Klaus Schwab: A nagy visszaállításról a globális totális diktatúrába

 

Vajon a Klaus Schwabéhoz hasonló beteges, önző érdekek által vezérelt totális diktatúra elkerülhetetlen sors? Csak egy olyan népi mozgalom révén, amely nem hagyja magát megosztani, lehet még megakadályozni a legrosszabbat. Ezért a hálózat ma, pl. a Kla.TV-vel. https://www.kla.tv/vernetzung

A Világgazdasági Fórum alapítója és ügyvezető elnöke, Klaus Schwab a tervezett Nagy Újraindítás motorja. Azt, hogy ez a személyes szabadság teljes elvesztését fogja jelenteni az emberek számára világszerte, nyíltan elismeri: “A negyedik ipari forradalom eszközei lehetővé teszik a felügyelet új formáit és az ellenőrzés más eszközeit, amelyek ellentétesek az egészséges, nyitott társadalmakkal”.
Lelkesedik, hogy az új technológiák “behatolhatnak elménk eddig privát terébe, olvashatnak a gondolatainkban, és befolyásolhatják a viselkedésünket”. Egyszerűbben fogalmazva, a magánélet megszűnését jelenleg konkrétan ezek a pénzügyi oligarchák hajtják végre. Schwab szerint az ideális közeljövőben az emberek “intelligens tetoválásokat”, “biológiai számítástechnikát”, “testre szabott organizmusokat”, “nanorobotokat” [magyarázat: robotokat vagy miniatűr molekuláris gépeket] és “aktív, beültethető mikrochipeket, amelyek áttörik a testünk bőrgátját” használnak.
Ahhoz, hogy ez a teljes összekapcsolhatóság, felügyelet és zökkenőmentes uralom valósággá váljon, szükségünk van a mobilkommunikáció 5. generációjára, az 5G-re. Ami robbanásveszélyes, hogy Schwab és csapata a gyors megvalósítás érdekében az összes globális vezető soros és feltétel nélküli együttműködésére támaszkodik. Schwab szó szerint azt mondja: “Valójában jól fogják kihasználni a világjárványt azzal, hogy nem hagyják veszendőbe menni a válságot”. Egyszerűbben fogalmazva, a világjárványt néhány pénzügyi feudális úr öncélú céljainak megvalósítására használják fel!
Ennek fel kell nyitnia a szemünket arra a tényre, hogy politikai és gazdasági vezetőink strómanokként – más szavakkal, vonalasokként – vesznek részt ezekben a tervekben, nyilvánvalóan személyes haszonszerzés céljából. A rögzített terv az, hogy a nyílt társadalmat, az egészségünket, még a legintimebb gondolatainkat is néhány önjelölt pénzügyi világdiktátor ellenőrzése alá vonják, akik a legmorbidabb önérdek és önmegvalósítás megszállottjai.
Ez az egész emberiség elkerülhetetlen sorsa? Távolról sem! Az indiaiak erőszakmentes ellenállása és győzelme Gandhi vezetésével a brit gyarmati uralom felett, valamint a Németországot keleti és nyugati szektorra osztó fal leomlása azt mutatja, hogy a lakosság igenis képes szolidaritást vállalni az önkényuralmi paternalizmussal szemben.

a bri./nis./hm.

Források: https://www.kla.tv/18851

Great Reset: http://www.schildverlag.de/2020/11/19/unbedingt-lesen-klaus-schwab-sein-grosser-faschistischer-reset/
http://www.zivilimpuls.de/artikel/5-2020/schwab.html

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük