Mellékhatások jelentése a vakcinakísérletben résztvevő gyermekeknél

Az FDA dokumentuma arról tanúskodik, hogy a Pfizer Covid vakcinakísérletben részt vet gyerekek 86 %-ánál valamilyen mellékhatások jelentkeztek
A mellékhatások közepesen súlyosak vagy súlyosak voltak. A kísérletben 12 – 15 éves gyerekek vettek részt, akik mRNS oltóanyagot kaptak. A tüskeproteinek érproblémákat és vérrögképződést okoznak. Az FDA egy dokumentumot bocsájtott ki a gyerekeken végzett kísérletekkel kapcsolatban és ez mély aggodalomra ad okot.
Az FDA elismeri, hogy a gyerekek 86 %-a esetében mellékhatások jelentkeztek, de mindezek ellenére “biztonságosnak” tartja az oltóanyagot. Az FDA egy ünneplés keretében engedélyezte a 12 – 15 éves gyerekek oltását vészhelyzeti, rendkívüli helyzetben.
1127 gyerek kapta meg az első adag vakcinát és 1097 gyerek a második adagot is. Mi történt 30 gyerekkel? Miért nem kapták meg a 2. adagot? Nem mentek el az oltásra? Meghaltak?
A gyermekek 86 %-a mellékhatásokat jelentett.
– 44 % mérsékelt mellékhatásokat jelentett, amelyek a napi életüket befolyásolták.
– 66 % ahol láz jelentkezett.
– 65 %-a fejfájást jelentett.
További mellékhatások a kísérlet során a hidegrázás, hányás, hasmenés, izomfájdalom, izületi fájdalom.
Bár a gyerekek 86 %-a a mellékhatásokat az első oltás után tapasztalta, a kutatók úgy döntöttek, hogy a gyerekek megkapják a 2. adag oltást is.
Az FDA az hangsúlyozza, hogy mindez a gyerekek “védelme” érdekében történik, miközben a Pfizer oltóanyaggyár dollármilliárdokat keres az üzleten. Nagy áttörésként értékeli a helyzetet az FDA, szó sincs arról, hogy ez egy bűntény lenne a gyerekek ellen. “Mostantól lehetőség van a fiatalabb korosztály megvédésére is a Covid-19-től és ezzel együtt a normális élet visszatérte, a járvány vége is közelebb kerül. A szülők megnyugodhatnak, hogy minden adatot szigorúan és alaposan ellenőrzött a hatóság, ugyanúgy ahogy a többi oltóanyag esetében is annak érdekében, hogy gyorsított eljárásban engedélyezhető legyen.”
Az FDA teljesen tudatában van annak, hogy a mellékatások 86 %-ban jelentkeztek az mRNS oltóanyaggal oltott gyerekek esetében. A Big Pharma profitja érdekében az oltóanyag kísérletek ártalmasak a gyerekeknek.
Az észlelt arcizombénulásokkal kapcsolatban az alábbiakat közölték:
“Arcizombénulást 4 esetben tapasztaltak.  Egy esetben az első adag oltás utáni 37. napon jelentkezett a probléma és a résztvevő nem is kapta meg a 2. adag oltást. A 2. adag oltás után 3, 9 és 48 nappal jelentkezett az arcizombénulás 3 esetben. A placebo csoportban nem jelentkezett arcizombénulás. A rendelkezésre álló információ nem elegendő annak megállapítására, hogy az arcizombénulásos eseteknek köze van-e az oltáshoz.
Meg kell értenünk, hogy bármilyen rémséges mellékhatások is jelentkeznek az oltáskísérletek során, azokat figyelmen kívül hagyják. Gondoljunk csak bele, hogy dollármilliárdokat lehet keresni azzal, hogy engedélyezik a kísérleti oltóanyagok használatát a gyerekeken. Bár az FDA elismeri, hogy az oltóanyagnak nincsen végleges engedélye és súlyos mellékhatásokat, akár halált is okozhat. Az FDA azt is elismeri, hogy életveszélyes anafilaxiás sokk is kialakulhat az oltás után, valamint az oltott eszméletét is  vesztheti. Ilyen esetben azonnali orvosi beavatkozásra van szükség. A serdülők esetében kialakulhat ájulás, amelyet szintén azonnal kezelni kell a további károsodások elkerülése érdekében.
Az FDA egy külön dokumentumot bocsátott ki a mellékhatásokkal kapcsolatban. Ezek tanulmányozása súlyos aggodalmat ébreszt azon témában, hogy miért folytatódnak a gyerekeken végzett oltóanyag kísérletek, miért kezelik állatként a gyerekeket, akiket felhasználnak a kísérletekhez? A vészharangoknak kell itt már szólnia!
Az FDA tanulmány 37 oldalas pdf linkje https://www.fda.gov/media/144413/download

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük