Izrael News: Az “People of Truth” szervezet a Pfizer útján panaszt nyújtott be a hágai törvényszékhez az izraeli állampolgárok ellen illegális kísérleteket folytató izraeli kormány ellen.

Ruth Makhanskovsky ügyvéd és Arie Suchowolski ügyvéd panaszt nyújtott be a hágai törvényszékhez az ügyben: Az izraeli kormány és más felek megsértették a nürnbergi törvénykönyvet

Forrás: https://israel-news.co.il/archives/24845

Fordítás: Szabi

A hágai bíróságon pert indítottak a kényszeroltások leállítására Izraelben

Ruth Makhanskovsky ügyvéd és Arie Suchowolski ügyvéd panaszt nyújtott be a hágai törvényszékhez az ügyben: Izrael kormánya és más felek megsértették a nürnbergi törvénykönyvet

Az “People of Truth” szervezet a Pfizer útján panaszt nyújtott be a hágai törvényszékhez az izraeli állampolgárok ellen illegális kísérleteket folytató izraeli kormány ellen. A Hágai Törvényszékhez benyújtott panasz így hangzik: “Ez egy egyesület, amelynek tagjai ügyvédek, orvosok, közéleti aktivisták és a nagyközönség, akik demokratikus joguk gyakorlása mellett döntöttek úgy, hogy nem részesülnek a kísérleti orvosi kezelésben (Corona oltás), és úgy érzik, Izrael, a Knesset-tagok, miniszterek, magas rangú közéleti képviselők, polgármesterek és még sok más.

A témával kapcsolatos alapvető ismeretekkel szeretnénk kezdeni: a koronavírus elleni egy innovatív gyógykezelés, amely csak nemrégiben kapta meg az FDA jóváhagyását az Egyesült Államokban (csak sürgősségi eljárás esetén), nem végleges jóváhagyás, a vakcina 22 mellékhatásának részleteivel.
Ezenkívül minden orvosi tényező számára egyértelmű, hogy a kezelés hosszú távú hatásának kérdését nem tudományosan vizsgálták (tesztelés és kutatás), és a kezelés hosszú távú hatása és biztonságossága a befogadókra nem ismert. Fontos megjegyezni, hogy eddig a testet soha nem adták be, és az összes korábbi vakcina teljesen más módon működött, egy fogyatékkal élő vagy legyengített vírus bevezetésével és az immunrendszer természetes izgatásával ellene. Amint azt egy vezető virológus részletezte, az innovatív orvosi kezelésben várható kockázatokat ezúton levelemhez csatolom.

“Nürnbergi kódex” – olyan törvények alapján kiadott orvosi etikai kódex, amelynek értelmében a náci bűnözőket szörnyű orvosi kísérletek folytatása miatt próbálták meg folytatni a második világháború idején, a nürnbergi tárgyalásként ismert orvosok perében. A nürnbergi törvénykönyv később a Helsinki Nyilatkozat megalkotásának, valamint az izraeli betegjogi törvény alapjául szolgált. Bemutatjuk és részletesen bemutatjuk Önnek, hogy Izrael Államban az izraeli kormány minisztereivel, a kneszeti tagokkal, polgármesterekkel és más magas rangú tisztviselőkkel ebben az évben hogyan sért illegálisan, szembeszökő módon a nürnbergi törvényt. És szélsőségesek, és sajnos, nem csak egy szempontból, hanem sok, túl sok!

A.
Tudatos beleegyezés egy orvosi kísérletben való részvételhez – A Nürnbergi Kódex első elve az a személy hajlandósága és tájékozott beleegyezése a kezelésre és a kísérletben való részvételre. A személynek szabadon kell gyakorolnia a választás szabadságát egy erőszakot, csalást, megtévesztést, fenyegetést, megkeresést vagy bármilyen más típusú kötést vagy kényszert gyakorló szervezet beavatkozása nélkül. Amikor az Egészségügyi Minisztérium vezetői és a miniszterelnök bevezették az oltást Izraelben, és elkezdték beoltani Izrael lakóit, az oltásokat nem ajánlották, mert a gyakorlatban orvosi kísérletben vesznek részt, és hozzájárulásukat a Nürnbergi Törvénykönyv előírja. , és csak akkor, amikor kiderült, Először publikálták, és a miniszterelnök is kijelentette, hogy ez valóban orvosi kísérlet. És hogy ez volt a megállapodás lényege. Ez valójában egy genetikai orvosi kísérlet embereken, amelyet tájékozott beleegyezés nélkül, a nürnbergi törvénykönyv súlyos és nyilvánvaló megsértése mellett hajtanak végre.

B.
Bibi-Pfizer megállapodás. Az eset után nyilvánvalóvá vált, hogy az izraeli miniszterelnök megállapodást írt alá a Pfizerrel (a gyártó céggel), amelynek értelmében sok millió oltóanyag-dózist fog kapni, előnyben részesítve más országokkal szemben, és tekintettel arra, hogy oltások (izraeli lakosok) szolgálnának “kísérletezőként” a gyógyszer gyár számára.

Megállapodtak abban, hogy a gyógyszergyár előzetes tudásuk vagy beleegyezésük nélkül megkapja Izrael összes bizalmas orvosi információját. Ezenkívül meg kell jegyeznünk, hogy mind a mai napig nem tették közzé az Izrael Állam legtöbb lakosára vonatkozó megállapodás tartalmát, ez az a
átláthatóság pedig törvény által előírt,
és ez a jelen megállapodásban szereplő rengeteg információ csak “kitakarva” / elrejtve lett. Érdemes megjegyezni és emlékezni arra, hogy nem a diktatúra állapotában élünk, ezért egyértelmű, hogy egy ilyen megállapodást teljes átláthatóságnak kell alávetni a nagyközönség felé.

Alternatív terápiák – Az orvosi kezeléshez való tájékozott beleegyezés tárgyában, és a Nürnbergi Kódex elvei alapján, kötelesség meghatározni és felajánlani a páciensnek számos kezelési alternatívát, részletezve az orvosi folyamatot (és mindent, ami benne van) mint például az előnyök és hátrányok. Minden kezelésnél létezik, hogy megalapozott személyes döntést hozzon az általa preferált kezelésről. Mint említettük, ezt nyomásgyakorlás nélkül és szabad emberként szabadon meg kell tenni.

Mindezek ellenére Izrael Állam és az Egészségügyi Minisztérium nem tudja bemutatni Izrael állampolgárai számára a koronabetegség kezelésére jelenleg rendelkezésre álló alternatívákat, amelyek bizonyítottan hatékonyak és kevés mellékhatással járnak, és amelyek nem veszélyes. Megkérdezik és nyomást gyakorolnak az állampolgárokra (a tájékozott beleegyezési eljárás nyilvánvaló megsértésével), elrejtik az oltásokkal kapcsolatos információkat, és nehéz félelem és kényszer légkörét teremtenek.

A negyedik alapelv az, hogy a kísérletet a szenvedés vagy a fizikai sérülés megelőzése érdekében kell elvégezni. A kezelés köztudottan sok halált, sérülést és súlyos károsodást okoz (beleértve a fogyatékosságot és a bénulást) az oltás után. Ennek ellenére a kormány nem rendelt el vizsgálatot az ügyben. Érdekes megjegyezni, hogy az Egészségügyi Minisztérium nyíltan elismerte, hogy az oltott, katonai, oktatási és egészségügyi személyzet 41% -a súlyos és életveszélyes mellékhatásokban szenvedett. Az is csoda, hogy nincsenek teljes jelentések az elhunytak vagy sérültek számáról, amint az várható egy ilyen orvosi eljárásban a tárgyalásban részt vevő nyilvánosság érdekében.

Az ötödik elv szerint a kísérletet nem szabad elvégezni, ha okkal feltételezhető, hogy tényleges halál vagy sérülés történik. Ezen elv megsértését lásd fent. Mint említettük, a halálesetekkel kapcsolatosan mi állampolgárok szóbeszédből csak a közösségi hálózatokon hallhatunk (barátok, szomszédok vagy rokonok részéről), és nem a mainstream médiában. Egy másik elv az, hogy a kísérletért felelős személy hajlandó lesz abbahagyni bármely szakaszban, ha ésszerű okkal feltételezhető, hogy a kísérlet résztvevőjének sérülését, fogyatékosságát vagy halálát okozza. Bizonyított, hogy sok jó ember belehalt a kezelésbe, megsebesült, fogyatékossá vált és megbénult. Az izraeli kormány azonban továbbra is erőszakkal kényszeríti Izrael polgáraira. Az alábbiakban közöljük a közelmúltban megjelent publikációkat, amelyek a nürnbergi törvénykönyv nyilvánvaló és bűncselekményes megsértését szemléltetik a kormány, a miniszterek és a kneszeti tagok, a polgármesterek és a magas rangú közéleti személyiségek, valamint a munkaadók nevében:

Gazdasági nyomás alkalmazása:

A Gyártók Szövetsége jogi vélemény mellett azzal fenyeget, hogy továbbra is fizetés nélkül távozik minden olyan munkavállalótól, aki nem oltott be.

2. Yuli Edelstein egészségügyi miniszter törvényt akar elfogadni, amely megakadályozza az oltottak munkába érkezését.

3. A munkanélküli ellátások megtagadásának veszélye.

Társadalmi nyomás:

A kikapcsolódás, a szabadidő és a szolgáltatások igénybevételének megakadályozása a közösség részéről 2. A művészek, a véleményvezérek és a közönség képviselői minden sarokban propagandát folytatnak, agresszív és sértő módon pedig büntetést és szankciókat is kínálnak. (MK Ayelet Shaked, MK Smutrich, Edelstein egészségügyi miniszter, MK Bennett, Avri Gilad Mareh, Yoram Gaon énekes, Judy Nir Mozes és mások reggeli műsora)

Agresszív hívások és bejelentések az egészségbiztosító társaságoktól, sőt a vakcinák időpontjának ütemezése a biztosítottak akarata nélkül és még sok más.

Gátolt oltások:

Ingyenes éjszakát kap a szállodában, nyaralási napokat és egyebeket, amelyeket a különféle cégtulajdonosok felajánlanak alkalmazottaiknak. 2. Az izraeli miniszterelnök által támogatott kedvezmények különböző üzleti létesítményekben, magán és állami, valamint kártyás juttatások többször is kijelentették, hogy az izraeli állampolgárok ugyanabban az innovatív orvosi kísérletben vesznek részt a világ minden polgára érdekében, akik Indokolja meg az izraeli kísérletezőket, valamint a kormány által a Pfizerrel aláírt, sok helyen sötétített megállapodást, amely kérdéseket vet fel a kormány által kötött megállapodásokkal kapcsolatban. Pfizerrel eljutott, hangsúlyozva, hogy a civilekkel szemben jelenleg alkalmazott intézkedések, köztük egy jogalkotási javaslat, amely nemcsak a nürnbergi törvénykönyvet és az egyén testének feletti autonómiát, hanem az izraeli hatályos jogszabályokat is, beleértve a méltósággal és a szabadság. mások.

Ezért és figyelembe véve a fentieket, két fő követelményt teljesítünk:

Azonnal hagyja abba az orvosi kísérletet és az oltások beadását az izraeli nyilvánosság számára. Utasítsa a kormányt, hogy tegyen meg minden olyan jogalkotási eljárást, amely sérti a fentiekben ismertetett, orvosi kezelésben részesülő személyek beleegyezésének alapos elvét, amely tagadja az izraeli jogi státuszt és az izraeli demokráciát, ideértve a zöld útlevél-törvényhozás elkerülését, a be nem oltottak nevének megadását a helyi hatóságoknak, vagy bármilyen más, a jogalkotóknak okozott házi károkról. A legnagyobb szigorúsággal kell fellépni minden olyan állami / üzleti / foglalkoztatási szervvel szemben, amely megsérti az állami munkaügyi törvényeket vagy egyéb kérdéseket, amelyek szükségesek a kényszer, kényszer vagy oltási kérelmek, valamint a megkülönböztetés kérdéséhez, azok ellen, akik úgy döntenek, hogy nem kapják meg a a fent említett innovatív orvosi ellátás. Szeretnénk megjegyezni, hogy ennek a dokumentumnak a másolatát világszerte a médiumokhoz is továbbítják a nürnbergi kódex megsértése miatt. A szabad világ minden országában releváns. 5. Végső megjegyzésként meg kell jegyezni, hogy csak nemrégiben született döntés az Európa Tanácsban a 2021/01/27 napon, amely arra utasította az összes hatóságot, hogy ne gyakoroljanak nyomást vagy késztetést arra, hogy az emberek bármilyen módon vegyék be az oltást Coronában. Ezért minden, ami jó a fejlett európai országoknak, határozottan jó Izraelnek is – és az egyensúly magától értetődő.

Ruth Makhanskovsky ügyvéd az Israel Newsnak elmondta, hogy “ugyanakkor a panaszt a nürnbergi bíróságon is benyújtják, Reiner Polmich német ügyvéddel együtt. Hétfőn a Nürnbergi Kódex megsértése miatt az izraeli Aryeh Suchowolski és Aryeh Suchowolski nyújt be keresetet.

A beadvány megtekintése: 

Tartsa elérhetően ezeket a forrásokat, támogassa a Civilek tisztánlátásért csoport munkáját és a hazai és nemzetközi fórumokon induló pereket a Covid diktatúra ellen.

[beautiful_link_preview url="https://www.civilekatisztanlatasert.hu/f/szabadsgjogok-visszalltsa-per?utm_source=widget&utm_medium=referral&utm_campaign=p_cp+share-sheet"]

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük