Közérdekű panasz benyújtása 2021. 03. 19.

 

Online lodge compliant without identification

1 üzenet

automatikusvalasz@ajbh.hu <automatikusvalasz@ajbh.hu>                                          2021. március 19. 6:13

 

Dear Client,

Your electronic complaint has been submitted through the homepage of the Office of the Commissioner for Fundamental Rights. We would like to draw your kind attention to that subsequently you will be able to contact us via the email address panasz@ajbh.hu .

Thank you for using our service.

Description of your complaint:

Tisztelt Állampolgári jogok biztosa!

A panasz tárgya: Magyarország kormánya és más felek megsértették a nürnbergi törvénykönyvet Világszinten emberek halnak meg a Covid-19 kísérleti vakcinák utáni pár napon belül. Magyarországon ugyanez a helyzet, főleg idős beteg emberek körében. Az oltások felvételére pszichikai kényszert használnak. (Ázok az idős emberek, akik csak a mainstream médiákon keresztül tudnak tájékozódni, fokozottan ki vannak téve a megfélemlítéseknek és a félretájékoztatásoknak.

 1. Eltitkolják, hogy az oltások fejlesztés alatti kísérleti stádiumban vannak, ideiglenes engedéllyel hozták forgalomba, vagyis nem tudják a beoltottak, hogy tulajdonképpen egy humán gyógyszerfejlesztési kísérletben vesznek részt.
 2. A vakcinagyártók , sem 2. sem a 3. fázisban nem terjesztették ki a kísérleteket az idősebb emberekre és a krónikus betegre. (Csak 18-65 év közötti egészséges embereken zajlottak a tesztelések)
 3. Az oltás várható mellékhatásait (oltási sérüléseket) szándékosan eltitkolják, vagy hamisan Covid-19 betegségnek tüntetik fel az oltás után elhunyt emberek halálának az okát. Mivel tilos a halottak patológiai boncolása ezeket később nem lehet bizonyítani. (Sok esetben a halottakat azonnal elhamvasztják.)

Ez olyan meggondolásból történik, hogy az oltott magyarországi és más Eu tagállamok lakosai szolgálnak kísérleti alanyként a gyógyszergyárak számára. Megállapodtak, hogy a gyógyszergyárak megkapják az összes orvosi és személyes információt az egyének tudta vagy beleegyezése nélkül. Meg kell jegyeznünk, hogy mind a mai napig nem tették közzé ennek a megállapodásnak a tartalmát, amely érinti Magyarország állam lakosainak nagy részét. Ezzel nem tesznek eleget a törvény által előírt átláthatósági követelményeknek sem.

A megfélemlítés általi kényszerítés eszközei:

 1. Halálozási adatok 1 éve tartó folyamatos meghamisítása : Müller Cecília hivatalosan kijelentette: Mindenkit akinek egyszer is pozitív tesztje volt automatikusan Covid-19 halottként jegyeznek.
 2. A kormány szóvivői azzal fenyegetnek bennünket, hogy csak a nép átoltottsága szüntetheti meg a megszorító intézkedéseket
 3. Magyarország kormánya, és a járványkezeléssel megbízott „Operatív Törzs”, miniszterek, magas

https://mail.google.eom/mail/u/1

rangú közéleti képviselők , polgármesterek és még mások által. Egy éve tartják a magyar népet szigorú korlátozó intézkedések között, ezzel megsértve az alapvető emberi jogainkat.:

Ameghamisított járványadatokkal a következő alapvető emberi jogaim sérülnek:

 1. gyülekezési jog
 2. Szólás és vélemény szabadság
 3. Szabad mozgáshoz való jog
 4. Önrendelkezéshez való jog: ruházat, (maszkok kötelező viselete, megjegyzés: a magyar törvényekben a maszk csak ruházati kiegészítőként szerepel)
 5. A sportoláshoz, kikapcsolódáshoz és a családtagok látogatásához való jog korlátozása
 6. zöld útlevél „oltás igazolás „ bevezetése, amely által egyesek (akik a kísérleti oltást megkapják) külön állampolgári jogokat kapnának.
 7. A boncolások elvégzését a SARS-Cov2-nek tulajdonított haláleset esetén a vélt diagnózis igazolására vagy cáfolására!
 8. Boncolás – a SARS-Cov 2 vírus általi boncolás feltérképezése, a vírus helyes kezelési módjának beállításához
 9. A PCR tesztelések azonnali befejezését és helyette valós orvosi vizsgálattal valós diagnózis felállítását!
 10. Az egészségügyi intézmények normális rendjének visszaállítását. Egyéb kórházi kezelések elhanyagolása, a műtétek végtelenségig való elhalasztása, korházi ágyak leépítése. Megelőző kezelések, pl értágító infúziók stb. teljes megszüntetése.

A betegeket újra vizsgálja meg és lássa el az orvos!

 1. A gyermekek közösségben történő kontaktus fenntartása, a gyermekek bezárása pszichológiai problémákat vethetnek fel.
 2. A szabad döntéshez szükséges tájékoztatás elmulasztása, az adatok manipulálása, tények elhallgatása, elferdítése, pl valós megbetegedések számának meghamisítása.
 3. Tájékoztatáson alapuló beleegyezés egy orvosi kísérletben való részvételhez – a Nürnbergi Kódex első elve az, hogy szükség van az egyén beleegyezésére és tájékoztatás utáni hozzájárulására a kezeléshez és a kísérletben való részvételre. Az egyénnek szabadon kell gyakorolnia a választás szabadságát úgy, hogy ellene nem alkalmaz senki erőszakot, csalást, megtévesztést, fenyegetést, megkeresést vagy bármilyen más típusú egyéb kényszerítést.

Amikor az Egészségügyi Minisztérium vezetői és a miniszterelnök bevezették az oltást Izraelben és elkezdték beoltani Magyarország lakóit, az oltásban résztvevőket nem tájékoztatták arról, hogy ténylegesen egy orvosi kísérletben vesznek részt, és a Nürnbergi Törvénykönyv előírja, hogy ehhez az oltásban résztvevőknek a hozzájárulásukat kellene adni. A későbbiekben kiderült, hogy a miniszterelnök a Pfizer céggel (oltóanyaggyártó cég) aláírt egy megállapodást. A miniszterelnök csak akkor jelentette be, hogy ténylegesen egy orvosi kísérletről van szó és ez a megállapodás lényege. Ez a valóságban egy embereken folytatott genetikai orvosi kísérlet, amelyet tájékozott beleegyezés nélkül, a Nürnbergi Törvénykönyv súlyos és nyilvánvaló megsértése mellett hajtanak végre.

Kérem az ügy soron kívüli megvizsgálását.

Ezzel egyidőben, jelen beadványt kiegészítve további okokkal és bizonyítékkal elküldtem a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságra, és a holnapi az Európai Unió bíróságára is.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük