Jelenleg a WHO úgy ítéli meg, hogy az AstraZeneca oltás előnyei meghaladják a kockázatokat, és javasolja az oltások folytatását – áll a globális egészségügyi ügynökség közleményében.

 

Miután több ország ideiglenesen felfüggesztette az AstraZeneca koronavírus elleni vakcináját, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) támogatta ennek a vakcinának a használatát .

A WHO azt javasolta az országoknak, hogy továbbra is alkalmazzák az AstraZeneca oltóanyagot „mindaddig”, amíg a szakértők lezárják a jelentések folyamatban lévő értékelését, amelyek szerint a véralvadás a vakcina mellékhatása.

“A WHO oltásbiztonsági globális tanácsadó bizottsága gondosan felméri a rendelkezésre álló legfrissebb biztonsági adatokat” – áll az ügynökség közleményében. “Jelenleg a WHO úgy véli, hogy az AstraZeneca oltás előnyei meghaladják a kockázatokat, és javasolja az oltások folytatását.”

A WHO szakértői biztosították, hogy a felülvizsgálat eredményeit azonnal közlik, amint a jelentések értékelése befejeződik.

A nyilatkozat azután született, hogy több ország ideiglenesen felfüggesztette az AstraZeneca alkalmazását, miután világszerte néhány esetről vérrögök képződtek.

Az Európai Unió gyógyszerszabályozója azonban hangsúlyozta, hogy mostanáig nincs olyan bizonyíték, amely összefüggést mutatna az oltóanyag és a vérrögképződés között – amelyet tromboembóliás eseménynek neveznek.

 

A WHO ezt azzal magyarázta, hogy rutinszerű eljárás a szakértők és az országok számára, hogy megjelöljék az oltás esetleges mellékhatásait, ugyanakkor hangsúlyozta, hogy “ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az események magához az oltáshoz kapcsolódnak, de  azt is mutatja, hogy a felügyeleti rendszer működik, és hogy hatékony ellenőrzések vannak érvényben “.

“A Covid-19 elleni oltás nem csökkenti az egyéb okokból eredő betegségeket vagy haláleseteket” –  erről biztosított a WHO. “Ismert, hogy a tromboembóliás események gyakran fordulnak elő. A vénás tromboembólia világszerte a harmadik leggyakoribb kardiovaszkuláris betegség.”

Eközben a WHO szakemberei a Johnson & Johnson koronavírus vakcináját is a koronavírus legkülönfélébb változatai elleni alkalmazásra  ajánlották.

“Van egy vakcinánk, amely biztonságosnak bizonyul, és azt mutatja, hogy rendelkezik a szükséges hatékonysággal, amelyet 18 évesnél idősebb embereknél, felső korhatár nélkül ajánlunk,” – mondta Alejandro Cravioto, a SAGE elnöke. “Azokban az országokban, ahol a variánsok elterjedése nagy, és azokban az országokban, ahol már rendelkezünk információkkal a vakcina használatáról az ezen változatok által okozott SARS-CoV-2 elleni védekezésre, javasoljuk, hogy használja azt.”

“Jelenleg a WHO úgy ítéli meg, hogy az AstraZeneca oltás előnyei meghaladják a kockázatokat, és javasolja az oltások folytatását” – áll a globális egészségügyi ügynökség közleményében.

Miután néhány skandináv ország felfüggesztette az oltás alkalmazását, számos európai ország, köztük Németország, Franciaország és Olaszország is leállította az alkalmazást, amíg az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) felülvizsgálata ki nem készült.

A Pfizer katonai bázisokat kér a vakcináért cserébe és a mellékhatásokért nem vállal felelősséget – Leleplező riport magyarul

me az indiai World Is One News riportműsora elkészítve magyar felirattal.
Mindenképp fontosnak tartottam, hogy magyarul is eljusson hozzátok! 
(SBG Buddha – VilagHelyzete saját megj)

 

Oltásmentes Reménysugár Dr. Pócs Alfréd
Oltásmentes Reménysugár Dr. Pócs Alfréd

Oltásmentes reménysugár - Dr. Pócs Alfréd, Jakab István Nagy a bizonytalanság a koronavírus elleni oltás tekintetében. Mindenkinek magának kell dönteni Read more

A Hős Útja film – A Lélek Bátorsága
A Hős Útja film – A Lélek Bátorsága

[automatic_youtube_gallery type="video" video="k5-hXJkg0sY"] „A Hős Útja – A Lélek Bátorsága” egy olyan inspiráló film, ami elvezet minket a végső Hős Read more

VESZÉLYES GÉNTERÁPIA
VESZÉLYES GÉNTERÁPIA

ABSZOLÚT VESZÉLYES GÉNTERÁPIA  GÉNTERÁPIA Figyelmeztető szakmai vélemény. Minimum megfontolandó. -Miksa- Átvéve az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége - Vaccine Critics Life Protection Read more

Íme az Antikrisztus eljött
Íme az Antikrisztus eljött

Bill Gates például a vagyonát a járvány okozta válság alatt is több mint húsz százalékkal növelte tudta és hát természetesen Read more