Ideje kivégezni a járvány fasizmust!!! Lássunk hozzá!

Exkluzív szakvélemények – kizárólag a Kla.TV-n (2021-es felülvizsgálat)

2021.12.31. | www.kla.tv/21162

Az elmúlt 2021-es évben a kötelezően finanszírozott állami média még jobban a mélypontra süllyedt. Kategorikusan elhallgatják a magas rangú orvosok, mikrobiológusok, kutatók, tudósok, ügyvédek és szemtanúk kulcsfontosságú szakértői véleményét. A nyílt diskurzus már régóta nem lehetséges. A közvéleményt a mainstream média csak egyoldalúan tájékoztatja, és a félelem, a megosztó agitáció és a profitéhes gyógyszeripari óriások sarokba szorítják. 2021-ben a Medien-Klagemauer ismét eleget tett az emberiség nagy igényének, és a tudomány, az oktatás és az orvostudomány minden fontos ágának szakértőit is szóhoz engedte. Ma kizárólag az Önök számára a legfontosabb szakértői hangok áttekintése, akik a Kla.TV-n végre átadhatják feltáró tudásukat a világnak …

Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi a mikrobiológia és a fertőző betegségek járványtanának szakértője, a mainzi Gutenberg Egyetem korábbi professzora. Az ottani Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézetet 22 évig vezette. Ő volt az egyik első szakértő, aki megkérdőjelezte a Corona-intézkedéseket és az alapvető jogok ezzel kapcsolatos masszív korlátozását, és ezzel kapcsolatban nyílt levelet írt Angela Merkel német kancellárnak. Még az oltások megkezdése előtt az elsők között figyelmeztetett az oltások által okozott hatalmas oltási károkra, például agyvérzésekre, agyvérzésekre és halálesetekre. Amikor ezek aztán tömegesen és teljes tragédiába torkolltak, közérthetően és fáradhatatlanul magyarázta az összefüggéseket, hogy megmentse a félrevezetett lakosságot a még nagyobb kártól. Bhakdi szerint a génalapú vakcinák teljesen különböznek a hagyományos vakcináktól, és ezerszer veszélyesebbek. Bhakdi számára az oltási kampány a lehető legnagyobb bűncselekmény.

Dr. Reiner Fuellmich ügyvéd összefoglalja a parlamenten kívüli Corona-vizsgálóbizottság eddigi megállapításait, amelyben már több mint 150 szakértő mondta el véleményét:
– A Corona sosem az egészségről szólt.
– A vírus nem veszélyesebb, mint az influenza, halálozási aránya 0,14-0,15%.
– Az állítólagos oltások valójában génterápiás kísérletek. Ezek rendkívül veszélyesek.
– Óvatos becslések szerint legalább 500 000 haláleset következik be az oltás megkezdése után.
– Kormányaink nem a népük érdekében cselekszenek, hanem nagyrészt a globális vállalatok és a nem kormányzati szervezetek mögött állók irányítása alatt állnak.
– Bill Gates már évek óta arról beszél, hogy drasztikusan csökkenteni kell a világ népességének számát.
– Klaus Schwab egy világkormányt is szorgalmaz az ENSZ vezetésével. Ezt világméretű káoszon keresztül kell elérni, járványok, háborúk és természeti katasztrófák formájában, hogy a világ lakossága azt higgye, hogy csak egy világkormány segíthet.

Dr. Fuellmich nemzetközi kollégák segítségével jogi lépéseket is tesz a Corona-intézkedések ellen csoportos keresetek formájában.

Dr. Wolfgang Wodarg tüdőspecialista, szabadúszó egyetemi oktató, évekig vezette egy közegészségügyi osztály vezetőjeként a közegészségügyet, évekig volt a német Bundestag egészségügyi bizottságának SPD-s elnöke, mint a Bundestag tagja. és még sok minden más.
Már a sertésinfluenza esetében is figyelmeztetett a gyógyszeripar által szított rémhírek ellen. Dr. Wodarggal ellentétben Drosten professzor akkoriban bizonyíthatóan tévedett a sertésinfluenzával kapcsolatos rémhírekkel kapcsolatban. Határozottan ellenezte az oltásokat, amelyek súlyos mellékhatásokat okoztak. A tüdőgyógyász szerint még most sem volt ok a túlzott félelemre. Dr. Wodarg rámutatott, hogy a WHO megváltoztatta a világjárvány fogalmát, így ma már minden influenza világjárvánnyá nyilvánítható. Például törölték a meghatározásból, hogy a halálesetek vagy súlyos megbetegedések magas száma szükséges.
Dr. Wodarg az mRNS Covid oltásról a következőket mondja: “Ez az oltás genetikailag megváltoztatja az oltott személyt. […] Most emberek milliárdjait kell beoltani. Ez teljesen felelőtlen. Csak ajánlani tudom az embereknek: Ne […] oltassák be magukat ilyen rövid időn belül hanyagul előállított vakcinával”.

Prof. Dr. Werner Bergholz, a brémai Jakobs Egyetem korábbi professzora, aki hosszú évek óta a minőségirányítás területén tevékenykedik, 2021 nyarán előzetes következtetést von le a Corona-oltásról: 2000 és 2020 között, mintegy 40 millió oltás mellett évente körülbelül 20 halálesetet regisztráltak. 2021-ben júliusig bezárólag már 1230 haláleset történt. Ez nem enyhe növekedés, hanem drámai emelkedés. Az EMA adatbázisa szerint már több mint 14 000 haláleset történt Európa-szerte. Ez legalább tízszer több súlyos sérültet jelent. Az állandóan használt incidenciaértékkel kapcsolatban Bergholz professzor azt mondja: “Ez az incidencia fizikailag, statisztikailag és metrológiailag nonszensz”.

 

Prof. Dr. Arne Burkhardt szakértő 2021 szeptemberében a reutlingeni patológiai konferencián tudósok, orvosok és jogászok részvételével a Covid-19 vakcina halálhoz vezető mellékhatásaival és az oltások nem bejelentett összetevőivel foglalkozott. Rámutatott a különböző gyártók Covid vakcináiban azonosítható fémidegen testekre. Arra is rámutatott, hogy Japánban fémrészecskéket találtak a Moderna vakcinában.

Ugyanezen a reutlingeni patológus-kongresszuson Dr. Uta Langer sötéttér-mikroszkópos felvételeket mutatott, amelyeket a Pfizer-BioNTech cég vakcinamaradványairól készítettek. 40 µm és 0,5 mm közötti méretű nem szerves anyagokat lehetett látni. Nem tudták biztosan megállapítani, hogy milyen idegen testek voltak – de lehet, hogy mikrochipek. Hasonló struktúrákat tudtak felmutatni a Johnson & Johnson-nál is. Dr. Langer a beoltott személyek véréről készült felvételeken csomósodott vörösvértesteket, az úgynevezett pénzgörgeteg képződést észlelte. E hatás mellett a képeken olyan idegen testek is azonosíthatók voltak, amelyek szösznek tűntek, és szintén nem szerves eredetűek voltak.

Dr. Bolland és más orvosok megfigyelték, hogy a rákos daganatok robbanásszerűen növekedtek a Covid-oltás után. Spontán turbó rákról beszél, és felteszi a kérdést: Lehet, hogy ez összefüggésben van az oltással? És lehet, hogy az oltás általi immunszupresszió kérdése, amelyről a szakértők között vita folyik, szerepet játszik ebben?

 

Dr. Carrie Madej, a belgyógyászat és az oszteopátia doktora 19 éven át két klinikát vezetett az Egyesült Államokban, Georgia államban. Dr. Madej szerint az embereknek tudniuk kell, hogy a Corona vakcina nem biztonságos vakcina. Ez az oltási kampány egy nagy élő kísérlet az emberiségen – mondja. Emlékeztet arra, hogy ez a fajta vakcina olyan technológiát használ, amely képes genetikailag módosítani a szervezeteket. Erre a vakcinára vonatkozóan nem állnak rendelkezésre elegendő tanulmányok. Az elmúlt 20 évben a módosított hírvivő RNS vagy DNS vakcinaszérumokkal végzett összes állatkísérlet sikertelen volt. Amikor a beoltott állatok megfázás vagy influenza kórokozóival kerültek kapcsolatba, több tüdőgyulladásuk, májproblémájuk és több elhullásuk volt. Rámutat, hogy az oltást követő haláleset vagy mellékhatások esetén a gyártók nem vállalnak felelősséget vagy kártérítést. Moratóriumot sürget ezekre az új vakcinákra, amelyek képesek az emberi genom végleges megváltoztatására.

Dr. Heiko Schöning hamburgi orvos és elemző, az “Orvosok a felvilágosodásért” szervezet, a “Parlamenten kívüli Corona-vizsgálóbizottság” (ACU), a “World Doctors Alliance” alelnöke és a “World Freedom Alliance” társalapítója. Kutatásai révén be tudta bizonyítani, hogy a Corona-járvány ismétlődő bűnügyi stratégiát követett. Ezeket a stratégiákat mindig megelőzték a tesztfutamok, amelyek új hatalmi struktúrákhoz vezettek. A mai elkövetők pontosan ugyanezt a mintát követve 2001-ben hasonló bűncselekményt hajtottak végre a halálos lépfene baktériummal. A kriminalisztikai részletek és a következtetési képességei arra a következtetésre vezették, hogy ugyanazok az intézmények és klánok még mindig részt vesznek ebben a gonosz játékban. Sajtókonferenciákon és interjúkban bizonyítja, hogy a Corona által közzétett fertőzési és halálozási adatok retorikai és matematikai-statisztikai trükkökkel meghamisítottak és felfújtak. Dr. Schöning megmutatja, hogy a világjárvány elleni intézkedések körül zajló események nagy része maffiaszerű bűnözés, amelynek célja a világ totalitárius szabályok szerinti átalakítása. “Game over” című könyvében leírta ismereteit, bemutatta a struktúrákat és megnevezte az elkövetőket. Leírása szerint egy nemzetközi maffiával állunk szemben, amelynek tagjai között államfők és politikusok is vannak. Arra bátorítja az embereket, hogy működjenek együtt, hogy leleplezzék ezeket a világszerte elkövetett szervezett bűncselekményeket, és ezáltal véget vessenek nekik.

Dr. Andreas Heisler háziorvos Ebikon Luzernben, és sok éven át volt sürgősségi orvos. A Corona-járvány kezdete óta kampányol az orvosok, tudósok és politikusok közötti nyílt párbeszédért. Orvostársaival együtt megalapította az Aletheia, “Orvostudomány és tudomány az arányosságért” nevű egyesületet. Már több mint 600 orvos tagja az Aletheia-nak, az egészségügyi ágazatból több mint 2500 taggal. A média által 2020 tavaszára, a Covid-19 miatt 2020 tavaszára jósolt kórházi túlzsúfoltsággal ellentétben Dr. Heisler megfigyelte, hogy a luzerni kantonális kórház, amelyet háborús kórházként készítettek elő, üres maradt. Ezt levélben jelentette a berni egészségügyi minisztériumnak, de nem kapott választ.
Dr. Heisler az oltási kampányt emberkísérletnek tekinti, és a következőket mondja oltó orvos kollégáiról: “Amit önök csinálnak, az sérti a Nürnbergi Kódexet, amely kimondja: nem vehetünk részt emberkísérletekben!”. Annál is inkább, ha az emberek nem tudnak róla. Dr. Heisler az oltás súlyos mellékhatásairól is beszámol.

Az indiai-amerikai tudós és politikus Shiva Ayyadurai négy mérnöki diplomát szerzett a híres Massachusetts Institute of Technology-n. Rendszerbiológusként ezt a válságot “minden idők legnagyobb félelemkeltő átverésének” nevezi. Ezt az állítását azzal magyarázza, hogy összehasonlítja a Covid 19 halálesetek számát az Egyesült Államokban más okokból, például szív- és érrendszeri betegségek vagy rák miatt bekövetkezett halálesetek számával. Ezek sokkal magasabbak – de nem keltettek pánikot, és nem vezettek be semmilyen intézkedést.
Ayyadurai úr úgy véli, hogy csak holisztikus megközelítéssel és az immunrendszer különleges gondozásával lehet választ adni a járványokra. Egyre több ember élne egészségesen, és megértené, hogy a gyógyszerek mérgezőek. Szerinte a gyógyszeripar csak a vakcinák előállítására koncentrál, és a koronavírusos megbetegedésekkel új üzleti területet nyit. Következtetése az, hogy sok orvos és tudós már nem mond igazat a koronaválsággal kapcsolatban, mert félnek az állásuk elvesztésétől és a családjukért való aggodalomtól, hanem meghunyászkodnak.

Dr. Michael Yeadon biokémiából és toxikológiából szerzett első osztályú kitüntetéses diplomát, majd légzésfarmakológiából doktorált. Ezt követően egész életében a gyógyszeriparban kutatott, és a légúti betegségekkel kapcsolatos gyulladással, immunológiával és allergiával foglalkozott, így a terület szaktekintélyének számít. A Corona-válság kezdetétől fogva rendkívül zavarta a politikusok és a média félreérthető beszámolója, valamint a teljesen helytelen és túlzó Corona-intézkedések. Dr. Yeadon megdöbbent a PCR-tesztek teljesen félrevezető alkalmazása és értelmezése miatt, és a tesztek azonnali kivezetésére szólít fel. A borzalmas oltási sérülések és halálesetek fényében az Insider Yeadon a Covid-oltásokat az emberiség elleni bűncselekménynek nevezi, és kifejezetten figyelmeztet ellenük. A gyermekek beoltását gyilkosságnak nevezi a magas hosszú távú károsodási és halálozási arányok miatt.

Dr. Christian Zürcher fájdalomspecialista és háziorvos, saját praxissal Svájcban. Számos olyan betegről számol be, akiknek a Corona-oltás után különféle panaszaik voltak: fejfájás, fáradtság, bőrelváltozások, kimerültség, de jellemváltozás is. A betegek elmondták neki, hogy közeli hozzátartozóik az oltás előtt teljesen egészségesek voltak, utána azonban súlyosan megbetegedtek, agyvérzést kaptak vagy meghaltak. Az interjúban Dr. Zürcher az Oxfordi Egyetem egyik tanulmányát használta fel annak kimutatására, hogy a “beoltott” emberek orrlyukában 251-szer nagyobb a COVID-19 vírus terhelése, mint a “be nem oltott” embereké. A tanulmányt a “The Lancet” című neves orvosi folyóiratban tették közzé.

Dr. Claus Köhnlein orvos és a “Virus-Wahn – Wie die Medizinindustrie ständig Seuchen erfindet und auf Kosten der Allgemeinheit Milliardenprofite macht” című ismert könyv szerzője. Kezdettől fogva hangsúlyozta, hogy a Corona egy tesztjellegű járvány. A sertésinfluenzához hasonlóan – mondta – egy újabb járványt indítanak el, úgymond azért, hogy gyógyszereket hozzanak forgalomba, és hogy a védőoltások megjelenjenek a láthatáron. “Csak be kellene tiltani a tesztet a piacról, és akkor az élet újra teljesen normális lenne. Igen, akkor a betegség aktivitása olyan lenne, mint mindig is volt.” Dr. Köhnlein még személyesen ismerte Kary Mullist, a PCR-teszt feltalálóját. Mullis maga mondta, hogy ez a PCR-módszer nem alkalmas betegség diagnosztizálására. De pontosan ez az, amit most a teszttel tesznek. És ezen az alapon történik minden aberrált intézkedésünk.
Dr. Köhnlein a 2020 áprilisában bekövetkezett rövid ideig tartó többlethalálozást a betegek kezdeti rossz kezelésével magyarázta. Pontosan ez a rövid távú áprilisi túlhalálozás volt az, ami ezt a mértéktelen félelmet terjesztette, a sajtó által támogatott képekkel együtt, mint például a New York-i tömegsírok.

Dr. Rashid A. Buttar általános sebészi és sürgősségi orvosi képesítést szerzett. Okleveles fémtoxikológus és megelőző orvos. Ma az Advanced Medicine orvosi igazgatója, amelynek klinikái Kaliforniában és Észak-Karolinában működnek. Dr. Rashid Buttar leleplezi Bill Gates és Anthony Fauci bűnözői tevékenységét. Leleplezi a megrendezett vészhelyzeteket, a szándékosan félrediagnosztizált eseteket, a hamisított halotti bizonyítványokat és a kórházak kihasználtsági arányát is, amelyeken a világjárványra vonatkozó adatok alapulnak. Azt is, hogy a világjárványt hosszú távra tervezték. Rámutat arra, hogy az emberi rendszer működésének alapvető szempontjait, a vírusosság és a fertőző betegségek minden aspektusát, valamint a Koch-féle posztulátumokat egyszerűen figyelmen kívül hagyják. Dr. Buttar hangsúlyozza, hogy a PCR-teszt nem alkalmas diagnosztikai célokra. Dr. Buttar meg van győződve arról, hogy orvosok és tudósok tízezrei tudják jól, hogy ez csalás. De nem mondanának semmit, mert félnek a feljelentéstől, a társadalmi kiközösítéstől és az engedélyük elvesztésétől.

Marcel Barz, az üzleti informatikus és a Szövetségi Fegyveres Erők volt tisztje közelebbről megvizsgálta a kormányzati szervek, például a Robert Koch Intézet és a közmédia által 2020-ra vonatkozóan közzétett adatokat. Statisztikai kiértékelései azt mutatták, hogy 2020 a halandóságot tekintve teljesen rendben lévő év volt. Egyetlen korcsoportban sem volt feltűnően magas a halálozás a 2012 és 2020 közötti évekhez képest. A németországi halálozási adatok alapján tehát nem tudta bizonyítani a világjárványt. Megvizsgálta az intenzív osztályok kihasználtságát is 2020-ban. Összefoglalva megállapította, hogy a betöltött intenzív ágyak száma 15 hónap alatt nagyjából változatlan maradt. Csak a szabad ágyak száma több mint 6000-rel csökkent a világjárvány alatt. Ennek eredményeképpen az intenzív ágyak százalékos kihasználtsága tévesen emelkedett. Arra a következtetésre jut, hogy itt félrevezetnek és visszaélnek velünk.

John O’Looney temetkezési vállalkozó az Egyesült Királyságból arról számolt be, hogy az oltás előtt nem volt megnövekedett halálozási arány. Látott elhunyt embereket, akiket szándékosan COVID halottnak jelöltek meg. Ezek között voltak végstádiumban lévő rákos betegek, szívinfarktuson átesett emberek, sőt olyanok is, akiket elgázoltak. A halálesetek száma azonban nem emelkedett, és ez az egész ágazatban így volt. Az összes temetkezési vállalat, amellyel beszélt, és az összes halottasházban, ahol járt, nem láttak semmit a világjárványos számokból. Az oltással azonban a halálozási arány rendkívüli mértékben megemelkedett. O’Looney szó szerint: “15 éve nem láttam még ilyet. Itt egy elnéptelenedési programmal van dolgunk.”

Dr. Peter McCullough kardiológus Texasban. A Covid vakcinák biztonságosságáról szóló vita élharcosa. Ellenzi a gyermekek beoltását, mert a kutatások szerint a gyermek nagyobb valószínűséggel kerül kórházba szívgyulladással mint mellékhatással, mint Covid-19 betegséggel. A maszkot viselő gyermekekről azt mondja, hogy nincsenek olyan tanulmányok, amelyek azt bizonyítanák, hogy a maszkok megvédik a gyermekeket. Dr. McCullough szerint egy tanulmány kimutatta, hogy az ismételt oltás hatására a szervezet teljesen feltöltődik a tüskés fehérjékkel. A kutatások azt mutatják, hogy a tüskés fehérje többek között a szívben, a csontvelőben és az immunrendszerben halmozódik fel. Így az ismételt vakcinázás krónikus betegségekhez vezethet a tüskés fehérjék felhalmozódása miatt a szervezetben. Az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal) már figyelmeztetett a védőoltást követő különböző neurológiai betegségekre, köztük a Guillain-Barre-szindrómára.

Dr. Toku Takahashi, egykori japán professzor és klinikaigazgató a Kla.TV-nek adott interjújában így számolt be: “2018-ban, 3 évvel ezelőtt összesen csak három ember halt meg Japánban az influenza elleni védőoltás következtében. A Covid 19 vakcina miatt azonban már több mint 1300 ember (a be nem jelentett eseteket nem számítva) halt meg (körülbelül 2021 közepéig) a Covid 19 vakcina hatásai miatt. Ez óriási különbség.”
Dr. Takahashi arról számol be, hogy a médiamegjelenések hiánya miatt a japán lakosság nagy része nincs tisztában azzal, hogy a Corona vakcinákat nem tesztelték teljes körűen, és hogy ez nem egy hagyományos vakcina, mint egy közönséges influenza elleni oltás.

Hölgyeim és uraim, botrányos, hogy a közmédia, amelyet mi, az emberek kötelezően finanszírozunk, világszerte cenzúrázza ezeket a szakértői hangokat, és nem engedi őket megszólalni. A Kla.TV 2021-ben minden nap teljes elkötelezettséggel állt az Ön rendelkezésére, a vezető médiumok és a hivatásos hacker-szövetségek masszív támadásai és rágalmazásai ellenére. Terjessze adásainkat az összes elérhető nyelven, és tegye a Kla.TV-t mindenhol ismertté. Ole Skambraks, az ARD egyik szerkesztőjének bátor szavaival zárjuk, aki nevén nevezte a botrányt, és akit nem sokkal később az ARD SWR csatorna elbocsátott: “Nem hallgathatok tovább. Nem tudom tovább szó nélkül tűrni azt, ami másfél éve történik a munkáltatómnál, a közszolgálati műsorszolgáltatónál. Az olyan dolgok, mint az “egyensúly”, a “társadalmi kohézió” és a “sokszínűség” a tudósításokban az alapszabályokban és a média állami szerződésekben vannak rögzítve. Amit most gyakorolnak, az pont az ellenkezője. Igazi diskurzus és csere, amelyben a társadalom minden része egymásra találna, nem létezik.”

 

2021.12.31. | www.kla.tv/21162

/ts/ch/hm

Források/Linkek:

Prof. Dr. Sucharit Bhakdi www.kla.tv/18408
Norwegische Zeitung berichtet über Impftote nach Corona-Impfung https://www.dagbladet.no/nyheter/to-nye-personer-dode-etter-vaksinasjon/73555301
https://de.rt.com/europa/114751-norwegen-zwei-weitere-todesfalle-nach/
Prof. Dr. Bhakdi sagte Blutgerinnsel nach Corona-Impfung voraus https://odysee.com/@plattform-respekt:7/corona-unmasked-sucharit-bhakdi:4?r=9FHQtJFBxEmZzoRzeSqPN43BrnLTma8u
Interview von Plattform RESPEKT mit Prof. Dr. Bhakdi am 17.2.2021 https://childrenshealthdefense.org/defender/scientists-doctors-halt-covid-vaccine
Offener Brief der Wissenschaftler an die EMA https://corona-blog.net/2021/03/14/brief-von-prof-bhakdi-und-kollegen-an-die-ema-verdacht-blutgerinnungsstoerungen-durch-covid-impfstoffe/
www.kla.tv/20028
Youtube Zensur in den Medien https://www.spiegel.de/netzwelt/web/youtube-geht-gegen-prominente-impfgegner-vor-neue-richtlinien-zu-falschinformationen-a-6791f0aa-b6cf-4019-b04b-23c06790e039
https://www.welt.de/vermischtes/article234111668/YouTube-loescht-Kanaele-von-prominenten-Impfgegnern.html
Beipackzettel der Masern-Mumps-Röteln-Impfung Priorix https://compendium.ch/product/75136-priorix-trockensub-c-solv/mpro#MPro7450
Impfungen sind eine Körperverletzung https://www.heuking.de/de/news-events/fachbeitraege/covid-19-schutzpflichten-in-alten-und-pflegeheimen.html
Vortrag Prof. Dr. S. Bhakdi zur Corona-Impfung https://www.youtube.com/watch?v=4KD_3igxz0k
www.kla.tv/20605
Artikel „Drohbrief vom Impfgegner“ Mitteldeutsche Zeitung von 2.11.2021/Seite 2 Video-Interview https://www.mwgfd.de/2021/11/prof-sucharit-bhakdi-zum-bmj-enthuellungsbericht-ueber-us-forschungsfirma/
Haftungsbescheid der Ärzte und Wissenschaftler https://www.mwgfd.de/2021/11/aufruf-zur-verteilung-dieses-mwgfd-d4ce-und-aefa-informationsschreibens-haftungsbescheid-an-aerztinnen-und-aerzte-sowie-behoerdenleiter/
www.kla.tv/17061
https://youtu.be/rNev1_UBxvQ
www.kla.tv/17503
Wikipedia: https://de.wikipedia.org/wiki/Great-Barrington-Erkl%C3%A4rung
Great Barrington Declaration https://gbdeclaration.org/
https://gbdeclaration.org/die-great-barrington-declaration/
Stellungnahme von Sucharit Bhakdi – Great Barrington Declaration https://www.youtube.com/watch?v=M_BEFCkpNrw
Über Bittel TV https://bittel.tv/
https://www.youtube.com/watch?v=37-Wn5K5Ufc&autoplay=1
https://www.youtube.com/channel/UCHfqgvjntX8kXYOl08j2pAg
https://www.youtube.com/bitteltv
https://dlive.tv/bitteltv
https://www.facebook.com/Bitteltv-Einfach-Anders-105911054583182
www.kla.tv/17616
Immunität und Impfung https://www.mwgfd.de/2020/08/covid-19-immunitaet-und-impfung-prof-dr-med-sucharit-bhakdi/
www.kla.tv/16026
https://www.youtube.com/watch?v=JBB9bA-gXL4
https://www.youtube.com/watch?v=lJEJBKiBVlA
https://www.youtube.com/watch?v=7wfb-B0BWmo&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=jVg7LM3-uso
https://www.youtube.com/watch?v=0M4kbPDHGR0&feature=youtu.be&t=210
https://www.youtube.com/watch?v=djQzykgg-uA
https://www.rhein-zeitung.de/region/rheinland-pfalz_artikel,-kongress-fuer-notaerzte-und-rettungskraefte-in-koblenz-kritik-an-coronakrisenpolitik-_arid,2099171.html
https://en.globes.co.il/en/article-lockdown-lunacy-1001322696
http://blauerbote.com/2020/03/22/corona-virulogin-prof-moelling-warnt-vor-panikmache-und-ausgangssperren/
https://www.youtube.com/watch?v=sLboOKM0Qs8
https://www.clarin.com/buena-vida/coronavirus-panico-injustificado-dice-virologo-argentino-francia_0_yVcmJ4RM.html
https://www.rubikon.news/artikel/die-desinformations-pandemie
https://www.rubikon.news/artikel/die-virushysterie
https://www.zdf.de/nachrichten/zdf-morgenmagazin/julian-nida-ruemelin-zur-corona-krise-100.html
https://www.statnews.com/2020/03/17/a-fiasco-in-the-making-as-the-coronavirus-pandemic-takes-hold-we-are-making-decisions-without-reliable-data/
www.kla.tv/16056
https://www.youtube.com/watch?v=LsExPrHCHbw
https://swprs.org/offener-brief-von-professor-sucharit-bhakdi-an-bundeskanzlerin-dr-angela-merkel/
Dr. Reiner Fuellmich www.kla.tv/20499
https://odysee.com/@Corona-Ausschuss:3/Reiner-Fuellmich-Introduction-Deutsch_BestCut:c
www.kla.tv/17852#t=599
Sammelklage – und wie man sich daran anschließen kann https://www.juraforum.de/lexikon/sammelklage
https://www.corona-schadensersatzklage.de