Köszönöm nem kérem…

Az ezen az oldalon található állítások tényekkel alátámasztottak, amelyek a bíróság előtt is megállják a helyüket. A tájékozott beleegyezéshez információáramlásra van szükség. Kattintson a hiperhivatkozással ellátott részekre, amelyek elsődleges forrásokhoz, például CDC, WHO, FDA dokumentumokhoz vezetnek.

 

Bárki, aki megpróbálja ezt az oldalt eltávolítani, a Nürnberg 2.0‐ban bűnrészességért az emberiség elleni bűntettekben való bűnrészességért

vádlott‐társként lesz megnevezve. Ez magában foglalja a közösségi médiát is. Az ügyvédek készenlétben állnak.

Frissítve: április 29, 2021

 

Tudtad?

 • Az FDA nem hagyta jóvá a Moderna vagy a Pfizer általuk “vakcináknak” nevezett mRNS‐ génterápiáit. Egyszerűen csak engedélyezte őket. Fauci megerősíti. 19 orvos figyelmeztette a világot a veszélyekre. Az AstraZenecát 24 országban betiltották. A Johnson & Johnson, Vector(1) vakcinát, amely 2021. február 27‐én kapott sürgősségi felhasználási engedélyt, több államban leállították a vérrögök kialakulása miatt. A CDC megerősítette. A

forgalmazása azonban 10 napos szünet után újraindult. A CDC is megerősíti(2), hogy a Pfizer

& Moderna oltások a leghalálosabbak az összes “oltóanyag” közül, szintén egy  oszlopdiagramon. 5 neves orvos vitatja meg, hogy a Covid oltás biológiai fegyver, és hogy mit kell tenni ellene.

 • A klinikai vizsgálatok 2023‐ban fejeződnek be, a 12 oltóanyaggyártó cég fokozza a

marketinget, és Ön a kísérleti nyúl.

 • Az FDA és a CDC nem hozta nyilvánosságra a Covid19 vakcinákkal kapcsolatos több mint 20 mellékhatást, köztük a halálesetet, amelyeket egy 2020. októberi ülésen vitattak meg. A Covid19 vakcinák okozta 3 186 halálesetet jelentett a Nemzeti Oltóanyag Információs Központ 2021. 4/16‐án, és a halálesetek egyharmada 48 órán belül következett be. Ebben a cikkben az egyértelműség kedvéért a Covid19 influenzaváltozatnak minősül. Egyesek azzal érvelnek, hogy egy Gain‐of‐Function laboratóriumban fejlesztették ki. Ez vitatható. Az elsődleges szempont az, hogy egy 99,9%‐os túlélési arányú betegség esetében indokolt‐e egy kísérleti vakcina. Én a kipróbált, bevált és tesztelt (biztonságos) vakcinák mellett vagyok. Én NEM vagyok a katasztrofális állatkísérletekkel alátámasztott kísérleti vakcinák híve; ahogyan

a világ vezető oltáspárti oltóorvosának, Dr. Geert Vanden Bosschénak sem, aki azt állítja, hogy a vírus 10 óránként mutálódik.

 

 • Az mRNS oltás egy szintetikus, szervetlen molekulát (orvosi eszközt) juttat a szervezetbe, amely arra programozza a sejteket, hogy tüskefehérje formájában szintetizálják a kórokozókat, amelyek ellen az immunrendszernek életünk hátralévő részében folyamatosan küzdenie kell majd, olyan szakértők szerint, mint Dolores Cahill professzor, molekuláris biológus és immunológus. Elmagyarázza. Fauci megerősíti. Dr. Lee Merritt újra megerősíti.

 

 • Mások információterápiának nevezik, amely a Moderna [Mode RNA] vezető tudósa szerint az élet szoftverét hackeli Lényegében GMO‐vá válsz. Dr. Sherri Tenpenny feltérképezett nyolc olyan mechanizmust, amely a Covid‐oltás általi halálhoz vezethet.
 • Az mRNS‐oltás nem akadályozza meg a Covid19 megbetegedését vagy a betegség továbbadását. Dr. Steve Hotze részletezi. Fauci megerősíti. A CDC grafikonja aláhúzza ezt a valóságot, bizonyítva, hogy a vakcinák hatástalanok, az oltási útlevelek pedig teljesen haszontalanok. 87 millió amerikait oltottak be 4/20/21‐ig, akik közül 7157‐en kapták meg a Covidot az oltás után, ami 88 halálesetet okozott. Emellett a tökéletlen “oltás” fokozhatja a rendkívül virulens kórokozók átvitelét, az NCGI cikke szerint. Egy egereken végzett tanulmány arra a következtetésre jutott, hogy az “oltásból” származó tüskés fehérje tüdőkárosodást okozhat.

Azt is tudtad?

 • A CDC a Covid19 halálozási arányát ‐ amely nem volt elszigetelt ‐ azáltal növelte, hogy 2020. március 24‐i irányelvében arra utasította az orvosokat, hogy minden halálesetnél Covid19‐ként írják le a halál okát, függetlenül attól, hogy a betegek Covid19‐pozitívak voltak‐ e vagy más társbetegségük volt‐e, hogy fokozzák a félelmet, és az orvosok nyilvánosan kijelentették, hogy nyomás alatt állnak, hogy a Covid19‐et tüntessék fel a halotti bizonyítványokon. Íme egy lista:
 • Dan Erickson
 • Scott Jensen
 • Kris Ehresmann fertőző betegségek igazgatója
 • Az IPAK szerint a Járványügyi Központnak ez a hibás lépése ellentétes a szövetségi szabályozással. Minden szövetségi ügynökségnek hivatalos változtatási javaslatot kell benyújtania a Federal Registerbe, mielőtt a javasolt változtatásokat hatályba léptetné. A változtatások végrehajtása előtt 60 napos nyilvános véleményezési és szakértői véleményezési folyamat következik.
 • Az a tény, hogy a kovid‐riasztás előtt és után is heti 60 000 amerikai halt meg ‐ további adatok ‐, miközben az influenza és más betegségek okozta halálozás jelentősen csökkent.
 • A CDC később elismerte, hogy a halálesetek 94%‐ának alapbetegségei voltak. Ez azt jelenti, hogy a SARS‐CoV‐2‐ként álcázott influenzaváltozatnak tulajdonított 527 000 halálesetnek csak 6%‐át, azaz 31 620‐at okozott közvetlenül a Covid19. Ezzel a 27 millió esetből 0,12% a valódi halálozási arány.
 • A Covid19 túlélési aránya tehát nagyjából 99,9%. Ha az állam lakosságát használjuk nevezőként, a halálozási arány még alacsonyabb, 36 és 247 haláleset között mozog 100 000 főre vetítve. 2021. március 19‐én a CDC még a manipulált számok és a hibás tesztek ellenére is a következő túlélési arányokra jutott:
 • 0‐17 éves korig 99,998%
 • 18‐49 évesek 99,95%
 • 50‐64 évesek 99,4%
 • 65 év felettiek 91%
 • A CDC a tüdőgyulladást, az influenzát és a Covid19‐et egy új, PIC‐nek nevezett járványba sorolta, hogy a Covid19 halálesetek számát felduzzassza. A 2020. július 3‐i hét CDC‐ statisztikája megerősíti, hogy a tüdőgyulladás és az influenza a Coviddal kombinálva felfújja a halálozási arányt. A 2021. február 5‐i jelentés ugyanezt teszi. A kettősséget a keresési találati oldal is kiemeli, ahol csak a “(P&I)” szerepel, de a linkekre kattintva megjelennek a PIC grafikonok. Az influenza okozta halálozások száma a 2018‐as 61 000‐ről 2020‐ra 22 000‐re csökkent, miközben az orvosi műhibák a harmadik vezető halálozási ok az USA‐ban.
 • A kórházak átlagosan 13 000 dollárt kapnak minden egyes Covid19 beteg után, és 39

000 dollárt minden egyes lélegeztetőgépre helyezett beteg után. További bizonyíték, hogy az orvosok és ápolók utasítást kaptak arra, hogy lélegeztetőgépre helyezzenek olyan betegeket, akiknek a tesztje negatív volt, és ezzel gyakorlatilag megölik őket.

Tudja, hogy…

 • A PCR‐tesztek nem a SARS‐CoV‐2 részecskéket mutatják ki, hanem bármelyik vírus részecskéit, amelyet a múltban elkaphatott, és hogy egy német ügyvéd emberiség elleni bűncselekmények miatt indít pert emiatt a csalás miatt. Még Fauci is elismeri, hogy a PCR‐ tesztek nem működnek. A WHO dzintén elismerte. Ebben a CDC dokumentumban a tesztelési irányelvek kimondják, hogy lehetségesek a hamis negatív és pozitív eredmények ‐
 1. oldal. A PCR‐teszt nem tudja kizárni az egyéb bakteriális vagy vírusos kórokozók által okozott betegségeket ‐ 40. oldal.

 

 • De ami a oldalon a legfontosabb, a SARS‐CoV‐2‐t első körben soha nem izolálták: “Mivel a teszt kifejlesztésének és e vizsgálat elvégzésének idején nem álltak rendelkezésre a 2019‐ nCoV számszerűsített vírusizolátumai a CDC számára, a 2019‐nCoV RNS kimutatására tervezett próbákat az in vitro átírt teljes hosszúságú RNS jellemzett állományaival tesztelték”. Sem a CDC nem tud SARS‐CoV‐2 mintákat biztosítani, sem a Stanford és a Cornell laboratóriumai, és a CNN‐nek adott interjújában Fauci azt mondta, hogy nem vizsgáltatják meg, és nincs szükség tünetmentes emberek tesztelésére. Megismétli, hogy a tünetmentes emberek soha nem voltak a világjárvány mozgatórugói. A WHO ebben is támogatja őt.
 • Csoportos keresetek vannak folyamatban, amelyekben többek között Anthony Fauci‐t is megnevezik alperesként. Itt egy részleges lista:
 • ‐ pert indítottak a Járványügyi Központ ellen, amiért az a FOIA értelmében jogellenesen visszatartott információkat.
 • ‐ a WHO ellen Reiner Fuellmich német ügyvéd emberiesség elleni bűncselekmények miatt pert indított. Itt egy frissítés

 

 • ‐ ápolók perelték be egy kórház vezérigazgatóját a Covid‐csalás eltussolása miatt

 

 • ‐ Kaliforniai tanárok perelnek, mert nyomást gyakoroltak rájuk, hogy beadassanak egy kísérleti oltóanyagot ‐ olvasható a sajtóközleményben
 • ‐ a norvég kormányt emberiesség elleni bűncselekmények miatt perbe fogták.

 

 • ‐ az Egyesült Királyság kormánya emberiesség elleni bűncselekmények miatt perrel néz majd szembe
 • ‐ Az izraeliek emberiség elleni bűncselekmény miatt indítanak pert saját kormányuk ellen

 

 • ‐ a kanadai kormány jogi csatát vív a legjobb alkotmányjogász, Rocco Galati ellen, aki azt akarja, hogy Bill Gates börtönbe kerüljön.
 • Florida beperli a szövetségi kormányt és a CDC‐t

 

 • ‐ orvosok bűnösnek vallják magukat a Biotest csalásában

 

 • Leigh Dundas emberi jogi ügyvéd Kaliforniát támadja, amiért szülői beleegyezés nélkül próbálják beoltani a gyerekeket
 • ‐ egy brit ügyvédi iroda küzd a “No Jab, No Pay, No Job” (Nincs Jab, nincs fizetés, nincs munka)
 • Kanadai rendőrök bíróság elé viszik az ontariói kormányt

 

 

 • És még csak most kezdünk Ha az izraeli állampolgárok a kormányukat a Nemzetközi Büntetőbíróság elé vitték emberiség elleni bűncselekmények miatt, mondván, hogy a Pfizer a Nürnbergi Kódexet megsértve kényszeríti őket egy nem megfelelően tesztelt, kísérleti COVID injekció beadására, akkor bármely állam polgárainak ugyanez joguk és kötelezettségük. (Nyugat-Virginia jut eszembe, ahol a fiatalokat 100 dollárral vesztegetik meg, hogy beadassák az oltást)

 

 • A WHO, a CDC és az NIH honlapjain a koronavírusokra vonatkozó terápiás és profilaktikus szereket, mint például a hidroxiklorokint, jóváhagyták. De hirtelen 2020‐ban betiltották őket. Miért? Mert az FDA szabályai szerint csak akkor lehet a nem tesztelt vakcinákat engedélyezni sürgősségi felhasználásra, ha nincs alternatív terápia. A kanadai Apotex cég 2020‐ban a HCQ‐ t adta ki a kezéből. Most egyes orvosok az Ivermectin biztos gyógymódként való használatára  hivatkoznak.

 

 • Azokat az orvosokat, akik megpróbálják elmagyarázni a bevált terápiák előnyeit, elhallgattatják, és néhányuknak felfüggesztették az engedélyét. Dr. Simone Gold, aki egyben

ügyvéd és az America’s Front Line Doctors alapítója, tömör összefoglalóját mindenképpen meg kell nézni. A British Medical Journal is megtört, és korrupcióra és a tudomány elhallgatására hivatkozik. Az Orvosok Világszövetsége csatlakozik az ellenálláshoz.

Ausztráliában a Covid Medical Network képviseli a harcban álló vezető orvosokat.

 

 • Fauci és a CDC megingott a maszkok, a szennyezett felületek, a tünetmentes terjedés, a tesztelés kérdésében, és csak nemrégiben ismerte el, hogy a nyájimmunitás akkor érhető el, ha az antitesteket azok terjesztik, akik legyőzték a betegséget (a 99,9%), de még mindig a társadalmi távolságtartást ajánlják, csak most már 6 lábról 3 lábra, ami ezt a lezárási térképet eredményezte.
 • Ha már a nyájimmunitásnál tartunk, a WHO június 7‐i definícióját megváltoztatta:

 

 • “A nyájimmunitás az a közvetett védelem egy fertőző betegséggel szemben, amely akkor jön létre, ha egy populáció immunis vagy a védőoltás, vagy a korábbi fertőzés során kialakult immunitás révén”
 • “A nyájimmunitás, más néven “populációs immunitás” a vakcinázásra használt fogalom, amely szerint egy populáció védetté válhat egy bizonyos vírussal szemben, ha elér egy bizonyos küszöbértéket. Ez úgy érhető el, hogy az embereket megvédjük egy vírustól, nem pedig úgy, hogy kitesszük őket a vírusnak” november 13‐án.
 • 2020 decemberében azonban ismét megfordította álláspontját, és a következő ostoba nyilatkozatot tette:
 • “Az oltóanyagok arra képzik immunrendszerünket, hogy a betegség ellen harcoló fehérjéket, úgynevezett antitesteket hozzon létre, ahogyan az akkor történne, ha ki lennénk téve egy betegségnek, de ‐ ami döntő fontosságú ‐ a vakcinák anélkül működnek, hogy megbetegítenének A beoltott emberek védve vannak a kérdéses betegség elkapásától és a kórokozó továbbadásától, megszakítva ezzel az átviteli láncokat”(4).
 • És folyamatosan tologatják a mércéket. A Pfizer kísérletek arra figyelmeztették a férfiakat, hogy tartsák magukat távol a terhes nőktől… de most a CDC arra kényszeríti a terhes nőket, hogy gondolkodás nélkül vegyenek be egy kísérleti biológiai

 

 

 • A CDC a COVID PCR‐teszteléshez használt magas, 37‐40 ciklusos küszöbértékek miatt 85‐90%‐ os hamis pozitív eredményt produkált. Most azonban készségesen elfogadja az oltás utáni vizsgálatra vonatkozó 28 ciklusos alacsonyabb küszöbértéket.

… és hogy

 • Az mRNS‐betegek által okozott sérülések és halálesetek száma folyamatosan emelkedik.

A VAERS 10 152 súlyos sérülést jelentett 21.4.16‐án. 2021 első negyedévében 6000%‐kal nőtt az oltás okozta halálesetek száma az egy évvel ezelőtti időszakhoz képest. Grafikusan az oltás inkább egy merev felső vágásra hasonlít, Rocco Galati ügyvédet idézve. És ez akkor van így,

ha egy Harvard tanulmány szerint az oltással kapcsolatos haláleseteknek csak 1%‐át jelentik be

 • A CDC egy időben a DDT‐t ajánlotta otthoni használatra, és ugyanezt a félelmi taktikát használta a H1N1 elleni vakcinák eladására.
 • A dokumentumok bizonyítják, hogy a média volt a kulcsszereplő az oltások népszerűsítését megelőző hype kialakításában, hogy létezik a CDC által kiadott VACCINATE WITH CONFIDENCE című dokumentum, valamint annak brit megfelelője, és hogy a zárlatok feloldását ‐ az beadott oltások számán múlik, hogy az emberek elfogadják az oltást.

 

 

 • A politikusok a kamerák előtt beszélnek a maszkok viselésének fontosságáról, és az NCBI, az NIH egyik részlege publikált egy tanulmányt a maszkok teljes hatástalanságáról. Még a CDC is figyelmeztet a maszkok veszélyeire, ahogyan ezek a tanulmányok is a maszk okozta kimerültségi szindrómáról (MIES).

 

 • A CDC birtokolja az emberre átvihető koronavírus szabadalmát; a Covid19 tesztre vonatkozó szabadalmat 2015‐ben nyújtották be, és a Covid19 tesztkészleteket 2018‐ban szállították világszerte.

 

 • A Covid19 vakcinát mindössze néhány óra alatt fejlesztették ki.

 

 • Az oltóanyaggyártó cégek nem perelhetők a sérülésekért.

 

 • Bill Gates, aki 10 milliárd dollárt fektetett be a vakcinákba, azzal dicsekszik, hogy genetikailag módosított sejtekkel injekciózza a gyerekeket, és alig várja a következő világjárványt.
 • Bill Gates hivatalosan is szorgalmazza az oltási útleveleket. Zárójelben jegyezzük meg, hogy 2016‐ban egy milánói (Olaszország) szervezet különböző domainneveket nyújtott be a “vakcinaútlevélre”, és hogy vannak olyan emberek, akik orvosi ellenjavallatok miatt nem szedhetik a vakcinákat. Az oltási útlevél diszkriminálná ezeket az embereket, amikor megpróbálják élni az életüket, megsértve ezzel az 1990. évi amerikai fogyatékossági törvényt (42 U.S.C. Section 12101).

 

 • Bill Gates a nyilvántartás szerint a megfelelő oltóanyagokat szorgalmazza, hogy a világ népességét 10‐15%‐kal csökkentsék, és felhívást tettek arra, hogy tartóztassák le és állítsák bíróság elé a Nemzetközi Büntetőbíróságon emberiesség elleni bűncselekmények miatt, míg nemrégiben egy TV bemondó az “immunizált” szót az “eutanáziával” helyettesítette.

 

Végül, tudtad?

 • A Covid‐változatú vakcinákat biztonsági vizsgálatok nélkül hozzák forgalomba, Fauci megerősítette, és hogy a SARS‐CoV‐2 elleni antitestek/antigének megtalálhatók a nyálban, ami a maszkok használatát kontraproduktívvá teszi a nyájimmunitás elérésében.
 • A CDC, amely olyan kijelentésekkel támasztja alá magát, mint:
 • “A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) az az ügynökség, amelyre az amerikaiak az életüket bízzák. A közegészségügy globális vezetőjeként a CDC a nemzet első számú egészségfejlesztési, megelőzési és felkészültségi ügynöksége. Akár az amerikai népet védjük a közegészségügyi fenyegetésektől, akár újonnan megjelenő betegségeket kutatunk, akár közegészségügyi programokat mozgósítunk hazai és nemzetközi partnereinkkel, munkatársainkra támaszkodunk, hogy valódi változást érjünk el az emberek egészségében és jólétében itt és világszerte.””

 

 • évente mintegy 4,6 milliárd dollár értékben vásárol és értékesít tovább oltóanyagokat, és több mint 20 oltóanyag‐szabadalom tulajdonosa ‐ Robert Kennedy Jr. szerint, és szerepel a Dun & Bradstreet listáján. Fauci személyesen 1000 szabadalommal rendelkezik
 • A kórházakban a beleegyező nyilatkozatban a vakcinákat “biogénnek” álcázzák, és a vérkereskedők akár 1000 dollárt is fizettek a visszaszerzett Covid19 emberek vérmintáiért.
 • A nürnbergi kódexbe ütközik, ha valakire ráerőszakolják a védőoltásokat, és a tájékozott beleegyezés felülírja a közrendet. A szövetségi törvény megtiltja a munkáltatóknak és másoknak, hogy az EUA szerinti vakcinákat a foglalkoztatás feltételeként alkalmazzák. Egy nevadai ügyvéd készen áll a harcra. Minden államnak megvannak a maga egyedi rendelkezései az oltás orvosi, vallási vagy filozófiai okokból történő elutasítására vonatkozóan.
 • Donald Trump azzal dicsekszik, hogy ő nyomta a Warp Speedet, Biden pedig azzal kárörvend, hogy 100 millió adagot rendelt. Ugyanaz a trágya, más szag

 

… vagy hogy

 • A WHO újra és újra lebeszélte az egészséges embereket a maszkok viseléséről, nem is beszélve a gyermekekről.

 

 • Számos “szimulációt” tartottak a világjárványról:
 • ‐ május Clade X a Johns Hopkins Egyetemtől

 

 • ‐ szeptember. A WHO Globális Felkészültségi Megfigyelő Testülete (egy másik feltételezett szimulációban) az egyik előrehaladási indikátorként két halálos kórokozó 2020 szeptemberéig történő felszabadulását jelölte meg. Lásd a 39. oldalt.

 

 • ‐ Bill Gates INSTITUTE FOR DISEASE MODELING videót tett közzé, amely a kínai Wuhanban kezdődő világjárványt modellezi.
 • ‐ október. A hazug Bill Gates szponzorált egy globális pandémiagyakorlatot Event 201, videó. Fauci természetesen a Bill & Melinda Gates Alapítvány vezetői tanácsában ül, amely több mint 3,5 millió dollárral támogatta Fauci NIH‐ját.
 • A Pfizer, a Moderna és a J&J oltásokat magzati sejtvonalak felhasználásával fejlesztették ki, azaz olyan sejtek felhasználásával, amelyeket laboratóriumokban növesztettek, és amelyeket eredetileg évtizedekkel ezelőtt abortált magzatokból nyertek. Az oltáspártiak azzal érvelnek, hogy ezek nem az eredeti sejtek, hanem az eredetiek leszármazottai vagy másolatai. Az orvosi kifejezés az abortált magzat számától és szerveitől függően változik. Vallási vagy filozófiai meggyőződése alapján joga van elutasítani minden olyan vakcinát,          amelyet magzati sejtvonalakkal fejlesztettek ki, vagy amely magzati sejtvonalakat tartalmaz.
 • A zárlatok nem voltak hatással a halálozási arányra. Itt egy másik jelentés. És itt láthatjuk, hogy a Covid nem fogja áttörni Michigan déli határát.
 • 2020 márciusában a brit kormány megvitatta azokat a taktikákat, amelyekkel biztosítani kívánja, hogy a polgárok eleget tegyenek a jogaik és szabadságaik elvesztésének, és ezek közé tartozott ‐
 • A média használata a személyes fenyegetettség érzésének növelésére
 • A média használata a mások iránti felelősségérzet növelésére

 

 • A kívánt viselkedés társadalmi jóváhagyásának felhasználása és előmozdítása
 • Társadalmi rosszallás azokkal szemben, akik nem
 • Itt van a dokumentum. Trudeau nem győzi dicsekedni, hogy mennyit fizet a médiának a propagandájáért; míg a német belügyminiszter nyomást gyakorolt a járványügyi szakemberekre, hogy olyan félelmet keltsenek, ami szükségessé teszi a lezárásokat.

 

A jó oldaláról

 1. Az oltóhelyek bezárnak
 2. Több államban újra megnyitják
 3. Telt házas stadion Jacksonville‐ben
 4. Még az olyan baloldali mozgatórugók és döntéshozók is, mint Naomi Wolf és Bill Maher is riadót fújnak
 5. Elég aláírás gyűlt össze Newsom visszahívásához
 6. Elon Musk azt mondja, nem kapja meg a szurit, mert sem ő, sem a gyerekei nincsenek veszélyben7

. A világ minden tájáról érkező járványügyi szakemberek a Great Barrington‐i nyilatkozatban foglalták össze aggodalmaikat

 1. A totalitárius államra

Erre vonatkozó terveik egyes források szerint összeomlanak

Az olaszok ismét az utcára vonulnak

A szülők elüldöznek egy iskola vezetőt a maszkok miatt

Észak‐Dakota felülbírálja a kormányzó vétóját. Hivatalosan is betiltják a maszkokra vonatkozó mandátumot

India falusiak elűzik a faluból az oltóanyaggal foglalkozó tisztviselőket

 

.Reiner Fuellmich ügyvéd, aki az emberiség elleni bűncselekmények miatt a történelem legnagyobb perét indítja, úgy véli, hogy a fordulóponthoz érkeztünk.

Forrás: https://nojabforme.info/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük