Minden kiválasztottnak!

Kedves harcostársak!
Két fontos dolgot látok, mindenkivel próbálom megosztani, de lehet, hogy nem kelti fel a figyelmet. A sérülési számadatok mantrázása, és tiltakozások, demonstrációk nem fogják megállítani ezeket. Az egész káosz, nem a kovidról szól, a kovid csak ürügy. A globál-vakcinázást, már hosszú évek óta dédelgetik, de útjukban álltak az emberjogi és egyéb törvények, továbbá az emberek érdeklődésének a hiánya. “nem félnek eléggé az influenza szó hallatán” -mondta Faucci. “kell valami sokkal ijesztőbb, mint az influenza”
A beszélgetésen azt is megtudjuk, hogy Anthony Fauci miért ellenzi annyira a természetes immunitást, mert a természetes immunitás az influenza esetében szerinte az adott influenzavírus más törzsei elleni immunválaszt jelent, ami megzavarja azt, amit a vakcinákkal próbálnak elérni.
Ezért akarja már a 6 hónapos csecsemőknek beadni az univerzális vakcinát, ahogy itt állítja, hogy megakadályozza, hogy ez a “zavaros” természetes immunitás létrejöjjön, mielőtt a gyermek felnőne.
Bruce Gellin ezután a szervezete által közzétett jelentésről beszél, amely egy olyan “szervezetet” szorgalmaz, amely meghozza ezeket a döntéseket, és mindenkit összefog, hogy együttműködve hozza létre ezt az univerzális vakcinát, és kiiktassa azokat, akik ellenzik.
A lényeg tehát az, hogy az “immunizálás” ami jelenleg elsőlépésben az mRNS oltóanyagok globális bevitelét jelenti eldöntött volt, mielőtt bárki a Sars2 koronavírusról hallott volna. Eredetileg egy nagyobb influenza kitörésre vártak, (mint a H1N1 is volt) de már nem tudtak tovább kivárni.
Nem a mellékhatásoktól kell félni és nem a járványtól, hanem attól féljetek, hogy ez a tömeges immunizálási ember kísérlet még tovább fog fajulni, és már visszafordíthatatlanná válnak az események.
A WHO az EU és a kormányaink, zöld utat biztosítottak, hogy mindezeket véghez vihessék, a szerepük nem más, mint hogy biztosítsák a lehetőséget erre. Ezért kell vészhelyzeti állapotot fenntartani, enélkül le kellene állniuk. Ezért mondta OV olyan bátran: ” A járványnak akkor van vége amikor én mondom” -de ez sem igaz, akkor van vége, amikor a főnökei mondják, a háttérből sziszegő kígyók..
Akivel szembe kerültünk maga a Sátán, az ős kígyó a hazugság atyája. Az elhitető, a gyilkos.
Aki pedig legyőzheti az  nem más mint a Szentlélek és a szentek serege.
Döntened kell, hol állsz, és cselekedj ekképpen.
/Atti