Nyílt levél Erdei Sándor OGYSZ elnök részére

Elöljáróban, gyámoknak, nevelőknek:

Ezúton is felhívnám a gyámok, nevelőszülök és illetékesek figyelmét, hogy az oltás beadása nemzetközi jogokba ütköző súlyos bűncselekmény. Itt látni kell, hogy az elrendelő nem vállal felelősséget az oltáskárokért. Minden felelősséget ezzel az irománnyal  (A_395_2021) meghagyott önökön. A felelősség az aláírás az oltáskor az önöké.

Nyílt levél

Erdei Sándor úr,

Országos Igazgató részére

ogysz@ogysz.hu

 Tárgy: felelősségi feljegyzés – „notice of liability”

Tisztelt Erdei Úr! 

 

Jelen levelemmel szeretném kérni, hogy a gyerekek Covid-19 elleni oltásánál az alábbi körülményeket mérlegelve járjon el és vállalja személyesen a gondatlan veszélyeztetés minden ódiumát (a Btk-ban megnézheti a pontos fogalmat és a büntetési tételeket), ha akár egyetlen gyerek megsérül, Isten ne adja, belehal az „oltásba”, függetlenül attól, mit ajánlanak a körlevelében hivatkozott magyar orvosi szervezetek.

1947-ben Nürnbergben az náci orvos-perekben sem fogadták el, hogy „parancsra tették”, amit tettek, itt és most pedig még „parancs” sincs. A náci orvosok perének egyik központi kérdése volt, hogy milyen orvosi kísérletek végezhetők és milyen feltételek mellett. A Pfizer „oltóanyag” kísérleti szer, sehol a világon nem kapott végleges forgalomba hozatali engedélyt, tehát alkalmazására a második világháború után, a náci orvos-perek alapján kidolgozott Nürnbergi Kódex előírásai érvényesek.

A covid járvány ideje alatt mértékadó, tényszerű adatok vannak arra nézve, hogy a gyerekek nem terjesztik a járványt és rájuk nézve a betegség kevésbé veszélyes, mint a szezonális influenza, egészséges gyerek nem hal bele, különösen nem, ha szakszerű ellátást kap idejekorán ivermectin vagy más hatásos generikus szerek kombinációjával. Ez igaz az összes variánsra és mutánsra.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32371442/  2020 May 5. Children are not COVID-19 super spreaders: time to go back to school

Az „oltások” nyomán elszaporodtak a szívizom gyulladások, szívburok gyulladások és a halálozás. Az „oltás” utáni betegségekből felépülnek a gyerekek, de a hegesedés hosszú távú hatása ismeretlen. Robert Kennedy Jr., a Children’s Health Defense részéről figyelmezteti az FDA-t, az amerikai gyógyszer-engedélyező ügynökséget, hogy az mRNA kockázatok a gyerekoltásoknál magasabbak az elérhető előnyöknél: https://www.rcreader.com/commentary/rfk-childrens-health-defense-notifies-fda-mrna-risks-outweigh-benefits-jab-kids

A gyerekek számára ideiglenesen engedélyezett Pfizer „oltás”

– Összetétele részben ismeretlen, emiatt perlik az FDA-t, hogy hozza nyilvánosságra a szer teljes összetételét: https://www.icandecide.org/ican_press/secret-ingredient-in-the-pfizer-vaccine/

–       az mRNA oltások módosíthatják az ember génjeit, https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/14726469/ Properties of the reverse transcription reaction in mRNA quantification

–          A gén manipuláló Pfizer „oltások” hatóanyaga szétszóródik az egész testben és különösen sok halmozódik fel a petefészekben https://www.docdroid.net/xq0Z8B0/pfizer-report-japanese-government-pdf (A Pfizer jelentése a japán kormány számára)

  • az FDA és a CDC is elismeri a szívbetegségek kockázatát az „oltás” után,
  • a gyártó eleve beletette a halált, mint lehetséges mellékhatást a vészhelyzeti engedély iránti kérelembe, a tények azt mutatják, ezt az ígéretüket betartják!
  • a termék ABSZOLÚT hatékonysága soha sem volt magasabb 1 %-nál, többszörös csalás ellenére sem, https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS2666-5247(21)00069-0/fulltext
  • „védettség” (nem tudjuk mitől) pár hónap alatt elmúlik a hatóságok állítsa szerint,
  • A hosszútávú károk továbbra is ismeretlenek.

A fentiek alapján kérdés, miért kellene egyetlen gyerekbe is injektálni ezt a génmódosító szert?

Az „oltóanyag” kísérleti stádiumban van. Emiatt kötelező lenne ezeket a lépéseket minden egyes „oltásban” résztvevő esetén betartani:

 

  1. a kísérleti szer hatásairól teljes körűen tájékoztassák a résztvevőket vagy gondviselőjüket, 
  2. folyamatosan kövessék a kísérletben résztvevők egészségének változását.

Már érkeznek a jelentések arról, hogy egészséges kisgyerekek halnak meg az „oltás” után

https://childrenshealthdefense.org/defender/vaers-cdc-adverse-events-deaths-5-year-old-died-pfizer-vaccine

U.S. VAERS data from Dec. 14, 2020, to Nov. 26, 2021 for 5- to 11-year-olds show:

The second death (VAERS I.D. 1890705) occurred in a 5-year-old girl who died four days after receiving her first dose of Pfizer.

  • 1,581 adverse events have been reported in the 5 to 11 age group since Nov. 1.

Nem hivatalos fordítás:

Az amerikai VAERS nyilvános adatbázis adatai 2020. december 14 és 2021. november 26-a között az 5 és 11 éves gyerekekkel kapcsolatban ezt mutatja:

  •  586 nem kívánatos hatás történt, ezek közül 34-et súlyosnak minősítettek, és két haláleset is történt. Az egyik halott egy 11 éves kislány Georgiából, akit szeptember 14-én oltottak be, a Pfizer COVID vakcina 5 és 11 év közöttiek számára történt engedélyezés előtt.

A második halott (VAERS I.D. 1890705) egy 5 éves kislány, aki négy nappal a Pfizer első adagja után halt meg.

 

  • Az 5 és 11 éves korcsoportban november 1-e óta 1.581 nem kívánt hatást jelentettek.

A VAERS rendszerbe a bejelentés önkéntes és az amerikai hatóságok által évekkel korábban készített felmérés szerint az oltások okozta károsodásnak alig egy százalékát jelentik. Ez a covid miatti Pfizer injekciók esetén sincs másképpen.

A Pfizer készített egy előterjesztést az FDA számára, amiben kéri a Covid „oltás” jóváhagyását az 5 és 11 év közötti gyerekek számára. Az eredeti iratokat itt lehet elérni:

https://www.fda.gov/advisory-committees/advisory-committee-calendar/vaccines-and-related-biological-products-advisory-committee-october-26-2021-meeting-announcement

 FDA Briefing Document

EUA amendment request for Pfizer-BioNTech COVID-19 Vaccine for use in children 5 through 11 years of age

Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee Meeting October 26, 2021

Az előterjesztés alapján ez a kommentár jelent meg az előnyök és a kockázatok szintjéről: 

https://www.cbsnews.com/news/covid-vaccine-kids-myocarditis-risk/

However, if cases of COVID-19 were to fall to the low levels last seen in June, the FDA predicted the U.S. might not see enough severe COVID-19 cases in children to outnumber the incidents of myocarditis or pericarditis.

At that level, the FDA said it was possible that the vaccine might lead to 21 prevented COVID-19 hospitalizations and 58 excess hospitalizations for myocarditis, per million children vaccinated. 

Amennyiben a Covid-19 esetek száma olyan alacsony szintre süllyednek, mint amit utoljára júniusban láttunk, akkor az FDA előrejelzése szerint nem fog látni olyan számú elég súlyos Covid-19 esetet a gyerekeknél, ami nagyobb lenne a miocarditis vagy pericarditis előfordulási számainál.

Az FDA szerint azon a szinten lehetséges, hogy az oltással 21 esetben kerülnek el kórházi kezelést Covid-19 miatt és 58 többlet kórházi kezelésre kerül sor miocarditis miatt minden egy millió beoltott gyerek esetében.

Az FDA számai akkor állnak elő, ha a beteg gyerekek (az amerikai felnőttek többségéhez hasonlóan) nem részesülnek megfelelő kezelésben a betegség korai szakaszában és a kezelés nem a bevált, hatékony olcsó és biztonságos szerekkel történik.

Talán Ön is tudja, ezek a feltételezések szükségesek ahhoz, hogy a szer ideiglenes, vészhelyzeti engedélye egyáltalán érvényben maradhasson. Tudnia kell, hogy az „oltás” egy csalás-sorozat része, és aki nem lép fel ellene, személyes felelősséggel tartozik a fent jelzett Nürnbergi Kódex és az arra épülő Helsinki Egyezmény, valamint a Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya, továbbá a magyar Alaptörvény és Btk előírásainak be nem tartása miatt.

Az előzőek alapján ismételten kérem, hogy állítsa le az összes gyerek „oltását”, illetve, ha bármilyen előttem ismeretlen oknál fogva megkezdik ennek a korcsoportnak az „oltását” is, tegyék azt a megfelelő tájékoztatás és utókövetés előírásait betartva.

A szülők és gondviselők tájékoztatásában kifejezetten hangsúlyozzák a szer kísérleti jellegét és azt, hogy a betegséghez képest megnöveli a halál, valamint a súlyos szövődmények előfordulását.

Egyéb tanulmányokból tudható, a gyerekek természetes immunitása az alapja a társadalmi szintű nyáj immunitásnak, ha azt tönkre teszik – esetleg pont az „oltással” – akkor történelmi bűnt követnek el a magyar nemzet ellen.

Annak illusztrálására, hogy más is látja az „oltás” veszélyeit, csatolom Bolsonaro brazil elnök videó üzenetét:

https://www.facebook.com/racionaliselet/videos/336304997856183

Bízva körültekintő intézkedésében, üdvözlettel,

Szűcs Attila

Civilek a Tisztánlátásért mozgalom

Másolatot kap:

Dr. Kásler Miklós EMMI miniszter

Dr. Polt Péter legfőbb ügyész

A levél a lenti kényszeroltása felbujtásra válaszul született.

Ezúton is felhívnám a gyámok, nevelőszülök és illetékesek figyelmét, hogy az oltás beadása nemzetközi jogokba ütköző súlyos bűncselekmény. Itt látni kell, hogy az elrendelő nem vállal felelősséget az oltáskárokért.

Minden felelősséget ezzel az irománnyal meghagyott önökön. A felelősség az aláírás az oltáskor az önöké.

A_395_2021

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab