Levél Nehammerhez: “Európa páriája” az emberi jogok megsértése miatt

 Kötelező védőoltás az uniós jog ellen: holland ügyvédek Ausztria uniós kizárásáért

Fotó Nehammer: Európai Néppárt, Wikimedia, CC BY 2.0

  • január 24. 2022

Tartalom

  1. A 2G rendszer sérti az uniós jogot
  2. A varráskényszer “Ausztria gusztustalan múltjára” emlékeztet
  3. Kísérleti csípések hatástalanok az Omikronban
  4. A génterápiás betegeket gyakrabban érinti az omikron – dániai adatok
  5. Kötelező védőoltás: “Számos alapvető jog megsértése – hogy ne mondjam, bűncselekmény”.
  6. Mind az Alapjogi Charta, mind az Emberi Jogok Európai Uniós Egyezménye sérült.
  7. Ausztria az európai jogrendszeren kívül – az EU-tagság felfüggesztése
  8. Az ügyvédek levele Nehammerhez

A Corona-rezsim és engedelmes írástudó rabszolgái nem fáradnak bele abba, hogy a közelgő késelési tilalom elleni békés tömegtüntetéseket a jobboldali és egyéb szélsőségesek sarokba szorítsák. Egy holland ügyvédi iroda a jelek szerint máshol – nevezetesen a kormányülésen – keresi a “bűnözést”! Az ügyvédek az EU-ból való felfüggesztéssel fenyegetik Ausztriát a kötelező oltási tervek miatt: “ha valóban bevezetik a kötelező oltást, akkor egy olyan országnak, mint Ausztria, egy olyan kormánnyal, mint az önöké, nincs helye az EU-ban” – teszik egyértelművé a Nehammer kancellárnak (ÖVP) címzett levélben, amely a Wochenblick rendelkezésére áll. Ez a kormány hosszú utat tett meg…

Ausztria egykor gazdag és fejlett országnak számított – az ország demokratikus viszonyait tekintve is. A fekete-zöld kormány azonban már majdnem két éve erőszakkal rombolja le az elmúlt évtizedek minden vívmányát. Az emberi jogok fokozatos eltörlése, amellyel igazságtalan kormányunk több mint kacérkodik, most úgy tűnik, túl messzire megy. A holländische Anwaltskanzlei fel akarja függeszteni Ausztriát az EU-ból – legrosszabb esetben ki akarja zárni -, ha bevezetik a kötelező permetezést. A Nehammerhez címzett levél egyik aláírója Eva Vlaardingebroek jogi szakértő. Csak nemrég berichtete A Wochenblick a Fox News amerikai hírcsatornán számolt be figyelmeztetéséről, miszerint hosszú távon a szúrási kötelezettség célja egy kínai mintájú szociális hitelrendszer bevezetése. A Nehammerhez címzett levél tehát olyan ügyvédektől származik, akiket minden bizonnyal nemzetközi szinten is meghallgatnak.

A 2G rendszer sérti az uniós jogot

“Éber szemmel” figyelik az osztrák kemény Corona-rezsimet, és a Karl Nehammer kancellárnak (ÖVP) címzett levélben bírálják a “tisztességtelen 2G rendszert” is, amely sérti a “szabad mozgás és tartózkodás” uniós jogát. Ezzel kapcsolatban az Európai Bizottsághoz is panaszt nyújtanak be.

A varráskényszer “Ausztria gusztustalan múltjára” emlékeztet

Az előírt géntechnológiai kísérlet alól kibújni kívánókkal szembeni bánásmód “Ausztria nagyon kellemetlen múltjára és a 20. század első felének egy sor hírhedt osztrákjára emlékeztet”. Ausztria most ismét “Európa páriája” volt, és a világ elborzadva nézett hazánkra – és emellett Németországra és Olaszországra. “Történelmi szempontból a legérdekesebb” – jegyzi meg ezzel kapcsolatban a levél.

Kísérleti csípések hatástalanok az Omikronban

Az Omikron-változattal kapcsolatban azt állítják, hogy időközben bebizonyosodott, hogy a géntechnológiai csípések nem csökkentik a fertőzések számát. Éppen ellenkezőleg, úgy tűnik, hogy az Omikron változatnak különös étvágya van a beoltott személyek iránt”. Mert már három hónappal a csípés után nagyobb a fertőzés kockázata a “beoltottak” esetében.

A génterápiás betegeket gyakrabban érinti az omikron – dániai adatok

Jelenlegi Daten aus Dänemark alátámasztják ezeket a kijelentéseket. Eszerint a kétszer oltott 5-11 évesek körében magasabb a fertőzési arány. És még az “emlékeztető oltások”, azaz az “emlékeztető oltások” sem vezetnek alacsonyabb fertőzési arányhoz.

🟠 nem átszúrva 🔵 2 doboz – 🟢 booster

 

A géninjekciók hatástalanságát a következő táblázat is mutatja. Az Omikronnal “be nem oltottak” aránya majdnem megegyezik a “felerősítettek” arányával. A fecskendőhasználatot kerülők csoportja azonban több mint kilencszer nagyobb. Ez még egyértelműbb azok arányában, akiket kétszer szúrtak meg: az Omikron-esetek 79,8 százaléka ennek a csoportnak tulajdonítható. Ez a csoport körülbelül háromszor nagyobb, mint a nem szúrt csoport.

Forrás: Bericht zu Omikron vom 7. Jänner 2022

Kötelező védőoltás: “Számos alapvető jog megsértése – hogy ne mondjam, bűncselekmény”.

Ennek fényében a kötelező védőoltások bevezetése “számos alapvető jog egyértelmű megsértése – hogy ne mondjam, bűncselekmény”. “Makacsul ragaszkodik a nem beoltottakkal szembeni diszkriminatív és megbélyegző politikához”. Az Omikron mutáns miatt egy ilyen “drákói intézkedés” bármilyen járványügyi előnye csekély lenne, és “talán még negatív is”.

A törvény több szinten is “alattomos”. A gazdag osztrákok a horribilis bírságok kifizetésével úgymond kivásárolhatták magukat a tűviselési kötelezettség alól. Ez hatalmas további károkat okozna az osztrák társadalomnak, és a törvény precedenst teremtene az EU-ban. Ha Ausztriát most nem “hívnák vissza”, Németország elbújna mögé, és szintén kötelező oltási törvényt hozna.

Mind az Alapjogi Charta, mind az Emberi Jogok Európai Uniós Egyezménye sérült.

Nehammer el tudta képzelni a “tiltakozás és az esetleges szankciók viharát”, amely az országot érné, ha az igazságtalan törvényt elfogadnák. Ausztria ezzel a törvénnyel az Európai Unió Alapjogi Chartáját is megsérti. Ez előírja “az érintett személy szabad, tájékozott beleegyezését” az orvosi beavatkozások esetében. A kötelező védőoltás ennek “szó szerinti ellentéte”, és ezért “teljes mértékben be kell tiltani”. Továbbá az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai egyezmény (EJEE) 8. cikke tiltja a test személyes integritásába való ilyen beavatkozást.

 

A tervezett kötelező védőoltás elleni ellenérvként itt éppen az Emberi Jogok Európai Bíróságának (EJEB) döntését idézik, amelyet a kormány indoklásként használ. Az EJEB elfogadta az alapvető jogok megsértését, mivel alaposan tesztelt vakcinákról volt szó, amelyek hatékonysága vitathatatlan, és amelyek mindenekelőtt valóban megakadályozzák a vírus (jelen esetben a kanyaró) terjedését. Ezzel szemben a Covid-19 elleni kísérleti géntechnológiai szérumok, amelyeket az EMA csak feltételesen hagyott jóvá, “viszonylag újak”, és nem tudják megfékezni a vírus további terjedését.

Ausztria az európai jogrendszeren kívül – az EU-tagság felfüggesztése

Ausztria a tervezett szurkálási kötelezettséggel az európai jogrend kívül helyezi magát, ezért felszólítja az Európai Bizottságot és/vagy az Európa Tanácsot, hogy hozzon intézkedéseket “Ausztria mint EU-tagságának azonnali felfüggesztésére”. Ha ez nem lenne elég, megpróbálnák Ausztriát kizárni az EU-ból.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük