Igaz történetek A C19 kísérleti vakcinák áldozatai

EGY IGAZI TÖRTÉNET…
“A 12 éves lányom egy egészséges 7. osztályos tanuló volt, akinek nem voltak komolyabb egészségügyi problémái, és aki részt vett a klinikai vizsgálatokban 20. december… A lányom egy tipikus egészséges 12 éves lány volt, aki nagyon ügyelt arra, hogy jól teljesítsen az iskolában, és szeretett a barátaival lógni, majd olyan beteg lett, hogy 4 hónapot kellett kihagynia az iskolából.”

BŐVEBBEN igaz történetek>

Amerikai szenátorok felszólítása az oltás károsodottak érdekében

május 21, 2021

 

 

Akit érinthet:

 

Mi vagyunk az amerikaiak nagy és egyre növekvő csoportja, akik korábban egészségesek voltak, és akiket a COVID vakcinák (Pfizer, Moderna, J&J, valamint az Astra Zeneca az Egyesült Államokban a klinikai vizsgálati szakaszban) súlyosan megkárosítottak. Oltáspártiak és tudománypártiak vagyunk, és izgatottan vártuk a lehetőséget, hogy beoltassuk magunkat, és hogy kivegyük a részünket a világjárvány felszámolásában.

Az oltás okozta sérülések után a nagyon szükséges orvosi ellátás keresése nagyrészt eredménytelen volt. Többségünket az orvosi közösség elutasította, és azt mondták, hogy a vakcina nem okozhatta ezeket a reakciókat. Az orvosok újra és újra elmondják nekünk, hogy ha ez megtörtént volna, akkor az FDA és a gyógyszergyártók tájékoztatták volna őket ezekről a reakciókról.

Miután hónapokig egyedül, megfelelő orvosi ellátás, válaszok vagy elismerés nélkül szufferáltunk, néhányan közülünk megtaláltuk egymást az interneten. A számunk egyre nagyobb lett, mint amire valaha is számítottunk volna. A kezdeti csoporttagság nagyrészt orvosokból és más egészségügyi szakemberekből állt. Ahogy a vakcinák a nagyközönség számára is elérhetővé váltak, tagságunk is megnőtt.

Messze földön kerestünk segítséget bármilyen orvosi vagy tudományos kutatóintézettől. Állandóan ugyanazt az üzenetet kaptuk vissza… hogy ez valójában nem történik meg. Jelentettük sérüléseinket a VAERS-nek, az FDA-nak, a CDC-nek és a vakcinagyártóknak, de csak nagyon kevesen kaptunk nyomon követést vagy akár elismerést. Az elismerés hiánya miatt a világjárvány további járulékos károkat okozott nekünk.

Mindannyiunknak nagyon hasonló mellékhatásai voltak ezekkel a vakcinákkal kapcsolatban. Korábban egészségesek voltunk. A reakcióink a vakcinák beadását követő néhány perctől néhány napig terjedő időszakban jelentkeztek. Kétségtelen, hogy a vakcinák okozták a reakcióinkat.

Reakcióink között szerepelt hányinger, fogyás, gyomorégés, hasmenés/székrekedés, alvászavarok, mellkasi fájdalmak, fejfájás, arc- és orrmelléküregnyomás, szédülés, súlyos gyengeség és fáradtság, fájdalmas paresztéziák az egész testben, súlyos fájdalmas paresztéziák az arcra koncentrálva, nyelv és fejbőr, belső rezgések és remegés, izomrángások és izomgörcsök, agyi köd és mentális állapotváltozások, memóriazavar, fülzúgás, látászavarok és homályos látás, emelkedett vérnyomás és pulzusszám, kidudorodó erek, szívproblémák és gyengeség. Csoportunkból többen az alsó végtagok bénulását tapasztalták, és a mai napig bénák. Sokan közülünk már több mint 5 hónapja betegek.

 

Mint fentebb említettük, egyikünknek sem voltak ilyen tünetei a COVID vakcinák beadása előtt. Orvosi ellátásunk keresése során különböző diagnózisokat állítottak fel, többek között kis fiber neuropátiát, más típusú neuropátiát, dysautonómiát és hízósejt-aktivációs szindrómát. Eddig a kezelés hiányzik, és nem kapunk olyan ellátást, amely javítana az állapotunkon vagy meggyógyítana minket.

Ezek a betegségek nem csak puszta bosszúságként hatnak az életünkre. Többségünk rokkanttá válik, és nem tud visszatérni a munkájához, mint orvosi és más egészségügyi szakemberek, szülők, tanárok, tudósok stb. Az élet minden területéről elszakadtunk, hogy a saját egészségünkért szálljunk síkra. Most már hetek és hónapok óta kitartva, fáradhatatlanul több időt töltünk a számítógépünkön, válaszokat keresve, sok napot rabolva el a találkozók, tesztek és gyógyszertári sorok miatt. Nemcsak fizikailag, hanem mentálisan és pénzügyileg is megvisel bennünket. Legtöbbünk nem tud dolgozni, vagy csökkentett munkarendben dolgozik. Ez számunkra folytatódik, és nem látszik a vége.

 

 

 

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGÜNK.

 

 

Az állandó üzenet, hogy a vakcinák biztonságosak, és az ilyen káros neurológiai reakciók nulla elismerése lehetetlenné tette számunkra, hogy orvosi kezelést kapjunk. Mi “járulékos veszteségek” vagyunk a világjárvány megállítására irányuló effortban. Mindannyian becsületes, keményen dolgozó amerikaiak vagyunk, akik őszintén hittük, hogy a vakcinával kivesszük a részünket a munkából. Szufferálunk, egyedül vagyunk, elhallgattak és félresöpörtek bennünket az egészségügyi szolgáltatóink, akik közül sokan saját kollégáink az orvosi filmekben. Újra és újra hazaküldenek minket a sürgősségi osztályokról és a kórházi tartózkodásból, mindenféle válasz vagy útmutatás nélkül. Mi vagyunk a vakok, akik a vakot vezetik.

Megérdemeljük és határozottan kérjük az átláthatóságot és az oltási reakciók elismerését, hogy megkezdődhessenek azok a felfedezések és fejlesztések az ellátásban, amelyekre nagy szükségünk van. Amíg nem ismerik el ezeket a mellékhatásokat, addig az emberek nem kaphatnak ellátást. Könyörgünk, hogy az orvosi közösséget tájékoztassák ezekről a reakciókról, hogy megkaphassuk a szükséges orvosi ellátást, és remélhetőleg felépülhessünk, és visszatérhessünk korábbi egészséges életünkhöz.

Forrás: https://www.c19vaxreactions.com/uploads/1/3/7/7/137732232/letter_to_us_government.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük