Megdönthetetlen tudományos bizonyíték – A Covid-19 NEM létezik?

Megdönthetetlen tudományos bizonyíték – A Covid-19 NEM létezik!?

Eredeti cím:  A brit, ír, kanadai és más kormányok elismerik, hogy a Covid-19 nem létezik

Az október 2-i brit kormány hivatalos nyilatkozatát itt olvashatja: –
https://principia-scientific.com/uks-govt-office-for-science-admits-no-proof-of-isolated-covid-19-virus /

 Eire (Ír Köztársaság) kormányának hivatalos válasza ebben a videóban található: –
https://brandnewtube.com/watch/today-they-were-forc-to-admit-that-x27-covid-19- x27-does-not-exist_YCLOFsvBA4MhBD1.html

Az Health Canada, csakúgy, mint az ausztrál hatóságok, beismerte azt is, hogy még soha nem látta az izolált vírust, és nem ismer senkit a világon. További részletek itt olvashatók: –
https://www.fluoridefreepeel.ca/health-canada-has-no-record-of-covid-19-virus-isolation/

Természetesen vannak további, zavaros elemek, ezek a Sars-Cov-2 és a PCR tesztek.

 A felhalmozott bizonyítékok azt mutatják a legerősebben, hogy ezeket a keverékhez pontosan a zavart okozó céllal adták. Mindazonáltal az elterjedés elkerülése érdekében az információszabadság iránti kérelmek tartalmazzák mind a Sars-Cov-2, mind a Covid-19 vírust, mivel ezek nyilvánvalóan NEM egyformák.

Először a PCR-teszt:

Mind a feltaláló, a Nobel-díjas Dr. Kerry Mullis PhD, mind az összes gyártó kategorikusan kijelentette, hogy diagnosztikai célokra alkalmatlan.

Amit a PCR tesz, az az, hogy specifikus genetikai anyag nyomait veszi fel és amplifikálja, hogy elegendő mennyiséget nyerjen a tanulmányhoz. Ezt úgy teszi meg, hogy ciklusokban replikálja a célgenomot, azaz minden ciklus megduplázza az anyag mennyiségét. Vannak azonban korlátok. Még a rendeltetésszerű használat esetén is több mint 35 ciklus annyi „zajt” okoz, hogy érdemi eredményeket nem lehet elérni.

Mindazonáltal az úgynevezett Covid-tesztekben használva normális, hogy 40–45 ciklust alkalmaznak, ami óriási számú (több mint 90% -os) „hamis pozitív” eredményt hoz létre, vagyis olyan „vírus” van jelen, amely valójában nincs ott.

“Dr. Blanca azt tette, hogy felvette a Sars-Cov-2 fehérje fragmens genetikai szekvenciáját, és az Amerikai Egészségügyi Intézet adatbázisának felhasználásával felkutatta és megtalálta az összes olyan organizmust, amely tartalmazza a Sars-Cov-2 töredék genomot, részeként. A keresés eredményei a legjobban kiemelik:

Több mint száz ismert baktérium tartalmazza a Sars-Cov-2 fragmenst.

Az emberi genom 74 szekvenciája tartalmazza a Sars-Cov-2 fragmenst is.”

Épp ezért bármilyen teszt, amely a Sars-Cov-2-t megtalálja, semmiféle bizonyítéka nincs a Covid-19 vírus jelenlétére.

“A sertésinfluenza sikereiken rájöttek, hogy terveik működése érdekében valójában nem kell semmiféle betegségnek lennie, csak az a széles körű hiedelem kell, hogy ilyen történik. Így született meg a Covid-19.”

A bizonyítékok két területre oszthatók; Polimeráz láncreakció (PCR „teszt”) és a nem létező „vírus”. Először az utóbbival fogunk foglalkozni:

2002-ben még egy kísérletet tettek arra, hogy pánikba sodorják a világot egy vadonatúj, rendkívül halálos, influenzaszerű „vírus” miatt Kínából. Akkor súlyos akut légzési szindrómának (SARS) hívták. A gyógyszerkartell 1963/4 óta átlagosan háromévente próbálkozik ezzel.

Mindezek olyan propagandagyakorlatok, amelyek célja az „oltás” értékesítésének növelése, amelyet egy speciális csoport, az Epidémiás Hírszerző Szolgálat irányít, amelyet az amerikai Centers for Disease Contol (CDC) fejlesztett ki az 1950-es években a járványok mesterséges bejelentésére.

Újra és újra, amint kétségtelenül felidézi, ezek nem voltak nagy események, amire néhány millió „oltóanyagot” adtak volna el, egyébként semmi sem történt. A SARS-nak világszerte csak 974 halálesetet sikerült regisztrálnia. Madárinfluenza, csak körülbelül 300. Sertésinfluenza (1976 és 2009) semennyit, mert nem létezik! A Corona vírus betegség 2019 (Covid 19) csak a következő a sorozatban, egy nagy kiegészítővel.

Az eugenika az a meggyőződés, hogy az emberiséget javítani kell az összes „haszontalan” megölésével. Mi lehet a „haszontalan”? Bárki, aki olyan életmódot folytat, amelyet nem kívánatosnak tartanak. Hitlernél a homoszexuálisok, zsidók és bolsevikok voltak. Kanada számára az őshonos indián törzsek voltak. Amerikában mind az őslakos indiánok, mind a néger rabszolgák voltak.

Ausztrália számára az őslakos népek voltak. Stb., Stb., Stb. Az Eugenics nagy népszerűségnek örvendett 1920 és 1966 között, aztán átmenetileg kiment a divatból. (megj: inkább csak nem beszétünk róla) Bizonyos rendkívül gazdag személyek, köztük Bill Gates, feltámasztották az eugenetikát, hogy ellensúlyozzák szélsőséges szellemi elszegényedett és érzelmi hiányosságaikat. Most a gyógyszerkartell és az eugenikusok dolgoznak együtt.

Itt talál egy listát az Egyesült Királyság vezető személyiségeiről, akik jelentős összegeket kaptak Gates-től:
https://architectsforsocialhousing.co.uk/2020/11/25/bread-and-circuses-whos-behind-the-oxford-vaccine-for-covid-19/

2019 októberében „szárazon” zajlott le a találkozó a gyógyszerkartell, Bill Gates és barátai, számos vezető politikus, a Google, a Facebook, a Twitter és a sajtókartell tulajdonosai közt. Ezen a találkozón megállapodtak abban, hogy 2020 elején megkezdik a plandémiát.

A plandémia „igazolása” csak két dolgon nyugszik:

A Covid-19 „vírus” és A Sars-Cov-2 mikroprotein

A „vírus” könnyen eltávolítható. Az információszabadság alkalmazásai több mint 40 országban egységesen hozták a választ: “Nincs és nem is tudunk egyetlen olyan kormányzati vagy magánintézetről vagy laboratóriumról sem, amely rendelkezik a vírus mintájával.”

https://www.harmonyenergyconsultants.com/web/en/it-doesnt-exist.html#cov

Ezt természetesen belefoglalták a következő tervbe: „ Hogyan bizonyíthatod, hogy létezik egy vírus, amelyet senki sem talál meg?

Válasz: úgy teszel, mintha valami más bizonyítaná a létét. Erre a „megtiszteltetésre” kiválasztottak egy 2013 novemberében felfedezett, világszerte nagyon elterjedt mikroproteint (egy vírusnál ezerszer kisebbet, mint egy vírus).

A sajtóban folytatott sok propaganda ellenére, és különösen közvetlenül a kormányok részéről, a Sars-Cov-2 (tehát elnevezték) NEM vírus! Túl kicsi és túl egyszerű.

Még az a dokumentum is, amely a német alaptörvény (egyfajta kvázi alkotmány) felfüggesztésének és annak orvosi diktatúrával való helyettesítésének igazolását állítja, meghatározza a Sars-Cov-2-t a járvány okozójának.

A berlini Drosten „professzor”, az amerikai CDC, a WHO és számos más magánszemély és intézmény, akik jelentős összegeket kaptak Bill Gates-től, azt állítja, hogy a Sars-Cov-2 fehérje a Covid-19 vírus és a A Sars-Cov-2 jelenléte tehát a vírus jelenlétét bizonyítja. Sok probléma van ezzel:

1) Mielőtt bizonyossággal állíthatná, hogy a mikroprotein a vírus része, először rendelkeznie kell a vírussal. Mint már láttuk, senkinek nincs, mert soha nem létezett!
2) Bizonyítania kell, hogy ez a mikroprotein csak a (nem létező) vírus részeként létezik, és sehol máshol.
3) Bizonyítania kell, hogy a (fantom) vírus egy meghatározott betegséget okoz, sajátos tünetekkel, sajátos prognózissal és specifikus morbiditással.
4) Pontosan meg kell mutatnia, hogy ez a betegség milyen módon egyedi és különbözik az összes korábban ismert betegségtől.”

Tovább:
https://www.phytomint.hu/tudasfa/megdonthetetlen-tudomanyos-bizonyitek-a-covid-19-nem-letezik.ht

Referenciák:

[1] https://www.harmonyenergyconsultants.com/web/en/infection-mafia.html
[2]https://architectsforsocialhousing.co.uk/2020/11/25/bread-and-circuses-whos-behind-the-oxford-vaccine-for-covid-19/
[3] https://www.harmonyenergyconsultants.com/web/en/it-doesnt-exist.html#cov
[4] https://principia-scientific.com/confirmed-pcr-tests-cannot-detect-sars-cov-2-cause-of-covid19/utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+psintl+%28Principia+Scientific+Intl+-+Latest+News%29
[5]https://www.dsalud.com/reportaje/la-estafa-se-constata-la-pcr-no-detecta-el-sars-cov-2/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük