Oltási útlevelek kontra alapvető polgári szabadságjogok

Wayne Rohde, a “Right on Point podcast” műsorvezetője interjút készített Mary Hollanddal, a Children’s Health Defense elnökével az oltási útlevelekről és arról, hogy az oltási státusz hogyan használható fel diszkrimináció és szegregáció alapjául.
A Children’s Health Defense csapata

Vaccine Passports vs. Basic Civil Liberties

A média az oltási útlevelekről ” csak a történet egyik feléről” tudósít, “és ez nem a történet nem teljesen felel meg az igazságnak”.

A média “körülbelül a történet feléről” tudósít az oltási útlevelekről, “és ez a tévút” – állítja Wayne Rohde, a “Right on Point” podcast házigazdája.

Rohde interjút készített Mary Hollanddal, a Children’s Health Defense elnökével és jogtanácsosával az oltási útlevelekről és arról, hogy azok sérthetik az alapvető polgári szabadságjogokat. Holland rámutatott, hogy a Jacobson kontra Massachusetts ügyet, a száz évvel ezelőtti, a Legfelsőbb Bíróság által az oltási kötelezettség igazolására használt, mérföldkőnek számító ügyet “a felismerhetetlenségig elnyújtják”, és hogy a mai Legfelsőbb Bíróság néhány bírája hogyan lép fel ellene.

Rohde és Holland kitért az ENSZ fenntartható fejlődési célok keretében megfogalmazott tervére is, miszerint 2030-ra minden embernek digitális személyazonossággal kell rendelkeznie, valamint arra, hogy a technológiai cégek hogyan építenek oltási útlevél platformokat, amelyek célja az oltási státusnál sokkal több dolog nyomon követése, és hogy az oltási útlevelek felhasználhatók az oltást megtagadó egészséges emberek diszkriminációjára.

Hallgassa meg itt:

A “Right on Point” a hét híreivel foglalkozik, és a politika, a tudományos élet és a média legnagyobb neveit látja vendégül. A podcast elérhető az iTunes-on, a Google Play-en, a YouTube-on és a Spotify-on. A közelmúltban a podcast témái között szerepelt az Ellenintézkedések Sérüléskárenyhítési Program Peter Meyers és Renee Gentry ügyvédekkel; a foglalkoztatási megbízások Marshall Tanik ügyvéddel és a bestseller író Gerald Posner legújabb könyve, a Pharma: Kapzsiság, hazugságok és Amerika megmérgezése.”
Forrás: https://childrenshealthdefense.org/defender/mary-holland-wayne-rohde-vaccine-passports-vs-basic-civil-liberties/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük