SZABADSÁG KONVOJ HUNGARIAN TRUCK Conwoy szervezése.

Szabadság Konvoj
ELÉG VOLT, CSELEKEDNI FOGUNK, ITT AZ IDŐ HUNGARY TRUCK CONVOY

Megalakult a sofőrök  csoport a Telegrammon.

 

https://t.me/HungarianTruckConvoy/5186

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
https://t.me/HungarianTruckConvoy
A SZERVEZŐKTÖL:
Nem tudjuk elérni céljainkat, ha fenyegetések vagy erőszakos cselekmények történnek. Ez a mozgalom békés tiltakozás, és nem nézünk el semmilyen erőszakos cselekményt.
Olyan világban élünk, ahol az internet elterjedtsége és az azonnali globális kommunikáció nagyobb hatalmat ad a szavaknak és gondolatoknak, mint bármely fizikai fegyver – így a zsarnokság és a tekintélyelvűség elleni hatékony eszközzé válik. Ezért cenzúráznak minket, és ezért kell békésnek maradnunk, bármi áron.
Már tudjuk, hogy lesznek aktivisták, akik globális tekintélyelvűek és agytrösztök parancsára dolgoznak mozgalmunk szabotálásán. Emiatt zéró toleranciát kell alkalmaznunk az agresszív viselkedéssel és erőszakkal szemben. Kérlek, maradjatok nyugodtak és szeretetteljesek egymás iránt.
Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos, hogy mindenki megtegye akövetkezőket:
1. Semmilyen körülmények között NE lépj be semmilyen kormányzati épületbe vagy állami ingatlanba.
2. Tisztelettel bánj minden rendőrrel. A frontvonalbeli rendőrökre már most is jelentős nyomás nehezedik nagyhatalmú politizáló egyének és helyi politikusok részéről. Kérjük, hogy ne hozzd nehéz helyzetbe az első vonalbeli tiszteket. Mindig legyél tisztelettudó, még akkor is, ha idézést küldenek neked. Csak tudd, hogy legtöbbjük ezt kényszerből teszi.
3. Maradj nyugodt minden körülmények közt. Ha olyan személyeket látsz, akik megpróbálnak konfliktusba keverni, más kamionosokat és résztvevőket, jelentsd őket a rendőrségnek és munkatársainknak, vagy keressen másokat a környezetében, hogy segítsenek a feszültség feloldásában. Marad nyugodt és tárgyilagos minden körülmények között! Ne engedj semmilyen provokációnak!
4. Ne viselkedj fenyegetöen. A fenyegetések eszkalációhoz vezetnek, ami erőszakhoz vezethet. Kérjük, hogy tegyetek meg mindent annak érdekében, hogy elfojtsátok az agresszív retorikát. Minden bizonnyal a média is jelen lesz, és ezt munícióként fogja használni mozgalmunk ellen. Üzleti modelljük a hírnév rombolásának stratégiájára épül. Ne segíts nekik profitálni abból, hogy lerombolják hírnevedet.
Ha nyugodtak maradunk, és szeretetet és támogatást mutatunk egymásnak, sok minden fog történni. Végül arra fogjuk késztetni a kormányt, hogy fordítsa meg a Covid-útlevelekkel és az oltási mandátumokkal kapcsolatos politikáját, ahogy azt az Egyesült Királyság nemrégiben tette. Új barátokkal találkozunk, kapcsolatokat alakítunkki, és valószínűleg lesznek olyanok, akik találkoznak e békés tiltakozás során, és szerelembe esnek, és közös életet építenek. Ne áldozzuk fel mindannyiunk számára fontos fényes jövőt azzal, hogy elveszítjük a türelmünket.
Ez az első lépés a Szabadság és az Egymás Megértésének Új Aranykora felé vezető hosszú úton. Építsük együtt ezt a jövőt!
Miután a Szabadság Konvoj vezetöi megérkeznek a fövárosba ismertetjük a sajtótájékoztatónk dátumát és időpontját.
Legyetek jók és szeressétek egymást.
Sok szeretetet és pozitív hangulatot küldök mindenkinek!
2022 Január 30. (https://t.me/HungarianTruckConvoy) a magyar sofőröknek, aki csatlakozna mint sofőr, vagy segítő (https://t.me/+prQTXpyxPJ9hNDc0)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük