Izraelben a kórházban fekvők 75 százaléka oltott

Egy orvos írása :
“Kivonuló orvosként napi szinten találkozom az oltás után megborult magas vérnyomasos,cukorbeteg emberekkel.Korábban panaszmentes,beállított pajzsmirigybeteg ismerőseim pajzsmirigyfunkciós értékei romlottak az oltás után.
Menopauzában levő nők újra menstruálnak, előtte rendszeres ciklusúaknál vagy hónapokig nincs menstruáció,vagy 3 hetente a korábbinál bőségesebben véreznek. Egyik barátnőmnek sok ízületi gyulladása lett oltás után,hónapok alatt szabadult meg a fájdalomtól.Egyik kollégám felesége fel sem vehette a 2.oltást, Guillen-Barré szindrómát indukált nála az oltás, ami egy autoimmun betegség,szerencséje,hogy nem került lélegeztetőgépre.
Heti szinten találkozunk tüdőembóliában elhunyt betegekkel, korábban ennyi nem volt. A 3. hullám alatt rendszeresen hordtunk oltott, rossz állapotban levő betegeket a kórházba, jelenleg Izraelben a kórházban fekvők 75 százaléka oltott.
2 hónapja átestem a covidon enyhe tünetekkel, van ellenanyagom, nem értem, miért kellene, hogy beoltsanak. Nem oltásellenes vagyok, a gyerekeim az összes adható védőoltást megkapták. Ez az oltás kísérleti stádiumban van, senki nem ismeri a hosszú távú mellékhatásait, szövődményeit.
21000 ember kapta meg a Pfizer oltást a kísérlet 3. fázisában, ebből 8 volt idős, krónikus beteg, a többi egészséges fiatal. Az Astrat bizonyos országokban 50-60 év alatt nem engedik beadni a tromboembóliás szövődmények miatt, ugyanez okból a Jansssen oltása pl. a hollandoknál teljesen kikerült az oltóanyagok közül.
Én 34 éves férfi halálmegállapítását végeztem Janssen oltás utáni napon, halálok tüdőembólia. Rám nem mondhatod sem, hogy laikus vagyok, sem, hogy nem olvasom a szakirodalmat! Tudom nem foglak meggyőzni, Te sem fogsz engem. Nem kötelezhetnek arra, hogy gyógyszerkísérletben részt vegyek! Az egészségem nem eladó. Tudok olyan kórházról az országban, ahol 1 aneszt-intenzíves szakorvos van beoltva, a többi nem, mindnek van ellenanyaga, nem fogják felvenni az oltást.
Kivonuló mentőállományból.9-en nem vagyunk beoltva, nem tervezzük felvenni. Ki leszünk rúgva? Ez a cél? Ki fogja ellátni a betegeket?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük