KÖLN: Három haláleset az oltás után – Boncolást rendelt el az ügyészség

Kölnben hárman haltak meg, miután beoltották őket Corona ellen.
Az ügyészség törvényszéki orvosi vizsgálatokat rendelt el, hogy kizárható legyen bűncselekmény elkövetése. Az esetekről a Paul Ehrlich Intézet is beszámolt.

Hárman haltak meg Kölnben, miután beoltották őket COVID-19 betegség ellen. Az ügyészség most elrendelte a holttestek törvényszéki orvos általi vizsgálatát, amint arról a Kölner Stadt-Anzeiger beszámolt . A belső vizsgálat során felmerültek a kérdések, hogy a halálesetek összefüggenek-e az oltásokkal. Ulrich Bremer, a hatóság szóvivője kifejtette, hogy a boncolást elrendelték “annak érdekében, hogy kizárják a bűnözők helytelen kezelésének lehetőségét”.

Ilyen esetekben állítólag az emberek súlyos tüdőgyulladásban, egy másik személy pedig agyi vérzésben halt meg. Prof. Dr. szerint MarkusRothschild, a kölni igazságügyi orvostan igazgatója állítólag három esetben “súlyos betegekkel” foglalkozik, amint ez már a korábbi esetekből is ismert.
Kölner Stadt-Anzeiger szerint az igazságügyi orvos azt is kérte, hogy a SARS-CoV-2 pozitív tesztje utáni halálokat és az oltással kapcsolatban is szisztematikusan boncolják:

“Eddig nincsenek, még a koronavédő oltás szorosabb időbeli összefüggéseiben elhunyt halálozásokban sem .”

Minden esetet jelentettek az oltásokért felelős Paul Ehrlich Intézetnek. Rothschild szerint ott az eseteket “regisztrálják, összegyűjtik és ellenőrzik” annak érdekében, hogy lássák, “van-e okozati összefüggés az oltás és a halál kezdete között”.

Bővebben erről a témáról :

 Újra és újra jelentések az otthonokban bekövetkezett halálozásokról az oltás után – a tisztviselők nem látnak összefüggést

Forrás: DE-RT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük