Johnson & Johnson, a legújabb vakcina és jöjjön, aminek jönnie kell

Johnson & Johnson, a legújabb vakcina és jönnek a halálok.


AZ EMEREK MOST A KÍSÉRLETI JOHNSON & JOHNSON COVID INJEKCIÓTÓL HALNAK MEG?

Nem ezek természetes folyamatok, az ember születik és meghal. A különbség csak annyi, hogy jelen esetben ez a szokottnál előbb történt, egy ritka oltás reakcióban szenvedett, vagy megijedt a tűtől és a rémülettől halt meg. Ezer módon megmagyarázták már nekünk a nagy tudósok, hogy a vakcina mennyire biztonságos, igaz tapasztalatról nem beszélhetnek, mert önmagát egy sem hajlandó beoltani.

Az emberek meghalnak, így is úgy is, ez lesz a WHO követkető magyarázata?

2021.03.22.

Az USÁ-ban a napokban engedélyezték a Johnson & Johnshon Covid vakcináját. Az úgynevezett vakcina egy kísérleti adenovirus vakcina. Hasonlóan a kísérleti mRNA “vakcinákhoz”, amelyeket a Pfizer és a Moderna gyárt, jelenleg nincsen a piacon elfogadott adenovirus vakcina. A katonaságnál alkalmaztak már adenovirus vakcinát kísérleti formában, de az FDA nem engedélyezte ezeket.
Az FDA február 27-én gyorsított eljárással adott engedélyt arra, hogy a Johnson & Johnson kísérleti vakcináját az embereken alkalmazzák, mint a kísérletek 3. fázisa. A vakcinát Belgiumban gyártják, ugyanaz a cég, amely az antrhrax vakcinát állította elő a múltban és amely olyan sok katona életét károsította meg.
A kísérleti alkalmazás után elkezdtek érkezni a hírek a halálokról. Meghalt New Yorkban egy 32 éves férfi a vector vakcina beadása után erős fejfájás jelentkezett. Lefeküdt és elaludt, abban bízva, hogy a pihenés megszűnteti a tüneteket. Magas lázra ébredt. Kórházba szállították szívproblémák miatt. 24 órával a vakcina beadása után a férfi meghalt. A szülők döbbenettel állnak az események előtt. Egy fiatal férfi, tele tervekkel az életével, munkájával kapcsolatban. Most készült az esküvőjére.
A férfi művelt volt, intelligens. Sok ilyen ember él a világban. Azonban a media és a big tech társaságok folyamatosan bombázta koordinált, jól szerkesztett üzenetekkel. Családja hiába próbálta lebeszélni elhatározásáról. Sajnos nem hallgatott rájuk. Ezek az oltások genocídiumok.
Egy 25 éves hölgy egy héttel a vakcina beadása után halt meg. A vector vakcinából csak egy adagot kell beadni. A hölgy az oltás napján nem érzett semmilyen mellékhatást. Egy nappal később már azt írta, hogy érzi, a vakcina meg fogja ölni. Fáj a karja, teljes kimerültségtől szenved, fáj a feje, görcsöl a gyomra és fáj a füle. Az oltást egy Connecticutban lévő iskolán keresztül kapta meg, ahol dolgozott. Az aggódokat nyugtatta, mondván, hogy nincs szükség aggodalomra az oltás miatt. A vakcina beadása után egy héttel meghalt.
Mindenhol az értelmetlen halál és a manipuláció vesz körül
Emberek vagyunk. Megrázó számomra a fiatal hölgy halála, aki talán őszintén elhitte ezt a művészien összerakott forgatókönyvet. Mindenkinek tudnia kell, hogy senki nem ismeri ezeknek a gén módosító szereknek a hosszú távú hatásait. Mindenhol a világban klinikai kísérletek folynak.
Ugyanakkor a propaganda hadjárat csak folytatódik. A BBC arról tudósít, hogy az amerikaiak válogatnak a vakcinák között. Valamennyi kísérleti stádiumban van és gyorsított eljárással került engedélyezésre. Állandóan azt halljuk, hogy az oltás után betegek lehetünk. Ez annak a jelen, hogy működik az oltás! Az immunitás hetekkel az oltás után alakulhat ki, de utána is maszkot kell hordani. Ennek semmi értelme nincsen, ha belegondolunk.
A media a tech óriások és a kormányok mind együttműködnek, hogy megvalósítsák a tervet. Légy éber, ne hagy magad, terjeszd az igazságot oly sok embernek, amennyinek csak tudod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük