Nürnbergi perek II. – A 21. század népírtása ellen.

Dr, Reiner Fuellmich közel egy éve gyűjti a bizonyítékokat , szakértői véleményeket, hogy leleplezze a 21. század legnagyobb hazugságát, és ezzel véget vessen a “Covidista” ámokfutásnak. .

1000 ügyvéd és 10000 orvos indított pert a Nürnbergi Kódex megsértése miatt – Az új nürnbergi tárgyalás 2021. július 3-án kezdődik

Dr. Reiner Fuellmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10000 orvos szakértőből álló nagy csoport bírósági eljárást indított a CDC, a WHO és a Davosi Csoport ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt.

Fuellmich és csapata bemutatja az inkorrekt PCR tesztet és az orvosok azon utasítását, hogy az esetleges társbetegségek okozta halált koronavírus halálnak minősítsék, mint csalást. (1)

A PCR tesztet soha nem a kórokozók kimutatására tervezték, és 35 ciklus esetén 100%-ban pontatlan. A CDC által ellenőrzött összes PCR tesztet 37-45 ciklusra állítják be. A CDC elismeri, hogy a 28 ciklust meghaladó tesztek nem megengedettek a pozitív, megbízható eredmény megállapításához.

Ez érvényteleníti az állítólagos koronavírus esetek / “fertőzések” több mint 90%-át, amelyeket e hibás teszt segítségével észleltek.

A helytelen tesztek és a csalárd halotti bizonyítványok mellett a “kísérleti” vakcina maga is sérti a Genfi egyezmény 32. cikkét.

Az 1949. évi Genfi egyezmény 32. cikke megtiltja, hogy a “hatalmukban levő személyekkel szemben bármilyen testi fájdalom okozására vagy e személyek kiirtására alkalmas intézkedéseket alkalmazzanak“.

A 147. cikk szerint a védett személyeken végzett biológiai kísérletek az egyezmény súlyos megsértését jelentik.

A “kísérleti” vakcina megsérti a Nürnbergi Kódex pontjait is, ami halálbüntetést von maga után azok számára, akik megpróbálják megszegni ezeket a nemzetközi törvényeket.

1) Immunitást biztosít a vírussal szemben

Ez egy “szivárgó” génterápia, amely nem nyújt immunitást a koronavírussal szemben, és azt állítja, hogy csökkenti a tüneteket, de a kettős oltást ma már a betegek 60%-a megkapta, akiknek koronavírus fertőzés esetén sürgősségi vagy intenzív betegellátásra van szükségük.

2) Védelmet nyújt a beoltottak számára a vírustól

Ez a génterápia nem nyújt immunitást, és a kettős oltottak még mindig képesek elkapni és terjeszteni a vírust.

3) Csökkenti a vírusfertőzés okozta halálozásokat

Ez a génterápia nem csökkenti a fertőzés okozta haláleseteket. A koronavírussal fertőzött, kettős oltással rendelkező emberek is meghaltak.

4) Csökkenti a vírus keringését

Ez a génterápia továbbra is lehetővé teszi a vírus terjedését, mivel nulla immunitást biztosít a vírussal szemben.

5) Csökkenti a vírus átadását

Ez a génterápia továbbra is lehetővé teszi a vírus átadását, mert nem ad immunitást a vírussal szemben.
A Nürnbergi Kódexet a következő módokon sérti:

Nürnbergi kódex #1: Fontos az önkéntes hozzájárulás

Senkit sem szabad orvosi kísérletre kényszeríteni informált beleegyezés nélkül.

Sok média-, politikai és nem orvosi ember sürgeti az embereket az oltás beadatására.

Nem nyújtanak információt e génterápia negatív hatásairól vagy veszélyeiről. Csak annyit hallani tőlük: “biztonságos és hatékony,” és “az előnyök meghaladják a kockázatokat“.

Az országok blokádokat, kényszereket és fenyegetéseket alkalmaznak arra, hogy az embereket arra kényszerítsék, hogy ezt az oltást vegyék igénybe, vagy a kötelező oltási igazolás vagy útlevél alapján megtiltják számukra a társadalomban való szabad részvételt.

A nürnbergi tárgyalások során a média ellen is eljárást indítottak, és a tagjait halállal büntették a nyilvánosságnak való hazudozás miatt sok orvossal és nácival együtt, akiket emberiség elleni bűncselekményekben bűnösnek találtak.

Nürnbergi Kódex #2: Olyan eredményeket hoz, amelyeket más módon nem lehet előállítani

Mint fent említettük, a génterápia nem felel meg a vakcina kritériumainak, és nem nyújt immunitást a vírussal szemben. Vannak más olyan gyógykezelések, amelyek gyümölcsöző eredményeket hoznak a koronavírus ellen, mint például az Ivermektin, a D-vitamin, a C-vitamin, a cink és az immunrendszer erősítése influenza és megfázás esetén.

Nürnbergi Kódex #3: Alapkísérletek az állatkísérletek és a természettudományi megbetegedések eredményeként

Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket, és közvetlenül emberi kísérletekhez vezetett.

A Pfizer által használt mRNS-kutatások során – a BNT162b2 mRNS jelölt vizsgálata során a rhesus makákómajmok mRNS-ére vonatkozó tanulmányban minden majom esetében tüdőgyulladás fejlődött ki, de a kutatók a kockázatot alacsonynak ítélték meg, mivel ezek fiatal, egészséges majmok voltak, 2-4 éves korig.

Izrael a Pfizer-t használta, és a Nemzetközi Bíróság elfogadta azt a követelményt, hogy a tüdőgyulladásban szenvedő betegek 80%-ának ezzel a génterápiával kell beadni az oltást.

E riasztó fejlemény ellenére a Pfizer állatkísérletek nélkül fejlesztette tovább a koronavírus elleni mRNS-ét.

Nürnbergi Kódex #4: A felesleges szenvedések és sérülések kerülése

A kísérlet elindítása óta és a CDC VAERS jelentési rendszer adatai szerint több mint 4000 halálesetet és 50000 oltási sérülést jelentettek az Egyesült Államokban. Az EU-ban több mint 7000 halálesetet és 365000 oltási sérülést jelentettek. Ez a kódex súlyos megsértése.

Nürnbergi Kódex #5: Nem szabad kísérletet végrehajtani, ha okkal feltételezhető, hogy sérülés vagy halál következik be

Lásd a 4. pontot, tényeken alapuló orvosi adatok alapján ez a génterápia halált és sérülést okoz. Az mRNS-re vonatkozó korábbi kutatások számos olyan kockázatot is mutatnak, amelyeket figyelmen kívül hagytak ebben a génkísérletben. A SARS-CoV-1 tüskefehérjék 2002. évi vizsgálata azt mutatta, hogy gyulladást, immunopatológiát, vérrögöket okoznak és gátolják az angiotenzin 2 expresszióját. Ez a kísérlet arra kényszeríti a testet, hogy termelje ezt a tüskefehérjét, amely örökli ezeket a kockázatokat.

Nürnbergi Kódex #6: A kockázat soha nem haladhatja meg az előnyöket

A koronavírus betegség gyógyulási aránya 98-99%. Az mRNS-génterápia káros mellékhatásai, az oltási károsodás és a halál messze felülmúlják ezt a kockázatot.

Az Amerikai Egyesült Államok és az EU megtiltotta a “szivárgó” oltások mezőgazdasági használatát a Marek csirke tanulmány miatt, amely kimutatta, hogy “forró vírusok” és változatok jelennek meg… és még halálosabbá teszik a betegséget.

Mindazonáltal a CDC ezt emberi felhasználásra figyelmen kívül hagyta, tudatában annak, hogy az új, halálosabb változatok kockázata a szivárgó oltásokból származik. A CDC teljes mértékben tisztában van azzal, hogy a szivárgó vakcinák használata megkönnyíti a forróbb (halálosabb) törzsek megjelenését. Mégis figyelmen kívül hagyták ezt, amikor emberekről volt szó.

Nürnbergi Kódex #7: Fel kell készülni a sérülések, fogyatékosságok vagy halál még távoli lehetőségeire is

Nem történtek előkészületek. Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket. A gyógyszergyárak saját, 3. fázisú klinikai vizsgálata csak 2022/2023-ban ér véget. Ezeket az oltásokat vészhelyzetben engedélyezték.

Csak tévesen tájékoztatott nyilvánosságra kényszerített intézkedés, és az FDA sem hagyta jóvá.

Nürnbergi Kódex #8: A kísérleteket tudományosan képzett személyeknek kell elvégezniük

Azok a politikusok, média és szereplők, akik azt állítják, hogy ez egy biztonságos és hatékony oltás, nincsenek képesítve. A propaganda nem orvostudomány.

Számos üzlet, például a Walmart és az oltóközpontok nem alkalmasak arra, hogy kísérleti orvosi génterápiákat végezzenek a tájékozatlan nyilvánosságon.

Nürnbergi Kódex #9: Mindenkinek meg kell engedni, hogy bármikor befejezze a kísérletet

A több mint 85000 orvos, nővér, virológus és epidemiológus felhívása ellenére a kísérlet nem ért véget. Valójában jelenleg sok kísérlet van a törvények megváltoztatására az oltások beadásának kikényszerítése érdekében.

Ez magában foglalja a kötelező oltásokat. A kísérleti “oltásokat” fél évente tervezik anélkül, hogy felhasználnák a kísérlet által már okozott egyre növekvő számú halálesetet és sérülést.

Ezeket a frissítő oltásokat klinikai vizsgálatok nélkül adják be. Remélhetőleg ez az új nürnbergi per véget vet ennek az emberiség elleni bűncselekménynek.

Nürnbergi Kódex #10: A kutatónak bármikor be kell fejeznie a kísérletet, ha valószínűsíthető oka van a sérülésnek vagy halálnak

A statisztikai jelentési adatokból egyértelmű, hogy ez a kísérlet halálhoz és sérüléshez vezet. De nem minden politikus, gyógyszergyár és úgynevezett szakértő tesz kísérletet annak megakadályozására, hogy ez a génterápiás kísérlet kárt okozzon a tévesen tájékoztatott nyilvánosságnak.

A jogi eljárások haladnak előre, a bizonyítékokat tovább gyűjtik és egyre nagyobb szakértői csoport kongatja a vészharangot. (2)

(1) – http://sistatiden.se/1000-advokater-och
(2) – https://sorendreier.com/1000-lawyers-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük