ORVOSOK, AKIK MOST GAZDAGRA OLTJÁK (HALÁLRA KERESIK) MAGUKAT!
Németország – Akár havi 24.000,- euró plusz: Ennyit keresnek az orvosok a korona-vakcinákkal! A pLandémiának ezért nem lesz magától vége!!!

A vakcinák jelentik a kiutat a korona-járványból, harsongja média és a politika. Az országban sok orvos számára azonban ez is egy módja annak, hogy jó pénzt keressen. Beadott korona-génterápiánként 28,- eurót fizet az állam a praxisoknak, hétvégén és ünnepnapokon pedig még többet, 36,- eurót is. (13.000,- Ft-ot) Minden oltó-orvos ezzel havonta több ezer eurós, (több millió forintos) extra-bevételre tehet szert!
Az elmúlt héten mintegy 4,5 millió korona elleni vakcinát adtak be Németország-szerte. Ez átlagosan körülbelül 45 oltást jelent a gyakorlatban praxisonként, hetente. Ez legalább 1.260,- eurós bevételt jelent egy hétre – annál több, minél több oltásra kerül sor hétvégén. Ilyen oltási adatok mellett legalább havi 5.040,- Eurós átlag-bevétel jönne össze egy orvos számára, CSAK az oltásokból!
Oltópontokba szolgáló orvosok, óránként 150,- Euró (55.000,- Ft) térítést kapnak! Ez naponta 1.200,- Eurós (440.000,- Ft-os) díjazást jelent! A vakcinákon felül tehát ezt is adófizetői pénzekből kerül finanszírozásra!

 

Forrás: www.businessinsider.de