LELEPLEZŐDÖTT! Szándékosan mágnesességet adtak az “oltóanyaghoz”, hogy az mRNS-t az egész testen keresztül kényszerítsék.

LELEPLEZŐDÖTT!
Szándékosan mágnesességet adtak az “oltóanyaghoz”, hogy az mRNS-t az egész testen keresztül kényszerítsék.
Stew Peters Show – Közzétéve június 7, 2021 FRISSÍTÉS! Dr. Jane Ruby csatlakozott Stew Petershez egy szörnyűséges felfedezéssel kapcsolatban a közösségi médiában keringő “mágnesesség” videókkal kapcsolatban, amelyekben az emberek fémtárgyakat ragasztanak magukra. A CDC azt mondta, hogy a “vakcina” beadása nem tesz mágnesessé, még az “oltás” helyén sem, ami általában a karunk. Dr. Ruby azt mondja: “Hazudnak”, és bizonyítékokkal támasztja alá állítását, valamint egy nyugtalanító figyelmeztetést ad az oltás összetevőiről, közvetlenül a forrástól.
A MagnetofectionTM egy új, egyszerű és rendkívül hatékony módszer a sejtek transzfektálására . https://www.interchim.fr/ft/B/BC3012.pdf
http://www.chemicell.com/produ….cts/magnetofection/d –
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24715289/ A DNS-vakcinák beadásának hatékonysága gyakran viszonylag alacsony a fehérjevakcinákhoz képest. A szuperparamágneses vas-oxid nanorészecskék (SPION-ok) használata a gének magnetofekcióval történő bejuttatására ígéretesnek tűnik a génbejuttatás hatékonyságának javításában mind in vitro, mind in vivo.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük