Megjelent a 2. Kormány Frissítés a Covid vakcinák mellékhatásairól!

FIGYELEM az AstraZeneca frissítése a mellékhatások tekintetében (a mellékhatások megjelenési aránya 250:1)

A legsúlyosabbak :

Összesen 107 halálest (ebből 4 hirtelen halál eset egészséges embereknél)

 

ÍRTA: THE DAILY EXPOSE ON 2021. FEBRUÁR 14

A múlt héten elmondtuk, hogy az Egyesült Királyság Kormánya hogyan tett közzé egy jelentést, amely kiemelte a Pfizer és az Oxford / Astrazeneca oltások mellékhatásait. A jelentés az MHRA Sárga Kártya Rendszerbe bevitt adatokra terjedt ki 2020. december 9-től 2021. Január 24-ig. Nos, az Egyesült Királyság Kormánya azóta kiadta a jelentés második kiadását 2021. január 31-ig, és a dolgok nem javultak.

Az előző jelentésben elmondtuk, hogy a Covid oltásokkal kapcsolatos mellékhatások aránya 333 emberből 1-nek felel meg. Sajnáljuk, hogy beszámoltunk (de nem lepődünk meg), hogy az arány most nőtt. Ez az arány most 250 emberből 1-nek felel meg, akiknél a Covid vakcinák káros mellékhatásokat szenvednek.

Legutóbb a Pfizer-vakcina néhány fő mellékhatásáról meséltünk, amelyek között 5 ember megvakult, 21 ember agykárosodást szenvedett, 4 vetélés, 7 hirtelen haláleset és összesen 107 halálos kimenetel volt. Nos, ezúttal úgy döntöttünk, hogy megnézzük az Oxford / Astrazeneca vakcina néhány súlyosabb mellékhatását (itt láthatja a kormány jelentését) , és ezt találtuk …

Az oxfordi oltás egy „vírus-vektoros vakcina”. A vírusos vektoros vakcinában, például a ChAdOx1-ben található genetikai információ inkább DNS, mint RNS. Ez a DNS egy rövid, lineáris darab kettős szálú DNS, amely a vírusgéneket és a tüskefehérje génjét tartalmazza. A vírusvektor először megfertőzi a sejtet, majd ezt a DNS-t szállítja a sejtmagba. A sejt ezután a vírusgéneket (DNS) át tudja fordítani mRNS-be ugyanazon RNS-polimeráz segítségével, amelyet saját génjeinkhez használ. A transzláció után az mRNS-t megcímkézik, így elhagyhatja a sejtmagot, majd  tüskefehérjévé alakul át.

Tehát, ha úgy gondolta, hogy az oxfordi vakcina nem is használja az mRNS technológiát, akkor tévedett.

  1. január 31-ig, alig 26 nappal az oxfordi vakcina első dózisának beadása után az Egyesült Királyságban 40 tinnitus- és 41 vertigo-esetet jelentettek mellékhatásként az MHRA Yellow Card Scheme-nek.

Tinnitusis, amikor csengést vagy más zajokat tapasztal az egyik vagy mindkét fülében. A fülzúgáskor hallott zajt nem külső hang okozza, és mások nem hallják.

A vertigo az az érzés, amikor az illető vagy a körülötte lévő környezet mozog vagy forog. Ez az érzés alig lehet észrevehető, vagy olyan súlyos, hogy nehezen tartja meg az egyensúlyát és a mindennapi feladatokat.

Nem túl kellemes mellékhatások? De nem olyan rosszak, mint az 5 alkalommal jelentett mellékhatás a süketség és az egyik a jelentett mellékhatás a hirtelen halláskárosodás. Tudjuk, hogy az emberek, akik eddig megkapták az oxfordi vakcinaot, több mint 70-es évek. Csaknem 12 hosszú hónapon keresztül elszigeteltek voltak családjaiktól, és nem hallják unokáik nevetését. El tudod képzelni, hogy érezzék magukat most, tudván, hogy soha többé nem lesz esélyük ezt hallani?

A következő jelentett mellékhatások, amelyeket hozunk Önnek, meglehetősen sokan szenvednek. Összesen 2021. január 31-ig 141 jelentést tettek „tachycardiáról”.

“Mi a tachycardia”?

Nos, a tachycardia esetében a pulzus felgyorsul, a beteg úgy érzi, a szíve szinte kiugrik a mellkasából. Az ütések gyakoribbak a megszokottnál, de rendszertelenek, néha rövidebb kihagyások is érzékelhetőek. Mivel a szív nem képes hatékonyan eljuttatni a vért a test minden pontjába, általános gyengeség lesz úrrá a betegen, amelyet szédülés, bizonytalan járás és zavart viselkedés is kísérhet.

6 „szívmegállásról”, más néven szívrohamról is beszámoltak . Sajnos ezek közül 3 halálesetet eredményezett. Az Oxford / Astrazeneca kísérleti vakcinának összesen 406 szívbetegséget eredményező mellékhatása volt, és 6 haláleset társult hozzájuk.

Korábbi beszámolónkban elmondtuk, hogy a Pfizer oltás eredményeként 5 ember megvakult. Sajnáljuk, hogy az oxfordi oltás sokkal rosszabbul sikerült. 2021. január 31-ig összesen 8 ember maradt vakon, 15 bal látássérült és 53 ember szenvedett homályos látástól. Összesen 456 szembetegségről számoltak be az oxfordi vakcina mellékhatásaként, azonban ezek egyike sem vezetett halálhoz. De vajon rosszabb-e ez a sors, mint a halál, amikor ezek az emberek közel egy éve nem látják unokáikat, és egy kísérleti oltásnak köszönhetően soha többé nem látják az arcukat?

Ezután egy olyan mellékhatásra bukkantunk, amely sok ember számára aggodalomra adhat okot, hogy olyan kísérleti oltást kap, amely megvédi vagy nem védi meg őket egy olyan vírustól, amely statisztikailag megöli a fertőzöttek kevesebb mint 0,2% -át, és akkor is a többség 85 évesnél idősebb. Összesen 28 ember szenvedett duzzadt nyelvtől az oxfordi oltásnak köszönhetően. Mostanáig ez nem vezetett halálhoz. De az a tény, hogy a duzzadt nyelv súlyos légzési nehézségeket okozhat a tüdő oxigénellátásának korlátozásával, azt jelenti, hogy csak idő kérdése, hogy a mellékhatások következtében haláleseteket kezdjünk el jelenteni.

Legutóbb azt is elmondtuk neked, hogy a Pfizer oltóanyaga 21 „agyi érrendszeri balesetet” eredményezett, ami 1 halálhoz vezetett. Nos, az oxfordi esetek száma kevesebb az agyi érrendszeri balesetek tekintetében, de sajnos rosszabbak, ha a halált okozó agyi érrendszeri balesetekről van szó.

Az agyi érrendszeri baleset (cerebrovascular accident) egyes agysejtek hirtelen halála az oxigénhiány miatt, amikor az agy véráramlását az agy artériájának elzáródása vagy felszakadása károsítja. Az agyi érrendszeri balesetet stroke-nak is nevezik.

Az Oxford / Astrazeneca vakcinával szemben egy másik gyakran jelzett adverrse reakció a szélütés. 2021. január 4-től2021. Január 31-ig 40 „lefoglalás” esetet jelentettek az MHRA Sárga Kártya Rendszerében.

A roham az agysejtek (idegsejteknek vagy idegsejteknek is nevezett) ellenőrizetlen elektromos aktivitása, amely átmeneti rendellenességeket okoz az izomtónusban vagy a mozgásokban (merevség, rángatózás vagy sántítás), viselkedésben, érzésekben vagy tudatállapotokban. A súlyos roham tünetei közé tartozik az erőszakos rázás és az ellenőrzés elvesztése.

A következő mellékhatások valóban dühítőek és nyugtalanok vagyunk.

A kormány és az MHRA irányelvei az oxfordi vakcina terhes nőknek történő beadásáról a következők:

“A vakcina csak akkor mérlegelhető terhesség alatt, ha a lehetséges előnyök meghaladják az anya és a csecsemő esetleges kockázatát. A nőknek meg kell beszélniük az oltás előnyeit és kockázatait az egészségügyi szakemberrel, és az egyéni körülmények alapján közös döntést kell hozniuk. “

Ennek a vonalnak az az oka, hogy az oxfordi gyártó nem végzett semmilyen kutatást arról, hogy kísérleti vakcinájuk biztonságos-e terhes nőknél.

Ezért sajnáljuk azt a jelentést, hogy 3 beszámoltak vetélésről az oxfordi oltás terhes nőknek történő beadása miatt. A kérdés az, hogy ezek a nők minden releváns információt megkaptak-e a megalapozott döntéshozatal érdekében? Kétlem.

Összességében összesen 42 649 jelentett mellékhatást jelentettek az Oxford / Astrazeneca vakcina kapcsán. Sajnos ebből 90 esetben halálos kimenetelűek voltak. Ez 90 ember, aki kísérleti vakcinát vett be, és úgy gondolja, hogy megvédi őket egy olyan vírustól, amely megfertőzi az oltás miatt sajnos elhunytak kevesebb mint 0,2% -át.

Az Oxford / Astrazeneca oltás eredményeként az emberek elveszítik hallásukat, megvakulnak, agykárosodást szenvednek, stroke-ot szenvednek, szívrohamaik vannak, görcsrohamaik vannak és sajnos meghalnak. Éppen ezért nagy aggodalomra ad okot, hogy megkezdik a vakcina „hatékonyságának” vizsgálatát a gyermekeknél, és 6 éves gyermekeket kérnek fel önkéntes munkára (lásd itt) .

Ismét azzal fejezzük be, hogy emlékeztetünk a kormányvonalra, amely elmagyarázza a Covid vakcinák ezen szörnyű mellékhatásait –

“Az oltási kampányban eddig oltott emberek nagy hányada nagyon idős, sokuknak már korábban is voltak egészségügyi gondjaik. Az idősebb kor és a krónikus alapbetegségek valószínűbbé teszik, hogy véletlenszerűen bekövetkező nemkívánatos események történjenek, különösen az oltott emberek milliói miatt. Ezért fontos, hogy gondosan vizsgáljuk felül ezeket a jelentéseket, hogy megkülönböztessük a lehetséges mellékhatásokat a betegségtől, amely oltástól függetlenül bekövetkezett volna. 

Ha csak ugyanazt a logikát alkalmazhatják a SARS-CoV-2 pozitív tesztjét követő 28 napon belül regisztrált halálozásokra. Akkor nem lennénk abban a felfordulásban, amiben ma vagyunk.

Még mindig úgy gondolja, hogy mindez csak egy „vírusról szól”?

 

 

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük