NYÍLT LEVÉL Dr. Merkely Béla, Rektor szíves figyelmébe

NYÍLT LEVÉL

Dr. Merkely Béla, Rektor szíves figyelmébe

Semmelweis Egyetem Kutató – Elitegyetem

Tisztelt Rektor Úr!

Olvassuk a sajtóban, hogy ismételten pályázik a rektori székre. Arra kérjük, NE TEGYE az alábbiak miatt:

A teljesség igénye nélkül mutatunk rá néhány intézkedésére és kijelentésére, amivel aláásta a nagyközönség bizalmát az orvostudományban és az egyes orvosokban:

Ön, mint a tudomány embere, nem engedheti meg magának, hogy felelőtlenül össze-vissza beszéljen. Példa rá, hogy kijelenti, „nem lesz negyedik hullám”, https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210523/merkely-sem-nyaron-sem-szeptemberben-nem-lesz-negyedik-hullam-magyarorszagon-484506 majd pár héttel később azzal riogatja a lakosságot, hogy de mégis https://www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/negyedik-hullam-merkely-szerint-erre-keszulhetunk/cmwc2yh

Ön orvos, nyilván tanult arról, miképpen fejlődnek a mikrobák, baktériumok, vírusok, gombák, mikor kell védekezni ellenük és hogyan működik az emberi szervezet immunrendszere. Ha jó indulatúak vagyunk, azt mondjuk, Ön nagyon szelektíven alkalmazza ezeket az ismereteket.

Reméljük Ön előtt sem titok, hogy az emberi szervezet nem működik a mikrobiom nélkül, amelyben vannak baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és ki tudja még mi minden. Azt is tudja, hogy a földi élet megszámlálhatatlan számú és mennyiségű vírus közreműködésével olyan, amilyen. Azt is tudjuk, hogy egy-egy vírus fertőzés után kialakuló immunitás sokáig elkíséri az embert, legtöbbször élete végéig. Azt is tudjuk, hogy rengeteg olyan szer és eljárás létezik, amivel beteg embereken lehet segíteni, meggyógyulnak mindenféle csodaoltás nélkül. Hogy messzebb ne menjünk, itt van a skarlát, ami ellen nincs oltás és mégsem írtja ki a Föld lakosságát.

Vagy hogy másik példával éljünk, Ön sok neves szerzőtársával 2012-ben az Orvosi Hetilapban megjelentetett egy kiemelt cikket „Hazai konszenzus a D-vitamin szerepéről a betegségek megelőzésében és kezelésében”. Ebben a cikkben nem kevesebbet állított, mint hogy a hazai lakosság D vitamin hiányának csökkentése az influenza szerű megbetegedéseket 90%-al csökkentené” (19. oldal). Az a kérdésünk csupán, hogy ennek tudatában miért nem szorgalmazta a COVID kommunikációjában, hogy az emberek – ha nem is kapnak állami támogatással D vitamint, – legalább a saját költségükön szedjenek D vitamint, hogy a vírusos COVID járványt és az oltások mellékhatásaiként fellépő légúti betegségeket megelőzzék? https://orvosokatisztanlatasert.hu/d-vitamin-szerepe/

Ön egy (mesterséges) vírus kapcsán olyan hisztéria keltésben vett részt, aminek a fő szereplői ellen (például dr. Anthony Fauci, az USA elnöki tanácsadója Covid ügyben, dr. Ralph Baric, a vírus egyik megalkotója, Peter Daszak, a vírus egyik finanszírozója, a Paul Ehrlich Intézet (PEI) összes felelős alkalmazottja ellen, többek között a PEI vezetője, prof. dr. Klaus Cichutek ellen, az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) és annak vezetője, Emer Cooke ellen, a svájci gyógyszerügynökség a SWISS MEDIC ellen) a perek már folyamatban vannak. Florida kormányzója pedig Grand Jury-t (vádesküdtszék – bármely kerületi ügyész letartóztathatja azt az embert az USA egész területén, akit a Jury bűnösnek talál, akár Faucit is) kezdeményezett az „oltások” fejlesztésével, kiszállításával és alkalmazásával kapcsolatos bűncselekmények kivizsgálására. https://www.wafb.com/2022/12/05/louisiana-missouri-release-full-fauci-deposition-transcript/ , https://makeamericansfreeagain.com/wp-content/uploads/2022/10/1_034252_2022_ROSEMARIE_MCKINNIS_EST_v_ROSEMARIE_MCKINNIS_EST_SUMMONS_1.pdf, https://apnews.com/article/ron-desantis-health-florida-covid-f90dbf672338461457f6c30633398e90

Megindultak az első perek szándékos emberölés vádjával kaliforniai kórházak ellen, amelyek Fauci és társai előírásai nyomán nem a hatékony Ivermectint, hanem a halálos Remdesivirt adták a betegeknek. https://www.trialsitenews.com/a/remdesivir-lawsuits-in-fresno-california-as-plaintiffs-allege-drug-is-a-killer-de8614a4 De említhetnénk akár Romániát is, ahol ezrével adják be az első sikeres perek után a büntető feljelentéseket és kártérítési pereket.

Ön országszerte óriásplakátokon is azt állította, hogy az „oltás működik”. Csak azt nem tette hozzá, mi a működés eredménye. Ön, mint klinikai vezető, aki gyógyszerkísérletekben is részt vesz, mint orvos-kutató, köteles tudni, hogy a náci orvosok haláltáborokban végzett kísérletei után 1947-ben megalkotott Nürnbergi Kódex alapján állatkísérletek után kezdhető csak gyógyszerkísérlet embereken. Ön legalább olyan jól tudja, mint mi, hogy a legtöbb (nyugati) covid oltóanyagot nem tesztelték állatokon és 2020 legvégén ideiglenes, vészhelyzeti engedélyek alapján dobták azokat piacra. Ön hivatalból, mint orvos-egyetemi rektor, azt is köteles tudni, hogy a megelőző húsz év összes koronavírus elleni oltóanyag fejlesztése megbukott az állatkísérletek fázisában, mert az összes állatnál fellépett az „antitest okozta felerősítés” (ADE) és az állatok többsége elpusztult az oltások után előidézett ellenőrző fertőzésekben.

Ön ezek ellenére olyan hatékonyan „győzte meg” az egyetem állományát, hogy elmondása szerint fél kezén tudta megszámlálni, hányan nem részesültek a tudomány eme „áldásában”. https://index.hu/belfold/2021/08/05/koronavirus-merkely-bela-furjes-balazs-jarvany-oltas

Kérdezzük, milyen vezető az, aki augusztus 5-én, pár nappal az „oltást” kötelezővé tevő 449/2021. (VII. 29.) kormányrendelet július 29-i megjelenése után azt mondja “A szakember arról is beszélt, hogy egyáltalán nem ajánlja az oltást a fiatalok számára. A várandós nőknek sem javasolja az oltás felvételét.” Ha szakmáját tudó, lelkiismeretes ember, akkor azonnal fellép az elhibázott rendelet ellen, és semmiképpen sem tesz olyan nyilatkozatot, ami hamis illúziókat kelt a jogszabály megjelenése után.

Mi a helyzet a kismamákkal? A Pfizer is, a Moderna is kifejezetten kizárta a kezdeti klinikai kísérletekből a várandós, sőt a várandósságra készülő személyeket, férfiakat és nőket egyaránt. https://eu.usatoday.com/story/news/nation/2020/11/23/pregnant-women-excluded-pfizer-moderna-covid-19-vaccine-trials/6352679002/ Március 23-án Ön még bizonytalankodott, azt mondta, nincs adat, ezért nem oltjuk a kismamákat. https://www.origo.hu/itthon/20210323-kismamak-oltasa-merkely-bela.html Mi változott pár nap alatt, hogy 26-án már a kismamák „oltását” szorgalmazta? https://semmelweis.hu/hirek/2021/03/26/extra-oltopontot-hoz-letre-a-varandos-es-szoptato-kismamak-szamara-a-semmelweis-egyetem/ Felnőtt három generáció épen, egészségesen?

Lehet, hogy a mi hibánk, de sehol nem látjuk, hogy részletesen kitért volna arra, hogy az FDA, az amerikai engedélyező hatóság 2020-ban közzétett adatai alapján a haláltól kezdve a szív problémákon át milyen sok és milyen súlyos nem kívánt hatása lesz az „oltásoknak”. Talán (talán!) a Sinopharmtól eltekintve a covid „oltások” minden kritérium alapján génmanipulációs beavatkozások, amelyeknek emberekre gyakorolt komplex hatását senki sem tudhatja pontosan, hiszen soha senki sem használta azokat. Azonban biológiában és gyógyszerészetben jártas emberek már 2020 végétől figyelmeztettek arra, hogy a „vakcinák” összetétele és a gének manipulálása katasztrófához fog vezetni: megnő például a vetélések száma és a meddőség, elszabadulnak autoimmun betegségek és a rák. https://2020news.de/en/dr-wodarg-and-dr-yeadon-request-a-stop-of-all-corona-vaccination-studies-and-call-for-co-signing-the-petition/https://mediaforras.com/a-doktorno-figyelmeztet-1-5-ev-mulva-szembesulunk-majd-igazan-az-oltasok-mellekhatasaival-478

Ön ezekről vagy nem tudott, és akkor ezért szégyellje magát, ha meg tudott róluk és nem verte félre a harangot, sőt beleállt az „oltás” propagandába, az szerintünk kimerítheti a veszélyeztetés fogalmát.

Ön élen járt a kismamák „oltásában”, valójában gén manipulálásában. Senki nem tudja, hogyan fog ez hatni a következő nemzedékekre, de azt tudjuk, hogy GMO takarmányon tartott rágcsálók harmadik-negyedik nemzedéke általában képtelen a szaporodásra. https://naturalsociety.com/gmo-fed-hamsters-become-infertile-have-stunted-growth/ Ez a cél?

A tények ijesztőek: megsokszorozódtak a megbetegedések, van ami tízszer lett gyakoribb, de például a meddőség 5-szörösre ugrott az amerikai hadsereg adatai alapján https://mediaforras.com/igy-emelkedtek-meg-az-egyes-betegsegtipusok-a-covid-oltasok-utan-1409 Sajnos a Pentagon a Szenátusban közreadott tények után pár napon belül 5 évre visszamenőlegesen meghamisította az adatokat. Ez a szép új világ!

Ma már ez sem titok, mert bíróság kötelezte az FDA-at az iratok nyilvánosságra hozatalára: A várandós nők közel fele elvetélt a Pfizer klinikai kísérletek alatt. http://www.biotechexpressmag.com/nearly-half-of-pregnant-women-in-pfizer-trial-miscarried/

Ön kardiológus és sport-szerető ember. Kiemelt figyelmet kell fordítson arra, hogy növekvő számú tanulmány bizonyítja, a fiatalok körében megnövekedett a szívizom és a szívburok gyulladás előfordulása. A vita ma már csak arról folyik, hogy a „beoltottak” közül minden 5-ik, minden harmadik vagy minden 2-ik sérült és ha sérült, 5 éven belül a sérültek fele meghal-e? https://stevekirsch.substack.com/p/the-cdc-could-end-all-the-covid-misinformation Ön tett-e bármilyen intézkedést annak érdekében, hogy kiszűrjék az Ön oltáskényszerével megsebesített fiatalokat, dolgozókat, orvostanhallgatókat és kevésbé fiatalokat és mindenkit tájékoztassanak arról, mire figyeljen, mivel javíthat az állapotán, mivel javíthatja a lerontott életkilátásait? Elkülönített-e az Egyetem költségvetésében pénzt ezekre a szűrővizsgálatokra és kezelésekre? Jobban tenné, ha mihamarabb megtenné ezeket a lépéseket, hiszen ez enyhítő körülmény lenne!

Ön látta a filmet, ami arról szól, hogyan esnek össze az „oltottak” és mi van az ereikben? Nem? Nagyon ajánlom a figyelmébe:

Természetesen napestig folytathatnánk annak bemutatását és elemzését, miképpen okozott kárt a tudománynak, ásta alá az emberek bizalmát az orvoslásban, miképpen tett tönkre emberi sorsokat és miképpen van az, hogy az emberek nehezen tudják elhessegetni a gondolatot, hogy nem az egészség, hanem valami más motiválta Önt és az Önhöz hasonlókat. Például, miért a Paxlovid-ot, a Pfizer kétes hatékonyságú, drága bogyóját vizsgálták és miért nem az Ivermectint, ami több évtizede van piacon, olcsó, biztonságos és India, Peru, Mexikó és sok más ország sok száz millió lakosa bizonyítja, hogy hatékony a covid ellen, sőt a megelőzésben is? Mennyi pénzt hozott a Paxlovid vizsgálat és kinek?

A fentiek alapján megismételjük: ma a legjobb, amit tehet, hogy beismerő vallomást tesz, bocsánatot kér és nem pályázik a rektori székre.

Reméljük, soraink jó egészségben találták és önmagán bemutatja, hogyan kell az oltás káros következményeit kivezetni, hogyan kell egészségesen élni.

2023 január 21.

Üdvözlettel,

Albert János közgazdász
Dr. Bodó Sándor szemész szakorvos.
Dr. Gödény György szakgyógyszerész
Dr. Hutvágner Rozália háziorvos
Dr. Kovács Attila szülész-nőgyógyász szakorvos
Dr. Pál-Szántó Ágnes ügyvéd
Dr. Pócs Alfréd ortopéd szakorvos
Dr. Szinnyai Attila szülész-nőgyógyász szakorvos
Dr. Tamasi József belgyógyász
Tihanyi Csaba vállalkozó
Veress Gábor informatikus

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük