Kanada el van átkozva, az USA (a világ) követni fogja

Kanada el van átkozva, az USA (a világ) követni fogja
via: https://thecanadianreport.ca/

Fw: LPC Strategic Committee LeakInboxLPC szivárogtató <LPC_leaker@protonmail.com>1:47 PM (7 órával ezelőtt)

Eredeti üzenet ——-
On Saturday, October 10, 2020 1:38 PM, REMOVED <REMOVED> wrote:

Kedves REMOVED!

Szeretnék néhány nagyon fontos információval szolgálni. A Kanadai Liberális Párton belül bizottsági tag vagyok. Több bizottsági csoportban is helyet foglalok, de az általam közölt információ a Stratégiai Tervezési Bizottságtól származik (amelyet a PMO irányít).

Azzal kell kezdenem, hogy nem szívesen teszem ezt, de muszáj. Mint kanadai, és ami még fontosabb, mint szülő, aki nemcsak a gyermekeim, hanem más gyermekek számára is jobb jövőt akar. A másik ok, amiért ezt teszem, az az, hogy a bizottság tagjainak nagyjából 30%-a nem elégedett azzal az iránnyal, amely Kanadát fogja vinni, de a véleményünket figyelmen kívül hagyták, és ők azt tervezik, hogy tovább haladnak a céljaik felé. Azt is világossá tették, hogy semmi sem fogja megállítani a tervezett eredményeket.

Az útitervet és a célt a PMO határozta meg, és az a következő:

– A másodlagos zárlatkorlátozások fokozatos bevezetése gördülő alapon, először a nagyobb nagyvárosi területekkel kezdve, majd kifelé terjeszkedve. Várhatóan 2020 novemberéig. ✔ Ez megvalósult.

– Az izolációs létesítmények beszerzésének (vagy építésének) siettetése minden tartományban és területen. Várhatóan 2020 decemberéig.✔ Ez megvalósult.

– A COVID-19 napi új eseteinek a vizsgálati kapacitást meghaladó mértékben kell növekedniük, beleértve a COVID-hoz kapcsolódó halálesetek számának növekedését is, ugyanezen növekedési görbéket követve. Várhatóan 2020. november végéig. ✔Ez megvalósult.

– Teljes és teljes másodlagos zárlat (sokkal szigorúbb, mint az első és második gördülő fázisban bevezetett korlátozások). Várhatóan 2020. december végére – 2021. január elejére✔Ez megvalósult.

– A munkanélküliségi program reformja és kiterjesztése az egyetemes alapjövedelem programba való átmenet érdekében. Várhatóan 2021 első negyedévére.

– Előrejelzett COVID-19 mutáció és/vagy másodlagos vírussal való társfertőződés (COVID-21 néven), amely egy harmadik hullámhoz vezet, sokkal magasabb halálozási aránnyal és magasabb fertőzési aránnyal. Várhatóan 2021 februárjára.✔

– A COVID-21 kórházi kezelések és a COVID-19 és COVID-21 vírushoz kapcsolódó halálesetek napi új esetei meghaladják az egészségügyi intézmények kapacitását. Várhatóan 2021 első és második negyedévében.

– Fokozott zárlatkorlátozások (a továbbiakban: harmadik zárlat) kerülnek bevezetésre. Teljes körű utazási korlátozásokat vezetnek be (beleértve a tartományok és városok közötti utazást is). Várhatóan 2021 második negyedéve.

– Az egyének átvezetése az egyetemes alapjövedelem programba. Várhatóan 2021 második negyedévének közepe.

– Az ellátási lánc várható megszakadása, készlethiány, nagyfokú gazdasági instabilitás. Várhatóan 2021 második negyedév végén.

– Katonai személyzet telepítése a nagyobb nagyvárosi területekre, valamint az összes főútvonalra utazási ellenőrzőpontok felállítása céljából. Az utazás és a mozgás korlátozása. Logisztikai támogatás nyújtása a térségben. Várhatóan 2021 harmadik negyedévében.

A stratégiai tervezési bizottságot felkérték, hogy az említett útiterv mellett tervezze meg a kanadaiak átállásának hatékony módját, hogy megfeleljenek egy példátlan gazdasági törekvésnek. Egy olyan, amely megváltoztatja Kanada arculatát és örökre megváltoztatja a kanadaiak életét.

Azt mondták nekünk, hogy a szövetségi kormány a kanadaiaknak teljes adósságkönnyítést fog felajánlani annak érdekében, hogy ellensúlyozza a lényegében nemzetközi szintű gazdasági összeomlást. Ez a következőképpen működik: a szövetségi kormány felajánlja, hogy eltörli az összes személyes adósságot (jelzálog, hitel, hitelkártya stb.), amelyet az IMF fog finanszírozni Kanadának a World Debt Reset program néven ismertté váló program keretében.

Ismerős sorok következnek (Klauss Schwab greet reset)

A teljes adósságelengedés elfogadásáért cserébe az egyén örökre lemond minden tulajdonáról és vagyonáról. Az egyénnek bele kell egyeznie abba is, hogy részt vesz a COVID-19 és COVID-21 oltási programban, amely korlátlan utazást és korlátlan életet biztosít az egyén számára, még teljes lezárás mellett is (a Kanada Egészségügyi Útlevélként emlegetett fényképes igazolvány használata révén).

A bizottság tagjai megkérdezték, hogy ebben a forgatókönyvben ki lesz az elkobzott vagyon és eszközök tulajdonosa, és mi történne a hitelezőkkel vagy pénzintézetekkel, mire egyszerűen azt a választ kaptuk, hogy “a World Debt Reset program minden részletet elintéz”.

Több bizottsági tag is feltette a kérdést, hogy mi történne az egyénekkel, ha megtagadnák a World Debt Reset programban, vagy az úgynevezett HealthPass-ban, vagy az oltási menetrendben való részvételt, és a válasz, amit kaptunk, nagyon nyugtalanító volt. Lényegében azt mondták nekünk, hogy kötelességünk gondoskodni arról, hogy olyan tervvel álljunk elő, amely biztosítja, hogy ez soha ne történhessen meg. Azt mondták nekünk, hogy az egyén érdeke a programokban való részvétel.

Amikor a bizottság több tagja kérlelhetetlenül sürgette a választ, azt mondták, hogy azok, akik ezt megtagadják, először is korlátlan ideig a korlátozások alatt fognak élni. És hogy rövid időn belül, ahogy egyre több kanadai kerül be az adósságelengedési programba, a részvételt megtagadókat közbiztonsági kockázatnak fogják tekinteni, és elkülönített létesítményekbe helyezik át őket. (Az amerikai FIMA-táborokat erre a célra építették). Az ilyen létesítményekben két választási lehetőséget kapnának: vagy részt vesznek az adósságelengedési programban, és szabadon engedik őket, vagy határozatlan időre az elkülönítő létesítményben maradnak (foglyok), ahol súlyos közegészségügyi kockázatot jelentenek, és minden vagyonukat lefoglalják.

Tehát, ahogy azt el lehet képzelni, miután mindezt hallották, eléggé heves vita alakult ki, és minden eddiginél jobban elfajult, mint aminek valaha is tanúja voltam. A végén a PMO azt sugallta, hogy az egész napirend előre fog haladni, függetlenül attól, hogy ki ért vele egyet vagy sem. Hogy nem csak Kanada, hanem valójában minden nemzetnek hasonló ütemterve és programja lesz. Hogy ki kell használnunk az előttünk álló helyzeteket, hogy nagyobb léptékű változásokat mozdítsunk elő mindenki javára. Azokat a képviselőket, akik ellenezték, és azokat, akik felvetették azokat a kulcsfontosságú kérdéseket, amelyek egy ilyen dologból adódnának, teljesen figyelmen kívül hagyták. Véleményünket és aggodalmainkat figyelmen kívül hagyták. Egyszerűen azt mondták nekünk, hogy csak csináljuk.

Csak annyit tudok, hogy nem tetszik ez nekem, és úgy gondolom, hogy a kanadaiakat egy sötét jövő elé állítja.Vancouver, Kanada – Kiadva ma, október 14-én.

https://fossaorg.files.wordpress.com/2020/11/liberal-whistleblower-calendar-sheet1.pdf

Ez a videó a következő témát elemzi:

IT’S ALL PLAYING OUT: TAKING A CLOSER LOOK AT A “LEAKED” EMAIL FROM PMO’S OFFICE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük