Megosztás – Rosszabb mint a halál

 

2021. December 04. | www.kla.tv/20828

Az emberiség éppen most lép rá akaratlanul végbement koronavándorútjának a legveszélyesebb szakaszára. Ezt a veszélyt hívják megosztottságnak.

Soha nem volt még nagyobb a provokáció a világméretű polgárháborúkhoz, mint most.
Oltottak a nem oltottak ellen és fordítva. Ha itt átszakadnak a gátak, akkor a jelenlegi gyógyszeripari diktatúra egyik napról a másikra világméretű katonai diktatúrává alakul át, ahol szó szerint minden korábbi szabadság és normális élet minden ember számára végleg a múlté lesz. Csak akkor van még remény emberi szempontból, ha a beoltott és nem beoltott emberek most határozottan összefognak, és együtt állnak ellen a közös támadójuknak.

De kérem, próbálja megérteni a következőket: A kovid vakcina kritikusai vagy ellenzői nem csak úgy potyognak az égből.
Ők csupán azért tiltakoznak az mRNS-vakcinák ellen, mert a valóban gyógyszergyártástól független szakértők már időben magas riadókészültségbe helyezték őket. Ezért kérem, soha ne ítéljék el az oltás ellenzőit – inkább szeressék őket érte! Ők csak a legnagyobb szakértők riasztó ismereteit akarják átadni Önnek egy rendkívül veszélyes, sőt halálos emberkísérletről.
De éppen a mainstream média, amely eközben minden szabad médiát és felvilágosult embert a demokrácia ellenségeként becsmérel, mindeddig elutasított minden nyilvános vitát és szakértői felvilágosítást ezekről a feltárt veszélyekről. Ehelyett napról napra, óráról órára csak a Big Pharma álláspontját harsogják a világnak, vagyis annak a teljes ellentétét, amit az emberiségnek hallania kellene.
Nem csoda, hiszen a tömegtájékoztatási eszközök mind a Big Pharma és a digitális pénzügyi komplexum kezébe kerültek. Ezt csak fel kell fogni! A Big Pharma és vazallusaik teljesen elképzelhetetlen mértékben profitálnak a szenvedéseinkből.
Éppen ezért önök, akik nem oltottak, soha ne ítéljék el az oltottakat – ők ugyanolyan keveset tehetnek azért, ami itt történik. Ők is ugyanúgy csak az életüket és az önökét akarják biztonságban tudni, a normalitást és a szabadságukat akarják visszakapni – ahogy mi is.

Ezért össze kell tartanunk, nincs más lehetőség, ugye megértik? Fontos felismerni, hogy honnan ered a valódi veszély, mind a beoltottak, mind a be nem oltottak ellen, és hogy ki az, aki itt úgymond ” megrázza a poharat”. Bizonyára hallottál már arról a kísérletről, amely bebizonyította, hogy például a fekete és a vörös hangyák, amelyeket mindig ellenségként ábrázolnak, valójában nem harcolnak egymással, ha nem provokálják őket. Így, bár ugyanabba az üvegbe zárták őket – ez volt a kísérlet -, a vörös és a fekete hangyák békén hagyták egymást, amíg üvegbörtönüket egy kívülről jövő kéz meg nem rázta. Csak ekkor fordultak hirtelen egymás ellen, elkezdték egymást harapdálni, megölni. Miért? Mert minden faj a maga zavarodottságában azt hitte, hogy ez a veszély a másik fajtól származik. Ebből a kísérletből mindenképpen tanulnunk kell!
Bárki is uszít minket egymás ellen – úgymond megrázza a világ poharát -, kérem, legyünk együtt erősek ezzel a rázó kézzel szemben, és egyszerűen ne veszítsük el most a bátorságunkat! Abszolút! De ki is rázza valójában az üvegbörtönünket? Én azt mondom, hogy a Big Pharma – a megvásárolt tömegtájékoztatási eszközökön és a vele szövetséges politikusokon keresztül.
Mindezek ellenére az oltásellenesek nem hagyhatják figyelmen kívül a kapott figyelmeztetéseket, ugye értjük? Végül is ezek a figyelmeztetések magas színvonalú és valóban független virológusoktól, epidemiológusoktól stb. származnak. Tekintettel a kötelező védőoltások egyre könyörtelenebb követelésére, azok, akiket figyelmeztettek, most az önkéntes vagy a kényszerített potenciális önpusztítás közötti választás előtt állnak. Csak sajnálni lehet őket. Kérem, ne ítéljék el őket ezért, ők nem tehetnek róla, ugyanolyan kevéssé, mint önök a maguk oldaláról! Magától értetődik, hogy nem vethetik alá magukat egyszerűen egy őrültnek minősített emberkísérletnek – még a társadalmi kirekesztés, elszigeteltség vagy akár gazdasági bojkott stb. fenyegetése mellett sem. Lehetetlen! Miközben a mainstream média egyre inkább az emberiséget veszélyeztető gonosznak bélyegzi őket, ők maguk csupán azt szeretnék, hogy – hogy is mondjam – ne szenvedjenek súlyos károkat, de még csak ne is gyilkolják meg őket aljas módon. Ez az indítékuk.
Egyébként a megnövekedett öngyilkossági adatok, amelyek pontosan a Covid súlyosbodását kísérik, exponenciális emelkedésükkel jelzik, hogy kell lennie valaminek, ami tényleg rosszabb a halálnál, mi az? Nevezetesen ezek a szüntelenül perverz és egyre zaklatóbb megtorlások egy könyörtelen gyógyszeripari világdiktatúra részéről! A gyógyszeripari tulajdonban lévő kormányok azonban napról napra keményebb, még szigorúbb intézkedéseket vetnek ki a népekre. Ma már egyszerűen tilos betegnek lenni. Betegnek lenni valójában társadalmi vétséggé, sőt bűncselekménnyé vált, de ugyanígy az is, hogy oltás nélkül egészségesnek lenni. Micsoda őrület lett úrrá ezen a világon. Kérem, gondolja át.
Ugyanakkor az uralkodók egyre gyakrabban rendeznek kirakatpereket, mint ahogyan most Görögországban is tették. Mi folyik ott? A 60 év feletti oltatlan görögöknek a jövőben 100 eurós bírságot kell fizetniük – úgynevezett “egészségügyi hozzájárulásként”, ami havonta esedékes lesz… És mindenki tudja, hogy ilyesmi az ottani minimális nyugdíjak mellett nem is lehetséges. Mit kavarnak itt fel? Nem kell ahhoz prófétának lenni, hogy az ember biztosan megjósolja, hogy ettől kezdve a 60 év feletti görögök öngyilkossági aránya az egekbe fog szökni. Más szóval, az életük megóvása ürügyén egyenesen a halálba kergetik őket. Ez tény.

Egyszerűen itt az ideje, hogy kijózanodjunk, szeretteim, és rájöjjünk, hogy az egész Covid-oltási terv mozgatórugói valójában soha nem az életek megmentéséről szólhatnak, soha. Erre jelenleg talán Nyugat-Afrika példája a legvilágosabb példa. Éppen ezekben a napokban egy igazán kirívó pánikhullám rázta meg a világ poharát … hogy maradjunk ennél a képnél. Az ok ezúttal a Marburg-vírus volt, amely a jelentések szerint veszélyes. A világsajtó lehozta a főcímet, hogy csak egy közeli példát ragadjunk ki. “Mi köze van a kórokozónak Németországhoz: Először fordult elő, hogy Nyugat-Afrikában 1 ember fertőződött meg a Marburg-vírussal. A WHO szerint a vírust Guineában mutatták ki …”
És ezt, kérem, értsék meg, egyetlen Marburg eset miatt egész Nyugat-Afrikában. Maga a Marburg-vírus már az 1960-as évek óta ismert – de ez sosem mozgatta meg igazán a világot. Miért tenné? Kérem, gondolják át alaposan, amit most elmagyarázok:

Nyugat-Afrikában több mint 300 millió ember él egy olyan területen, amely körülbelül egyharmadával nagyobb, mint Európa. Ha csak egy pillantást vetünk a teljesen normális éves halálozási adatok egy kis válogatására, akkor hirtelen világossá kell válnia számunkra, hogy milyen gigantikus színjáték folyik itt: Nyugat-Afrikát sokáig a “fehér ember sírjaként” ismerték. A 18. században az újonnan érkező európaiak akár 75%-a is rendszeresen meghalt az érkezését követő első évben olyan trópusi betegségekben, mint a malária, a sárgaláz, az álomkór stb. Ma ez az arány valószínűleg még mindig 75%. Ma még mindig körülbelül 10%-uk hal meg, ami teljesen normális.
De most az összehasonlító számok a nemrég szított pánik a nyugat-afrikai 1-szeri Marburg-vírusos eset miatt: még 2019-ben teljesen normális volt, hogy ott legalább 228 000 ember halt meg maláriában. Afrika egészét tekintve a halálos áldozatok száma akkoriban 386 000 volt. És ősidők óta nem kapott nagy figyelmet, nem volt felháborodás, pláne nem ekkora. De most, amikor 300 millióból egy ember megbetegszik a Marburg-vírusban – ha csak nem egy pozitív teszt volt – ezt még ki kell vizsgálni – hirtelen az egész világot vörös riadóba helyezik.
Egy és ugyanez a minta látható az NZZ 2021. november 30-i cikkében, ahol pánikot keltettek a következő sorokkal: “A kelet-svájci kantonok szigorítják az intézkedéseket. A BÁPH három omikronos esetet erősített meg.” Éppen ezért aztán azt írta, hogy “a Szövetségi Tanács Omikron válságtanácskozásra ül össze”.
Svájcnak jelenleg csaknem kilencmillió lakosa van: és közülük mindössze háromnál látható új Covid-változat – és máris javában zajlanak a kantonális szigorító intézkedések. Azt mondom, ha lenne valami anyáskodó ezekben a reakciókban, akkor egy tényleg rendkívül mentálisan zavart, beteg anyáról kellene beszélni, igen, aki állandóan a gyermeke után rohan, rohan utána, hogy megvédje a legkisebb veszélytől is, érti? És valóban … az ilyesmi tényleg beteges. Ráadásul egész lakossággal!
De térjünk vissza Nyugat-Afrikára: az egész világ szétesik egyetlen Marburg-ügy miatt, de semmiképpen sem azért a 44 000 ember miatt, akik évente éhen halnak – ez lenne valami, vagyis igen, ha embereket akarunk menteni. Valamint a mintegy 20 000 ember miatt sem, akik évente öngyilkosok lesznek a szenvedés, a gyász és a nyomorúság miatt. Nézze, a legfrissebb nyugat-afrikai statisztikák jelenleg hiányoznak – valószínűleg nem véletlenül?! De végezzenek saját kutatást, és meg fogják találni, hogy a növekvő korlátozásokkal analóg módon az említett számok drasztikusan meg fognak emelkedni. Ha világmegmentőink, mondom, valóban az emberi életek megmentésével foglalkoznának, nézzék, akkor évtizedek óta minden elképzelhető lehetőségük és könnyű terepük lenne erre, különösen Afrikában. De ugyanazok a nagyvállalatok, amelyek újra és újra felkorbácsolják a jelenlegi covid-plánémiát a profitmaximalizálásuk érdekében, ugyanazok, akiket a híres szociológus, Jean Ziegler fáradhatatlanul elítélt a következő elemzésével.

Idézem Jean Zieglert:
“Egész Afrikában van elég élelem! – Az egész éhínségválságért egyedül a gazdag államok és a könyörtelen nagy spekulánsok a felelősek.”
Ami azonban mindig is teljesen zavartalanul, mindig zökkenőmentesen működött Dél-Afrikától Észak-Afrikáig, az a védőoltási programok. A költséges oltási mérgek helyett tehát olcsó, tiszta víz és önsegélyezés. Ez 1 milliárd ember számára könnyű lenne. És most az egész világnak új karanténnal és szigorúbb zárlatokkal kell számolnia, mert az úgynevezett Marburg-vírus egyetlen esetét fedezték fel ugyanabban az országban, ahol ez történt. Még csak a jéghegy csúcsát érintettük annak, ami odalent zajlik. Nem tudom, kedveseim, milyen őrült példák kellenek még ahhoz, hogy végre felébredjünk a hipnózisunkból, hogy közösen, mint egy ̶ mondom ̶ bántalmazott és becsapott világnépesség, felálljunk az ember 1-es számú ellensége ellen, aki itt kihasznál minket és folyamatosan egymás ellen uszít minket. Kérlek, ébredjetek fel a vak bizalom mély álmából, és ébresszétek fel egész környezeteteket ezekkel az információkkal.
E tanulmány végén azonban feltesszük magunknak a talán legjelentősebb kérdést: miért ez a látszólag őrült pánik 3 svájci Omicron- és 1 nyugat-afrikai Marburg-ügy miatt? A kérdés, hogy miért?

Sajnos vannak arra utaló jelek, hogy a Marburg-vírust és az új Omikron-változatot éppen az oltási károk és oltási utóhatások elfedésére, majd a korlátozó intézkedések fenntartására használhatják fel. Nagyon kényelmes, igen. Egy dolgot soha ne felejtsünk el: a Covid-oltás megkezdése előtt nagyon kevesen ismertünk egyetlen súlyosan fertőzött embert is. Amióta viszont elkezdődött a védőoltás, szinte mindannyian ismerünk hirtelen egy egész sor enyhén, közepesen vagy akár súlyosan fertőzött embert. Ez igaz? De ez nem csoda, amikor az embereknek hónapokig vagy akár évekig maszkokat kellett viselniük, hogy elvágják a létfontosságú oxigént, így folyamatosan saját kipufogógázaikat kellett belélegezniük. Erre – nagyon komolyan és korán figyelmeztettek bennünket – rendkívül legyengül az immunrendszerünk, így hirtelen fogékonyak leszünk mindenféle baktériumra, amelyeket egyébként viszonylag könnyen legyőztünk volna.

De most a legszörnyűbb gyanú még nem hangzott el. Sajnos. Azaz, hogy a Marburg-vírust már most azzal vádolják, hogy az oltási áttörések által okozott számtalan halál esetet eltussolnak. De azt mondom: ez csak az 1. szakasza lenne a hibáztatásnak. A 2. szakasz az összes oltatlanra ismét kíméletlenebbül csapna le, emlékezzetek jól – és pontosan addig, amíg a DIGITÁLIS TOTÁLIS ELLENŐRZÉS nem érvényesül – világszerte!
Tedros Adhanom Ghebreyesus, a WHO főigazgatója egy genfi sajtótájékoztatón felvetette a kérdést, rámutatva, hogy a Marburg-vírus “nagyon különbözik a Covid-19 vírustól”.
De aztán megemlíti, hogy a válaszlépések számos eleme változatlan maradt, mint például az izolálás, a fertőzöttek kezelése, vagy a kontaktok felkutatása és karanténba helyezése, valamint a helyi közösségek bevonása a válaszlépésekbe. Szóval ezt nevezem én Stasi-rendszernek, dióhéjban.
Sajnos azonban nem csak a WHO vezetője spekulált egy lehetséges következő Marburg-járványról. Az “álfilantróp” Bill Gates hírhedt GAVI-ja is írt egy cikket 2021. április 22-én “A következő világjárvány: Marburg?” baljós címmel.
De még mindig emlékszünk a legmagasabb rangú virológusok, epidemiológusok, szakorvosok, biokémikusok stb. figyelmeztető kiáltásaira – és ők mindannyian valóban függetlenek voltak a gyógyszeripartól! Milyen hangosan figyelmeztettek bennünket, hogy a kovászellenes vakcinák mellékhatásai és késői hatásai pontosan ezeket a különféle vérzéseket eredményezik. Bőségesen sugároztuk, ahogyan most ezekben az úgynevezett új változatokban is megjelennek. Pontosan ezt jósolták meg. Ha ezt alaposan kivizsgálnák és nyilvánosan nyilvánosságra hoznák, az a legjobb esetben is azt jelentené számunkra, hogy az egész mRNS-bűnügy lelepleződött. De mi van akkor, ha ennek a mérhetetlen kárnak a valódi okozói egyszerűen mindenáron el akarják titkolni, el akarják fedni, hogy ők tették, és ezért egyszerűen az “új vírusváltozatokat” hibáztatják a mindenhol előforduló belső vérzésekért? És akkor mi lesz?
A legjobb szakértők arra figyelmeztettek, hogy a mutánsok nem szabadulnak el, amíg az oltás el nem kezdődik. Hangosan, nagyon hangosan figyelmeztettek, hogy mikrothrombusok – azaz apró vérrögök – fognak kialakulni a fejünkben, a szerveinkben, a végtagjainkban és így tovább. Ráadásul ezek a szakemberek, akiket a mainstream következetesen elhallgatott, már korán figyelmeztettek a sokkal szörnyűbb hatásokra, amint a covid vakcinák újabb és újabb erősítőit folyamatosan beadták. Akkor még nem is tudtak arról, hogy igen, még több is lesz. Az ügyészségek gondoskodnak ezekről a dolgokról! Egész népek élete forog kockán, ha az itt elhangzottak igazak. Egyébként a műsor alatt talál néhány idézetet az említett szakértőktől.
A legmagasabb rangú professzorok valójában csak a végösszegben beszéltek kétségbeesetten a népirtásról, mert az oltások sokkal nagyobb túlkapásokat hoznak létre.. Erre figyelmeztettek. De éppen ez a forgatókönyv bontakozik ki tagadhatatlanul a szemünk előtt, pontosan azóta, hogy elkezdődött az oltás. A gyógyulásban nem történt valódi előrelépés, épp ellenkezőleg. Amióta elkezdődött a védőoltás, a halálesetek száma robbanásszerűen megnőtt. Ezért kértem én is már korán, hogy a Covid-oltás megkezdése előtti és utáni halálozási adatokat szorosan kövessék nyomon és nyilvánosan dokumentálják. Kérek mindenkit, segítsen, hogy ezt most még alaposabban megtehessük! Töltse meg a Vetopediát ezekkel az adatokkal, vagy találja meg a saját módszereit. A lényeg, hogy végre fény derüljön a tragédia teljes valóságára!

Ebben az összefüggésben egy másik fontos információt is meg kell említeni:
Az egyetlen dolog, ami eddig ezen a téren történik, sajnos, az egészségesek és a be nem oltottak napi szinten felerősödő üldözése és vádaskodása. Az egész boszorkányüldözést, ahogy én nevezem, mindig a mainstream média irányítja. Ezek pedig bizonyítottan a Big Pharma és a digitális pénzügyi komplexum vazallusai. Az egész vadászatuk a nem beoltottak ellen irányul. De mindazokat, akiket beoltottak, szándékosan büntetik is. És egyszer mondom: csak a világméretű polgárháborúk révén lenne még mindig lehetséges, hogy elrejtsék, eltussolják és elrejtsék minden idők legnagyobb bűntettét. Vállaljuk tehát együtt a felelősséget, a beoltottak és a be nem oltottak, mindannyian, minkét fél. Ahelyett, hogy egymás ellen fordulnánk és elítélnénk egymást, inkább hozzuk közösen napvilágra a valódi bűnbakokat, a legjobb, ha elszakítjuk őket. Egy világméretű nyílt párbeszéd, igen, egy világméretű nyilvános vizsgálat közös megvalósításával végre be kell mutatni a legmagasabb rangú figyelemfelhívók elhallgatott hangját. Ezt érvényre kell juttatnunk, másképp nem lehet. Jelenleg nem tehetünk semmi demokratikusabbat.

És most sajnos sűrűsödnek a hírek: a Primerdesign nevű cég azt állítja, hogy már 2018-ban kifejleszt egy PCR-tesztet a vérzéses Marburg-láz, azaz a vérzéssel járó láz kimutatására. Ugyanakkor a Soligenix gyógyszeripari óriáscég is gyorsított ütemben teszteli a vérzést okozó Marburg-láz elleni vakcinát. Hát nem érdekes? És ez megint milyen őrültség? Mondja meg nekem, ki az ördög költene hatalmas összegeket kutatási pénzekből egy ilyen specifikus PCR-teszt kifejlesztésére, amikor ez az új Marburg-vírus mutáció csak évekkel később jelenik meg először? Mégis, ahogy az imént láttuk, e gyógyszeripari óriások között már akkor is úgy megy, mint a versenyhelyszíneken, amikor az 1. Marburg-ügy megjelenik. Látod ezt? Egybeesések? Aztán megint nagyot szól:
A Soligenix részvényesei történetesen a BlackRock, a Goldman Sachs és társai, még egyszer mondom, nem kell felsorolnom a teljes listát. Igen, így van: ismét élen járnak a vakcina kifejlesztésében. Egy olasz oknyomozó újságíró azt mondta, és idézem őt:
“Lehet, hogy valaki már a következő világjárványon gondolkodik, hogy a rabszolgákat állandó egészségügyi vészhelyzetben tartsa? Vagy akár a Marburg-vírust okolva a halálesetekért, amelyeket a covid elleni vakcinák mellékhatásai, a mikrotrombózisok és a mikrorögök okoztak. Hatások, amelyek folyamatos erősítésekkel nőnek és erősödnek. Vagy mindkettő együtt …”

Ha ez igaz lenne, akkor az egész probléma nem lenne más, mint egy álcázott biológiai hadviselési támadás, mondjuk egy nagyszabású támadás az egész emberiség ellen! Az ügyészek foglalkozzanak ezekkel az ügyekkel, ez a kötelességük!
Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy mennyire megfelelően dokumentálták, hogy az mRNS kísérleti anyagok egyes forgalmazói azt szorgalmazták, hogy a világ népességét nagymértékben csökkenteni kell. Mi ez? Afrikából és Indiából is elűzték őket, nem tudom honnan, amikor kiderült, hogy titokban tömegesen sterilizálták a nőket a vakcináikkal, terméketlenekké tették az embereket, százezreket hagytak súlyosan nyomorékká, és még sok minden mást. Kla.TV, mi már beszámoltunk erről. De megmagyarázhatatlan módon az igazságszolgáltatás következetesen alulmarad ezekkel a banditákkal szemben. Mindig! Sikerült leleplezni a hazugságaikat az AIDS hazugsággal, a sertésinfluenzával, a madárinfluenzával, a SARS-al stb., és elítélni őket egy gigantikus világméretű csalásért – de a lényeg az, hogy valójában semmi sem történt. Milliárdokra büntették a különböző csaló gyógyszeripari óriásokat, de aztán csak hagyták őket, hogy folytassák, érti? Hát nem?
És mit számít néhány milliárdnyi bírság, ha már korábban is lenyúltak néhány billiót? Ezeknek a fickóknak ez olyan, mint egy kis parkolási bírság egy gazdag bankigazgatónak. De ha elkapnak egy gyilkost vagy gyermekmolesztálót a profán emberek közül, én mondom nektek, akkor tényleg eljátszotta az egész hátralévő életét. Következtetés: a legkisebbeket többé nem veszíti szem elől. De mivel ezekkel a valóban hatalmas oltási szörnyetegekkel soha nem számoltak le érdemben, ezért mostanra – a mi hiszékeny hátunk mögött ̶ képesek voltak létrehozni egy világméretű gyógyszeripari diktatúrát, amellyel éppen most terrorizálják, rabszolgasorba taszítják és bezárják a világ teljes lakosságát, hogy minden korosztály egész sora érezze a halálnál is rosszabbul magát, és minden további nélkül véget vessen az életének, ahogy ez mindig is történt. Bármely átlagos érdeklődőnek is éreznie kell, hogy ezek a gyógyszeripari óriások már a következő, sokat emlegetett világjárvány bevételeiről alkudoznak. Már újra versenyben vannak. E versenyhez azonban nélkülözhetetlenek ismét a rabszolgasorba taszított népek, akiket e borzalmas jövedelem érdekében állandó egészségügyi szükségállapotban kell tartani! Ez a mi szörnyű sorsunk.

Röviden:
Még egy utolsó dolog: Kérem, mindig tartsák szem előtt, hogy kivel állunk szemben egységesen: Ezek hamis prófétai asszociációk. Egyik hamis próféciától a másikig mennek. Bármit is mondanak, az ellenkezője igaz. Kérem, nyissa ki a szemét! Először azt mondták, hogy nincs szükség maszkokra, aztán pedig maszkkényszert kényszerítenek ránk. Ezek ugyanazok az emberek, akik azt hazudták az embereknek, hogy egy kis szúrással a dolog lekerül az asztalról, és a nyájimmunitás meglesz, az oltatlanok nem lesznek hátrányos helyzetben, és, és, és, és. És mindig az ellenkezője vált valóra. Hamis próféták azok, akik itt félrevezetik az egész világot. Ugyanezek az emberek változtatják folyamatosan a biztonsági szabályokat olyan perverz módon, hogy egy vastag könyv sem lenne elég a leírásukra. Ők azok, akik nemcsak a be nem oltottakat akarják teljes ellenőrzésük alá vonni, hanem az egész világot. És hogy ezt az uralmi célt elérjék, a megosztás semmilyen eszköze nem túl rossz számukra. De mi, mondom, átlátunk a megtévesztésen. 1ns vagyunk és maradunk egymással, oké? Nem engedünk meg semmilyen megosztottságot, elválaszthatatlanul harcolunk az ellen a rejtett kéz ellen, amely megrázza és megzörgeti a világ üvegét, hogy mindannyiunkat egymás ellen uszítson. De mi nem értünk egyet ezzel. Ezt a tudást terjesztjük a világ végéig, szilárdan állunk, és végül mi is győztesek leszünk az elválaszthatatlan egység ezen az úton. Nincs másképp!

Ivo Sasek vagyok, aki 44 éve áll Isten előtt.

Forrás: