Korunk tömeggyilkosai. Fauci gyerekeken végzett kegyetlen kísérleteinek öröksége

„Tengerimalac gyerekek”: Fauci gyerekeken végzett kegyetlen kísérleteinek öröksége

A Dr. Anthony Fauciról szóló közelmúltbeli felfedezések új megvilágításba helyezték a BBC 2004-es „Guinea Pig Kids” című dokumentumfilmjét. A film bemutatja a Fauci által jóváhagyott és az amerikai adófizetők által finanszírozott kegyetlen kísérleteket szegény kisebbségi gyerekeken, Fauci AIDS elleni gyógymód kutatásának részeként.

Kik voltak a „tengerimalac gyerekek”?

A közelmúltban kirobbant #BeagleGate botrány elérte azt, amit a globális COVID-járvány, a “gain-of-function” kutatási botrány, a világméretű vakcinamegbízások és az amerikai adóforintok elherdálásával elért karrier nem tudott: A világot arra késztette, hogy megálljon és megkérdőjelezze Dr. Anthony Fauci feddhetetlenségét.

Az elmúlt hetekben a mainstream és a közösségi médiát felrobbantották az amerikai adóforintokból a Nemzeti Allergia- és Fertőző Betegségek Intézete (NIAID) által finanszírozott kegyetlen állatkísérletekről szóló beszámolók.

A NIAID, a Nemzeti Egészségügyi Intézetek egyik részlege, Fauci irányítása alatt működik.

A közösségi médiában vírusként terjedő bejegyzésekben leírták, hogy – miután kiéheztették és eltávolították a hangszálaikat, hogy ne tudjanak vonyítani vagy ugatni – kutyák fejét ketrecekbe zárták éhes homoki bolhákkal, amelyek élve felfalták gazdáikat.

Más kölyköknek a kullancsok által terjesztett baktériumok laboratóriumban előállított “mutáns” változatait adták be, mielőtt több száz kullancsnak tették ki őket, amelyek aztán akár egy héten át szívták a vérüket. Nyolc héten keresztül hetente kétszer vettek tőlük vért, majd feláldozták őket.

Egy másik kísérletben szívférgek lárváit fecskendezték be kutyákba, majd később elaltatták őket, hogy a lárvákat más kísérletekben felhasználhassák.

A White Coat Waste Project (WCW) nyomozása, amely ezeket a történeteket feltárta, közfelháborodást és kétpárti összefogást váltott ki, hogy Fauci-t felelősségre vonják a szükségtelen és visszaélésszerű kísérletekért, amelyeket az adófizetők dollármillióinak felhasználásával hagyott jóvá.

A WCW-ről szóló, a mainstream média által elkövetett későbbi találatok bizonyítják, hogy a #BeagleGate milyen hatással volt a közvéleményre.

“Az irónia az, hogy ezek a kis kutyusok okozzák a felháborodást” – mondta Vera Sharav, emberi jogi aktivista és az Alliance for Human Research Protection (AHRP) alapítója.

Nem arról van szó, hogy Sharav nem törődik a kiskutyákkal. Csalódott azonban amiatt, hogy nem tudott ugyanilyen közfelháborodást kiváltani, amikor a gyermekeken végzett kegyetlen orvosi kísérletek megszüntetésére irányuló, egész életre szóló küldetéséről volt szó.

A holokauszt gyermekkori túlélőjeként Sharav első kézből tapasztalta, hogy egy korrupt rendszer hogyan képes szisztematikusan eltörölni az erkölcsi normákat és az emberi empátiát a közegészségügy nevében.

Évtizedek óta azon dolgozik, hogy véget vessen az etikátlan és visszaélésszerű orvosi gyakorlatoknak, beleértve a kormányzati szervek és a Big Pharma által támogatott és elősegített gyakorlatokat is.

Évtizedeken át tartó küzdelmet folytatott azért, hogy áttörje az összeesküvéses hallgatást, és felhívja a média és a szabályozó hatóságok figyelmét.

De 2004-ben felcsillant a remény. A BBC felkereste Sharavot a “Guinea Pig Kids” című dokumentumfilmhez készített nyomozás részeként.

Liam Scheff oknyomozó újságíró megállapításai alapján a zsigeri dokumentumfilm leleplezte Fauci kínzó, titkos orvosi kísérleteit az Incarnation Children’s Center (ICC) gondozásában lévő HIV-fertőzött gyermekeken.

Sharav Scheffel, Celia Farber oknyomozó riporterrel és a film rendezőjével, Jamie Dorannal állt össze. Egy rövid ideig mindhárman úgy vélték, hogy az igazság végre napvilágra kerülhet.

De mint mindannyian rájöttek, a fényt nem a gyenge szívűeknek való.

Kik voltak a “tengerimalac gyerekek”?

Az ICC, amely úgy reklámozta magát, mint “New York City egyetlen szakképzett ápolási intézménye, amely speciális ellátást nyújt HIV/AIDS-szel élő gyermekek és serdülők számára”, szolgált az emberiség elleni bűncselekmények színhelyéül.

1992-ben az NIAID finanszírozást nyújtott az ICC újbóli bevezetéséhez, mint “a HIV-pozitív gyermekek járóbeteg-ellátó klinikája”, és a klinika a Columbia Egyetem Gyermek AIDS Klinikai Kísérleti Egységének részévé vált.

New York gyermekjóléti osztálya, a Gyermekjóléti Szolgáltatások Igazgatósága felhatalmazást kapott arra, hogy a gondozásában lévő kiszolgáltatott és hátrányos helyzetű gyermekeket kísérleti patkányként ajánlja fel olyan mérgező AIDS-gyógyszerek, mint az AZT, a Nevirapine és a különböző proteázgátlók, valamint kísérleti AIDS-vakcinák tesztelésére.

Az AIDS-ben szenvedő felnőttek számára engedélyezett gyógyszerek többsége fekete dobozos figyelmeztetést tartalmazott, és potenciálisan halálos mellékhatásokat okozott, beleértve a csontvelő elhalását, szervi elégtelenséget, deformitásokat és agykárosodást.

A legtöbb gyermek fekete, spanyolajkú és szegény volt, és gyakran drogfüggő anyáktól született.

Az NIAID, kihasználva az uralkodó AIDS-ortodoxiát, úgy indokolta az etikátlan kísérleteket, amelyeket ezeken a gyerekeken végeztek, mint az egyetlen esélyt a túlélésre.

Jacklyn Hoerger, akinek az volt a feladata, hogy beadja a gyógyszereket a gyerekeknek, azt mondta:

“Azt mondták nekünk, hogy ha hánynak, ha elveszítik a járóképességüket, ha hasmenésük van, ha haldokolnak, akkor mindez a HIV-fertőzésük miatt van. Én csak hűen adagoltam, úgy ahogy az orvosok mondták”.

A megfelelés, mint egyoldalú elv, Fauci egész pályafutása során visszatérő téma volt. Az ICC orvosi igazgatója, Dr. Katherine Painter szerint “a legnagyobb probléma, amellyel a HIV-pozitív gyermekeket nevelő családok szembesülnek, az engedelmesség”.

Hoerger a saját bőrén tanulta meg ezt a leckét, amikor a programból két féltestvérének örökbefogadásába kezdett. Otthon sokkal könyörületesebb tudományos módszert alkalmazva Hoerger arra a következtetésre jutott, hogy a gyerekek betegségeit a gyógyszerek okozzák. Ezért levette őket a gyógyszeres kezelésről.

A javulást “szinte azonnali” javulásnak nevezte, és megjegyezte, hogy a lányok életükben először kezdtek el rendesen enni. De a szabályok be nem tartása miatt gondatlan szülőnek minősült, és elvesztette a lányok felügyeleti jogát. Soha többé nem láthatta őket.

Az ICC-ben a kísérleti alanyok együttműködése következetesen előbbre való volt, mint a jólétük. A gyerekeknek a negatív hatásoktól függetlenül kellett szedniük ezeket a gyógyszereket, és a káros hatásokat feltételezett betegségüknek tulajdonították (az AHRP felfedezte, hogy a NIAID engedélyezte gyógyszeripari partnereinek, hogy laboratóriumban igazolt HIV-fertőzéssel nem rendelkező gyerekeken kísérletezzenek).

Amikor egyes szülők megtagadták a kísérletekhez való hozzájárulást, a gyermekvédelmi hivatalok azonnal eltávolították őket, és nevelőszülőknél vagy gyermekotthonokban helyezték el őket, ahol aztán engedélyezték a gyermek részvételét.

Amikor a gyermekek ellenálltak vagy visszautasították a gyógyszereket, a Columbia Presbyterian kórházba szállították őket, ahol a gyógyszerek beadásához műanyag csöveket helyeztek sebészi úton a gyomrukba.

Sharav szerint legalább 80 gyermek halt meg e klinikai kísérletek során.

“Fauci egyszerűen a szőnyeg alá söpörte ezeket a halott csecsemőket” – mondta Sharav. “Ők csak járulékos veszteségek voltak a karrierje szempontjából. Eldobott gyerekek voltak.”

A New York-i Hawthorne-ban, a Heaven Gate of Heaven temetőben található ICC tömegsírjánál tett látogatás során Celia Farber, az oknyomozó riporter, aki a filmhez végzett kutatást, rávilágított erre.

“Nem hittem a szememnek” – mondta Farber. “Ez egy nagyon nagy gödör volt, fölé dobott AstroTuft-tal, amit valóban fel lehetett emelni. Alatta tucatnyi egyszerű fakoporsót lehetett látni, véletlenszerűen egymásra rakva. Talán száz is lehetett belőlük. Megtudtam, hogy mindegyikben egynél több gyermek holtteste volt.”

A nürnbergi kódex betartása vagy akár a klinikai vizsgálatokban való részvétellel kapcsolatos szövetségi előírások betartása is problémát jelentett.

Ahelyett, hogy betartották volna a nevelt gyermekek védelme érdekében bevezetett követelményeket, New Yorkban létrehoztak egy intézményi felülvizsgálati bizottságot, egy etikai bizottságot, amely ugyanazon kórházak képviselőiből állt, amelyek a kutatást végezték, hogy engedélyeket adjanak.

Más szóval, a jóváhagyást az érdekeltek kezébe adták.

2004 márciusában Sharav szervezete panaszt nyújtott be mind az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalához, mind az Emberi Kutatások Szövetségi Védelmi Hivatalához.

A panasz a nevelt gyermekek jogellenes bevonására összpontosított ezekben a kísérletekben, valamint arra, hogy az egész rendszerben az intézmény nem védte meg őket a szövetségi előírásoknak megfelelően, amelyek minden egyes gyermek számára független védnököt írnak elő.

Ezeknek a gyerekeknek, akik közül néhányan mindössze 3 hónaposak voltak, nem volt önálló véleményük. Az ACS, ugyanaz a szervezet, amely lényegében futószalagra tette őket a klinikai vizsgálatokhoz, egyben a törvényes gyámjuk is volt.

“Ez az ” Elsősorban ne árts” és az emberi méltóság teljes feladása” – mondta Sharav Saif. “Az orvosi kutatás szempontjából a laboratóriumi állatok drágák, ezek a gyerekek pedig olcsók. A kormány úgy adta át őket, mint egy nyáj állatállományt.”

 

Az “AIDS-tagadók” elleni kampány

A “Guinea Pig Kids” 2004. november 30-án debütált a BBC-n, de hirtelen levették a műsorról.

Erős AIDS-aktivisták panasza nyomán a BBC levette a dokumentumfilmet és törölte a vizsgálatot. A színfalak mögött pedig sokkal rosszabb volt a helyzet.

Celia Farber szerint őt és másokat “minden szinten könyörtelenül brutálisan bántalmaztak”, mert úgynevezett “AIDS-tagadók” voltak.

“Szakmailag, gazdaságilag, lelkileg, társadalmilag is üldöztek minket” – emlékezett vissza Farber. “Senki sem akart AIDS-tagadó lenni. Ez azonnali gyűlöletet váltott ki. Ez a kifejezés nagyon mély varázslatot jelentett, és az emberek nem tudtak túllépni rajta. Azonnal elhallgattatta az embereket.”

Egy 2005-ös albizottsági ülés, amelynek az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Minisztériuma (HHS) adott otthont, arra a következtetésre jutott, hogy a nevelt gyermekek védett jogait megsértették néhány AIDS-gyógyszerkísérlet során – de az ICC-nél semmi sem változott, és a gyermekek továbbra is meghaltak.

A VERA Igazságügyi Intézetnek, amelynek feladata az volt, hogy kivizsgálja a kísérletekben használt gyermekek halálát, megtiltották, hogy betekintsen az orvosi feljegyzésekbe, és nem volt hajlandó elfogadni a Scheff saját vizsgálatának adatait.

Scheff, Sharav és Farber próbálkozásai ismét sötétbe borultak. Egészen mostanáig.

“Fauci 1984 óta vezeti ezt az ügynökséget (NIAID), és soha nem állt elő gyógyszerrel vagy vakcinával” – mondta Sharav. “Nem volt gyógyulás. Csak az emberek terrorizálása sikerült neki”.

Sharav készen áll arra, hogy Fauci rémuralma véget érjen.

De talán a legtöbbet akkor tudhatunk meg Fauciról és cimboráiról, ha nem a kudarcait nézzük, hanem a sikereire irányítjuk a figyelmünket. Ő és kollégái az NIH-nál és a Centers for Disease Control and Prevention-nél tökéletesítette a világjárvány paradigmáját, a változó diagnosztikai paradigmák és a hibás vizsgálati módszereket tartalmazó klinikai definíciók felhasználásával.

Ezzel a módszerrel indították el a világtörténelem egyik legsikeresebb félelemkampányát. Ezt a félelmet használták fel egy olyan orvosi hadviselési modell létrehozására, amelyet kegyetlen, szükségtelen és drága kísérletek ezreinek igazolására használtak.

És bár ezek a kísérletek nem eredményeztek hatékony kezeléseket vagy gyógymódokat, sikeresen érzéketlenné tették a kutatókat és az egészségügyi dolgozókat, és arra képezték őket, hogy “csak kövessék az utasításokat”, függetlenül az egészségügyi eredményektől.

Mindezt az amerikai adófizetők óriási költségei mellett valósították meg – és az ebből eredő ortodoxia emberek millióinak egészségét okozta.

Kezelések jönnek és mennek, de az orvosi megfelelés és a “hogy merészeled” kultúra megteremtése az ellenvélemények megszégyenítésére és elhallgattatására valószínűleg a világtörténelem legsikeresebb és legjövedelmezőbb tudományos kísérlete maradt.

De van két változó, amit Fauci nem vett számításba kellőképpen: az emberi lélek rugalmassága és a szülői szeretet ereje.

Farber számára szürrealisztikus tanúja lenni a narratíva felbomlásának.

“Még mindig dühöt és undort érzek amiatt, hogy az AIDS-aktivisták terrorista mátrixának sikerült meggyőznie a közvéleményt arról, hogy nézzenek el, hogy ne törődjenek ezekkel a gyerekekkel” – mondta Farber.

De mindazok ellenére, amin keresztülment, ott van benne az optimizmus szikrája.

“A fény szikrája az, hogy nagyon sok ember most már felkarolja ezt, most már vannak erre felkészült elméjűek, már ha lehet valaki “felkészült elme”” – mondta Farber.

Forrás

Ann Tomoko Rosen is co-founder of The Center for Acupuncture and Herbal Medicine in Westfield, NJ. https://childrenshealthdefense.org/defender/guinea-pig-kids-aids-fauci-experiments/