Június18. Dr Füllmich-féle vizsgálóbizottság 57. ülése.

“A mai ülés bevezetőjében egy amerikai orvos megállapítását idézte Dr. Füllmich, miszerint oltás után elhunytak boncolásából kiderült, hogy a tüskeproteinek gyakorlatilag nem csak a szúrás helyén keletkeznek, hanem minden szervben. Viviane Fischerhez is elértek hasonló információk egy 86 éves férfivel kapcsolatban, akinek boncolásakor ugyancsak minden szervben kimutatható volt a tüskefehérje.
Dr. Füllmich elmondta, hogy a Brit Légitársaság ez idáig 4 egészséges, viszonylag fiatal pilóta halálát jelentette be. Prof. Hockertznél pedig, aki többször nyilatkozott az oltások veszélyességéről, a napokban házkutatást tartottak.
Az első vendég Dr. Peter Kuit teológus és lánya volt, ők Hollandiában egy a Füllmich-féle vizsgálóbizottsághoz hasonló munkát végeznek, 113 szakértőt hallgattak meg eddig, köztük orvosokat, akik az elmondott szakvéleményüket az aláírásukkal hitelesítik a későbbi bírósági eljárásokhoz. Meghallgattak szakembereket a PCR tesztről, megvizsgálták étterem tulajdonosok és egyetemi hallgatók helyzetét, oltással összefüggésbe hozható mellékhatásokat és haláleseteket gyűjtöttek és dokumentáltak. Egy könyvet is kiadtak ezekről az esetekről azért, hogy a holland kormány ne mondhassa később, hogy nem voltak nyilvánosak ezek az esetek és nem tudtak róla. A holland tüntetések kapcsán a rendőri erőszak ellen is eljárnak, bennfentes tanúkat hallgattak meg, december óta 89 rendőrt, akik közül rövidesen 80-an nyilvánosság elé lépnek és terhelő vallomást tesznek. Állításuk szerint a parancs a tüntetésen való agresszív fellépésre (sokszor lóval és kutyával) legfelülről jön, sok esetben a rendőrök drogok hatása alatt állnak a bevetések alkalmával és köztudott, hogy a tömegbe küldött civil rendőrök provokálják az embereket. Nyílt titok, hogy a rendőri jelentéseket meghamisítják és a jóravaló rendőrök nem tudnak azonosulni az adott helyzettel, így rengetegen betegállományba mentek és az öngyilkosságok száma is megemelkedett. Néhány hónapja van egy mozgalom Hollandiában “Rendőrök a békéért” néven, ők azok, akik nem hajlandók tovább kiszolgálni a politikai hatalmat.
A következő vendég egy osztrák ügyvéd Gottfried Forsthuber volt, aki szorosan összedolgozik a kb. 50 ügyvédből álló osztrák “Anwälte für Aufklärung” (ügyvédek a felvilágosításért) szervezettel. Ez a szervezet már 25 kedvező döntést tudott kicsikarni az osztrák alkotmánybíróságtól, a probléma azonban az, hogy ezek a döntések nem tartalmi döntések voltak. Ha tartalmilag akartak megtámadni döntéseket, mindig azzal a kifogással dobta vissza a bíróság az ügyet, hogy nem elég átfogóak a tartalmi adatok. A nevetséges ebben a kifogásban, hogy 5600 oldalnyi irat 330 dokumentum van a birtokukban. Központi kérdések, melyeket bíróság elé visznek, a tünet nélküli fertőzés kérdése, a gyerekek tesztelése, amivel kapcsolatban megjegyezte az ügyvéd, hogy 0,11- 0,2 százaléka lesz a tesztelt gyerekeknek heti szinten pozitív, tehát az egész tesztelés egy felesleges gyerekkínzás. A tesztek nagy része Kínából származik és nem végeznek minőségkontrollt a felhasználás előtt. Elmesélt néhány történetet a gyerekek sorsáról, hogy az iskolában milyen módon alázzák a tanárok az olyan gyerekeket, akik egészségügyi okokból nem tudnak maszkot hordani, de említett ellenpéldát is, ahol a tanár az egész osztályt felmentette a maszkhordás alól.
A harmadik vendég egy düsseldorfi orvos Dr. Ralf Tillenburg volt. Egy kis rendelőben dolgozik, nem hord maszkot, nem hajlandó oltani és mivel halálosnak nevezte az oltóanyagokat, eljárást kezdeményezett ellene az orvosi kamara. Betegei közül többen meghaltak, miután más orvosok beoltották őket, autoimmun és egyéb mellékhatásos esetekkel is találkozik napi szinten. Az oltott betegeknél D-dimer vizsgálatokat végzett és szinte minden esetben megemelkedett értékeket kapott. Itt Viviane Fischer közbeszólt és elmondta, hogy két oltópraxisról is értesült, melyek végérvényesen abbahagyják az oltást, mert a több száz oltott nagy hányadánál súlyos mellékhatások jelentkeztek. Dr. Tillenburg korábban részt vett egy továbbképzésen a korona-oltásokkal kapcsolatban és sokkolta a felismerés, hogy a tanulmányokból ismert mellékhatások említésre sem kerültek a képzésen. Hollandiában történik némi felvilágosítás és egyes mellékhatások ismeretében írják alá az emberek a beleegyező nyilatkozatot, ellentétben Németországgal. Viszont általánosan mondható, hogy elhallgatják az emberek elől a tényt, hogy egy klinikai kísérletben vesznek részt.
A következő vendég egy gyerekorvos Dr. Martin Hirte volt. Egyike azoknak az orvosoknak, akik az “Ärzte für individuelle Impfentscheidung” (orvosok az egyéni oltási döntésért) egyesületet megalapították, s melynek jelenleg kb. 100 tagja van.
Megállapította, hogy egyetlen teszt sincsen engedélyezve gyerekek vagy iskolák számára. Az egészségügyi hivatal eljárást indított ellene a higiéniás intézkedések megszegése miatt, de ártatlanul jött ki az eljárásból. Az oltásokkal kapcsolatban elmondta, hogy az EU-ban több ezer gyerek be lett már oltva azelőtt, hogy ez engedélyezve lett volna. A 12-15 éves korosztályban 2200 gyerek lett csupán tesztelve, ami után felelőtlenségnek tartja a tömeges oltást és ezért teljes mellbedobással küzd ellene. A gyerekek beoltását abban a tudatban, hogy az oltóanyagok nagy valószínűséggel meddőséget okoznak, a gyerekek feláldozásának nevezi. A koronakrízis során síró anyáktól kényszeres kézmosó gyerekig mindent megélt. Olyan komoly pszichés problémákkal is találkozott, hogy például kisgyerek nem akarta a maszkot egyáltalán levenni magáról, annyira félt a vírustól.
Ezután szóba került a menekülttáboroknak szervezett oltási kampány, melynek keretein belül a menekültek anyanyelvén buzdítanak az oltásra csupa hamis információval és kifejezett hazugságokkal. Dr. Füllmich elmagyarázta, hogy a szükségállapot az előfeltétele a sürgősséggel engedélyezett oltásoknak. Tehát emiatt hosszabbítják meg az országok a katasztrófahelyzetet. Enélkül elveszítenék az oltások a feltételes engedélyt. Információ van arról, hogy az oltásban teszteltek placebócsoportját fokozatosan beoltják a rendes hatóanyaggal is, így mire a tesztfázis befejeződik 2023 januárban, lehetetlen lesz megfelelő reális következtetésekre jutni.
Az utolsó vendég Dr. Simone Gold orvos, ügyvéd az “America´s Frontline Doctors” megalapítója volt. Röviden téma volt a 2. világháborút követő Nürnbergi Per és a Nürnbergi Kódex. Ezután Dr. Gold vázolta az amerikai helyzetet, miszerint szinte minden nyitva van újra, mégis olyannak hat Amerika, mint egy kommunista ország. Dr. Gold röviddel ezelőtt levélben fordult Trumphoz a gyerekek kényszeroltásával kapcsolatban és Trump a válaszlevélben biztosította arról, hogy ez nem fog megtörténni. Perek egész sorát indították el, egyik ilyen per a katonák kényszeroltása ellen lett benyújtva. Egy másik ügyben egy 18 éves lány a felperes, aki a J&J oltás után háromszor kapott agyvérzést. Elmondása szerint az emberek torkig vannak a kényszerítéssel és nagyon úgy látszik, hogy a lakosság több mint felét nem lehet megtörni. Az a véleménye, hogy két parallel-társadalom jött létre, de legalább a polgárháború elmaradt.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük