Közlemények az időjárási fegyverekről – MOST!

Mivel komoly jelek utalnak arra, hogy a közelmúlt árvizeit meteorológiai fegyverek okozhatták, Christoph Hörstel, a “Die Neue Mitte” német párt képviselője egyértelmű politikai követeléseket fogalmazott meg: “Azonnali rendőri beavatkozás a kancelláriánál, a titkosszolgálatnál és a Bundeswehrnél”. Hörstel bemutatja, hogy évtizedek óta egyértelmű bizonyítékok állnak rendelkezésre a meteorológiai fegyverek által okozott katasztrófákról. Azzal érvel, hogy az embereknek azonnal tudniuk kell, hogy milyen akták állnak rendelkezésre ezekről a háborús bűnökről. Bárki, aki megakadályozza ezt a nyilvánosságra hozatalt, számíthat arra, hogy a bizonyítékok bemutatását követően háborús bűnökért is felelősségre vonják. Íme egy részlet Hörstel úr beszédéből.

Mivel komoly jelek utalnak arra, hogy a közelmúlt árvizeit meteorológiai fegyverek okozhatták, Christoph Hörstel, a “Die Neue Mitte” német párt képviselője egyértelmű politikai követeléseket fogalmazott meg: “Azonnali rendőri beavatkozás a kancelláriánál, a titkosszolgálatnál és a Bundeswehrnél”. Hörstel bemutatja, hogy évtizedek óta egyértelmű bizonyítékok állnak rendelkezésre az időjárási fegyverek által okozott katasztrófákról. Azzal érvel, hogy az embereknek azonnal tudniuk kell, hogy milyen akták állnak rendelkezésre ezekről a háborús bűnökről. Bárki, aki megakadályozza ezt a nyilvánosságra hozatalt, számíthat arra, hogy a bizonyítékok bemutatását követően háborús bűnökért is felelősségre vonják. Az alábbiakban Hörstel úr beszédének egy részletét közöljük.

A folyó túlcsordult a partjain, és elmosta a hidakat, az utcákat, a házakat, az üzleteket és a falu lakóit. 34 ember halt meg. Ez nem a Ruhr-vidéken történt, hanem Angliában, majdnem 70 évvel ezelőtt, 1952. augusztus 15/16-án éjjel.

A “Die Neue Mitte”, hölgyeim és uraim, üdvözli Önöket. 2021. július 17-én, szombaton és 13.30 órakor.
Az egykori NDK bátor úttörőinek tiszteletteljes emlékére talán ezt a július 17-ét kellene a mi június 17-ünkké tennünk. És van egy tanulság is: a volt Szövetségi Köztársaság nyugati részeinek is fel kellett volna lázadniuk a megszállók ellen. Mint mindig, cenzúra: a Facebook mindenkit lekorlátoz és megbüntet, aki továbbít, posztol stb. Köszönet mindazoknak, akik segítenek nekünk. Ez az egyetlen ellenszere a cenzúrának, ami működik, ha terjesztik a dolgokat. Köszönöm.

És ami mindannyiunkat érint, az az, ami a Ruhr-vidéken és Rajna -Pfalzban történik. Tegnap több mint 100 halott volt, ma reggel már több mint 133. Ez szörnyű. A szívünk a jelenleg szenvedő emberekért dobog, akik az életükért, a megélhetésükért, az életművükért küzdenek. Meg kell jegyezni, hogy Hollandia és Belgium is érintett. Az előző héten Japánban történt egy nagy földcsuszamlás. Belgiumban egy ház omlott össze egy működő kamera előtt. Steinmeier szövetségi elnök és Laschet kancellárjelölt jelenleg a Rajna-Erft körzetben utazik, Ahrweilerben pedig még mindig sokan eltüntek. Természetesen sok helyen vannak fosztogatási kísérletek és káosz. Ez egy újabb kihívás. A telefonhálózatok egésze vagy többsége megszakad. A gáz-, telefon- és villanyvezetékek érintettek és részben megszakadtak. És ha az áramkimaradások miatt a szivattyúk továbbra sem tudnak működni, a szakértők számításai szerint a Ruhr-vidék akár 40%-a is víz alá kerülhet. Szerencsére a heves esőzések egyelőre alábbhagytak, de a probléma az, hogy az alacsony nyomású terület nem igazán vonul vissza, és az árvízveszély egyre nagyobb Baden-Württembergben. További információkat talál a honlapomon erről a heti áttekintésről. A PDF-ek alján mostantól különválasztottuk a “Covid” és az “árvíz” szöveget. A kartellmédiát is nagyon jó mostanában követni. Természetesen megvan a saját napirendjük, de, hogy is mondjam, testközelből tudósítanak a jelenleg zajló eseményekről. Ez legalább valami, amit megtehetsz. Politikai céljaik vannak, de erre még visszatérek.

És most egy nagyon nagy lépést tettek. Bizonyos értelemben Németországról és az emberekről szól. Ezt néhány nappal ezelőtt el sem tudtam volna képzelni. Nem tudunk csak az itteni katasztrófákról beszámolni, és elfelejteni, hogy ki mit csinál Németországban és máshol. És mindazok, akik, mint én, Potsdamban vannak meleg és száraz helyen, és mindezt jelenteniük kell, jobb lenne, ha ezt közvetítenék a többieknek, akik most szenvednek és annak lenne értelme, ha a szülőkkel, barátokkal, rokonokkal, stb. ismerősökkel együtt a tettesek után mennének… Mert azonnal el kell kezdeni, különben nagyon rosszul fog elsülni az egész, mert a propagandahullám már elindult. És ezt úgy tekintjük, mint egy szolgálatot azok számára, akik jelenleg rossz helyzetben vannak.

A legszembetűnőbb az, hogy a páholy és a kartell politikusok, az egész mély állam mocsár, azt kiabálja: “Klímaváltozás”! Lehetetlen, ők ezt AZONNAL tudják! Svenja Schulze, az SPD szövetségi környezetvédelmi minisztere szerint most már… vigyázzunk a szóhasználatra: “Az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás a szövetség és a tartományok közös feladata”. Hadd fordítsam le ezt röviden németre, igen: mindent a feje tetejére állítunk, tovább korlátozzuk a szabadságjogokat, nemcsak a Covid miatt, hanem most már a klímaváltozással a háttérben. És, hogy megakadályozzunk minden lehetséges regionális ellenállást, ismét a tartományok és régiók rovására fogjuk bővíteni a szövetségi kormány hatáskörét, és így az alkotmányos föderalizmus tovább gyengül, és ismét működni fog a centralizmus módszere, amelyet Adolf olyan jól bemutatott nekünk. És természetesen totális propagandaháborúban élünk, és gyávasággal, kényelemszeretettel és gyengeséggel biztosítjuk ennek a propagandaháborúnak a sikerét.

 

Ami azonban világos, az a következő: Nyilvánvaló, hogy nincs olyan csalás, elnyomás és pusztítás, amely ne keresne most erőszakos megoldást, miközben az áradásokat és az áldozatokat nézzük. Klímahazugságok, időjárási fegyverek és káros hullámok, nemcsak mobiltelefonokkal, hanem levegőmérgezéssel, “plandémia” tömeggyilkossággal és tömeges testi sértésekkel az oltásokból, háborús uszítással. Ezek a legfontosabb témakörök. Mindezt az elmúlt hetekben elemeztem… itt meghallgathatod. De az alapvető kérdés a következő: Miért kellene kizárni a meteorológiai fegyvert az összes fegyver közül, amikor az összes többi fegyver már működik, vagy különböző forgatókönyvek szerint aktiválódik? Ennek nincs nyilvánvaló oka, ha jobban belegondolunk, valójában egyáltalán nincs oka, igen!

És ha ezt hagyod, akkor tudod, hogy a pusztulásba vagyunk ítélve! Így van ez!

 

Most pedig térjünk vissza az elejére. Felkészültél a Devonban található angol Lynmouth falu halottaira? Mert a lelkük most egyesül halottaink lelkével. Ott fent beszélgetnek egymással, abban a világban, ahová előbb-utóbb mindannyian eljutunk. Mindenesetre a brit Királyi Légierő 1952. augusztus 14-én éjjel a “Cumulus hadművelet” keretében szárazjéggel hintette be a körzet felhőit. A tenger fölött is megtehették volna, ha tudni akarták volna, hogyan működik, nem igaz? Nem, ezt egyedül, lakott területen kellett megtenniük. Aztán 30 perccel később elkezdődött az eső, amely halálos áradássá változott. A légierő egyszerűen kísérletet végzett az időjárás befolyásolására, majd amikor a katasztrófa bekövetkezett, azonnal 30 évre zárolták a feljegyzéseket. Idézem: “Az Exmoor folyó kiemelkedett a partjaiból – és a halál a devoni Lynmouthban telepedett le”. A Terra X aztán ugyanígy beszámolt erről, de nem összeesküvés-elméleti platformokon, hanem a ZDF-en, Németország második legnagyobb televíziós csatornáján. A tényellenőrzés aztán ezt mutatta: az Exmoor folyó nem létezik. Lynmouthban az East Lyn a West Lynbe ömlik. És ez a hely neve is, a Lyn-torkolat. Exmoor a közeli nemzeti park neve. Ennyi. A kutatás soha nem volt erőssége az adótolvajainknak. És egy apróság a végén, ami talán megdöbbentő lehet. Apró dolgok is megdöbbentőek lehetnek: az egész özönvíz és a 34 halott ügyét “Isten kezének” nevezték.

 

Ez egyre rosszabb lesz, egyre… sokkal rosszabb lesz.
Tehát, amit most mondani fogok, természetesen csak tényszerű bizonyítékokkal rendelkezem, nem pedig bizonyítékkal arra, hogy emberi kéz volt a dologban. Mondjuk, hogy ez Isten keze, igen… De érdekes, hogy mi történik.
Az elmúlt 41 évben 10 szövetségi választás esett egybe árvizekkel, és közülük kettő szinte egy időben zajlott az árvizekkel.

1980 Duna (minden esetben megadtam a linkeket)
https://www.zobodat.at/pdf/Laufener-Spez-u-Seminarbeitr_2_1985_0031-0050.pdf
1983 Rajna és Mosel
https://www.chr-khr.org/de/veroffentlichung/die-hochwasser-rhein-und-mosel-im-april-und-mai-1983
1987 Rüthen, Westfália Dortmund közelében
https://www.wp.de/staedte/warstein-und-umland/vor-30-jahren-trifft-jahrhundert-flut-ruethener-orte-id211760941.html
1990 Duna és Neckar
https://www.nq-online.de/lokales/schwarzwald-baar/katastrophe-jahrhunderthochwasser-an-donau-und-neckar-im-februar-1990_54_111840909-16-.html
1994
1993
1995
1998
1999
2002
Elba https://www.ndr.de/geschichte/chronologie/Hochwasser-Katastrophe-2002-Die-Jahrhundertflut-an-der-Elbe,elbehochwasser165.html
2005 Bajorországban
https://www.br.de/nachricht/hochwasser-2005-bayern-100.html
2009 Bajorországban
https://www.wikiwand.com/de/Hochwasser_in_Mitteleuropa_2009
2013 Délkelet-Németország és Szászország
https://de.wikipedia.org/wiki/Hochwasser_in_Mitteleuropa_2013
2017 Harz-hegység és Délkelet-Németország

 

És a kérdés, amit most felteszek magamnak, hogy vajon mindez lehet-e véletlen egybeesés. Ezt nem hiszem el. Tíz látványos árvíz 41 év alatt. A másik kettő pedig néhány hónappal előtte, azaz a szövetségi választások előtti vagy utáni évben. És mint bevallottan összeesküvés-elméleti szakember, csak azt tudom mondani, hogy nem hiszek a véletlenekben. De azt is nagyon őszintén és nagyon nyíltan megmondom, hogy nincs bizonyítékom arra, hogy ezekben az esetekben időjárás-manipuláció történt. Nincs bizonyítékom. Ezért vannak egyértelmű politikai követeléseim. Azonnali rendőri műveletre van szükség a kancellárián, a titkosszolgálatnál és a szövetségi hadseregnél. Mert azonnal tudnunk kell, hogy milyen akták léteznek ebben a témában.
És ezt az embereknek tudniuk kell. És a jogos kérdés most persze az, hogy miért tenne ilyet a mély állam, ugye? Miért tennének ilyet a “mély állam” lakájai? És egyértelmű okokat tudok mondani, mert ezt most vizsgálták meg tudományosan, ez általánosan elérhető. Egy valódi, tudományos bizonyítékokkal mérhető katasztrófa a következő következményekkel jár:

A politikai újragondolást erősen akadályozza. Az emberek egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A kritikusokat elszigetelik és ellökik maguktól, például szerény személyemet. És most idézem: “az összeesküvők, az antiszemiták, a szolidaritást elutasítók”. Így fognak minket hívni, amikor az emberek kritizálják azt, amit most itt támadunk. És valóban, elutasítjuk a maszkokat és a vakcinákat, ez teljesen igaz. És azok beszélnek, akik megint pénzt akarnak csinálni az emberek szerencsétlenségéből. Így néz ki. És azt fogják mondani: profitot akarunk termelni. És azt fogják mondani, hogy mi voltunk azok, akik saját levest akartunk főzni. És mi van itt? Megint ugyanaz a helyzet: valaki elkövet egy cselekményt, és megvádol valaki mást, aki teljesen ártatlan ebben a cselekményben, és megvádolja őt azzal, amit ő maga tesz. Nyugaton így politizálunk. Nagyon egyszerű. A világ többi részén és itthon is.
És újra megkérdezem: Kik a győztesei a fertőző katasztrófának? Ezek azok, akik most kitalálják az éghajlati hazugságot, nem igaz? Hogy merészelnek hazugságokat kitalálni az éghajlatról az emberek nyomorúságának hátán. Ezt csak a bűnözők teszik. És ez az, amit tesznek, bár néhányan közülük nagyon jól tudják, hogy mit manipuláltak, és hogy a manipuláció már megtörtént és zajlik, és hogy az időjárási fegyvert is folyamatosan kutatják, nem igaz? Így néz ki, ugye?
És miről szól? Erről már beszéltünk korábban. Ez sem újdonság, mások is beszéltek már róla – a Covid-járvány, nos, a világjárvány hazugság mellett – most a klímahazugságot is a szabadság korlátozásának újabb eszközévé akarják tenni népeik és polgáraik ellen. És ez azonnali hatállyal, így van ez. Óriási választási csalást terveznek a levélszavazáson. Az Egyesült Államok modellértékű. És ha az Egyesült Államok – erre már többször rámutattam – még mindig vannak olyan bizottságok, amelyeknek ülniük kell… Vannak videofelvételek arról, hogyan csapták be őket. Aztán hirtelen, amikor egyik napról a másikra szemet hunytak, hirtelen több ezer szavazatot hoztak vissza. És pillanatok alatt többször is átfuttattuk őket a számlálógépeken. És így tovább, és így tovább, és ha megnézzük ezeket a furcsa szavazólapokat, mind frissen jöttek ki a nyomtatóból. Semmit sem töltött ki kézzel egy becsületes polgár, aki legjobb tudása és lelkiismerete szerint igyekezett volna az általa választott politikát kipipálni.

És a legfontosabb dolog éppen ez: Ha most hallgatunk, ha nem mondjuk el mindazt, amit mondtam, ha nem leplezzük le az időjárási csalást, vagy legalábbis nem támadjuk meg – legalább a múltra nézve, ha már a jelenben nem tudjuk bizonyítani. Ha nem lépünk előre bátran, akkor a mély állam strómanjait bátorítjuk. És hatalmuk minden rohadt eszközével tovább gőzölögnek, ismerik az európai politika minden szövegét. Beoltják a gyerekeket, megfosztják az embereket a jogaiktól, meghamisítják a választásokat, háborúkat indítanak, amikor újonnan megválasztják őket, elszegényítik és megmérgezik az embereket. Ezek azok a dolgok, amelyek a gyakorlatban kockán forognak. És mindezek a dolgok bebizonyosodtak. Ez utóbbi ponton még mindig dolgozunk. Ebben a pillanatban nem szabad elfelejtenünk, hogy a világ kormányai háborút folytatnak saját népük ellen. És most épp most csomagolták ki az időjárási fegyvert, gyanítom. Ezúttal persze különösen súlyos volt, mert annyi minden forog kockán.

A jó hír számunkra is ott van mindezen atrocitások és a szörnyű gyanú margóján: aki így cselekszik, akinek most ki kell csomagolnia az időjárási fegyvert, az nyilvánvalóan gyengének érzi magát. Amerika fele nem tiszteli a Covid-szabályokat és az elnyomó rendszert. És meddig tűrjük még ezt a bűnös és gyilkos ostobaságot? Mikor fogjuk megtudni, hogy a lakosság 2/3-ának kézzelfogható kétségei vannak ezzel az egész politikával kapcsolatban? 2/3-nak vannak kétségei. Gyakran nem tudják, mi mást tehetnének, ezért arra szavaznak, amire korábban is szavaztak, vagy valami hasonlóra. De semmiképpen sem a rendszer ellen. Ezekkel a szavazólapokkal nem lehet, senki sem ellenzi a rendszert, mindegy, hogy melyik van a szavazólapon.

És most vigyázzon: ez egyszerűen egy olyan reflexió, amelynek meg kell történnie, különösen a Rajna-vidék-Pfalzban és Észak-Rajna-Vesztfáliában, és talán hamarosan Baden-Württembergben tapasztalható szenvedések fényében. Ha erős az ellenállásunk, akkor a szkeptikusok átállnak ránk. De ha szakmailag, hogy is mondjam… megkérdőjelezhetőek maradunk, és folytatjuk a vírus hazugságát stb. és más módon is szeretjük magunkat lábon lőni, akkor a másik irányba fognak menni. Aztán segíteni fogják rendszerünket, kormányainkat, hogy megtalálják és levadásszák az oltást megtagadókat, vádat emelnek azok ellen, akik nem oltják be magukat, és veszélyeztetik a lakosság többi részét, stb. Ők lesznek majd, úgymond, a kapitányhelyettesek, a helyettes seriffek, akik levadásszák a be nem oltottakat. Természetesen dühből… dühből a saját ostobaságuk és védekezésre való képtelenségük miatt, dühből a helyzet reménytelensége miatt.

A “Die Neue Mitte” egy centit sem enged ezeknek a gazembereknek, akik valószínűleg nem egy, hanem legalább 13 szándékos időjárási katasztrófát okoztak a múltban, 40 év alatt 10 alkalommal a szövetségi választások idején, és kétszer az azt megelőző vagy követő évben. Ezzel szemben a zéró tolerancia a jelszó.

Miközben népünk árvízben fuldoklik, elveszíti szeretteit, elveszíti életművét, elveszíti reményét, és látja, hogy elmerül, a “Die Neue Mitte” a lehető legjobban a bűnösöket állítja pellengérre. Mint mondtam, szükségünk van ezekre a közzétételekre. Sürgősen szükségünk van rájuk a kancellárián, a fegyveres erőknél és a titkosszolgálatoknál. És természetesen szükségünk van a bejelentőkre. Az ország kezd döntő mértékben függeni tőlük. Nemcsak a Covid szektorban, hanem ebben is.

A Covid-19-ről és a védőoltásokról stb., mint mindig, itt vannak a források a szövegem végén a honlapomon.

az IS

Források:

Wetterwaffe im Einsatz? – Eine Stellungnahme von Christoph Hörstel( 17.07.2021)
Terra X – Wetter als Waffe( 06.05.2020)
https://www.youtube.com/watch?v=ay31-KL87hc

Forrás: www.kla.tv/19469

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük