Nemzetközi patológus-sajtókonferencia a boncolt oltásáldozatokról

2021. szeptember 20-án, hétfőn mutatják be a Reutlingeni patológiai intézetben a COVID19-oltás után elhunyt nyolc ember boncolásának eredményeit. A finomszöveti elemzéseket Prof. Dr. Arne Burkhardt és Prof. Dr. Walter Lang patológusok végezték. Az eredmények megerősítik Prof. Dr. Peter Schirmacher megállapítását, miszerint az általa felboncolt több mint 40 holttest közül, akik a COVID19 oltást követő két héten belül elhunytak, a halálesetek körülbelül egyharmadát az oltás okozta. A szöveti elváltozások mikroszkópos részleteit az élőben közvetített sajtótájékoztatón mutatják be. Dr. Werner Bergholz professzor beszámol az oltási események statisztikai rögzítésének aktuális paramétereiről.

 

A sajtótájékoztatón egy osztrák kutatócsoport COVID-19 vakcina mintáinak elemzésének eredményeit is bemutatják, amelyek összhangban vannak a japán és az amerikai tudósok eredményeivel. A vakcinában be nem jelentett fémtartalmú komponenseket találtak. Vizuálisan a vakcinaelemek szokatlan alakjuk miatt feltűnőek.

 

A vizsgálat eredményei jogi és politikai követelésekhez vezettek, például a hatóságok azonnali információgyűjtése érdekében, hogy fel tudják mérni a COVID-19 oltások által a lakosságra jelentett egészségügyi kockázatot. Például a beoltott egyének termékenységi károsodásának korai jelei megvizsgálhatók az IVF-regiszterekkel. A rákregiszter révén a vírus RNS genetikai módosításainak köszönhetően betekintést nyerhetünk a rák fejlődésébe. Megfontolandó a COVID-19 elleni oltás felfüggesztése.

 

 

auf dieser Seite erscheint die Pressekonferenz auf Englisch. In der Kopfzeile kann zusätzlich Deutsch/Italienisch/Spanisch und Französisch ausgewählt werden.

Wenn Sie es in die jeweiligen Länder schicken, ist es sicher am einfachsten, den entsprechenden Link direkt auszuwählen.

Deshalb hier nun die bereits vorbereiteten Links:

 

 

Auf Englisch:

https://pathologie-konferenz.de/en/

 

Auf Französisch:

https://pathologie-konferenz.de/fr/

 

Auf Spanisch:

https://pathologie-konferenz.de/es/

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük