NYÍLT LEVÉL

Országos Gyermekvédelmi Szakszolgálat

 

Erdei Sándor úr,

Országos Igazgató részére

ogysz@ogysz.hu

 

Tárgy: a Legfőbb Ügyészség levelével kapcsolatos kérés

 

 

Tisztelt Erdei Úr!

 

NYÍLT LEVÉL

 

Hivatkozom 2021 december 21-én Önnek – az állami gondozott gyerekek Covid „oltásával” kapcsolatos 909021-A/395/2021 számú „Országos igazgatói állásfoglalás” miatt – írt levelemre és csatoltan küldöm a Legfőbb Ügyvészségről e tárgyban kapott levelet.

 

Továbbra is feltételezem, hogy Ön, amikor megírta állásfoglalását

– a legjobbakat akarta a gyerekeknek,

– nem rendelkezve orvosi végzettséggel, nem tekintette feladatának az injekciókkal járó előnyök és kockázatok felmérését, mert ebben az orvosokra hagyatkozott,

– bízott az USA, az EU és Magyarország gyógyszer-engedélyező hatóságainak lelkiismeretes és körültekintő munkájában.

 

Amint előző levelemből láthatta, a fenti testületek és hatóságok nagyon fontos kérdésekkel – köztük a Pfizer injekció pontos összetételével sem – foglalkoztak kellő mélységben.

 

Időközben tudomásomra jutott, hogy a Pfizer két olyan összetevőt kever az injekcióba, amit annak gyártója „kizárólag kutatási célra” megjelöléssel forgalmaz:

https://www.medchemexpress.com/alc-0159.html ALC-0159. For research use only. https://broadpharm.com/web/product.php?catalog=BP-25498 ALC-0315 For research use only.

Az injekció mintegy 20 %-ának mibenlétét továbbra sem publikálta sem a gyártó, sem az amerikai engedélyező hatóság, az FDA, a közzétételét perlik:         https://www.icandecide.org/ican_press/secret-ingredient-in-the-pfizer-vaccine/

 

– Az amerikai adatok alapján már látszik, hogy gyerekek nagy számban szenvednek el szívizom és szívburok gyulladást es halnak meg az „oltástól”, miközben a betegségből magából jól felgyógyulnak, ha egyáltalán megkapják. (Lásd melléklet)

 

Ajánlom továbbá szíves figyelmébe dr. Robert W. Malone tanácsát. Miért az övét? Mert ő alkotta meg az mRNA platformot 1990 körül (nála tanulta a szakmát Karikó Katalin is sok évvel később) és mert ha valaki, akkor ő tudja mi ez a szer és mire képes, mennyire kiforratlan az egész. A részleteket itt olvashatja: https://civilekatisztanlatasert.hu/az-mrns-vakcinak-mogott-allo-ismeretlen-uttoro-ami-a-magyar-sajtobol-kimaradt/

 

És mit mond? Életkortól és egészségi állapottól függetlenül nincs ember, akinek erre szüksége lenne. A gyerekeknek pedig végképp tilos lenne beadni.

Ő vakcina párti, az ő találmánya, ő is beadatta, mert utazni akart többek között Rómába, hogy egy nagy konferencián részt vegyen az irracionális covid hisztéria ellen. https://namelyliberty.com/dr-robert-malone-13000-scientists-and-physicians-signed-the-rome-declaration/ Ő is megszenvedte a mellékhatásokat, el is mondja, szemben Karikó Katalinnal.

 

Ezt a videót https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-shankara-chetty-del-afrikai-orvos-aki-tobb-mint-8000-covid-19-esetet-kezelt-nulla-halalesettel/ pedig azért ajánlom a szíves figyelmébe, mert ez a dél-afrikai orvos elmondja, hogyan lehet szinte mindenkit otthon meggyógyítani, tehát nem “az oltás a megoldás”.

 

Azt is megtudhatjuk, miért fogalmilag kizárt, hogy a ma alkalmazott mRNA és vektor „oltások” légúti vírus ellen védettséget adjanak. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33320052/ (COVID-19 Vaccines May Not Prevent Nasal SARS-CoV-2 Infection and Asymptomatic Transmission – és a Covid-19 oltások lehet, hogy nem előzik meg a SARS-CoV-2 fertőzést az orr üregben és a tünetmentes fertőzést)

Tekintettel a leveleimben és a Legfőbb Ügyvészség levelében foglaltakra, kérem, legyen kedves 3 munkanapon belül módosítani hivatkozott Állásfoglalását, valamint felszólítani az illetékességi körébe tartozókat, hogy m i n d e n kiskorú tekintetében tartózkodjanak a Pfizer injekció beadatásától, hiszen annak elvégzésével, vagy bátorításával gondatlan veszélyeztetést követnek el és vélhetően megsértik sok más jogszabály mellett az Alaptörvény előírásait, amelyek előírják az emberi élet védelmét és azt, hogy emberek orvosi kísérletbe kizárólag teljeskörű tájékoztatás és önkéntes hozzájárulás alapján vonhatók be, márpedig a hivatalos magyar tájékoztatás nem helyez súlyt arra, hogy ismertesse: ez kísérleti szer és mik a kockázatai a beadásának, úgymint halál, vagy egész életre szóló egészségkárosodás, közte meddősség, egy jól gyógyítható, gyors lefolyású, általában nem súlyos betegség kockázatával szemben.

 

Szíves tájékoztatásul idézem a gyerekeknek szánt „oltás” ismertetőjéből, hogy annak engedélye így szól:

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/comirnaty-epar-product-information_hu.pdf

  1. oldal:

Ezt a gyógyszert „feltételes jóváhagyással” engedélyezték, ami azt jelenti, hogy a gyógyszerre vonatkozóan további adatokat kell benyújtani.

  1. oldal:
A Comirnaty hatásosságának és biztonságosságának megerősítése érdekében a MAH-nak be kell nyújtania a randomizált, placebokontrollos, megfigyelő számára titkosított besorolású C4591001 vizsgálat végleges klinikai vizsgálati jelentését. 2024. július

Tehát 2024 júliusig a szer kísérleti készítményként funkcionál.

 

Kérem, hivatalosan tájékoztassa a Legfőbb Ügyészséget arról, hogy módosította az „Országos igazgatói állásfoglalás”-t (miszerint a Pfizer injekciók beadását szükségtelennek és veszélyesnek nyilvánítja) és erről minden érintettet soron kívül tájékoztatott és ennek a nyilatkozatának a másolatát legyen kedves juttassa el hozzám is, annak érdekében, hogy ne kelljen folytatni az eljárást.

 

Mielőbbi válaszát várva, tisztelettel

 

 

Mellékletek:               A Legfőbb Ügyészség levele

Friss adatok az USA oltáskárosodással kapcsolatos (VAERS) adatbázisából

 

Másolatot kap            Legfőbb Ügyészség

EMMI