Ivermektin a COVID-19 kezelésében

Karácsonyi ajándék az angolul nem értő operatív törzsnek és a szintén sötétben tapogatózó magyar tudósoknak. Nincs szükség tipródni azon, ami bizonyított. Remélem a cikk segít dönteni végre, az Ivermectin hazai felhasználását mérlegelő “szakembereknek”.
Fedezze fel az igazságot az ivermektinről ebben a felvilágosító dokumentumfilmben. Adrian Ursu rendező visszautazik az időben, hogy megossza a tényeket a természetes eredetéről és arról, hogy miként érdemelte ki a „The Wonder Drug” (a csoda gyógyszer) nevet.

Ezek az oldalak tartalmazzák az ivermektin COVID-19-ben történő alkalmazását igazoló tudományos indoklásokat.
Az ivermektint a COVID-19 megelőzésének és kezelésének alapvető gyógyszerének tekintjük. Az ivermektinnel kapcsolatos átfogó információkért kérjük, olvassa el az Ivermectin COVID-19 megelőzésében és kezelésében való alkalmazását alátámasztó újonnan felmerülő bizonyítékok áttekintését és a benne szereplő hivatkozásokat.
Az ivermektin biztonságossága – nagy dózisok
Sokaknak kérdései vannak a gyógyszer nagyobb dózisainak biztonságosságával kapcsolatban az expozíciót követő kezelés vagy a kórházi intenzív ellátás körülményei között. Lásd az Ivermectin biztonságossági áttekintésünket.
Egy nemrégiben megjelent tanulmány, Ivermectin for Prevention and Treatment of COVID-19 Infection: A Systematic Review, Meta-analysis, and Trial Sequential Analysis to Inform Clinical Guidelines (Szisztematikus áttekintés, metaanalízis és kísérleti szekvenciális elemzés a klinikai irányelvek megismeréséhez) címmel az American Journal of Therapeutics 2021. június 17-én jelent meg online. A következtetés a következő: “A  bizonyítékok szerint az ivermektin alkalmazásával nagymértékben csökkenthető a COVID-19 halálozás. Az ivermektin alkalmazása a klinikai lefolyás korai szakaszában csökkentheti a súlyos betegséggé progresszálódó betegek számát. A nyilvánvaló biztonságosság és az alacsony költségek arra utalnak, hogy az ivermektin valószínűleg jelentős hatást gyakorolhat a SARS-CoV-2 világjárványra globálisan.”
a Betegek és hozzátartozók számára, kérjük, tekintsék át az Önök számára készült Útmutatót. Ez elmondja, hogyan találhat olyan orvosokat, akik felírják az ivermektint, valamint információt nyújt, amelyet megoszthat háziorvosával abban az esetben, ha az nem ismeri a jelenlegi bizonyítékokat, amelyek részletezik, hogy az ivermektin mennyire biztonságos és hatékony a COVID-19 és a SARS-CoV-2 vírus valamennyi stádiumának megelőzésében és kezelésében.
Az ivermektin egy jól ismert, az FDA által jóváhagyott parazitaellenes gyógyszer, amelyet több mint négy évtizede sikeresen alkalmaznak az onchocerciasis “folyami vakság” és más parazita betegségek kezelésére. Ez az egyik legbiztonságosabb ismert gyógyszer. A WHO alapvető gyógyszerek listáján szerepel, világszerte 3,7 milliárdszor adták be, és a világ számos részén az endémiás parazitás fertőzések felszámolásában kifejtett globális és történelmi jelentőségű hatásáért Nobel-díjat kapott. Az orvosi felfedezésünk a gyorsan növekvő, publikált orvosi bizonyítékok alapján, amelyek bizonyítják az ivermektin egyedülálló és rendkívül hatékony képességét a SARS-CoV-2 szaporodásának gátlására és a gyulladás elfojtására, arra ösztönözte csapatunkat, hogy az ivermektint a COVID-19 minden stádiumában megelőzésre és kezelésre használja. Az ivermektin még nem rendelkezik FDA-engedéllyel a COVID-19 kezelésére, de 2021. január 14-én az NIH az ivermektin COVID-19-ben való alkalmazására vonatkozó ajánlását “ellen” helyett “semlegesre” változtatta. (lásd sajtóközleményünket).
2020 márciusában megalkottuk a COVID-19 életmentő MATH+ kórházi kezelési protokollját, amely kórházi betegek számára készült. 2020 októberében kifejlesztettük az I-MASK+ Prophylaxis & Early Outpatient Treatment Protocol for COVID-19 protokollt, amelyet profilaxisként és a korai ambuláns kezelésben való alkalmazásra szántunk azok számára, akiknek a COVID-19 tesztje pozitív. A protokollok kiegészítik egymást, és mindkettő fiziológiai alapú kombinált kezelési séma, amelyet a kritikus ellátás vezetői fejlesztettek ki. Az összes komponens gyógyszer FDA által jóváhagyott, olcsó, könnyen hozzáférhető és évtizedek óta alkalmazott, jól megalapozott biztonsági profilú. Mindkét protokoll több nyelven is elérhető.
A BETEGEK ÉS ROKONOK számára kérjük, tekintse át az önök számára készült útmutatót. Ebben elmondjuk, hogyan találhat olyan orvosokat, akik felírják az ivermektint, valamint információt nyújtunk, amelyet megoszthat háziorvosával abban az esetben, ha az nem ismeri a jelenlegi bizonyítékokat, amelyek részletezik, hogy az ivermektin mennyire biztonságos és hatékony a COVID-19 és a SARS-CoV-2 vírus valamennyi stádiumának megelőzésében és kezelésében.
Az ivermektin egy jól ismert, az FDA által jóváhagyott parazitaellenes gyógyszer, amelyet több mint négy évtizede sikeresen alkalmaznak az onchocerciasis “folyami vakság” és más parazita betegségek kezelésére. Ez az egyik legbiztonságosabb ismert gyógyszer. A WHO alapvető gyógyszerek listáján szerepel, világszerte 3,7 milliárdszor adták be, és a világ számos részén az endémiás parazitás fertőzések felszámolásában kifejtett globális és történelmi jelentőségű hatásáért Nobel-díjat kapott. Az orvosi felfedezésünk a gyorsan növekvő, publikált orvosi bizonyítékok alapján, amelyek bizonyítják az ivermektin egyedülálló és rendkívül hatékony képességét a SARS-CoV-2 szaporodásának gátlására és a gyulladás elfojtására, arra ösztönözte csapatunkat, hogy az ivermektint a COVID-19 minden stádiumában megelőzésre és kezelésre használja. Az ivermektin még nem rendelkezik FDA-engedéllyel a COVID-19 kezelésére, de 2021. január 14-én az NIH az ivermektin COVID-19-ben való alkalmazására vonatkozó ajánlását “ellen” helyett “semlegesre” változtatta. (lásd a press release).
2020 márciusában létrehoztuk a COVID-19 életmentő MATH+kórházikezelésiprotokollját, amelyet kórházi betegek számára szántunk. 2020 októberében kifejlesztettük az I-MASK+Prophylaxis&EarlyOutpatientTreatmentProtocolforCOVID-19protokollt, amelyet profilaxisként és korai ambuláns kezelésben való alkalmazásra terveztünk azok számára, akiknek a COVID-19 tesztje pozitív. A protokollok kiegészítik egymást, és mindkettő fiziológiai alapú kombinált kezelési séma, amelyet a kritikus ellátás vezetői fejlesztettek ki. Az összes komponens gyógyszer FDA által jóváhagyott, olcsó, könnyen hozzáférhető és évtizedek óta alkalmazott, jól megalapozott biztonsági profilú. Mindkét protokoll  elérhető több nyelven.
Az ivermektinnel kapcsolatos újabb tanulmányok és klinikai vizsgálatok

 1. augusztus 26. | Cureus
  “Ivermectinasa SARS-CoV-2Pre-ExposurePreventiveinHealthcareWorkers: aPropensityScore-MatchedRetrospectiveCohortStudy”
  olyan orvosok tanulmánya, akik továbbra is nagy sikerrel alkalmazták az ivermektint a COVID-19 legyőzésére a Dominikai Köztársaságban.
  IVMminta Covidpreexpozíciós prevenció megelőzésére.
 2. június 15. | J Antibiot (Tokió)
  “Themechanismsofaction” of IvermectinagainstSARS-CoV-2: Anevidence-basedclinicalreviewarticle.”ivermektinSARS-CoV-2ellenihatásmechanizmusai: Egybizonyítékokon alapulóklinikaiáttekintőcikk.”túlnyomórésztpozitívadatokrólszámol beazivermektinpandémiábanvaló alkalmazásávalkapcsolatban. “
  36 korai kezelést és profilaxist vizsgáló tanulmány
  100%-a pozitív hatásokról számol be… a legsúlyosabb kimenetelt használva 79%-os és 85%-os javulásról számoltak be a korai kezelés és profilaxis esetében… Statisztikailag szignifikáns javulást tapasztaltak a halálozás, a lélegeztetés, a kórházi kezelés, az esetek és a vírustisztulás tekintetében… A korai kezelés és profilaxis 17 randomizált, kontrollált vizsgálatának (RCT) 100%-a pozitív hatásokról számol be, 73%-os, illetve 83%-os becsült javulással, és a 28 RCT 93%-ával.)… A pozitív eredmények konzisztenciája az esetek széles skáláján figyelemre méltó. Rendkívül valószínűtlen, hogy a megfigyelt eredmények véletlenszerűen jöttek volna létre.”

Kedvező eredmény a vírusterhelés és a tenyésztés életképessége tekintetében az Ivermectin alkalmazása az enyhe COVID-19-ben szenvedő, nem kórházi kezelésben részesülő betegek korai kezelésében – Kettős vak, randomizált, placebo-kontrollált vizsgálat a következő linken érhető el: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.31.21258081v1.
A COVID-19 kezelésében és megelőzésében alkalmazott ivermektinnel kapcsolatos összes közzétett tanulmány naprakész áttekintése érdekében javasoljuk a c19ivermectin.com webhelyet; ezen kívül az ivmmeta.com webhelyen megtalálható az összes tanulmány metaanalízise (folyamatosan frissül).
A tanulmányok többsége (2021. január 12-ig) bekerült az általunk készített átfogó  Review of the Emerging Evidence Supporting the Use of Ivermectin in the Prophylaxis and Treatment of COVID-19, és az akkori tanulmányok rövid összefoglalója a mellékelt  One-page summary of the scientific review on ivermectin.
Frissítés: Az FLCCC Szövetség “Az Ivermectin hatékonyságát a COVID-19 megelőzésében és kezelésében bizonyító új bizonyítékok áttekintése” című írását szakértői véleményezték, elfogadták, és 2021. május 1-jén megjelent az American Journal ofTherapeutics című folyóiratban!
Az ivermektin COVID-19-ben való használatáról szóló tanulmányok összefoglalása:

Forrás: Az összes ivermektin COVID-19 tanulmány adatbázisa – www.c19ivermectin.com – (folyamatosan frissítve)
Forrás: Az ivermektin globális elfogadása COVID-19 esetén – ivmstatus.com (folyamatosan frissítve)

Az újonnan felmerülő bizonyítékok áttekintése, amelyek bizonyítják a
Ivermectin hatékonyságát a COVID-19 megelőzésében és kezelésében
Pierre Kory, MD1*, G. Umberto Meduri, MD2†, Jose Iglesias, DO3
, Joseph Varon, MD4
, Keith
Berkowitz, MD5
, Howard Kornfeld, MD6
, Eivind Vinjevoll, MD7
, Scott Mitchell, MBChB8
, Fred
Wagshul, MD9
, Paul E. Marik, MD10
1 Front-Line Covid-19 Critical Care Alliance (Front-Line Covid-19 Kritikus ellátás szövetség)
2 Memphis VA Medical Center, Univ. of Tennessee Health Science Center, Memphis, TN
3 Hackensack School of Medicine, Seton Hall, NJ.
4 A houstoni United Memorial Medical Center (Houston, TX) intenzív osztályának vezetője.
5 Center for Balanced Health, New York
6 Falak nélküli felépülés
7 Volda Kórház, Volda, Norvégia
8 Princess Elizabeth Kórház, Guernsey, Egyesült Királyság
9
Amerikai Tüdőközpont, Dayton, Ohio
10 Eastern Virginia Medical School
* Levelezés:
A levelező szerző: Pierre Kory, MD, MPA
pkory@flccc.net
1 Ezek a szerzők egyenlő mértékben járultak hozzá ehhez a munkához
† Dr. Meduri hozzájárulása az alábbi forrásokkal és eszközök használatával támogatott munka eredménye
a Memphis VA Orvosi Központ támogatásával. A jelen kommentár tartalma nem tükrözi a nézeteket.
az Egyesült Államok Veteránügyi Minisztériumának vagy az Egyesült Államok kormányának nézeteit.
Kulcsszavak
Ivermectin, COVID-19, fertőző betegség, tüdőfertőzés, légzési elégtelenség
Absztrakt
2020 márciusában létrehozták a Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) szövetséget, amelynek vezetői a következők voltak
Paul E. Marik professzor vezetésével, hogy folyamatosan felülvizsgálja a gyorsan fejlődő alaptudományi, transzlációs és
klinikai adatokat a COVID-19 kezelési protokolljának kidolgozása érdekében. Az FLCCC aztán nemrégiben felfedezte, hogy
az ivermektin, egy parazitaellenes gyógyszer, rendkívül erős vírusellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik.
a COVID-19 ellen. Ezután több nagy, randomizált és megfigyeléses, kontrollált vizsgálatban többszörös, következetes, nagymértékű javulást azonosítottak a klinikai eredményekben mind a profilaxis, mind a megelőzés, mind a gyógyszerszedés terén.
és a COVID-19 kezelésében. Továbbá, a népesség egészére kiterjedő egészségügyi eredményekre gyakorolt hatásokat mutató adatok is vannak
Az ivermektin hatékonyságát a COVID-19 megelőzésében és kezelésében alátámasztó új bizonyítékok áttekintése
[FLCCC Alliance; frissítve: 2021. január 16.] 2 / 30
www.flccc.net
Több, nagy “természetes kísérlet” eredményeként jött létre, amelyek akkor történtek, amikor különböző városok polgármesterei és
a dél-amerikai országok regionális egészségügyi minisztériumai “ivermektin-osztási” kampányokat kezdeményeztek a lakosság körében, abban a reményben, hogy a gyógyszer hatásosnak bizonyul.
A szoros, reprodukálható, a megbetegedések számának és a halálozási arányoknak az egyes régiókban bekövetkezett, időben összefüggő, reprodukálható csökkenése az ilyen kampányok nélküli, más régiókhoz képest, azt sugallja, hogy az ivermektin globálisan is hatásosnak  megoldásnak bizonyulhat a világjárványra. Ezt bizonyítja továbbá az ivermektin közelmúltban történt felvétele a COVID-19 profilaxisához és kezeléséhez hatóanyagaként a Belize nemzeti kezelési iránymutatásaiba, Macedónia és az észak-indiai Uttar Pradesh államban, ahol 210 millió ember él.
A  tudomásunk szerint a legkorábbi jelenlegi áttekintés , amely elegendő klinikai adatot gyűjtött össze annak bizonyítására, hogy a
a terápiás hatékonyság erős és számos, több betegségben végzett klinikai vizsgálaton alapul.
Az egyik korlátozás az, hogy a kontrollált vizsgálatok felét lektorált publikációkban tették közzé, a többi az orvostudományi pre-print szerverekre feltöltött kéziratokból származik. Bár a ma már bevett gyakorlat, hogy a pre-print szerverekről származó kísérleti adatok azonnal befolyásolják  a világjárvány során alkalmazott  terápiás gyakorlatot, tekintettel az e gyakorlat eredményeként elfogadott ellentmondásos terápiákra, az FLCCC amellett érvel, hogy a legfontosabb nemzeti és nemzetközi egészségügyi ügynökségeknek feltétlenül szükséges, hogy a szükséges erőforrásokat arra fordítsák, hogy gyorsabban validálják ezeket a tanulmányokat és megerősítsék a jelentős, pozitív járványügyi hatásokat, amelyeket az ivermektin széles körű elterjesztése során regisztráltak, a COVID-19 fertőzések magas előfordulási gyakoriságával rendelkező populációkban.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Forrás: