Jeffrey Epsteinről, Bill Gates filantrópiájáról, mint a korrupció pajzsáról.

Russell Brand beszél Jeffrey Epsteinről, Bill Gates filantrópiájáról, mint a korrupció pajzsáról.
Russell Brand Brand rámutat az olyan emberek, mint Jeffrey Epstein és Bill Gates és az úgynevezett emberbaráti munkájuk bűvöletében rejlő képtelenségre, amit Brand “a korrupció pajzsának” tekint.

Amikor a szexuális bűnöző Jeffrey Epsteinről és a befolyásos emberekkel való kapcsolatairól van szó, egyértelmű, hogy ez a fajta korrupció nem létezhet elszigetelten – mondta Russell Brand egy nemrégiben készült videóban.

“Ez egy szervezet, ez egy kultúra” – mondta Brand. Az Epstein-botrány “nem tarthat olyan sokáig, mint amilyen sokáig tartott, és nem érinthet annyi embert, mint amennyit érintett, anélkül, hogy ne lenne elfogadott”, és ne tartanák “hétköznapinak és normálisnak”.

Brand kiemeli a “CBS This Morning” interjúját a Miami Herald oknyomozó újságírójával, Julie Brownnal, aki akkor hozta nyilvánosságra az Epstein-sztorit, amikor a mainstream még nem volt hajlandó hozzányúlni.

Brown, aki széles körben ismert, mint az a nő, aki lebuktatta Epsteint, a “Perversion of Justice” című könyv szerzője, amely “beszámol a megalkuvást nem ismerő és kockázatos nyomozásáról Epstein kiskorúakkal folytatott szexkereskedelemmel kapcsolatos ügyében, és a Miami Heraldnak írt robbanásszerűen megírt riportjáról, amely végül bíróság elé állította őt, miközben leleplezte a befolyásos embereket és az őt védelmező, elromlott rendszert”.

Az Epstein-botrány leleplezi a “korrupciót és azt, hogy az információt hogyan lehet ellenőrizni” – mondta Brand. Az Epstein által elkövetett bűncselekmények “nem jelentenek problémát a hatalmasok szemében” – mondta Brand. “Az a probléma, hogy ezekre fény derül”.

Brand beszámol az Epstein féle befolyásos emberekkel, köztük Bill Gatesszel való kapcsolatáról felbukkanó új részletekről.
A Daily Beast májusban megjelent cikkéből kiderül, hogy Gates “2011-től kezdődően és 2014-ig több tucatszor találkozott Epsteinnel a pénzember manhattani otthonában – ez lényegesen több esetben történt meg, mint amennyiről korábban beszámoltak”.
Epstein állítólag tanácsokat adott Gatesnek, hogyan vethetne véget Melinda Gatesszel kötött “mérgező” házasságának.

A The Daily Beast beszámolója szerint:

“Gates viszont arra bátorította Epsteint, hogy rehabilitálja a médiában kialakult képét, miután 2008-ban bűnösnek vallotta magát kiskorúak prostitúcióra való felkérése miatt, és megbeszélte, hogy Epstein bekapcsolódjon a Bill & Melinda Gates Alapítványba.”

Brand rámutat a Gateshez hasonló emberek és az úgynevezett emberbaráti munkájuk elbűvölésének nevetséges voltára, amelyet Brand “a korrupció pajzsának” nevez.

Brand szerint:

“Meddig lehet Bill Gatest a bolygó potenciális megmentőjeként beállítani, amikor úgy tűnik, hogy furcsa kapcsolatai, bizarr érdekeltségei vannak, és sok döntése, amit hoz, úgy tűnik, hogy rendkívül előnyös egy bizonyos személy számára: Bill Gates. Legyen szó mezőgazdaságról, vakcinákról, technológiai ügyekről vagy termőföldek vásárlásáról – Bill Gatesnek sok mindenben benne van a keze.”

A nyilvánosság talán soha nem tudja meg az igazságot Epsteinről, az életéről, a haláláról vagy a kapcsolatairól – mondta Brand.

Egy dolog azonban világos, mondta: Nem lehet ennyi hatalmat, befolyást és politikai elfogultságot egy területre összpontosítani, és elvárni, hogy az emberek “felelősségteljesen viselkedjenek”.

És csak azért, mert Epstein meghalt, mondta Brand, nem jelenti azt, hogy a bűncselekményeiről vagy arról, hogy kikkel állt kapcsolatban, szóló információknak is el kell halniuk.

“A titkos körökben tevékenykedő, embereket kihasználó, befolyásos emberekkel” – mondta Brand – ” széles és átfogó szinten kell foglalkozni”.

Forrás: https://childrenshealthdefense.org/defender/russell-brand-jeffrey-epstein-bill-gates-philanthropy-corruption/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük