50 %-a rendelkezik immunitással, semmi szüksége a kísérleti injekciókra. Az embereknek tehát van immunitása a koronavírusokkal szembern. 80 %-uk enyhe tüneteket mutat vagy egyáltalán nem mutat tünetet a fertőzés során. Az emberek 0.1 %-a van tényleges veszélynek kitéve. Mindezek ellenére erőltetik a kísérleti oltást a tömegek számára. Ez ellentétes a Nürnbergi Kóddal. Sok más egyéb covid protocol is bűncselekmény az emberiséggel szemben és ellentétben áll a Nürnbergi Kóddal és más jogi normákkal, mint a szabadságjogok pl.

Személyes döntés
Hű vagyok Hippocratesi eskümhöz, követem a Nürnbergi Kód előírásait. Mint orvos felelős vagyok, hogy folytassam a kutatásaimat és annak eredményeit őszintén megosszam. Ez egy nagyon fontos munka, amely anyagi áldozatokat és időt is követel tőlem. Felmondtam a kórházi állásomat, lemondtam a bevételemről. Eladatam házamat, átszerveztem a családi életem. Részt veszek minden erőmmel ennek a bűncselekménynek a megállításában. Bízom benne, hogy elérjük az emberi jogok visszaállítását és azt, hogy normális társadalomban élhetünk. Itt mindenki áldozat, csak a felismerés útján nem mindenki halad egy sebességgel. Hálás vagyok mindenkinek, aki részt vesz a munkánkban, legyen az bármilyen szellemi vagy anyagi segítség is.

Forrás:

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük