Jó hírek: Az FMOEDE megalakulása

FMOEDE:HU

Független Magyar Orvosi és Egészségügyi Dolgozói Egyesület

Az egyesület fő célja az egészségügy területén dolgozó orvosok, ápolók, és egyéb egészségügyi szakdolgozók érdek-képviselete, különösképpen az egészségügyi dolgozókat ért negatív diszkrimináció ellen való fellépés, elsődlegesen amely a szakmai álláspontjuk miatt éri őket.

Célunk, hogy ne lehessen megfosztani a munkájától, egészségügyi tevékenysége gyakorlásától valakit, csak mert szakmai álláspontja, máséval nem egyezik meg mindenben.

Céljaink közé tartozik a hátrányos helyzetbe került egészségügyi dolgozók megsegítése, érdekeik képviselete.

Az egyesület célja a diszkriminációmentes egészségügyi társadalom és diszkriminációmentes egészségügyi munkahelyek elérése Magyarországon, a megkülönböztetés mentes és igazságos egészségügyi környezet meghatározása és érvényesítése.

Célunk, hogy kizárólag publikált és ellenőrzött tényeken alapuló tudományos tények érvényesülhessenek az egészségügy és a gyógyítás területén.

Vezetőség

Dr. Matyijcsik Sándor

Traumatológus sebész

Elnök

Dr. Szamos Gyöngyi
Gyermekorvos

Alelnök

Könye Tímea
Kapcsolat tartó

Az rgyesület honlapja:

Kérjük amennyiben teheti, támogatásával segítse munkánkat, orvosainkat és jogászainkat.

IBAN: HU77117490082492177600000000
BIC/ swift : OTPVHUHB

 

Telefon:

+36 70 263 1805 Könye Tímea kapcsolat tartó FMOEDE

A civilek a Tisztánlátásért mozgalom részéről, támogatjuk a kezdeményezést, emellett jogi lépéseket szeretnénk kezdeményezni, azok ellen a személyek ellen, akik a gyermekek, un. “Covid-19 elleni oltását” elrendelték (valójában kísérleti génterápia)  és ezzel hatalmasabb veszélybe sodorták az országot, mint amit belátni lehet. A gyermekek természetes immunitása, immunológiai és járványügyi szempontból, jelenleg a felnőttek védőpajzsa.

Szűcs Attila  Civilek a Tisztánlátásért