“Ideje beismerni a kudarcot” – mondja vezető immunológus az izraeli egészségügyi minisztériumnak

“Ideje beismerni a kudarcot” – mondja vezető immunológus az izraeli egészségügyi minisztériumnak

Ehud Qimron professzor, a Tel Aviv-i Egyetem mikrobiológiai és immunológiai tanszékének vezetője az izraeli egészségügyi minisztériumhoz intézett nyílt levelében azt írta: “Amikor a romboló koncepciók egymás után omlanak össze, nem marad más hátra, mint hogy a világjárvány kezelését irányító szakembereknek elmondjuk: mi megmondtuk”.

David Charbonneau, Ph.D.

Ehud Qimron professzor, a Tel Aviv-i Egyetem mikrobiológiai és immunológiai tanszékének vezetője, Izrael egyik vezető immunológusa a múlt héten elítélte, hogy az izraeli kormány szerinte rosszul kezeli a járványt.

Az izraeli egészségügyi minisztériumhoz intézett nyílt levelében Qimron azt írta:

“Két év késéssel végre rájössz, hogy egy légúti vírust nem lehet legyőzni, és hogy minden ilyen kísérlet kudarcra van ítélve. Nem ismered be, mert az elmúlt két évben szinte egyetlen hibát sem ismertél be, de utólag visszatekintve egyértelmű, hogy szinte minden intézkedésedben csúfos kudarcot vallottál, és még a média is nehezen fedezi már a szégyenedet.”

Részletes és kritikus levelében Qimron azzal vádolta a kormányt, hogy figyelmen kívül hagyta a fertőzésekkel és a természetes immunitással kapcsolatos, megalapozott járványtani tudományt, megtagadta a vakcinázás és a tesztelés kudarcával kapcsolatos bizonyítékokat, nem hozott létre megbízható protokollokat a mellékhatások bejelentésére, és haszontalan zárlatokat vezetett be, amelyek “tönkretették gyermekeink oktatását és jövőjét”.

A levél nagy részét annak szentelik, hogy a kormány nem konzultált a szakterület legképzettebb tudósaival, és nem követte azok ajánlásait, ehelyett összejátszott a Pfizerrel, hogy “nem objektív cikkeket publikáljon a Pfizer vezető vezetőivel együtt a vakcinák hatékonyságáról és biztonságosságáról”.

Qimron szembeállította Izrael “romboló politikáját” – amely politikát az Egyesült Államok is tükrözi – néhány más ország “józan politikájával”.

Megállapította, hogy jelenleg nincs orvosi vészhelyzet.

“Az egyetlen vészhelyzet most az, hogy önök még mindig a propagandára és a pszichológiai mérnöki tevékenységre szánt hatalmas költségvetéseket határozzák meg, ahelyett, hogy az egészségügyi rendszer megerősítésére irányítanák azokat” – írta Qimron.

Olvassa el az eredeti héber nyelvű levelet itt, vagy a teljes google-fordítást itt:

Egészségügyi Minisztérium, itt az ideje beismerni a kudarcot.

Végül mindig kiderül az igazság, és a koronavírus-politikával kapcsolatos igazság kezd kiderülni. Amikor a romboló koncepciók egytől egyig összeomlanak, nem marad más hátra, mint azt mondani a világjárvány kezelését irányító szakértőknek, hogy – mi megmondtuk.

Két év késéssel végre rájön, hogy egy légúti vírust nem lehet legyőzni, és hogy minden ilyen kísérlet kudarcra van ítélve. Nem ismeri be, mert az elmúlt két évben szinte egyetlen hibát sem ismert be, de visszatekintve egyértelmű, hogy szinte minden intézkedésében csúfos kudarcot vallott, és még a média is nehezen fedezi már a szégyenét.

Ön nem volt hajlandó elismerni, hogy a fertőzés hullámokban jön, amelyek maguktól elhalványulnak, az évek óta tartó megfigyelések és tudományos ismeretek ellenére. Ragaszkodtatok ahhoz, hogy minden hullám hanyatlását kizárólag a ti tetteiteknek tulajdonítsátok, és így hamis propagandával “legyőztétek a járványt”. És megint legyőztétek, és megint és megint és megint és megint.

Ön nem volt hajlandó elismerni, hogy a tömeges tesztelés hatástalan, annak ellenére, hogy a saját vészhelyzeti terveik kifejezetten ezt állítják (“Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, 26. o.).

Ön nem volt hajlandó elismerni, hogy a gyógyulás nagyobb védelmet nyújt, mint a vakcina, annak ellenére, hogy a korábbi ismeretek és megfigyelések azt mutatják, hogy a nem gyógyult oltott emberek nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a gyógyult emberek.

Nem volt hajlandó elismerni, hogy a megfigyelések ellenére az oltottak fertőzőek. Ennek alapján azt remélte, hogy az oltással nyájimmunitást érhet el – és ebben is kudarcot vallott.

Önök ragaszkodtak ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják azt a tényt, hogy a betegség a kockázati csoportok és az idősebb felnőttek számára több tucatszor veszélyesebb, mint a kockázati csoportba nem tartozó fiatalok számára, annak ellenére, hogy Kínából már 2020-ban is érkeztek ismeretek.

Nem volt hajlandó elfogadni a több mint 60 000 tudós és egészségügyi szakember által aláírt “Barringtoni Nyilatkozatot” vagy más, a józan észnek megfelelő programokat.

Ön úgy döntött, hogy nevetségessé teszi, rágalmazza, elferdíti és lejáratja őket. A megfelelő programok és emberek helyett olyan szakembereket választottak, akiknek nincs megfelelő képzettségük a világjárvány kezeléséhez (fizikusok mint kormányzati főtanácsadók, állatorvosok, biztonsági tisztek, médiaszemélyzet stb.).

Ön nem hozott létre hatékony rendszert a vakcinák mellékhatásainak bejelentésére, és a mellékhatásokról szóló jelentéseket még a Facebook-oldaláról is törölték. Az orvosok kerülik, hogy a mellékhatásokat a vakcinával hozzák összefüggésbe, nehogy önök üldözzék őket, ahogyan önök tették néhány kollégájukkal.

A menstruáció intenzitásának és a menstruációs ciklus idejének változásáról szóló számos jelentést figyelmen kívül hagyott. Eltitkoltad az objektív és megfelelő kutatást lehetővé tevő adatokat (például eltávolítottad a Ben Gurion repülőtér utasaira vonatkozó adatokat). Ehelyett úgy döntött, hogy nem objektív cikkeket tesz közzé a Pfizer magas rangú vezetőivel együtt a vakcinák hatékonyságáról és biztonságosságáról.

A bizalom visszafordíthatatlan károsodása

Ön azonban önhittségének magaslatáról figyelmen kívül hagyta azt a tényt is, hogy a végén kiderül az igazság. És kezd kiderülni. Az igazság az, hogy soha nem látott mélypontra juttattátok a közvélemény bizalmát, és aláástátok a tekintélyt parancsoló státuszotokat.

Az igazság az, hogy önök több százmilliárd sékelt égettek el hiába – a megfélemlítés közzétételére, a hatástalan tesztekre, a romboló zárlatokra és az élet rutinjának megzavarására az elmúlt két évben.

Tönkretettétek gyermekeink oktatását és jövőjét. Önök miatt a gyerekek bűntudatot, félelmet éreztek, dohányoznak, isznak, függővé válnak, lemorzsolódnak és veszekednek, amint azt az iskolaigazgatók országszerte tanúsítják. Kárt okoztatok a megélhetésnek, a gazdaságnak, az emberi jogoknak, a mentális és a fizikai egészségnek.

Rágalmaztad azokat a kollégáidat, akik nem adták meg magukat neked, egymás ellen fordítottad az embereket, megosztottad a társadalmat és polarizáltad a közbeszédet. Ön minden tudományos alap nélkül a köz ellenségének és betegségterjesztőnek bélyegezte azokat az embereket, akik úgy döntöttek, hogy nem oltatják be magukat.

Önök példátlan módon támogatják a megkülönböztetés, a jogok megtagadásának és az emberek, köztük a gyermekek orvosi választása alapján történő kiválasztásának drákói politikáját. Egy olyan szelekciót, amely nélkülöz minden járványtani indoklást.

Ha összehasonlítjuk az Önök által folytatott romboló politikát néhány más ország józan politikájával, akkor világosan láthatjuk, hogy az Önök által okozott pusztítás csak újabb áldozatokat hozott a vírusnak a sebezhetőkön túl.

A gazdaság, amelyet tönkretettél, a munkanélküliek, akiket te okoztál, és a gyerekek, akiknek az oktatását tönkretetted – ők a többlet áldozatok, kizárólag a saját tetteid eredményeként.

Jelenleg nincs orvosi vészhelyzet, de önök már két éve ápolják ezt az állapotot a hatalomvágy, a költségvetés és az ellenőrzés iránti vágy miatt.

Az egyetlen vészhelyzet most az, hogy önök még mindig politikát határoznak meg, és hatalmas költségvetést tartanak fenn a propagandára és a pszichológiai mérnöki tevékenységre, ahelyett, hogy az egészségügyi rendszer megerősítésére fordítanák azokat.

Ennek a vészhelyzetnek véget kell vetni!

Udi Qimron professzor, Tel Aviv Egyetem Orvosi Kar, Tel Aviv Egyetem

Forrás:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük