Megcáfolták a gyermekek kötelező oltására vonatkozó érveket

A gyermekek kötelező védőoltása melletti érvek megcáfolva

10.06.2021 | www.kla.tv/18968

A 12 éves és idősebb gyermekeket 2021.6.7-től oltják be a Biontech vakcinával. Az Európai Gyógyszerügynökség Ema jóváhagyta ezt. De a kritikus hangok egyre hangosabbak. Még a németországi Állandó Oltási Bizottság (Stiko) is csak a korábban megbetegedett gyermekek számára akar általános oltási ajánlást adni. Dr. Martin Vincentz orvos és politikus hasonlóan vélekedik. NRW tartományi parlamentjében mindössze öt perc felszólalási idő alatt alaposan megcáfolta a gyermekoltás stratégáinak fő érveit: Dr. Vincentz szerint a tények egyértelműen azt mutatják, hogy a politikusok által elfogadott intézkedések károsak a gyermekek számára. Véleménye szerint ezért gyermekek millióinak oltási ajánlást adni, azt nem politikailag, hanem tudományosan kellene megvitatni a nyilvánosság előtt. Hogy az orvos miért reagál egyenesen elborzadva a gyermekoltásra, azt ebben a beszédben láthatják, amelyet a Kla.TV a következőkben közvetít. Dr. Martin Vincentz: Tisztelt Elnök úr! Hölgyeim és Uraim! Úgy tűnik, hogy hamarosan eljön az idő, amikor a Biontech vakcinát először a tizenkét éves kortól, majd valószínűleg még az év folyamán a hat hónapos kortól kezdődően is engedélyezik. Ebből azonban valójában nem azt a következtetést vonjuk le, hogy az országban élő 14 millió kiskorú számára is ki kell majd adni az oltási parancsot, hanem azt, hogy ez csupán azt jelenti, hogy a vakcina valószínűleg hasonlóan tolerálható a gyermekek számára, mint a felnőttek számára, vagy legalábbis bizonyos orvosi ártalmatlansággal rendelkezik, ha a vakcinát jóváhagyják. A mérlegelés középpontjában mindig annak kell állnia – és ez a nyugati orvoslásban már nagyon régóta így van -, hogy az orvosi beavatkozásból származó egyéni előnyöknek mindig az előtérben kell állniuk. Ráadásul, mielőtt most egy egész oltási armadát küldünk a bölcsődékbe, hogy garantáljuk a rendszeres működést az oltásokkal, ahogy az indítványban is szerepel. Talán tehetnénk néhány lépést hátrafelé, és megnézhetnénk néhány alapvető dolgot. A gyermekeket, ahogy ön is mondja, nem érinti különösen a világjárvány. A legjobb esetben az Ön intézkedései különösen hatnak rájuk, és ez nagy különbség.

Tehát ha most azt mondják, hogy az egyetlen hely, ahol valószínűleg az egészségügyi ágazatban mindenütt reagálni kell, az a gyermek- és ifjúságpszichiátria, akkor ez nem a világjárvány következménye, hanem a világjárványra válaszul hozott intézkedéseké. Tehát nem arról van szó, hogy maga a vírus különösen a gyerekeket fenyegetné. Ha megnézzük, 2021 áprilisától kezdve, kik haltak meg ténylegesen a vírusban a Szövetségi Köztársaságban a kiskorúak között, tizenegy gyermek van, közülük nyolcnak súlyos előbetegségei voltak, 60 gyermeket ápoltak intenzív osztályokon hazánkban. Őszintén szólva, nem szeretnék az egyik szülő helyében lenni, akinek ezen keresztül kell mennie, tényleg nem szeretnék. De tegyük ezt párhuzamba más betegségekkel, amelyek minden évben mindig jelen vannak hazánkban. Minden egyes influenzahullám több gyermeket juttat intenzív osztályra, és több gyermeket öl meg. Decembertől áprilisig mégsem zárják be az iskolákat. Ezt soha nem tennék meg, és jó okkal nem tennék meg. Most mégis megtörtént. Ebben az országban évente átlagosan több mint 40 gyerek fullad vízbe. És mégsem zárnátok be minden szabadtéri medencét, mégsem zárnátok le minden úszótavat mérföldekre, és nem engednétek többé, hogy a gyerekek ott játsszanak. Te nem tennél ilyet, és erre jó okod van, hogy ne tedd. Tehát ha most lehetőség nyílik arra, hogy a súlyos, már meglévő betegségekkel rendelkező gyermekek beolttassák magukat, akkor az jó. Mert számukra nem csupán elméleti kockázatot jelent, hogy valóban meghalnak a Corona-vírus miatt. Az összes többi gyermek, a Németországban élő több mint 13 millió gyermek esetében ebből azt az ajánlást levezetni, hogy most mindenhol be kell oltani magunkat, holott csak 0,00002%-uknak okoz komoly károkat a Corona-vírus, erősen megkérdőjelezhető, és mindenekelőtt tudományosan kellene megvitatni, de lehetőleg nem politikailag. És még egyszer: Éppen ellenkezőleg, a gyermekekre nézve a leginkább veszélyes dolog a Corona-vírussal kapcsolatban az intézkedések. És ez már hónapok óta bizonyított. És amikor ma reggel azt mondták, hogy a gyermekgyógyászatból aggasztó jelek érkeztek… tehát, elnézést, ezek nem veszélyjelzések – a veszélyjelzések akkor voltak, amikor tavaly év végén azt hallottuk, hogy a segélyvonalak teljesen túlterheltek. Figyelmeztető jelek voltak, amikor a gyermekorvosok és a fiatalkorúak orvosai azt mondták, hogy elképzelhetetlen dolgok közelednek felénk.

Figyelmeztető jelek voltak, amikor az első testnevelő tanárok azt mondták, hogy a gyerekeknek olyan mozgásbeli hiányosságaik vannak, amelyeket valószínűleg nem fogunk tudni behozni. Ez most nem figyelmeztető jel! Mondhatni, három, négy, öt piros lámpán is átmentünk, és most ott tartunk, hogy a sürgősségi osztályokra kell gyerekeket felvennünk: ittasan, súlyosan sérülteket, ahol valójában csak azokat a gyerekeket veszik fel bizonyos pszichiátriai osztályokra, akiket sürgős öngyilkossági veszély fenyeget, és a többieket, akik depresszióval vagy evészavarral küzdenek, részben elküldik. El sem tudod képzelni, milyen következményekkel járhat ez. És mindez, ismétlem, a politika következménye, de nem a vírusé. És ha most egy második pontra kerül a sor: Nos, tegyük fel, hogy teljesen elhanyagolnánk az orvoslásnak ezt a hippokratészi megközelítését. És az egyén jóléte többé nem lenne elsődleges, pedig az. De tegyük fel, hogy nem ez lenne a helyzet, hanem hogy most az egyén javára adnánk orvosi kezelést, vagy hogy most orvosi kezelést végeznénk rajta, hogy megvédjünk egy … valamilyen nagyobb jót, akkor ez valóban egy antihipokratikus szemléletmód. De tegyük fel, ahogyan a jelenlegi diskurzusban gyakran előfordul, hogy ezt tennénk. De azt is meg kell mondani, hogy az olyan légzőszervi betegségek esetében, mint a Corona, rendkívül kérdéses, hogy a vakcinázással valóban elérhető-e ilyen módon a nyájimmunitás. Egyáltalán nem lehet előre látni, hogy a vírus nem fog-e többé szerepet játszani számunkra, ha a lakosság 80%-a be van oltva. Egészen más betegségek bizonyították, hogy ez nem így van. Nem foglalkoznánk a szezonális influenzával, ha ilyen könnyű lenne leküzdeni ezt a légúti betegséget. Tehát itt is van egy tudományos vita és vita arról, hogy van-e egyáltalán értelme így csinálni. És ha akkor, és most összefoglalom és a végére érek. Ha ezen a ponton el akarjátok taposni az elővigyázatosság elvét, akkor megtehetitek. Ezt más elvekkel is meg lehet tenni. De kérlek, csináljátok nélkülünk. Köszönöm szépen.

a pkr./ rz.

Források/Linkek: https://www.youtube.com/watch?v=Krj6VbnZznQ
https://www.t-online.de/nachrichten/panorama/id_90118774/biontech-ema-gibt-biontech-impfstoff-fuer-kinder-ab-12-jahren-frei.html

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük