Kedves, ” oltakozni ” vágyó honfitársaim!

Kedves, ” oltakozni ” vágyó honfitársaim!

Mindenki szuverén ember, elmúltatok 18 évesek, de egy tiszteletteljes kérésem van hozzátok!
Megállapítottan az összes forgalomban lévő vakcina ( 106, melyből 97 még az allatkísérleteknél tart ) az emberkísérlet 1.fázisában van, magyarul potenciális kísérleti alanyok vagytok!
Mély tisztelettel kérek meg mindenkit, hogy mielőtt a vakcinát beadatná magának, csináltasson egy teljes VÉRKÉPET, valamint a beadót nyilatkoztassa meg írásban, hogy felelősséget vállal a vakcina szövődményeiért, valamint tisztában van a vakcina összetételével!
Nyugodtan kérjétek ezt írásban, orvosi beavatkozásnak minősül ezt SENKI nem tagadhatja meg tőletek!
Ha már beadattátok BÁRMELY vakcinát magatoknak, kérlek benneteket, hogy azonnal csináltassatok egy ÚJABB VÉRKÉPET!
Kérem ezt a saját egészségetek és azok egészsége érdekében, akiknek az immunrendszere tökéletesen működik, de mivel az oltóanyagok összetevője ismeretlen, szövődményei már lassan ismertek ( nem a hazai sajtó fogja ezt nektek elmondani ) potenciális gazdatestek vagytok és fertőztök!
A 2 vérkép adott esetben, írásbeli dokumentum is lehet a kezetekben………a legrosszabbra nem is gondolok, és ennyit megtehettek a saját és honfitársaitok egészsége miatt!
Kérésem nem pánikkeltés, csak a nemzetközi szakmai irodalomra hagyatkozom, ami a vakcinákkal kapcsolatban egyre csak bővül😪😪😪
2015-ben a “szokásos” influenza járvány alatt egy negyed év alatt 123 654 honfitársunkat veszítettük el, MIND “OLTAKOZOTT”.
Abban az évben sem kérte senki a fent említetteket……..DE 2015-BEN VALAMI NAGY GALÁDSÁG VOLT A VAKCINÁKKAL KAPCSOLATBAN. ( le fogom írni, hogy mi, ha már mindent leellenőriztem ).

Az sem jó, ha az immunrendszer túltolja a védekezést. Nagyjából ezt jelenti a citokinvihar. Hogyan okozhat trombózist és mik a tünetei?
Kiderült, hogy a koronavírus ( influenzás ) fertőzöttek súlyos állapotát vagy halálát gyakran nem is maga a vírus illetve a tüdőgyulladás, hanem a citokinvihar okozza. ( a vakcinák eszetlen beadásával )
A citokinvihar az immunrendszer túl heves gyulladásos reakciója, ami szervi elégtelenséghez és végül a szervezet teljes összeomlásához vezethet.

A citokinek olyan molekulák, amelyek az immunsejtek közötti információátadást szolgálják. Normális esetben ezek szabályozzák az immunválasz erősségét egy kórokozó ellen. A citokinek hirtelen, nagy mennyiségben történő felszabadulása a citokinvihar.

Mi történik, ha kialakul a citokinvihar?
Ha valakinél citokinvihar alakul ki, akkor a szervezetében túl nagy mennyiségben termelődnek olyan fehérjék, amik gyulladásokat okoznak. Ilyenkor tehát már nem is a kórokozó károsítja a szerveket, hanem az a túl erős immunválasz, ami teljesen felemészti a test saját energiáit. A vakcinák ( ismeretlen összetevőjű ) fokozzák a citokinvihar kialakulását, méghozzá úgy, hogy ez az erős gyulladásos válasz megnöveli a vérrögképződés ezáltal a szívinfarktus és a trombózis kockázatát.
A citokinvihar tünetei közé tartozik:
a magas láz,
a gyulladás látható jelei (például bőrpír, duzzanat),
a súlyos fáradtságérzet
és a szédülés.
Az egészséges emberek felesleges beoltása teljes mértékben VESZÉLYES, a beoltásuk utáni állapotukat vagy halálukat gyakran nem is maga a “vírus” illetve a tüdőgyulladás, hanem a citokinvihar okozza.

Van immunrendszered, mindenkinek van…..engedd, hogy az védekezzen, amit tehetsz, hogy erősíted!

Köszönöm, hogy elolvastad és kérlek CSINÁLTASS VÉRKÉPET, NYILTAKOZTASD MEG A BEOLTÓT ÍRÁSBAN!

Ez a legkevesebb, amit magadért és értünk normális immunrendszerrel és tiszta tudattal rendelkezőkért megtehetsz!

Ne fertőzz meg senkit!

Szimuly Monika

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük